"Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Reaction score
3
Ας το ξανα δημοσιεύσω, γιατί μάλλον παράπεσε...

Διαβάζω για μια παρεξήγηση η οποία δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο δημιουργήθηκε.

Φυσικά και δεν υπάρχει αμφιβολία για τα περι ακροάσεως που έγραψε ο Βασίλης, αλλωστε εκτός απο την περιγραφή, υπάρχουν και οι οικόνες που το φανερώνουν.
Ακόμη και το ότι σε κάποιο σημείο τα manger συγκρινόμενα με τα προσφάτως αγορασθέντα ΜL υπερείχαν, δεν σηκώνει καμμιά αμφισβήτηση.

"Ας μην σταθούμε μόνο στις οικόνες, αλλά στα βασικά ερωτηματικά που εύλογα έθεσε ο g.kar, που θα ήθελα και γω αλλά και όλοι όσοι μας διαβάζουν να μάθουν.", που δεν είναι άλλα απο τα τεχνικά.

Αυτό δε απο μόνο του, πιστεύω ότι τα λέει όλα, αναφερόμενος φυσικά στον Βασίλη, όπου τώρα μόλις διάβασα ότι τα έγραψε και δυό φορές. "Δεν μπορώ φυσικά να μην σε συγχαρώ για τον κόπο και τον χρόνο που έκανες για να τα γράψεις και να μας μεταφέρεις τις απόψεις σου.:cool_4: ".

Τον Ανδρέα Μυγιάκη, έχω την τιμή να τον γνωρίζω και μάλιστα ξέρω καλά και απο πρώτο χέρι την αγάπη του γι'αυτό το χόμπυ, του εύχομαι απο καρδιάς να τα πάει καλά και στον επαγγελματικό τομέα, γιατί είναι δύσκολο να κάνεις το χόμπυ που αγαπάς επάγγελμα.

Οσο για τα κολακευτικά σχόλια που έγραψε ο κ. ΚΟΓΙΑΣ προσωπικά για εμένα, θα ήθελα να πω "πως κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" και φυσικά δεν παύει με την πρώτη ευκαιρία να το δείχνει.
Να πω ότι λυπάμαι για λογαριασμό του, δεν αξίζει τον κόπο.
Ας ξανα διαβάσει, ας ξανα σκεφθεί αυτά που έγραψε και για ποιό λόγο τα έγραψε και εαν έχει το σθένος και την ευθιξία, τουλάχιστον ας ανακαλέσει.
Πάντα ήμουν μεγαλόψυχος, ακόμη και για αυτούς που δεν το άξιζαν.

Υ.Γ. Αργησα να το διαβάσω και φυσικά να απαντήσω, για κανένα άλλο λόγο, απλά διότι δεν παρακολουθώ όσο θα ήθελα την κατηγορία, καθ'ότι όπως θα έχετε παρατηρήσει, μόνο τα απογεύματα έχω πρόσβαση.
ΔΕΝ έχω να προσθέσω τίποτα άλλο και πιστεύω αυτή την φορά να το διαβάσουν αυτοί που διαβάζουν μόνο αυτά που γράφουν, αγνοόντας ή μεταφράζοντας όπως τους αρέσει τα υπόλοιπα.
Ομως να προσθέσω πως δεν ήμουν ή θα γίνω ποτέ αιχμάλωτος του πληκτρολογίου καθώς επίσης οτι δεν θα μπω στο τρυπάκι των αντιπαραθέσεων, διότι αυτό κατα την δικιά μου άποψη δεν οδηγεί πουθενά και γιατί προτιμώ να κάνω άλλα περισσότερο επικοδομητικά πράγματα.
Ομως με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάποιος ή κάποιοι, προσπαθούν να μας κάνουν δύο ομάδες, δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα, όπου προσπαθούν μονίμος κάποιοι να επιβάλουν την γνώμη τους και λόγω του οτι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ όλο το 24ωρο, γεμίζουν την ζωή τους με αυτό τον τρόπο.
Δικαίωμά τους, όμως να μην ανακατεύουν ανθρώπους που δεν έχουν δώσει δικαίωμα ποτέ και σε κανέναν.
Δεν αναφέρομαι μόνο σε μένα.
Δυστυχώς θα πρέπει να αναφέρω ότι η κάθε λογής εξουσία, φίλε μου Νίκο Τσαρουχά, πολλές φορές μας αλλοιώνει τον χαρακτήρα και αλλοιώς ήταν πρίν απο δύο χρόνια που γνωριστήκαμε και αλλοιώς είναι σήμερα.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έμεινα ο ίδιος...
Φυσικά και δεν ασχολούμε όσο θα ήθελα ή θα έπρεπε, όμως όλα αυτά είναι λόγω του επικρατούντος κλίματος, διότι τα περισσότερα θέματα που γράφονται όχι μόνο δεν έχουν σχέση και δεν ανεβάζουν την κατηγορία Hi End, αλλά είναι αντι Hi End και όπως πολλές μα πολλές φορές έχω αναφέρει, σκοπό έχουν να χλευάσουν όποιους μόνο και μόνο σκέφτονται να αγοράσουν "ακριβά" μηχανήματα, πόσο μάλλον αυτούς που τα έχουν.
Το μεγάλο πρόβλημα κάποιου ή κάποιων πιθανόν είναι ότι έχουν "μικρό πάπλωμα", (το πάπλωμα ας το μεταφράσει ο καθένας όπως θέλει) και όλα τους φταίνε.
Πρόβλημά τους, όμως δεν τους φταίει κανένας άλλος γι'αυτό.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΔΕΝ έχω να προσθέσω τίποτα άλλο και πιστεύω αυτή την φορά να το διαβάσουν αυτοί που διαβάζουν μόνο αυτά που γράφουν, αγνοόντας ή μεταφράζοντας όπως τους αρέσει τα υπόλοιπα.
Ομως να προσθέσω πως δεν ήμουν ή θα γίνω ποτέ αιχμάλωτος του πληκτρολογίου καθώς επίσης οτι δεν θα μπω στο τρυπάκι των αντιπαραθέσεων, διότι αυτό κατα την δικιά μου άποψη δεν οδηγεί πουθενά και γιατί προτιμώ να κάνω άλλα περισσότερο επικοδομητικά πράγματα.
Ομως με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάποιος ή κάποιοι, προσπαθούν να μας κάνουν δύο ομάδες, δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα, όπου προσπαθούν μονίμος κάποιοι να επιβάλουν την γνώμη τους και λόγω του οτι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ όλο το 24ωρο, γεμίζουν την ζωή τους με αυτό τον τρόπο.
Δικαίωμά τους, όμως να μην ανακατεύουν ανθρώπους που δεν έχουν δώσει δικαίωμα ποτέ και σε κανέναν.
Δεν αναφέρομαι μόνο σε μένα.
Δυστυχώς θα πρέπει να αναφέρω ότι η κάθε λογής εξουσία, φίλε μου Νίκο Τσαρουχά, πολλές φορές μας αλλοιώνει τον χαρακτήρα και αλλοιώς ήταν πρίν απο δύο χρόνια που γνωριστήκαμε και αλλοιώς είναι σήμερα.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έμεινα ο ίδιος...
Φυσικά και δεν ασχολούμε όσο θα ήθελα ή θα έπρεπε, όμως όλα αυτά είναι λόγω του επικρατούντος κλίματος, διότι τα περισσότερα θέματα που γράφονται όχι μόνο δεν έχουν σχέση και δεν ανεβάζουν την κατηγορία Hi End, αλλά είναι αντι Hi End και όπως πολλές μα πολλές φορές έχω αναφέρει, σκοπό έχουν να χλευάσουν όποιους μόνο και μόνο σκέφτονται να αγοράσουν "ακριβά" μηχανήματα, πόσο μάλλον αυτούς που τα έχουν.
Το μεγάλο πρόβλημα κάποιου ή κάποιων πιθανόν είναι ότι έχουν "μικρό πάπλωμα", (το πάπλωμα ας το μεταφράσει ο καθένας όπως θέλει) και όλα τους φταίνε.
Πρόβλημά τους, όμως δεν τους φταίει κανένας άλλος γι'αυτό.
Μάλιστα. Η μπάλα στα μνήματα... και από την παρουσίαση των ηχείων στο ποιός έχει λεφτά και ποιός δεν έχει, τα γνωστά παραμύθια. Μήπως έχεις να πεις τίποτα για τα mp3 κι εσύ?...

Αφού θυμίσω ότι το θέμα μας είναι η άδικη επίθεση εναντίον του Τσαντουλή και του Μυγιάκη, να σου πω φίλε Γιώργο ότι τα ίδια που γράφεις τα έχω διαβάσει 50 φορές. Είναι περιττό να τα συζητάμε γιατί κάθε εβδομάδα σας φταίει κι ένας καινούριος. Ε, αυτήν την εβδομάδα σου φταίω εγώ διότι η εξουσία μου άλλαξε τον χαρακτήρα και δεν λέω "ναι" σε ότι κοτσάνα ακούω. Ενδιαφέρομαι δε τόσο για την εξουσία που έχω ζητήσει σε ανύποπτο χρόνο (έχει πάνω από έναν χρόνο) από τον Ανδρέα να μην είμαι συντονιστής πλέον στην high end αλλά μου το αρνήθηκε (μπορεί να το επιβεβαιώσει). Όσο για τα διαχειριστικά καθήκοντα, μου έχουν δημιουργήσει τόσα προβλήματα και μου τρώνε τόσο χρόνο που δεν θα ήθελες να είσαι στη θέση μου. Ευχαρίστως σου τη δίνω όμως.

Πρέπει να καταλάβετε κάποτε ότι τελικά ο μόνος που σας φταίει είναι ο εαυτός σας. Και λέω "σας" γιατί βλέπω ότι είσαι πλέον ταγμένος. Όσον αφορά στην ταπεινή μου μουτσούνα, έχω ακούσει κατά καιρούς από την παρέα σας (που σημειωτέων όλοι έχουν διπλά και τριπλά user names), τα πιο τρελά σενάρια. Θα ανοίξω μαγαζί, θα προσφέρω υπηρεσίες ακουστικής χώρων, είμαι ο Ντόχερτης, είμαι ο sk, είμαι ο διάβολος μεταμορφωμένος. Ξέρεις ποιό είναι το πιο γελοίο όλων? Ότι κανένας δεν είχε το θάρρος να μου τα πει live. Όλοι σε τρίτους και μουλωχτά...

Δεν πειράζει όμως, δεν με ενδιαφέρει τι λέτε για μένα. Μπορώ να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, όταν κρίνω βέβαια ότι έχει νόημα κάτι τέτοιο. Περίμενα όμως μια πιο αντρίκια αντιμετώπιση στο θέμα του Τσαντουλή. Δεν είναι κακό όταν κάνουμε ένα τόσο μεγάλο λάθος να το παραδεχτούμε. Μήπως ρε Γιώργο εσύ δεν ήσουν που την Παρασκευή μου έλεγες στο τηλέφωνο ότι κακώς έραψες αυτά που έραψες? Τόσο δύσκολο είναι να το πεις και δημοσίως? Τι ρωτάω τώρα ε? Καλά άστο...

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρά το γεγονός ότι από το απόγευμα τα παρακάτω είχαν αποφασισθεί, περίμενα μέχρι αυτήν την ώρα μήπως και υπάρξει κάποια αλλαγή πλεύσης, μήπως και δούμε κάποια συγγνώμη από αυτούς που υπερέβαλαν και αλλάξω την παρακάτω ανακοίνωση. Αντ' αυτού είδα επιμονή και στενοκεφαλιά. Ας είναι έτσι λοιπόν. Μετά από την παράθεση των απόψεων όλων των συντονιστών των audio κατηγοριών και μετά από την ανταλλαγή επιχειρημάτων που έγινε με τους εμπλεκόμενους, έχουν ληφθεί οι παρακάτω αποφάσεις.

Για μια ακόμη φορά, θα τηρηθεί η βασική αρχή του AVSite που αφορά στην ελευθερία του λόγου. Παρόλο που όλα όσα διαβάσαμε είναι ανυπόστατες κατηγορίες οι οποίες θίγουν άμεσα ανθρώπους και καταστάσεις, παρά το ότι με αφορμή αυτήν την αντιπαράθεση βγήκαν στον αέρα απωθημένα πολλών ετών, κανείς δεν θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από το site. Όμως, οι εν λόγω συμπεριφορές καθιστούν
επισήμως από εδώ και στο εξής τα συγκεκριμένα μέλη ανεπιθύμητα στα φόρουμς του AVSite. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει είτε συμμετέχουν, είτε δεν συμμετέχουν, αν δεν αλλάξει πρώτα η στάση τους. Εγώ επί του παρόντος είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ανοιχτά ότι δεν επιθυμούμε την συμμετοχή τους. Η περαιτέρω συμπεριφορά τους δε, θα παρακολουθείται στενά και αν υπερβούν τους κανόνες συμπεριφοράς που έχει θέσει το site, θα έχουν τις ανάλογες κυρώσεις.

Επιπλέον και σε ότι αφορά στον Γιώργο Αναμουρλίδη. Επειδή ετάχθη υπέρ των άνευ λόγου επικριτών του Τσαντουλή, επειδή αμφισβήτησε και ο ίδιος το γεγονός ότι έγινε καν η ακρόαση, επειδή αμφισβήτησε τα γραπτά περί μετρήσεων υπονοώντας ότι ο Τσαντουλής (ένας συνσυντονιστής του), είναι αναξιόπιστος και ένοχος μέχρις αποδείξεως του εναντίου, είμαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την άρση της εμπιστοσύνης της διαχειριστικής ομάδας στο πρόσωπό του και να τον απομακρύνω από την συντονιστική ομάδα του AVSite.

Είναι προφανές ότι έκανε λάθος εκτίμηση, είτε λόγω επιπολαιότητας, είτε εξαιτίας πλημμελούς χειρισμού του γραπτού λόγου, κάτι που φαίνεται από τις, ατυχείς ομολογουμένως, προσπάθειες που έκανε για να ανασκευάσει. Αυτό όμως δεν αναιρεί το γεγονός ότι θα έπρεπε να χειριστεί εντελώς διαφορετικά την κατάσταση και αν μη τι άλλο, να δείξει εμπιστοσύνη σε ανθρώπους που την αξίζουν. Αν πιστεύει όσα έγραψε, δεν είχε τίποτε άλλο να κάνει παρά να διερευνήσει την κατάσταση, να πάρει ίσως κι ένα τηλέφωνο τον Τσαντουλή και να του τα πει. Μετά ας έγραφε ότι καταλάβαινε, όχι να ρίξει μερικές σπόντες λες και αναφερόταν σε έναν άγνωστο απατεωνίσκο. Τα μέλη μιας συντονιστικής ομάδας δεν ανήκουν υποχρεωτικά σε κάποιο στρατόπεδο ιδεών. Όντας όμως συνοδοιπόροι στην ίδια προσπάθεια, οφείλουν να διατηρούν και να χρησιμοποιούν τουλάχιστον μεταξύ τους, διαύλους επικοινωνίας τέτοιους, που να μην επιτρέπουν αυτού του είδους τις βαριές παρεξηγήσεις να εξελιχθούν.

Φυσικά όλα τα παραπάνω είναι απλά ένα ατυχές περιστατικό, που σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί την προσφορά του Γιώργου στο AVSite για την οποία θέλω να τον ευχαριστήσω δημοσίως. Να είσαι καλά Γιώργη και παρά τις όποιες εντυπώσεις έχεις για εμένα, εγώ διατηρώ τις καλύτερες για εσένα σε προσωπικό επίπεδο. Το χόμπι και το forum είναι ένα θέμα, οι άνθρωποι ένα άλλο.

Νίκος Τσαρουχάς
Αν. Γενικός Διαχειριστής

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ελπιζω τα ως ανω να μην σταθουν αφορμη διαδοσεων ιστοριων για πληρη επικρατηση του ορθολογισμου στο AVSite.
Οποιος πιστευει τετοιες ανοητες ιστοριες καλα θα κανει να τρεξει για αμεση επισκεψη στον πλησιεστερο ψυχολογο της περιοχης του.
Εκτος εαν ψαχνουν για δικαιολογιες λογω των τυψεων που τους διακατεχουν για το οτι καταφεραν να φερουν δυο αψογα ατομα σε τοσο δυσκολη θεση.
Δεν εχω να προσθεσω απολυτως τιποτα σε οσα εγραψε ο Νικος...

Reaction score
23
Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

Θα προσθέσω εγώ τα υπόλοιπα που έχω και Ψυχίατρο Ι.Χ.

Λοιπόν, για να ξεμπερδεύουμε καμιά φορά, όταν θέλει κάποιος να καταλογίσει σε κάποιον κάτι, να απαντάει σε αυτά που έγραψε ο «κατηγορούμενος».
Οχι να αντιπροσωπεύει αυτόν που καθόταν στο απέναντι μέρος του τραπεζιού και να το φθάνει σε συνειρμούς μέχρι… το προπατορικό αμάρτημα.
Για το επίμαχο θέμα, λοιπόν, εγώ έγραψα καλή αρχή – επιτυχία, δεν εγγραψα τίποτα παραπάνω για το προϊόν. Πρώτον, διότι γνωρίζω τον νέο αντιπρόσωπο, δεύτερον και ουσιαστικότερο αν έγγραφα κάτι θετικό θα έβγαινε ο κάθε «τραχανοπλαγιας» και θα έλεγε ότι «κάνω πλάτες». Αν από την άλλη έλεγα κάτι αρνητικό θα υποστήριζε ότι έχω προηγούμενα μαζί του, όπως γράφεις και εσύ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ Βλάση.
Άντε για να μην τα πάρω και αρχίσω τα γαλλικά και το πιάνο με τους «παντελονάτους» που μπλέξαμε. Αυτούς, που θέλουν δέκα δικηγόρους και άλλους τόσους αλεξιπτωτιστές για να τους υπερασπιστούν.
Τώρα για οτιδήποτε άλλο φέρει ο Ανδρέας εύχομαι να έχει επιτυχία και να του «κάτσει» η επιλογή του, όπως λέμε στην λαϊκήν. Δεν είμαι ανταγωνιστής του, ούτε έχω βλέψεις ριβιουερ – ντηλαδόρου, και βέβαια, ούτε είμαι υποχείριο κάποιου μαγαζάτορα.
Άλλωστε αυτός ήταν και ο λόγος, που παραιτήθηκα από διαχειριστής στο προηγούμενο AV CLUB και πήρα αμπάριζα αυτόν που το είχε και κάποια «λαμόγια» που τους είχα γίνει στενός κορσές.
Κωστα Φ. άσε να το αφήσουμε με τα αναμνηστικά στην έκθεση και να μην το πάμε με μαντινάδες και τραγούδια πάλι. Όσο για τον τρόπο γραφής μου, αυτός είναι και σε όποιον αρέσει. Αυτός ήταν και του Ντοχερτυ, που σε αντίθεση με μένα, με γνώρισες και ξέρεις ποιος είμαι.
Από την άλλη, δεν με ενδιαφέρει αν ο άλλος είναι υπαρκτός η ανύπαρκτος, εγώ απαντάω σε όποιον αναφέρεται σε μένα, έτσι απλά.
Τώρα για να τελειώνουμε μια και καλή. Μπαμπάς η δικηγόρος δεν είμαι κανενός για να βγαίνω να απολογούμαι, για τον χοντρό, τον λιγνό, τον έναν, τον άλλον, ας βγαίνει να απαντάει ο καθένας μόνος του.
Και αφού θέλετε την άποψη μου για την έκβαση του θέματος: Δεν θα είχε συμβεί τίποτα από όλα αυτά, αν έβγαινε την ώρα που γράφτηκε το επίμαχο μήνυμα από τον G. Kar και του απαντούσε ο Βασίλης. Οι μετρήσεις έγιναν εκεί. Αν θέλω θα τις ανεβάσω. Δεν έχω χρόνο. Επιφυλάσσομαι να σου απαντήσω. Αυτή είναι η προσωπική μου άποψη στο χώρο μου. Τελεία και παύλα, χωρίς τα περί παιδικής χαράς και κόντρες από τον καιρό του Νώε.
Αλλά, όπως πάντα, αρχίσανε να γράφονται πράγματα «άλλα ντάλα της Παρασκευής το γάλα» και νάμαστε τώρα.
Στο τέλος την πλήρωσε το ηχείο, αλλά μην τρελαινόμαστε κιόλας, ούτως η άλλως ακούστηκε το προϊόν. Ο ενδιαφερόμενος θα το ακούσει μόνος του και θα αποφασίσει στο χώρο του αντιπροσώπου.
Αν περιμένει από ένα ριβιου σε ένα ερασιτεχνικό φόρουμ, η την άποψη του καθενός μας εδώ μέσα, για να αγοράσει ο επίμαχος πελάτης ας πρόσεχαν. Είμαστε μεγάλα παιδιά, πόσες φορές πρέπει να γραφτεί για να το πάρουν χαμπάρι οι επίδοξοι «αγοραστές»;
Τώρα, αυτό που γράφτηκε οτι ήθελε κάποιος άλλος να κάνει την παρουσίαση και ζήλεψε, γιαυτό γίνονται όλα αυτά, σοβαρευτείτε. Θα αρχίσουν να σας πετάνε πέτρες και δεν θα έχουν άδικο.
Όσο για αυτό από κάτω, ενημέρωσα σε τηλεφώνημα που μου έγινε ότι είναι η
υπογραφή μου και επειδή τη έχω μακριά, δεν χώραγε από κάτω, οπότανες την τέντωσα προς τα πάνω για να χωρέσει.
Τώρα αν θέλετε να μας «μπανιάρετε»… εμένα να με λούσετε με ουδέτερο ph και δυο χέρια, λόγω σκόνης στην οικοδομή.
Να γραφτεί στα πρακτικά ότι δικάστηκα ερήμην, δεν παρέστη ο δικηγόρος μου και δεν αποδέχομαι την ποινή λόγω κακής ανατροφής.

------------------------
Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Γιάννης Τσαρούχης

Η διαφορά μεταξύ ενός άνδρα και ενός παιδιού είναι το κόστος των παιχνιδιών τους και όχι η «παιδική χαρά» που ενίοτε παίζουν μαζί.

Reaction score
23

Το μήνυμα που σβήστηκε με βρίσκει αντίθετο. Θα ήταν φρόνιμο να μας αναφέρει το ονοματάκι του ο εν λόγω Κύριος, και τις ενδιαφέρουσες πληροφορίες του κατά άλλους, για να του απαντήσω εγώ και όποιος άλλος ενδιαφερόμενος.
Αλλά πάλι εγώ είμαι κακό παιδί και θα σου απαντήσω. Χάρη συντομίας θα σε αποκαλώ Κύριε Λάκη, από το Νικο, Νικολάκη, Λάκη και βγαινει από το Nick Name.
Λοιπόν, Κύριε Λάκη έγγραψες εν περιλήψη, για να μην αναφερθώ σε όλο το μήνυμα, ότι: είμαι υποχείριο ενός Χοντρού που καθοδηγεί την αγορά και ενός Χάλια.
Τους χαρακτηρισμούς θα τους αφήσω απέξω για να σε στολίσω από κοντά, διότι μου αρέσει ο τρόπος γραφής σου και θέλω να γίνουμε φίλοι καρδιακοί.
Φαίνεται Κύριε Λάκη είσαι μεγαλοπαράγων και τα ξέρεις όλα. Για έλα να με βοηθήσεις και μένα τον αφελή, τον παρασυρμένο από τους άλλους δυο, σε μια απλή σκέψη που μου ηρθε στο μυαλό.
Εγώ έχω τρία οικιακά συστήματα: το κυρίως κοστίζει κοντά στα 200.000 ευρώ και τα άλλα δυο καμιά 80.000 ευρώ. Tα επαγγελματικά και τα μουσικά όργανα μου, συλλεκτικές ηλεκτρικές κιθάρες, πιάνα με μαύρες ουρές… φράκα, δίφρακα και μηχανήματα ηχογράφησης δεν τα αναφέρω, διότι δεν αφορούν την κατηγορία.
Αν, λοιπόν, αυτά τα οικιακά «μηχανίδια» έχουν έρθει στην κατοχή μου από τράμπες, λαμογιές, μίζες, θα πρέπει με ένα πρόχειρο υπολογισμό απο 5% εως 10% από τους αντιπροσώπους, να έχω πουλήσει στην αγορά μηχανήματα αξίας από 2.800.000 ευρώ μέχρι 5.000.000 ευρώ για να βρω αυτά τα χρήματα.
Άρα μηχανήματα δικά μου έχεις, εσύ, τα φιλαράκια σου, η αδερφή σου, η μάνα σου, η κομμώτρια που σε κουρεύει, και περίπου η μισή χαι-τεντάδες.
Δεν μας βρίσκεις τώρα μέσα στο παλιό Av Club και στο Av Site που υπάρχει αναφορά σε μηχάνημα δικό μου, - που να έχω εκθειάσει εγώ μαζί με τα φιλαράκια μου; Mετά με το γνώριμο τρόπο να βρεθεί στην σέντρα – πωλήσεις, έχοντας έτοιμα τα πελατάκια, που δημιουργήσαμε κατά την μεγαλειώδη παρουσίαση.
Για να στο κάνω και πιο δύσκολο. Mήπως έχεις κανένα PM δικό μου, που να αναφέρεται σε πώληση για να μας το μοστράρεις και να βγει ο παραλήπτης να μας πει ότι είναι γνήσιο;
Γιατί όταν γραφτήκαν τα παραπάνω στο παλιό Av Club, τα ντηλάκια άρχισαν να γίνονται μέσω PM και τηλεφώνων, τα ψησίματα με τους «αγοραστές».

Τώρα, για να μην σε κουράζω Κύριε Λάκη, δεν πρόκειται να βρεις ούτε μήνυμα, ούτε μηχάνημα.
Τα μηχανήματα δεν τα αγοράζω για να διακοσμήσω το χώρο. Ξέρω καλά το αντικείμενο και δεν χρειάζομαι συμβουλές για το τι παίζει και τι δεν παίζει στο κήπο η την πισίνα μου.
Δεν μας χαρίζεις και εσύ τώρα το Nikname σου και έτσι να προσδιορίσουμε τα φιλαράκια σου ρε καρντάση μου, όπως λένε και μερικοί φίλοι από τον Βορά. Να δούμε πόσα εκθαμβωτικά σχόλια έχουν γραφτεί στο παρελθόν για τα μηχανήματα, που βρέθηκαν σε χρόνο ντετέ στην σέντρα εεεεεεεεε.
Χάρηκα που τα είπαμε και όταν συναντηθούμε θύμισε μου να σου δώσω και αναμνηστικό δωράκι, γιατί δεν το γλυτώνεις, να είσαι σίγουρος.

------------------------

Η διαφορά μεταξύ ενός άνδρα και ενός παιδιού είναι το κόστος των παιχνιδιών τους και όχι η «παιδική χαρά» που ενίοτε παίζουν μαζί.

Reaction score
23

Τώρα που τελείωσε το μήνυμα Κύριε Λάκη, έλα να σου πω ένα μυστικό και να μην το ακούσει κανείς!
Πριν από λίγο καιρό, με παρακάλεσε ένας φίλος να τον βοηθήσω να διορθώσει το σύστημα του, γιατί ήταν σε κατάσταση κρίσης και δεν ήξερε τι να κάνει. Να τα πουλήσει όλα, να αλλάξει πηγή, καλώδια,… χαλί, κουρτίνες…….
Αν και και αυτό το αποφεύγω σαν το «διάολο το λιβάνι», γιατί αν πεις κάτι στραβό που δεν είναι έτοιμος ο άλλος να ακούσει, χάνει τον ύπνο του και άντε μετά να συνέλθει.
Άκου τώρα φιλαράκι τι έκανα. Nα μαθαίνεις τα κόλπα και όπου δεν είμαι καλός να με διορθώνεις.
Έστησα τα ηχεία, την θέση ακρόασης, χτένισα τις κουρτίνες, άλλαξα ένα interconnect και του πρότεινα να αγοράσει μια πηγή, που κατά σύμπτωση είχε αγοράσει από τον ίδιο αντιπρόσωπο όλο το ηχοσύστημα του, αξίας 50.000 ευρώ και τον γνώριζε καλύτερα από εμένα.
Το σύστημα παίζει λίαν επιεικώς καλά σε ένα χάλια χώρο.
Το «ρεζουμέ» είναι ότι ο φίλος δεν θέλει να πειράξει τίποτα από το σύστημα του. Είναι τρισευτυχισμένος και ακούει 3-4 ώρες μουσική όταν γυρνάει από την δουλειά του, και φουλ τα σαββατοκύριακα.
Στο παρασύνθημα τώρα πως βγαίνει το χρήμα : Eγώ έφυγα μείον ένα καλώδιο, που μου περίσσευε αξίας 2.000 Ευρώ το οποίο δεν πληρώθηκα. Ο φίλος πούλησε το δικό του 1.500 Ευρώ και τα χρήματα πήγαν στην αγορά της πηγής.
Για πες μας τώρα, ρε καρντάση, εγώ τι είμαι ντηλαδόρος, κόπανος, αφελής, η πάω για βουλευτής και μαζεύω ψήφους;
Και να μην ξεχάσω. Έφτιαξα και κάτι καλώδια ηχείων, διπλοκαλωδίωση σε ένα γνωστό σου παλικάρι που έπαιζε το ένα κανάλι τις ψιλές συχνότητες στα χαμηλά, τις χαμηλές στα ψιλά και το άλλο κανάλι τούμπλαλιν. Έφαγα 5 ώρες δουλειάς να ξεμπλέξω την «αστακομακαρονάδα» που τα είχε κάνει, πλήρωσα τα θερμοσυστελόμενα, κάλτσες, πουλοβεράκια, σορτσάκια κλπ και τους ακροδέκτες (μπανάνες) που βρίσκονται ακόμη στο πατρικό του, από την τσέπη μου.
Άσε που έπαιζε έτσι ένα - δυο χρόνια, ονόματα και υπολήψεις δεν θίγουμε, διότι δεν είμαι μαρτυριάρης.
Εγώ ξέρω, όμως, ότι ζηλεύεις. Δεν σου έκατσε η δίαιτα που σου έδωσα. Η κοιλιά είναι από το ποτό, δεν φεύγει εύκολα παλικάρι μου. Παρόλα αυτά στη ξαναγράφω.
Τρως τα πάντα και κάνεις την πάπια, αρκεί να είναι Πεκίνου και ουχί Βοκτάς.
Να σου γράψω και ένα τραγουδάκι, να μην φύγεις παραπονεμένος εσύ και ο πληροφοριοδότης σου.
Είναι κάτι παιδιά που δεν γίνονται άνδρες. Κώστας Τουρνάς.

@ Νικο Τσαρουχα
Έχω μια πρόταση: για να μην μας «μπανιάρετε» έναν - έναν στο χέρι, άλλον με μαλακτικό, άλλον με ουδέτερο ph, …. να φτιάξετε ένα χαμάμ, να μπαίνουν οι ανεπιθύμητοι να παίρνουν το μπάνιο τους με την ησυχία τους.
Γιατί βλέπω πολλούς να χαλάνε την ορθογραφία τους και την συμπεριφορά τους οικονα, κλπ.

Τα πήγα 31 τα μηνύματα. Πληρώνει η Μάνα (δηλ. ο επιλοχίας του φόρουμ)

------------------------

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: "Απορίες" και διασαφηνήσεις επί της δoκιμής του Manger

@ Νικο Τσαρουχα
Έχω μια πρόταση: για να μην μας «μπανιάρετε» έναν - έναν στο χέρι, άλλον με μαλακτικό, άλλον με ουδέτερο ph, …. να φτιάξετε ένα χαμάμ, να μπαίνουν οι ανεπιθύμητοι να παίρνουν το μπάνιο τους με την ησυχία τους.
Γιατί βλέπω πολλούς να χαλάνε την ορθογραφία τους και την συμπεριφορά τους οικονα, κλπ.
Το νερό σε τι θερμοκρασία το θέλεις? :happy_9:

...

Reaction score
0

[quoteDOL FON;580668]
Το μήνυμα που σβήστηκε με βρίσκει αντίθετο. .[/quote]
σε παω……...

Reaction score
23

Επειδή το τελευταίο μήνυμα θεωρήθηκε λίγο μπερδεμένο με τα «παπιά και τις κότες» και άρχισαν να πέφτουν τηλέφωνα, αν δηλ. φωτογραφίζω τον Νίκο Τσαρουχά, δηλώνω ότι δεν έχει καμία σχέση το μήνυμα μου με τον Νίκο.
Έπρεπε, όμως, να απαντήσω σε κάποιους παλιούς νυκτερινούς επισκέπτες.
«Ο παλιός σκύλος νέα κόλπα δεν μαθαίνει» οπότε είναι λίγο αργά να αλλάξω συνήθειες και να περάσω στην άλλη όχθη…

------------------------

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Σαν σωστο παπαγαλακι πρεπει να γραψω και εγω τωρα.
Ειναι τρελος ειναι τρελος ο αρχηγος.
Ειναι τρελος ο αρχηγος ο Μιχαλακης ο τρελος.
Καλα ξεμπερδεματα και περαστικα σε ολους.

Reaction score
23

Τώρα μου τα λες καλά Βλάση…:happy_4:

------------------------

Reaction score
23

audiophilakias

[quoteDOL FON;580668]
Το μήνυμα που σβήστηκε με βρίσκει αντίθετο. .[/quote]

σε παω……...

Και εσύ λάμπεις Λάμπη, και εσύ λάμπεις…
Φρόντισε να μην βρεθούμε από κοντά γιατί θα σου βάλω νυκτερινό ρεύμα…για οικονομία πάντα.

------------------------

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

Ρε Μιχάλη, ήρεμα με τις απειλές.
Εγώ αν θέλω να πλακώσω κάποιον, ψάχνω, ρωτάω, τον βρίσκω και πλακωνόμαστε. Δεν βγάζω ανακοίνωση στα forum. Εγώ είμαι κι από χωριό βέβαια και οι φασαρίες είναι λίγες και, συνήθως, με κακά ξεμπερδέματα... Ίσως στην Πρωτεύουσα να έχετε άλλα έθιμα.
Στην τελική υπάρχουν και τα PM.

Πάντως εδώ στο Ηράκλειο παίζει και "Fight Club". Αν γουστάρεις εκτόνωση πες μου να σου κανονίσω αγώνα.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Τώρα μου τα λες καλά Βλάση…:happy_4:

------------------------

Eγω ειμαι ο Βλασης...........................

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
vlasis απο που?
Dolfon με απατας με αλλον Βλαση?
Παρε θεση τωραααααααααα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.023
Members