"Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Ο Luxman είναι πραγματικός φίλος μου.

Οταν σου γέμιζε εσένα τις σακούλες με τα καλώδια που αντιπροσωπεύει για τις δοκιμές σου ήταν καλά ?
Οταν τον αποκαλούσαν εδώ μέσα οι δικοί σου φίλοι "εμποράκο" που γράφει και συμμετέχει μόνο για να πουλήσει την "πραμάτια" του, εσύ που ήσουν Βασίλη ?
Για μία ακόμη φορά δεν ξέρεις τι λές !

1) Ποτέ δεν μου γέμισε καμία σακούλα !

Το ότι μου δάνεισε ένα καλώδιο ηχείων και ένα ιντερκονέκτ

δεν έχει σχέση με σακούλες γεμάτες καλώδια !

Και καλώδια έχω δανειστεί για δοκιμές από πολύ κόσμο!

Και καλώδια έχω δανείσει για δοκιμές σε πολύ κόσμο !

Ανεξάρτητα από αυτό έχω δανειστεί σπάνια

αφού έχω άπειρα δικά μου!

Επίσης είδες να "ανταμείψω" τον Ρένο με καμία ευνοϊκή

αναφορά στα καλώδια του;

2) Οσον αφορά τώρα στην "στήριξη" εκ μέρους μου στον Ρένο !

Την είχε δεκάδες φορές σε μηνύματα μου και σε επαφές

με την συντονιστική ομάδα και άλλα μέλη που έβαλαν

εναντίον του .Την είχε και εδώ μέσα έστω και αν κάνεις ότι

το αγνοείς
.

Eνδεικτικά σου αναφέρω ένα παράδειγμα και

σου συνιστώ να είσαι πιο προσεκτικός !

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=509844&postcount=136

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τώρα εγώ πρέπει να τα ανεχτώ όλα αυτά?
Κατ' αρχάς διάβασα το διαγραφέν μήνυμα και καλά έκανε ο Ανδρέας και το διέγραψε. Μπορεί να ακούστηκαν ενδιαφέροντα όσα έγραψε ο "ανώνυμος" αλλά αυτός ο τρόπος γραφής δεν έχει θέση εδώ...

- Αν κατάλαβα καλά, η επίθεση Γιώργο έγινε γιατί εφ' ενός πιστεύεις ότι ο Τσαντουλής είναι εκ των προτέρων και κατ' εξακολούθηση αναξιόπιστος και δεύτερον γιατί ο αντιπρόσωπος δεν τα έδωσε σε εσένα. Κάπου είδα ότι θα πας να τα πάρεις από grey market για να τα ακούσεις που σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει το θέμα. Γιατί ρε φίλε δεν τα ζητάς από τον αντιπρόσωπο εδώ? Μέχρι χθες με τον Ανδρέα (mygiakis) δεν πίνατε μπύρες στο σπίτι του? Τι μεσολάβησε?...

Πάμε λίγο και στην παρουσίαση.
- Θυμάμαι ότι το ευτυχές τέλος μιας δικής σου "παρουσίασης" ήταν να αγοράσεις το συγκεκριμένο προϊόν. Ναι αυτό που είπες ότι δεν μέτρησε καλά, στο τέλος της ίδιας παρουσίασης το αγόρασες. Σε κατηγόρησε κανείς για διαφήμιση? Σε κατηγόρησε κανείς για στημένη παρουσίαση? Σε κατηγόρησε κανείς για το ότι ήθελες απλά να πάρεις καλύτερη τιμή από τον αντιπρόσωπο? Και τώρα η κορυφαία ερώτηση: Αν ο Τσαντουλής που παρεμπιπτόντως έχει ανεβάσει βαθμολογία για τα ηχεία σε κάθε τομέα κάτι που εσύ δεν είχες κάνει, αγόραζε τα ηχεία, τι θα του σέρνατε? Μέχρι και απόδειξη αγοράς θα του ζητούσατε...

- Θυμάμαι επίσης τον luxman να σας προσφέρει καλώδια προς δοκιμή και εκείνα τα ατελείωτα threads με τις δοκιμές στο σπίτι του Αναμουρλίδη, μερικές χιουμοριστικές στιγμές του site που μόνον παρουσιάσεις δεν ήταν αλλά τέλος πάντων. Σας είπε κανένας τίποτα? Θυμάμαι επίσης ότι σε κάποια φάση σταματήσατε να γράφετε τις εντυπώσεις σας από τα καλώδια γιατί κάποιος σας είπε να ρίξετε και λίγο νερό στο κρασί σας και να μην θεωρείτε τις προσωπικές εντυπώσεις από ακροάσεις καλωδίων θέσφατα για την ποιότητα αυτών. Οι επόμενες μαζώξεις αν δεν κάνω λάθος έγιναν στο σπίτι του mygiakis και δεν είπατε κουβέντα. Από τα συμφραζόμενα φάνηκε ότι ήταν και ο luxman μαζί σας. Δεν ξέρω αν τελικά αγόρασε καλώδια ο mygiakis και αν ήταν από τον luxman ή όχι αλλά κάτι τέτοιο οσφραίνομαι, ιδίως μετά το μήνυμα που διεγράφη.

Φυσικά δεν εννοώ ότι αυτού του είδους τα περιστατικά είναι οπωσδήποτε κατακριτέα, απλά τα σημειώνω για να σου δείξω ότι παρόλα αυτά, ΠΟΤΕ κανείς δεν έθιξε την υπόληψή σας, ΠΟΤΕ κανείς δεν σας κατηγόρησε για στημένες παρουσιάσεις και deals. Με ποιό δικαίωμα το συμβούλιο απεφάνθη ότι η παρουσίαση του Τσαντουλή είναι στημένη? Με ποιό δικαίωμα σπιλώνεις την υπόληψη κάποιου και τον θεωρείς ένοχο μέχρι αποδείξεως του εναντίου? Σου συμπεριφέρθηκε κανείς με τον ίδιο τρόπο?...

Να με συγχωρείς αλλά εδώ εγώ δεν βλέπω μια απλή αμφισβήτηση ενός test. Όχι δεν είναι τόσο απλό το θέμα και αν ήταν έτσι δεν θα έγραφες όπως γράφεις. Λυπάμαι πραγματικά που διαβάζω αυτά τα posts...

Επειδή γνωρίζω ότι επηρεάζεσαι πολύ εύκολα από τους άλλους, ότι είσαι τρομερά επιρρεπής και επιπόλαιος θα δώσω μια ευκαιρία ακόμη να αποκαταστήσεις πρώτα από όλα το δικό σου προφίλ και μετά του Βασίλη, ζητώντας δημοσίως συγγνώμη. Το ίδιο ζητώ και από τον συνσυντονιστή της κατηγορίας. Αυτή η συγγνώμη δεν έχει να κάνει με τις ποινές που ενδεχομένως να εφαρμοστούν. Αφορά μόνον στην αποκατάσταση μερικών πραγμάτων.

...

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Μου βγαινει λιγο αναρχοαυτονομο αλλα το καταφερνω ακομα...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

- Αν κατάλαβα καλά, η επίθεση Γιώργο έγινε γιατί εφ' ενός πιστεύεις ότι ο Τσαντουλής είναι εκ των προτέρων και κατ' εξακολούθηση αναξιόπιστος και δεύτερον γιατί ο αντιπρόσωπος δεν τα έδωσε σε εσένα. Κάπου είδα ότι θα πας να τα πάρεις από grey market για να τα ακούσεις που σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει το θέμα. Γιατί ρε φίλε δεν τα ζητάς από τον αντιπρόσωπο εδώ? Μέχρι χθες με τον Ανδρέα (mygiakis) δεν πίνατε μπύρες στο σπίτι του? Τι μεσολάβησε?...
Τελικά διαπιστώνω ότι κάποιοι δεν θέλουν να συμπεριφερθούν σαν ενήλικες. Προτιμούν τον ασφαλή ρόλο του "αφελή" ανήλικου και είτε κρύβονται (αφού πρώτα έβγαλαν το δηλητήριό τους), είτε συνεχίζουν στο ίδιο τροπάριο.

Κρίμα να βλέπεις μεγάλους ανθρώπους να συμπεριφέρονται έτσι, αλλά τελικά ίσως πιστεύουν ότι μπορεί να γίνουν διάσημοι με αυτό τον τρόπο. Ίσως είναι κι αυτό μία κίνηση καριέρας.

Επί της ουσίας τώρα. Αν κάποιος έχει να προσάψει οτιδήποτε περί αναξιοπιστίας στον Βασίλη ας το πει έξω από τα δόντια και με αποδείξεις, όχι με μισόλογα και υπονοούμενα. Απλά γιατί τότε γίνεται ελεεινός συκοφάντης .

Αν κάποιος απλά θύμωσε γιατί δεν του έδωσαν και αυτούνου να δοκιμάσει τα ηχεία τότε 10 κουταλιές ξύδι 4 φορές την μέρα (ανά 6 ώρες) συνοδευόμενο (προαιρετικά) με αψέντι. Μετά την πρώτη βδομάδα η δόση μπορεί να μειώνεται σταδιακά. Στον μήνα επάνω ή θα έχει ξυδιάσει ή θα έχει θεραπευθεί...

Τώρα αν κάποιος είχε απορίες επί της ουσίας θα μπορούσε να έχει στείλει e-mail ή Pm ή να πάρει τηλέφωνο στον Βασίλη, και ας τον ρωτούσε πριν βγάλει την χολή του δημόσια. Αλλά μάλλον ο σκοπός κάποιων ήταν να βγει η χολή τους...

Υ.Γ. Ώρες ώρες αισθάνομαι χαρούμενος που ζώ στην επαρχία, κι έτσι τους περισσότερους από τους προαναφερόμενους δεν τους γνωρίζω καν, ή τους έχω συναντήσει 1-2 φορές στην ζωή μου. Τον Βασίλη συγκεκριμένα τον γνώρισα πριν λίγες μέρες στην έκθεση, τον gkar τον έχω δει 1-2 φορές τον mygiakis αν θυμάμαι καλά μία. Αν τους ήξερα καλύτερα και είχαμε βγει κανά δύο φορές για μπύρες ή κρασί, μπορεί να με έβαζαν κι εμένα στο στόμα τους.

Reaction score
3.580
....και δεύτερον γιατί ο αντιπρόσωπος δεν τα έδωσε σε εσένα. Κάπου είδα ότι θα πας να τα πάρεις από grey market για να τα ακούσεις που σημαίνει ότι σε ενδιαφέρει το θέμα. Γιατί ρε φίλε δεν τα ζητάς από τον αντιπρόσωπο εδώ?
...
Ποτέ δεν του ζήτησα το ηχείο για δοκιμή. Ούτε πήγα σπίτι του να το ακούσω όταν με κάλεσε γιατί δεν είχα χρόνο. Καλύτερα να μην συνεχίσουμε με αυτό το θέμα γιατί δεν έχω κάτι προσωπικο με τον άνθρωπο.
Οσο για το μαγαζί στην Ολλανδία απλώς αναφερω ότι υπάρχει μια πηγή πολύ καλύτερη από τον γνωστό Thomas. Το ηχείο που θα έρθει δεν είναι δικό μου.

Reaction score
3.580
Ναι αυτό που είπες ότι δεν μέτρησε καλά, στο τέλος της ίδιας παρουσίασης το αγόρασες. Σε κατηγόρησε κανείς για διαφήμιση? Σε κατηγόρησε κανείς για στημένη παρουσίαση?
Αν βρεις ένα μήνυμα δικό μου όπου κατηγορώ εγώ τον Βασίλη για στημένη παρουσίαση θα του ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

Αν όμως δεν βρεις τις λέξεις που ξεστόμησες πριν λίγο και που φαίνονται παραπάνω με κόκκινο φόντο, οφείλεις να παραιτηθείς σε μια ώρα από τώρα.

Η ώρα είναι 23:15

θα ξαναμπω στις 00:15

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Μιχάλη,

Ο Μαρίνος έχει κάνει άλλα πολλά
μπαααα ;;;; γιατι δεν αναφερεις μερικα ;;;

πριν φτάσουμε να ασχολούμαστε με την υπογραφή του
αν σας χαλαει η υπογραφη μου να την διαγραψετε , οσο την εππιτρεπετε σημαινει οτι δεν αντιβαινει με τους κανονισμους και την (ευλυγιστη) δεοντολογια σας (...τρομαρα της )

- αν σε αυτό αναφέρεσαι. Μπορώ να αναφερθώ σε αρκετές περιπτώσεις αλλά δεν έχει νόημα (θα είμαστε και off topic). Αρκεί το ότι "στόλιζε" χοντρά το AVSite
παραδειγματακι ;;;
σε άλλα forum

σε ποσα αλλα φορουμ ;;;

(μπορώ μόνο να φανταστώ τι θα λέει εκτός forum)

οχι δεν μπορεις . Πιστεψε με ...

και παρόλα αυτά συνέχιζε να γράφει εδώ προσπαθώντας να πουλήσει 7-μετρα ζευγάρια καλώδιο ηχείων σε μέλη με κάκιστο setup .

υπαρχουν πολλα μελη που χρειαζονται 7 μετρα ζευγαρια καλωδιων ;;; Ρε συ τι πινεις ;;
Εκτιθεσαι ανεπανορθωτα με τις βλακειες που τσαμπουνας με καθε ευκαιρια .
Εμαθες οτι οι βλακες ειναι ανικητοι και προσπαθεις να ηγηθεις της ταξεως τους . Ουτε και σ αυτο δεν εισαι καλος .

Για τα δύο μέτρα και δύο σταθμά θα ήθελα να σε διαβεβαιώσω πως τα μέτρα και τα σταθμά είναι τα ίδια για ίδιους αλλά το υλικό προς μέτρηση και στάθμιση που μας δίνει το κάθε μέλος είναι διαφορετικό. Οποιαδήποτε σύγκριση του Μαρίνου με τον Σπέρτο είναι ατυχής (σε προσφορά στο forum, σε γνώσεις, σε ήθος και πάει λέγοντας) - δεν θα μπω στον κόπο να στο αποδείξω, ο κόσμος που παρακολουθεί το forum καταλαβαίνει - οπότε ας το αφήσουμε καλύτερα.
Αν ηξερες τι λεει ο κοσμος ....θα κοκκινιζες απο ντροπη .

Take care m8! ;)
......

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Αγαπητέ ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ-KOSMAS Hi-Fi , ULTRALINK/XLO & AUDIO NEMESIS & WESTERN ELECTRIC 2103811720,2103828281,

δεν είσαι σε θέση να κρίνεις σε τι είμαι καλός και σε τι όχι.
Αν χρειαστώ βοήθεια στις πωλήσεις θα σου στείλω PM.
Μέχρι τότε λυπάμαι αλλά δεν έχω τόοοσο πολύ ελεύθερο χρόνο ώστε να κάνω διάλογο μαζί σου.

Reaction score
3.580
Αν βρεις ένα μήνυμα δικό μου όπου κατηγορώ εγώ τον Βασίλη για στημένη παρουσίαση θα του ζητήσω δημόσια συγγνώμη.

Αν όμως δεν βρεις τις λέξεις που ξεστόμισες πριν λίγο και που φαίνονται παραπάνω με κόκκινο φόντο, οφείλεις να παραιτηθείς σε μια ώρα από τώρα.

Η ώρα είναι 23:15

θα ξαναμπω στις 00:15
Τσαρουχά, θα περιμενουμε πολυ ακόμα ?

:smoking:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Λοιπον ...υπαρχουν 4 ανθρωποι που τους αισθανομαι φιλους , που μ εχουν βοηθησει ποικιλοτροπως , που μ εχουν δεχτει κατ επαναληψη σπιτι τους , που εχουμε μοιραστει γαστριμαργικες και μουσικες εμπειριες !
Με σειρα αρχαιοτητας ειναι Βασιλης (Τσαντουλης) , Γιωργος (g.kar) , Γιωργος (Αναμουρλιδης) και Ανδρεας (Μυγιακης) .

Κυριοι χαιρομαι που σας γνωριζω και θεωρω οτι με τιματε με την φιλια σας . Ελπιζω καποια στιγμη να λυθουν οι παρεξηγησεις που κυρια αιτια εχουν τον γραπτο διαδυκτιακο λογο .

Να μην παραλειψω να πω οτι γνωρισα απο τους προαναφερθεντες και πολλα ακομα αξιολογοτατους ανθρωπους ( ΚοΨ ,Μιχαλη (δις), Βλασση κλπ) .

Πιστευω πως πρεπει να σταματησει εδω η διαμαχη ωστε ο χρονος και οι αμοιβαιες εξηγησεις να επαναφερουν τις μεταξυ σας σχεσεις στα πλαισια της αμοιβαιας εκτιμησης που υπηρχε μεταξυ σας .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Αγαπητέ ΜΑΡΙΝΟΣ ΝΤΟΚΟΣ-KOSMAS Hi-Fi , ULTRALINK/XLO & AUDIO NEMESIS & WESTERN ELECTRIC 2103811720,2103828281,

δεν είσαι σε θέση να κρίνεις σε τι είμαι καλός και σε τι όχι.
Αν χρειαστώ βοήθεια στις πωλήσεις θα σου στείλω PM.
Μέχρι τότε λυπάμαι αλλά δεν έχω τόοοσο πολύ ελεύθερο χρόνο ώστε να κάνω διάλογο μαζί σου.
Οπως σου-σας εχω γραψει κατ επαναληψη αν δεν σας αρεσει η υπογραφη μου να την διαγραψετε . Σταματα να μυξοκλαις . Καποτε πρεπει να φερθεις σαν Συντονιστης . Γιατι σαν αντρας με Λογο και Αξιοπρεπεια αδυνατεις .

Εχεις δικιο . Δεν ειμαι σε θεση να κρινω "σε τι εισαι καλος και σε τι οχι" για ενα απλο λογο ....δεν εισαι καλος σε ΤΙΠΟΤΑ .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Απάντηση: Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Εχεις δικιο . Δεν ειμαι σε θεση να κρινω "σε τι εισαι καλος και σε τι οχι" για ενα απλο λογο ....δεν εισαι καλος σε ΤΙΠΟΤΑ .
Τώρα εδώ σου χρειάζεται ένας RDohertyς, αλλά δε θα σου κάνω το χατήρι γιατί δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει η θέση μου. :happy_4:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

4)

Λάθη ορθογραφικά και συντακτικά δεν κάνουν μόνο ο Ντόχερτυ

και ο Ημίθεος !
Κανεις λαθος και για τους δυο !!!

Ντοχερτυ ...."forararum"

Ημιθεος ...."ο πασα ενας"

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Τώρα εδώ σου χρειάζεται ένας RDohertyς, αλλά δε θα σου κάνω το χατήρι γιατί δυστυχώς δεν μου το επιτρέπει η θέση μου. :happy_4:
Αλλη φορα να ζητας με καλυτερο τροπο αδεια απο την ...θεση σου

για να απαντησεις .

Reaction score
3.580
Φυσικά δεν εννοώ ότι αυτού του είδους τα περιστατικά είναι οπωσδήποτε κατακριτέα, απλά τα σημειώνω για να σου δείξω ότι παρόλα αυτά, ΠΟΤΕ κανείς δεν έθιξε την υπόληψή σας, ΠΟΤΕ κανείς δεν σας κατηγόρησε για στημένες παρουσιάσεις και deals. Με ποιό δικαίωμα το συμβούλιο απεφάνθη ότι η παρουσίαση του Τσαντουλή είναι στημένη? Με ποιό δικαίωμα σπιλώνεις την υπόληψη κάποιου και τον θεωρείς ένοχο μέχρι αποδείξεως του εναντίου? Σου συμπεριφέρθηκε κανείς με τον ίδιο τρόπο?...

...
Εως ότου ο Τσαρουχάς βρει δικό μου μήνυμα με τη λέξη "στημένη παρουσίαση" θα ήθελα να ζητήσω από τον Ανδρέα Κ. να πάρει θέση.

Η ώρα είναι 1:10 .

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Εως ότου ο Τσαρουχάς βρει δικό μου μήνυμα με τη λέξη "στημένη παρουσίαση" θα ήθελα να ζητήσω από τον Ανδρέα Κ. να πάρει θέση.

Η ώρα είναι 1:10 .
Μην μου ζητας να παρω θεση σε κατι ενω εχω ηδη παρει.
Εγω δεν παιζω με τις λεξεις και ευτυχως εχω μαθει πολυ καλα να διαβαζω αναμεσα απο τις γραμμες.
Το νοημα εχει σημασια Γιωργο.
Ειτε θελεις να το παραδεχτεις, και να ανεβεις στα δικα μου ματια τουλαχιστον, ειτε συνεχιζουμε να παιζουμε τις κουμπαρες.
Αυτο που δεν καταλαβα ποτε, και δεν απευθυνομαι σε εσενα, ειναι γιατι πρεπει να ειναι τοσο δυσκολο να απολογηθει καποιος.
Τα λαθη ειναι στην καθημερινη διαταξη και γινονται απο ολους μας, πλην εκεινων που δεν κανουν τιποτα στην ζωη τους και κοιμουνται ολη μερα.
Παρε και μετρα, και τωρα απευθυνομαι σε εσενα, ποσες φορες εχω ζητησει συγνωμη εδω μεσα.
Και τι εγινε?Θα μου πεσει η προσοψη?
Ειλικρινα θα ηθελα να το δω και απο εσενα και απο τον Γιωργο σαν μια κακη αντιδραση, σαν λαθος της στιγμης, σαν μικροπρεπεια που περασε.
Οπου αφορα εμενα χρωστατε στον ανθρωπο Τσαντουλη και στον ανθρωπο Μυγιακη μια απολογια.
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο!

Reaction score
3.580
Μην μου ζητας να παρω θεση σε κατι ενω εχω ηδη παρει.
Εγω δεν παιζω με τις λεξεις και ευτυχως εχω μαθει πολυ καλα να διαβαζω αναμεσα απο τις γραμμες.
Το νοημα εχει σημασια Γιωργο.
Ειτε θελεις να το παραδεχτεις, και να ανεβεις στα δικα μου ματια τουλαχιστον, ειτε συνεχιζουμε να παιζουμε τις κουμπαρες.
Αυτο που δεν καταλαβα ποτε, και δεν απευθυνομαι σε εσενα, ειναι γιατι πρεπει να ειναι τοσο δυσκολο να απολογηθει καποιος.
Τα λαθη ειναι στην καθημερινη διαταξη και γινονται απο ολους μας, πλην εκεινων που δεν κανουν τιποτα στην ζωη τους και κοιμουνται ολη μερα.
Παρε και μετρα, και τωρα απευθυνομαι σε εσενα, ποσες φορες εχω ζητησει συγνωμη εδω μεσα.
Και τι εγινε?Θα μου πεσει η προσοψη?
Ειλικρινα θα ηθελα να το δω και απο εσενα και απο τον Γιωργο σαν μια κακη αντιδραση, σαν λαθος της στιγμης, σαν μικροπρεπεια που περασε.
Οπου αφορα εμενα χρωστατε στον ανθρωπο Τσαντουλη και στον ανθρωπο Μυγιακη μια απολογια.
Δεν εχω να προσθεσω τιποτα αλλο!
Λυπάμαι Ανδρέα αλλά δεν πρόκειται να ζητήσω εγώ συγγνώμη επειδή απλώς είχα τις αντιρρήσεις μου για τον τρόπο που έγινε η παρουσίαση από τον Βασίλη. Η επίθεση εναντίον μου ξεκίνησε από πολύ νωρίς.

Εάν θέλεις να τον υποστηρίξεις επειδή το χρειάζεται , δικαίωμά σου.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Τελικά η ενιλικίωση είναι μεγάλη φάση και ίσως για κάποιους κρατάει μια ζωή...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ορίστε μερικά αποσπάσματα από δικά σου γραπτά, όπου είναι καταφανής η διάθεσή σου να βγάλεις αναξιόπιστο τον Τσαντουλή υπονοώντας φυσικά ότι και η εν λόγω παρουσίαση ήταν στημένη όπως και οι άλλες:
Αυτό που με αηδιάζει όμως περισσότερο είναι οι προπαρασκευασμένες δικαιολογίες από άτομα που έχουν τεράστια εμπειρία αμυντικής ικανότητας μετά από πολυετή ενασχόληση με το so called ¨διαδικτυακό High-End”
Βασίλη, ο ύπουλος τρόπος που χρησιμοποιείς πάντα για να τεκμηριώσεις τις ανακρίβειες
Δεν είναι σωστό να χαϊδεύουμε τα μαλλάκια του εκάστοτε αντιπροσώπου για να μας δίνει μηχανήματα για test. Δεν είναι αυτό που περιμένω εγώ.από το AVSite.
Οταν ένα τεστ / παρουσιάση ασχολείται περισσότερο με τον αντιπρόσωπο, τα επιχειρηματικά πλάνα του και λιγότερο με το αντικείμενο της δοκιμής, εμένα μου βρωμάει.
Πάντα με διασκέδαζαν τα υπερβολικά κολακευτικά σχόλια του Βασίλη για μηχανήματα που ήταν συνήθως για τα μπάζα.
Αλλά εσύ Γιώργο αποφεύγεις να απαντήσεις στο τι θα γινόταν αν ο Τσαντουλής αγόραζε την υπό δοκιμή συσκευή όπως έκανες ΕΣΥ? Αυτό ΔΕΝ σου βρωμάει? Βρωμάει σε εμένα.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Γιώργο, τα ερωτήματα ειναι πολλά και δεν απαντάς σε τίποτα. Σαν να διαβάζεις μόνον τον εαυτό σου.

...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.524
Νεότερο μέλος