"Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Οπως σου-σας εχω γραψει κατ επαναληψη αν δεν σας αρεσει η υπογραφη μου να την διαγραψετε .
Εσύ πάλι δεν έιχες δουλειά και μπήκες να μας δώσεις τα φώτα σου?...
Σου έχω πει κατ' επανάληψη λοιπόν και κατ' επανάληψη κάνεις πως δεν καταλαβαίνεις (ή όντως δεν καταλαβαίνεις, δεν μου φαίνεται παράξενο), ότι η υπογραφή σου είναι μια διαφημιστική πινακίδα. Θα έπρεπε να πάρεις παράδειγμα από την διακριτικότητα όλων των υπόλοιπων συναδέλφων σου που γράφουν σε ελληνικά φόρα και να γράψεις μόνον την ιδιότητά σου αν θέλεις και όχι τους οίκους που αντιπροσωπεύεις με χρωματιστά κεφαλαία. Μην ζητάς να σου τη διορθώσουμε εμείς για να έχεις πάτημα λογοκρισίας. Εδώ έχεις γράψει τόσα και τόσα και σου δίνουμε ακόμη βήμα, εκεί θα κολλήσουμε? Ούτως ή άλλως η ευστροφία σου, η ικανότητά σου στον γραπτό λόγο και οι απίστευτες γνώσεις σου στο αντικείμενο, σε κάνουν να ξεχωρίζεις στα φόρα σαν την μύγα μέσα στο γάλα. Τι να τα κάνεις τα χρωματιστά γράμματα στην υπογραφή?... :happy_9:

Άσε που έχεις και την άλλη δυνατότητα. Κυκλοφορείς απλά σε φόρουμς και προσφέρεις καλώδια προς ακρόαση... :cool_11: :cool_11:

- Δεν περιμένω να καταλάβεις τι γράφω, οπότε πες ότι θέλεις. Ούτως ή άλλως την κοτσάνα σου θα πετάξεις πάλι.

...

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ?????????????
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ????????????
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΜΥΓΙΑΚΗ το ξαναλεω ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ???????
ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ?
ΑΝΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ (ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ) ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑς ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ (παρακαλω να μην σβηστει η λεξη,αλλωστε καθημερινα την λεμε ολοι μας)ΜΕΓΑΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ που χωρις να του τρεχουν τα χιλιαρικα απο τις τσεπες
κανει ενα τολμημα στις
δυσκολες εποχες για το HI END
ΒΑΣΙΣΜΕΝΟς ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..........ΑΛΛΟΙ 3 ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΕ!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΒΡΑΔΙΑ,ΠΟΥ ΤΕΣΤΑΡΑΜΕ DAC,ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ,ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ω ΡΑΙΑ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ????????ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΑΤΣΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...................ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ?ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΑΝΤΡΕΑ.....)(ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ....ΕΝΤΑΞΕΙ) Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΜΥΓΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ !!!!!!!!!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ.
ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .........ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΝ ΑΚΟΥΣΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.......
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ.......ΤΑ ΛΕΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ Μ Α Σ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΜΑΓΓΙΩΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ......ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ......ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΦΑΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.......ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.......ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...........ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ...............

Reaction score
13
Eπειδη η υπομονη εχει και ορια και επειδη το ονομα μου εχει κυκλοφορησει αρκετα σε αυτο το θεμα, σε καποιες περιπτωσεις με εντονη προθεση απαξιωσης, την στιγμη που προσωπικα εχω αποφυγει οποιαδηποτε αναμειξη, καλω οσους εχουν προβλημα μαζι μου να το δηλωσουν ευθεως εδω και τωρα. Διαφορετικα να ειναι πιο προσεκτικοι πως πιανουν το ονομα μου στο στομα τους.

Οσο για τα προιοντα μου, ο καθενας μπορει να διατυπωσει ελευθερα την αποψη του αρκει πρωτα να τα εχει γνωρισει και ακουσει. Κατι τετοιο ειναι πολυ απλο, και δεν χρειαζεται να μου στελνετε κατασκοπους με ψευτικα ονοματα, που μαλιστα σε δεδομενη φαση επαιξαν αυτον τον ρολο τοσο ατεχνα που ηταν να τους λυπαται κανεις γιατι ουτε γι'αυτο δεν ειναι ικανοι.

Reaction score
250
Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ?????????????
ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ????????????
ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΣΑΣ Η ΛΕΞΗ ΦΙΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ
ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΜΥΓΙΑΚΗ το ξαναλεω ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥ???????
ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ?
ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΡΑΥΓΑΛΕΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ , ΕΠΕΙΔΗ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ,ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙ ΕΠΙΘΕΣΗ?
ΑΝΤΙ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ (ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ) ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΑΝΟΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΑΚΟ?
ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΑς ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ (παρακαλω να μην σβηστει η λεξη,αλλωστε καθημερινα την λεμε ολοι μας)ΜΕΓΑΛΑ ΑΝ ΤΟ ΘΕΛΕΤΕ που χωρις να του τρεχουν τα χιλιαρικα απο τις τσεπες
κανει ενα τολμημα στις
δυσκολες εποχες για το HI END
ΒΑΣΙΣΜΕΝΟς ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ
ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ
ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΥ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ
ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΧΕΙΩΝ ΠΟΥ ΣΤΗΝ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΗ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ..........ΑΛΛΟΙ 3 ΤΗΝ ΖΗΤΟΥΣΑΝ ΕΔΩ ΚΑΙ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΤΗΝ ΔΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΕΚΡΙΝΕ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ.....ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΕ ΑΠΟ ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΚΡΑΥΓΑΛΕΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΡΕ!!!!!!!!!
ΓΙΑΤΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΤΙ ΒΡΑΔΙΑ,ΠΟΥ ΤΕΣΤΑΡΑΜΕ DAC,ΠΟΥ ΠΑΙΞΑΜΕ ΜΕ ΚΑΛΩΔΙΑ,ΠΟΥ ΗΠΙΑΜΕ ΚΡΑΣΙ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ Ω ΡΑΙΑ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΜΑΥΡΩΘΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΤΟΥ ΒΗΜΑ?
ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ ΧΑΝΕΤΑΙ ΕΤΣΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ????????ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΡΑΤΣΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΤΑΝ ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΦΙΛΟΥ ΚΟΙΤΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΟΥΜΕ ΠΡΟΧΩΡΑ ΡΕ ΜΑΓΚΑ ΦΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙς ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ...................ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ ΓΙΩΡΓΟ,ΒΡΕ ΜΙΧΑΛΗ?ΦΙΛΟΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???
ΚΑΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ (ΣΥΓΝΩΜΗ ΒΡΕ ΑΝΤΡΕΑ.....)(ΔΕΝ ΛΕΩ ΤΗΝ ΜΑΡΚΑ....ΕΝΤΑΞΕΙ) Ο ΑΝΔΡΕΑΣ Ο ΜΥΓΙΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΙΑΤΣΑ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΦΕΡΕΙ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΔΩΣΕΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ !!!!!!!!!!! ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΩ.
ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ ΤΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΚΟΤΩΝΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΣΗ ΤΟΥ.
ΒΑΣΙΛΗ ΤΣΑΝΤΟΥΛΗ ΕΤΟΙΜΑΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΕΣΤ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΞΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ .........ΤΟ ΑΚΟΥΣΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΝ ΑΚΟΥΣΜΑ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ.......
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΛΕΩ ΑΥΤΑ.......ΤΑ ΛΕΩ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΟΣ Μ Α Σ
ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΗΣ ΜΕ ΗΘΟΣ,ΜΕ ΚΑΛΗ ΠΑΡΕΙΣΤΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΣΑΓΑΝΟ ΜΑΓΓΙΩΡΙΚΟ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΧΩΡΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΕΧΕΤΕ......ΑΝΤΡΕΣ ΜΑΣ ΛΕΝΕ......ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΦΑΛΛΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΣΑΣ.......ΕΙΣΤΕ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ.......ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ ΠΡΩΤΑ ΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ...........ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ ΜΙΑ ΕΥΧΗ ΓΙΑ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ......ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΜΟΥ ΜΕΣΑ ΠΡΩΙ-ΠΡΩΙ...............

Να αγιάσει το στόμα σου αγαπητέ Φίλε !!!!!!!!!!!!!! :bravo:

sk

Reaction score
501
Ωραία και διαφωτιστικά όλα τα παραπάνω.

Επειδή όμως :
  • η κουβέντα μονοπωλείται από τους ίδιους και τους ίδιους,
  • στοιχεία επαρκή δεν υπάρχουν για να ειπωθούν τα «σύκα - σύκα και η σκάφη - σκάφη» απ΄ όσους ακολουθούν πιστά (και εις πείσμα θα έλεγα) το fair play, και
  • καθαρό συμπέρασμα δεν βγαίνει, ενω
  • εδώ είναι ένας δικτυακός χώρος παράθεσης απόψεων & πληροφοριών και όχι «the real life»,
παραθέτω και την άποψη ενός μέρους της πλειοψηφίας που παρακολουθεί σιωπηλώς και μπερδεμένη, σαν και την αφεντιά μου.

Κύριοι,
Αν παρακολουθώ το forum για την πλάκα μου, δεν μου καίγεται καρφάκι για το ποιος είναι ο Σωστός και ποιος ο Λάθος. Χαβαλές να γίνεται ... συνεχίστε άφοβα !
Αν παρακολουθώ το forum για την ενημέρωση μου, τότε οφείλω να διαβάζω προσεκτικά.
Και επειδή δεν ξέρω ποιος είναι ο εκάστοτε συνομιλητής που παραθέτει τις απόψεις του, ούτε τα κίνητρα του, αλλά ούτε και τις δεξιότητες του, αξιολογώ αυστηρά μόνο το ότι διαθέτω : Το Τι Λεει.
Προς χάρη της ουσίας, μπορώ να παραβλέψω ακόμη και τον τρόπο με τον οποίον το λεει.

Αν μπερδεύω / ανακατεύω τους δυο τρόπους παρακολούθησης και χάνω « τ΄ αυγά και τα πασχάλια», δεν μου φταιει κανείς.

Ας Πρόσεχα !

BTW,
Σαν συστηματικός αναγνώστης, έχω βγάλει ήδη τα συμπεράσματα μου για το «ποιον» του κάθε ενός σας, και τίποτα δεν θα μου αλλάξει την άποψη αυτή – παρά μόνο (ισως) η αλλαγή του περιεχομένου των μελλοντικών σας κειμένων.

Αυτό, αφενός προς καθησυχασμό & αφετέρου προς γνώση και συμμόρφωση, όποιου ενδιαφέρεται .....

Παρακαλώ συνεχίστε ......

Reaction score
10
Kαλως τον, και ελεγα που εχει χαθει αυτό το τρελο αγορι. Επειδη το ξερω ότι εμφανιζεσαι σαν άλλος Ιησους να αποδωσεις δικαιοσυνη κάθε φορα που υπαρχει αναμπουμπουλα, αναρωτιομουν πως δεν ειχες εμφανιστει ακομη.
Τωρα ησυχασα. Ας δουλεψω παλι.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Kαλως τον, και ελεγα που εχει χαθει αυτό το τρελο αγορι. Επειδη το ξερω ότι εμφανιζεσαι σαν άλλος Ιησους να αποδωσεις δικαιοσυνη κάθε φορα που υπαρχει αναμπουμπουλα, αναρωτιομουν πως δεν ειχες εμφανιστει ακομη.
Μιχάλη έχεις κάποιο πρόβλημα με το συγκεκριμένο μέλος? Έχετε προηγούμενα ή απλά δεν μπορείς να ανεχτείς την άποψή του?

Ρε συ sk δεν δικαιούμαι να σου το ζητάω αυτό, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις το ονοματεπώνυμό σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας? Μεταξύ των όσων έχω ακούσει από τότε που έμπλεξα με τα... πίτουρα, σήμερα άκουσα ότι είμαστε και το ίδιο πρόσωπο. Είναι κοινό μυστικό... μιας παρέας.

...

Reaction score
10
Ναι το προβλημα μου ειναι οτι αντι να εκφερει μια αποψη σε οποιοδηποτε θεμα, οποια και αν ειναι αυτη, βγαινει και το παιζει κριτης των αποψεων που των υπολοιπων.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ναι το προβλημα μου ειναι οτι αντι να εκφερει μια αποψη σε οποιοδηποτε θεμα, οποια και αν ειναι αυτη, βγαινει και το παιζει κριτης των αποψεων που των υπολοιπων.
Όπως εσύ και ο g.kar ας πούμε στην παρουσίαση του Τσαντουλή. Πολύ δημοκρατικό σε βρίσκω. :happy_4:

...

Reaction score
10
Eγω και ο g.kar εχουμε μαζι γυρω στα 8.000 μηνυματα μην συγκρινεις το βολλει με το τρολλει.....Για να μην το πω αλλιως.:)

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Eγω και ο g.kar εχουμε μαζι γυρω στα 8.000 μηνυματα...
Αυτό τι σημαίνει ότι έχετε περισσότερα δικαιώματα ή ότι η γνώμη σας μετράει περισσότερο από αυτή των άλλων?...

Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι μάλλον δεν έχεις καταλάβει μερικά πράγματα. Εύχομαι να κάνω λάθος.

...

sk

Reaction score
501
Ψιτ Κύριος,
This is not a Blog. This is a forum.
Κι αν δεν σου αρέσει η κριτική, ακολούθα το παράδειγμα μου – μην εκτίθεσαι καταθέτοντας απόψεις διάτρητες, μόνο και μόνο για να πεις κάτι (ή για να την πεις σε κάποιον).
Κι όταν κριτικάρεις, περιορίσου στην κριτική των απόψεων και όχι των προσώπων που την καταθέτουν. Αλλιώς καρφώνεσαι....

Ρε συ sk δεν δικαιούμαι να σου το ζητάω αυτό, αλλά μπορείς σε παρακαλώ να γράψεις το ονοματεπώνυμό σου και ένα τηλέφωνο επικοινωνίας? Μεταξύ των όσων έχω ακούσει από τότε που έμπλεξα με τα... πίτουρα, σήμερα άκουσα ότι είμαστε και το ίδιο πρόσωπο. Είναι κοινό μυστικό... μιας παρέας.

...
Επιβεβαιώνω επισήμως την ταυτοπροσωπία.
Όντως είμαι αυτός ο ίδιος – δηλαδή Εγώ !
Να αποκαλύψω επίσης ότι έρχομαι από τον ΕΛ.

Μόλις συνέλθετε, μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα ..... :happy_4:

Reaction score
81
Για να δούμε...

Υστερα απο 112 posts και 2669 θεάσεις, το θέμα ξέφυγε απο το ζητούμενο, ( απορίες, επικοδομητική κριτική στην δοκιμή του ηχείου ) και εκφυλίσθηκε σε προσωπικές αντιπαραθέσεις και υπονοούμενα για παρασκήνιο.

Ολα αυτά εκθέτουν όλους εμάς και αδικούν τον Βασίλη Τσαντουλή ( Βασίλη ευχαριστώ για την χρόνο που διέθεσες για την ενημέρωση όλων μας ) αλλά και όσους προσπάθησαν να κινηθούν επικοδομητικά γύρω απο το συγκεκριμένο θέμα.

Το ότι κάποια ερωτήματα θα παρουσιασθούν σχετικά με κάθε δοκιμή είναι λογικό και αυτονόητο. Οι απαντήσεις που έδωσε ο Β. Τσαντουλής σε ερωτήματα του g.kar προσωπικά με κάλυψαν.

Με στεναχωρεί ( εντάξει, δεν χάνω και τον ύπνο μου ) το γεγονός ότι αυτό το ρημάδι το χόμπι με το οποίο επιλέξαμε να ασχοληθούμε, αντί νας μας ενώνει, μερικές φορές μας χωρίζει και μάλιστα χωρίς ουσιαστικό λόγο. Προσωπικές αντιπαραθέσεις και "παρασκήνιο" - εάν υπάρχει - καλό είναι να μένουν μακριά..

Οσον αφορά τις απορίες και τα ερωτήματα μεταξύ συντονιστών της ιδίας κατηγορίας υπάρχουν και τα pm...

Βλάση, "να αγιάσει το στόμα σου"

Reaction score
10
Αυτό τι σημαίνει ότι έχετε περισσότερα δικαιώματα ή ότι η γνώμη σας μετράει περισσότερο από αυτή των άλλων?...

Μετά λύπης μου διαπιστώνω ότι μάλλον δεν έχεις καταλάβει μερικά πράγματα. Εύχομαι να κάνω λάθος.

...
Σημαινει πολυ απλα οτι σε αυτα τα μηνυματα εχουμε πει και πραγματα που εχουν προσφερει ουσιαστικα στο site και οχι μονο ιστοριες για αγριους.
Μην κανεις πως δεν καταλαβεις ρε Νικο. Φυσικα και δεν εχουμε περισσοτερα δικαιωματα.

Reaction score
10
Ψιτ Κύριος,
This is not a Blog. This is a forum.
Κι αν δεν σου αρέσει η κριτική, ακολούθα το παράδειγμα μου – μην εκτίθεσαι καταθέτοντας απόψεις διάτρητες, μόνο και μόνο για να πεις κάτι (ή για να την πεις σε κάποιον).
Κι όταν κριτικάρεις, περιορίσου στην κριτική των απόψεων και όχι των προσώπων που την καταθέτουν. Αλλιώς καρφώνεσαι....

Επιβεβαιώνω επισήμως την ταυτοπροσωπία.
Όντως είμαι αυτός ο ίδιος – δηλαδή Εγώ !
Να αποκαλύψω επίσης ότι έρχομαι από τον ΕΛ.

Μόλις συνέλθετε, μπορείτε να σχολιάσετε ελεύθερα ..... :happy_4:
Καταρχας ψιτ στα γατακια σου.Μαθε να συμπεριφερεσαι σαν ανθρωπος και οχι σα βοσκος.

Εσυ καρφωνεσαι φιλε μου, που ολο μπαινεις να κανεις το Δικηγορο και εντελως τυχαια περνεις το μερος των ιδιων ανθρωπων. Η κατηγορια εχεις δει τι τιτλο εχει? Μηπως την μπρεδεψες με την Ευελπιδων?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σημαινει πολυ απλα οτι σε αυτα τα μηνυματα εχουμε πει και πραγματα που εχουν προσφερει ουσιαστικα στο site και οχι μονο ιστοριες για αγριους.
Οι κρίσεις είναι πάντα υποκειμενικές. Για τον λόγο αυτό, αποφεύγουμε να κρίνουμε (ιδίως ευνοϊκά) τους... εαυτούς μας. Για κάποιον άλλον, δεν έχουμε προσφέρει απολύτως τίποτα.
Φυσικα και δεν εχουμε περισσοτερα δικαιωματα.
Έτσι ακριβώς είναι. Για αυτόν τον λόγο πρέπει να σεβαστείς την άποψη του sk.

- Κοινώς, δεν μας πέφτει λόγος αν θα λέει ή όχι την άποψή του...

...

sk

Reaction score
501
Φίλε μου Νίκο, Εαυτέ μου,
Σου μιλά ένας βοσκός, ένα τρελό αγόρι ..... αυτή την φορά σαν Άνθρωπος !

Παει Νίκο μου, μας πέρασε.
Τώρα δεν είμαι Εσύ, τώρα είμαι ο Άλλος ....

Κάνε λίγη υπομονή ακόμη, σε παρακαλώ.
Είμαι σε καλό δρόμο, κάποια στιγμή θα καταφέρω να σοβαρευτώ ....

Ζήτω συγνώμη για το πολλαπλό ξεστράτισμα, δεν φταιω Εγώ ....... φταιει ο Άλλος μου εαυτός ...
:crazy_3:

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Η κατηγορια εχεις δει τι τιτλο εχει? Μηπως την μπρεδεψες με την Ευελπιδων?
Εάν δεν απατώμαι, ο εν λόγω κύριος δεν είναι εύελπις, αλλά μηχανικός.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp