Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
8
Μα, παρήγγειλα την τελευταία από το Πλαίσιο και θα την έχω σπίτι την Τρίτη !!!! Αυτό πάντως που μου έκανε εντύπωση είναι πως Fnac και Πλαίσιο την είχαν στην ίδια τιμή, στα 1199 ευρώ και ξεπούλησαν, ενώ δίπλα ο Κοτσόβολος την είχε στα 1297 ευρώ και διαθεσιμη. Μα καλά πιστεύουν στον Κοτσόβολο πως θα πάει κανείς να αγοράσει από αυτούς όταν την έχουν 100 ευρώ ακριβότερα από τα διπλανά μαγαζιά;
εξαρτάται.
ο Κοτσόβολος ,όντως ,την έχει 100 ευρώ πιο ακριβά αλλα κάνει 18 άτοκες.
αν κάποιος έχει "ρευστό" κάνουν καλυτερη τιμή αλλα δεν το διατυμπανίζουν γιατι θέλουν να σε "τρέχουν" με τις δόσεις.
Ετσι τσεπώνουν ότι μπορουν περισσοτερο!
επισης προσφέρουν expansion στην εγγύηση με αμφίβολη αξιοπιστία.
Σε βάζουν να πληρώσεις παραπανω αλλα τεντώνουν την εγγύηση στα 5 χρόνια!!!
Η εγγύηση αυτή όμως είναι αντιπροσωπείας?
ΜΑΛΑΓΑΝΙΕΣ

Reaction score
0
Δεν ξέρω αν έχει άτοκες, αλλά από κάτω στο ταμπελάκι έγραφε 36 δόσεις επί 50 ευρώ και συνολική τιμή με δόσεις έβγαινε 1800 και κάτι ευρώ...
Τώρα αν έχει και άτοκες και δεν το έγραφε, δεν ξέρω....

Reaction score
0
H Panasonic είναι ήδη στο σαλόνι μου !!! Στο κουτί της βέβαια, καθώς φεύγω τώρα για να αγοράσω τραπεζάκι...
Το απόγευμα θα στηθεί και το βράδυ η απόλαυση του Champions League :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
14
H Panasonic είναι ήδη στο σαλόνι μου !!! Στο κουτί της βέβαια, καθώς φεύγω τώρα για να αγοράσω τραπεζάκι...
Το απόγευμα θα στηθεί και το βράδυ η απόλαυση του Champions League :cool_11: :cool_11: :cool_11:
καλορίζικη καλοφόρετη, καλοδούλευτη και φυσικά καλές θεάσεις!!!!

Περιμένουμε εντυπώσεις!:cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Γέμισε το σαλόνι μου !!!! Μπήκε σε ενα καινούργιο τραπέζι, ρυθμίστηκε και ξεκίνησε τη "ζωή της"... Με ρυθμίσεις Μεγέθυνση 1, χαμηλότερο contrast, χρώμα και φωτεινότητα, P-NR οχι, ισορροπία χρώματος warm και προεπιλογή εικόνας cinema. "Εκαψα" και το γνωστό DVD με τα χρώματα και είμαι πανέτοιμος.
Εντυπώσεις τώρα αν και μετά από μια "πεθαμένη" Sony 12ετίας, νομίζω πως είδα ξαφνικά το φως το αληθινό !!!
Τα αναλογικά κανάλια πιάνουν μια χαρά, το μαύρο είναι μαύρο, έχει απίστευτο βάθος πεδίου και είναι πραγματικά "μεγάλη". Η απόσταση είναι περίπου δυόμιση μέτρα, αλλά ακόμη και από την κουζίνα που είναι στα 7 μέτρα, βλέπω καταπληκτικά.
Νομίζω πως η αγορά είναι πραγματικά υπέροχη και η τηλεόραση αξίζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.
Και είναι μια αγορά, στην οποία δεν ξέρω αν θα είχα προχωρήσει, αν δεν είχα διαβάσει τις απόψεις, τις γνώμες και τις εμπειρίες όλων εδώ στο forum. Ανθρώπων που ασχολούνται περισσότερο και ξέρουν πολύ περισσότερα από εμένα στον τομέα τηλεόραση...

Reaction score
0
Από τον Κοτσόβολο δίπλα στο ΙΚΕΑ, 179 ευρώ...
Είναι με μαύρο τζάμι και πάει μια χαρά με την τηλεόραση.

Reaction score
5
Καλοριζικη και καλες θεασεις φιλε μου.

Welcome to the club..............:cool_4: :cool_4: :cool_4:

Reaction score
0
Ευχαριστώ αν και προσπαθώ να δω Champions League στο Supersport με μεγέθυνση 3 για να μην έχω τα logo και δεν λέει....
Που θα πάει θα περάσουν οι ώρες.... :mad_2: :mad_2:

Reaction score
802
Ε,δες σε ζουμ1 ,δεν θα παθεις και τιποτα...
Ασε που μπορεις να δεις και σε κανονικο μεγεθος αν θες φτανει να μην το κανεις για παρα ποληλ ωρα και μετα να φροντισεις να την εχεις ζουμαρισμενη για κανα μισαωρακι...
Την τηλεοραση την πηρες για να την ευχαριστηθεις και οχι για να σε τρομοκρατει...
Καλοριζικη!

Reaction score
0
Τελευταία ερώτηση (για σήμερα). Διάβασ οτι για να μπεις στο service menu πατάς ταυτόχρονα "F" και το -/V που είναι δίπλα του και 3 μηδενικά στο χειριστήριο. Η τηλεόραση πρέπει να είναι standby ή εντελώς κλειστή; Γιατί όταν το έκανα σε standby απλώς άνοιξε χωρίς να μει στο service menu.

Reaction score
0
Ναι, ο L200....
Τον αγόρασα τέλη της δεκαετίας του '80 και εξακολουθεί να είναι καταπληκτικός.

Reaction score
0
Αν ήξερες πόσα πράγματα έρχονται συνειρμικά στο νου. Ήταν ο πρώτος μου ενισχυτής το 83 αγορασμένος με δόσεις στην Ιταλία όπου δούλευα τότε...Τώρα κοσμεί το γραφείο μου και όντως εξακολουθεί να ακούγεται υπέροχα

Reaction score
0
Να σου πω την αλήθεια δεν θυμάμαι πόσο τον είχα αγοράσει το 1987, αλλά θυμάμαι οτι ήταν πολύ ακριβός για την εποχή και τον πλήρωνα με δόσεις αρκετό καιρό...
Γι' αυτό εξάλλου εξακολουθεί και σήμερα να λειτουργεί άψογα.

Reaction score
0
να κανω μια ερωτηση οταν συνδεις pc με την ττλεοραση τι συνδεση ειναι καλυτερη? (καλωδια) και τι σημα να δωσω? 1024 η κανενα αλλο 720π??

Reaction score
0
και θα ηθελα να ρωτησω στις πρωτες 200 ωρες της τηλεορασης γιατι στα ειδικα ντιβιντι εχει τοσο ασπρο μεσα δεν μειωνεται κατα πολυ η ζω η τησ τηλρεορασης ετσι?? δεν θα ηταν καλυτερα τα πιο μαυρα χρωματα? και αφου εχει τοσο ασπρο πιος ο λογος να εχω γωτεινωτητα κατω απο 50%???

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.217
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney