Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Reaction score
0
Η ιδέα είναι να κάψεις το φώσφορο στα γρήγορα, αλλά κυρίως ομοιόμορφα, αν βιάζεσαι πάρα πολύ (π.χ. δημοσιογράφος που πρέπει να γράψει το τέστ της πλάσμα και δεν υπάρχει χρόνος) τότε κάνε ότι μπορείς για να το καταφέρεις, βάλτα όλα άσπρα, παραπάνω φωτεινότητα κτλ. Σαν ιδιώτης μπορείς να φερθείς με μεγαλύτερη κατανόηση στο στρώσιμο, αλλά και πάλι ο καθένας το κάνει όπως προτιμάει ο ίδιος, όπως εξάλλου και το στρώσιμο με το αυτοκίνητο (και τη γυναίκα...).

Reaction score
0
εμενα η τηλεοραση που μου φερανε γραφει οτι εχει παιξει 31 ωρες αυτο ειναι φυσιολογικο?
(εχω ακουσει οτι στο εργοστασιο παιζουν 24 ωρες συνεχομενα γιαυτο ροταω αν 31 ειναι νορμαλ)

Reaction score
0
Λίγο έως πολύ περίεργο μου φαίνεται να έρθει καινούργια τηλεόραση με 31 ώρες. Μάλλον την είχανε κάπου και έπαιζε...
Η δικιά μου που ήταν του κουτιού δεν είχε καμμία ώρα λειτουργίας. Σήμερα ξεπέρασα τις 50 ώρες και την έχω από την περασμένη Τρίτη...

Reaction score
14
μπορείς να τους ψαρώσεις αυριο με ένα τηλέφωνο να ρωτήσεις τον προιστάμενο στις τηλεοράσεις αν η συγκεκριμένη εχει πάιξει καθόλου. Αν είναι σωστός και ειλικρινής και η Τηλεόραση σου εχει 31 ώρες να ζητήσεις 5-8% εκπτωση απο την τιμή που την πήρες.
(Βέβαια πιάσε το αυγό και κούρευτο... αλλά μια προσπάθεια δεν βλάπτει)

Βρήκες κανάλια ταξινομημένα ή σε εβγαλε στο μενού για τις ρυθμίσεις με το πρώτο αναμα που εκανες σπίτι σου???

Reaction score
0
Καλησπέρα παιδια, και καλώς σας βρήκα....
Είμαι κι εγω στο ψάξιμο για καινουρια TV και το συγκεκριμένο μοντέλο μου αρέσει πάρα πολυ....αλλά με ανησυχεί η αντανάκλαση στο προστατευτικο γυαλί... Πόσο έντονη/ενοχλητική μπορεί να γίνει...? Είχε κανείς πρόβλημα??

Reaction score
0
το θέμα των αντανακλάσεων είναι υπαρκτό αναλόγως του που βρίσκονται πηγές φωτός γύρω γύρω και είναι νομίζω ρυθμίσιμο. Επομένως δεν είναι πρόβλημα και εμένα δεν με ενόχλησε ως τώρα.

Reaction score
0
Δεν έχω αντιμετωπίσει κι εγώ κανένα πρόβλημα μέχρι τώρα αν και η τηλεόραση είναι σε αρκετά φωτεινό χώρο και υπάρχουν και δυνατά φώτα...

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

Να ενημερώσω απλά ότι κάποιες τιμές έχουν πέσει,... τη 42pz70 την παίρνεις στα 1700 πλέον. Καθόλου άσχημα! :cool_8:

Reaction score
0
λοιπον παταω τα κουμπια για σερωιψε μενου και βγανει
time 241
count31
kai λεω γω εχει παιξει 241 ωρες και εχει μηδενιστει και γραφει 31 ελα που μετα απο πχ 2 ωρες γραφει 245 και 33 οποτε τι γινεται? την tv λογω καπιου προβληματος την συναρμολογησα εγω (την βαση)τα καναλια δεν ηταν ρυθμισμενα η γλωσσα ηταν στα αγγλικα και εγω απλως ρωταω μην την "στρωνω" αδικα και να μην περιμενω και αλλαγη στα χρωματα
κατα τα αλλα στα σκοτεινα ειναι τελεια ειδα το ghostrider και εμεινα. το εβαλα στην κοπελα μου να το δει για λιγο και τελικα το ειδε ολο το εργο

Reaction score
0
Απάντηση: Πρώτες Εντυπώσεις Panasonic 42PX70E ως χρήστης!

το ένα νούμερο είναι οι ώρες και το άλλο οι φορές που έχεις κάνει power on την συσκευή

Reaction score
0
να ανεβασω δηλαδη φωτεινοτητα και τα λοιπα?η οχι ?και αν ηταν σε βιτρινα και εχει παιξει τοσες πολλες ωρες τι αρνητικα εχω?χειροτερα χρωματα φωτεινωτητα τι?

Reaction score
0
νομίζω να τη στρώσεις κανονικά για να αισθάνεσαι ότι έχεις λειτουργήσει σωστά (μια που και η ψυχολογία έχει το ρόλο της!)

Reaction score
0
παιδια καλημερα.
χτες την πηρα τελικα και πραγματι εμεινα πολυ ευχαριστημενος
τις ρυθμσεις τις εβαλα ολες κατω απο τη μεση και διαφορα αλλα τα εκανα off.
το απογευματακι θα σας γραψω ακριβως τις ρυθμισεις που εκανα.
τωρα αρχιζουν οι ερωτησεις:

1.το dvd που κατεβασα το εβαλα και επαιζε ολο το βραδυ.δε πιστευω να εχω προβλημα διοτι διαβαζω απο ορισμενους οτι χρειαζεται μονο για καμια ωρα στο τελος της ημερα και αφου εχουν προβληθει στατικες εικονες..τι να κανω τελικα?

2.τα αναλογικα καναλια τα εχω εως και zoom 3 σε ορισμενα για να φυγουν τελειως οι στατικες εικονες.ειδικα στις ειδησεις που γραφουν στο κατω μερος σχετικα με τις συζητησεις που κανουν.ομοιως στα εργα χανω τη δευτερη γραμη υποτιτλων αν και εχω ζουμ 1!!!!
πως μπορω να δω τους υποτιτλους αλλα με ζουμ?
καπου παλιοτερα ειχα διαβασει πως υπαρχει και ενα smart zoom αλλα δε το βρηκα.υποψιν εχω βαλει ελληνικα.

αν σκεφτω κατι αλλο θα γραψω.

Reaction score
0
Αγαπητέ φίλε καλώς ήρθες στην παρέα.
Καλά θα είναι να γράφεις ελληνικά για να μπορούμε να διαβάζουμε γρήγορα και χωρίς κόπο (αλλιώς μπορεί και να μην διαβάσουμε)
Το σωστό είναι να διαβασεις τα σχετικά thread πρώτα και μετά ...
Όλα αυτά με καλή διάθεση
Σχετικά με την ερώτησή σου έχουν γράψει πολλοί στο tread. Το δικό μου σχετικό post είναι το #139.
Και πάλι καλώς ήρθες.

Reaction score
0
Eyxaristo gia tin apantisi.
Grafo me latinikous xaraktires giati grafo apo ypologisti apple kai exo problima me tis ellinikes gramatosires, oute ego to thelo alla ti na kano pantos an yparxei problima na prospathiso na grapso apo pc.
To tread to exo diabasei olo alla exoune graftei poles kai diaforetikes apopsis pou me mperdepsan gi auto zitisa mia olokliromeni.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.238
Members
38.541
Νεότερο μέλος
v.angelos