Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Να του πεις θα τον μαλώσω...:happy_9:...δεν φταιω Εγώ ....... φταιει ο Άλλος μου εαυτός ...
:crazy_3:
Να του πεις θα τον μαλώσω...:happy_9:...δεν φταιω Εγώ ....... φταιει ο Άλλος μου εαυτός ...
:crazy_3:
ΔΕΝ έχω να προσθέσω τίποτα άλλο και πιστεύω αυτή την φορά να το διαβάσουν αυτοί που διαβάζουν μόνο αυτά που γράφουν, αγνοόντας ή μεταφράζοντας όπως τους αρέσει τα υπόλοιπα.Διαβάζω για μια παρεξήγηση η οποία δεν κατάλαβα για ποιόν λόγο δημιουργήθηκε.
Φυσικά και δεν υπάρχει αμφιβολία για τα περι ακροάσεως που έγραψε ο Βασίλης, αλλωστε εκτός απο την περιγραφή, υπάρχουν και οι οικόνες που το φανερώνουν.
Ακόμη και το ότι σε κάποιο σημείο τα manger συγκρινόμενα με τα προσφάτως αγορασθέντα ΜL υπερείχαν, δεν σηκώνει καμμιά αμφισβήτηση.
"Ας μην σταθούμε μόνο στις οικόνες, αλλά στα βασικά ερωτηματικά που εύλογα έθεσε ο g.kar, που θα ήθελα και γω αλλά και όλοι όσοι μας διαβάζουν να μάθουν.", που δεν είναι άλλα απο τα τεχνικά.
Αυτό δε απο μόνο του, πιστεύω ότι τα λέει όλα, αναφερόμενος φυσικά στον Βασίλη, όπου τώρα μόλις διάβασα ότι τα έγραψε και δυό φορές. "Δεν μπορώ φυσικά να μην σε συγχαρώ για τον κόπο και τον χρόνο που έκανες για να τα γράψεις και να μας μεταφέρεις τις απόψεις σου.:cool_4: ".
Τον Ανδρέα Μυγιάκη, έχω την τιμή να τον γνωρίζω και μάλιστα ξέρω καλά και απο πρώτο χέρι την αγάπη του γι'αυτό το χόμπυ, του εύχομαι απο καρδιάς να τα πάει καλά και στον επαγγελματικό τομέα, γιατί είναι δύσκολο να κάνεις το χόμπυ που αγαπάς επάγγελμα.
Οσο για τα κολακευτικά σχόλια που έγραψε ο κ. ΚΟΓΙΑΣ προσωπικά για εμένα, θα ήθελα να πω "πως κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια" και φυσικά δεν παύει με την πρώτη ευκαιρία να το δείχνει.
Να πω ότι λυπάμαι για λογαριασμό του, δεν αξίζει τον κόπο.
Ας ξανα διαβάσει, ας ξανα σκεφθεί αυτά που έγραψε και για ποιό λόγο τα έγραψε και εαν έχει το σθένος και την ευθιξία, τουλάχιστον ας ανακαλέσει.
Πάντα ήμουν μεγαλόψυχος, ακόμη και για αυτούς που δεν το άξιζαν.
Υ.Γ. Αργησα να το διαβάσω και φυσικά να απαντήσω, για κανένα άλλο λόγο, απλά διότι δεν παρακολουθώ όσο θα ήθελα την κατηγορία, καθ'ότι όπως θα έχετε παρατηρήσει, μόνο τα απογεύματα έχω πρόσβαση.
Μάλιστα. Η μπάλα στα μνήματα... και από την παρουσίαση των ηχείων στο ποιός έχει λεφτά και ποιός δεν έχει, τα γνωστά παραμύθια. Μήπως έχεις να πεις τίποτα για τα mp3 κι εσύ?...ΔΕΝ έχω να προσθέσω τίποτα άλλο και πιστεύω αυτή την φορά να το διαβάσουν αυτοί που διαβάζουν μόνο αυτά που γράφουν, αγνοόντας ή μεταφράζοντας όπως τους αρέσει τα υπόλοιπα.
Ομως να προσθέσω πως δεν ήμουν ή θα γίνω ποτέ αιχμάλωτος του πληκτρολογίου καθώς επίσης οτι δεν θα μπω στο τρυπάκι των αντιπαραθέσεων, διότι αυτό κατα την δικιά μου άποψη δεν οδηγεί πουθενά και γιατί προτιμώ να κάνω άλλα περισσότερο επικοδομητικά πράγματα.
Ομως με λύπη μου διαπιστώνω ότι κάποιος ή κάποιοι, προσπαθούν να μας κάνουν δύο ομάδες, δύο αντιμαχόμενα στρατόπεδα, όπου προσπαθούν μονίμος κάποιοι να επιβάλουν την γνώμη τους και λόγω του οτι έχουν ελεύθερη πρόσβαση στο ίντερνετ όλο το 24ωρο, γεμίζουν την ζωή τους με αυτό τον τρόπο.
Δικαίωμά τους, όμως να μην ανακατεύουν ανθρώπους που δεν έχουν δώσει δικαίωμα ποτέ και σε κανέναν.
Δεν αναφέρομαι μόνο σε μένα.
Δυστυχώς θα πρέπει να αναφέρω ότι η κάθε λογής εξουσία, φίλε μου Νίκο Τσαρουχά, πολλές φορές μας αλλοιώνει τον χαρακτήρα και αλλοιώς ήταν πρίν απο δύο χρόνια που γνωριστήκαμε και αλλοιώς είναι σήμερα.
Εγώ θέλω να πιστεύω ότι έμεινα ο ίδιος...
Φυσικά και δεν ασχολούμε όσο θα ήθελα ή θα έπρεπε, όμως όλα αυτά είναι λόγω του επικρατούντος κλίματος, διότι τα περισσότερα θέματα που γράφονται όχι μόνο δεν έχουν σχέση και δεν ανεβάζουν την κατηγορία Hi End, αλλά είναι αντι Hi End και όπως πολλές μα πολλές φορές έχω αναφέρει, σκοπό έχουν να χλευάσουν όποιους μόνο και μόνο σκέφτονται να αγοράσουν "ακριβά" μηχανήματα, πόσο μάλλον αυτούς που τα έχουν.
Το μεγάλο πρόβλημα κάποιου ή κάποιων πιθανόν είναι ότι έχουν "μικρό πάπλωμα", (το πάπλωμα ας το μεταφράσει ο καθένας όπως θέλει) και όλα τους φταίνε.
Πρόβλημά τους, όμως δεν τους φταίει κανένας άλλος γι'αυτό.
Το νερό σε τι θερμοκρασία το θέλεις? :happy_9:@ Νικο Τσαρουχα
Έχω μια πρόταση: για να μην μας «μπανιάρετε» έναν - έναν στο χέρι, άλλον με μαλακτικό, άλλον με ουδέτερο ph, …. να φτιάξετε ένα χαμάμ, να μπαίνουν οι ανεπιθύμητοι να παίρνουν το μπάνιο τους με την ησυχία τους.
Γιατί βλέπω πολλούς να χαλάνε την ορθογραφία τους και την συμπεριφορά τους οικονα, κλπ.
Έπεσα κάτω από την καρέκλα... :cool_11: :cool_11:-Ο προστατευομενος του Δολοφονακη-
Eγω ειμαι ο Βλασης...........................Τώρα μου τα λες καλά Βλάση…:happy_4:
------------------------
Στην Ελλάδα είσαι ότι δηλώσεις. Γιάννης Τσαρούχης
Η διαφορά μεταξύ ενός άνδρα και ενός παιδιού είναι το κόστος των παιχνιδιών τους και όχι η «παιδική χαρά» που ενίοτε παίζουν μαζί.