Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μακαρι να μην ειναι ετσι..Μακαρι να εχω αδικο..Ειμαι ο πρωτος που το ελπιζω..Αλλα ΜΟΝΟ σε εμενα εχετε επιτεθει απο ολους τους εμπορους..Τα συμπερασματα ειναι αυτονοητα
Για κάτσε λίγο...

Σε είπε κανείς απατεώνα? Σου είπε ότι κοροϊδεύεις τους πελάτες σου? Αυτό που σου είπε είναι ότι προκειμένου να διαφημιστείς κάνεις κωλοτούμπες. Νομίζεις ότι δεν έχει το δικαίωμα κάποιος να κρίνει μια κατάσταση δημόσια? (όχι εσένα την διαφήμιση). Ποιός είσαι ρε άνθρωπε, τι νομίζεις ότι κάνεις?

...

Reaction score
1.844
Είδες σε περίμενα, παρ' ότι είχα την απάντηση έτοιμη απο χθες, αλλά δεν ήθελα να σε κρατήσω με το ζόρι.
Κυριε ανεμελε,

εγω δεν ξεφυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν...

Ελατε με τα καλωδιακια σας που ειναι και ευκολως μεταφερομενα παραμασχαλα να κανουμε μια α/β συγκρισουλα ετσι για να γελασει και ο καθε πικραμενος...

Τι τυφλες και κουραφεξαλα...Την γκομενα σας να βαλετε θα καταλαβει την διαφορα!
1. Κατ' αρχήν, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους, δεν σχολίασα πουθενά την ηχητική ποιότητα των συσκευών που αντιπροσωπεύεις, γιατί δεν έχω γνώμη, δεν τις ξέρω.
2. Ποιά διαφορά θα καταλάβει η "γκόμενα"; Αναφέρθηκε κάπου με ποιά "αντίπαλα" μηχανήματα θα γίνει το συγκριτικό; Εννοούσα με ακριβότερα (άρα καλύτερα, σύμφωνα με τη θέση σου).
Κάτι άλλο ρώτησα:
.... Απο τη δική μου πλευρά, αυτή του αγοραστή μουσικόφιλου, ο καθορισμός προδιαγραφών ποιότητας συσκευής με βάση την τιμή είναι επιστημονικά διάτρητος. Όσοι γνωρίζουν απο ηλεκτρονικά, όπως ο υποφαινόμενος, ξέρουν πως η κάθε συσκευή (πηγή) ανωτέρας κατηγορίας τιμής, περιλαμβάνει εξαρτήματα κόστους το πολύ 500 ευρώ. Επίσης, το επιχείρημα του υπέρογκου κόστους R&D, έχει πια καταρριφθεί, απο τη στιγμή που ένα πρόγραμμα υπολογιστή είναι σε θέση να προτείνει υψηλής ποιότητας κύκλωμα με εργασία λίγων ημερών. Άρα η απαίτηση, εκ μέρους του κατασκευαστή, τελικής τιμής δεκαπλασιασμένης, υπεισέρχεται στα όρια της εξαπάτησης ......
και απάντηση δεν πήρα, γιατί προφανώς δεν έχεις. Εδώ καλώ όποιο μέλος του φόρουμ έχει απάντηση να την καταθέσει. Για να ξέρει, ή να μάθει, ο καθένας την απαραβίαστη αλήθεια των αριθμών. Στα λόγια λέει ο καθένας τη γνώμη του, αλλά όταν υπεισέλθουν τα νούμερα, η υποκειμενικότητα περιορίζεται, για να μην πω εξορίζεται.

Όταν λες πως ξεφυτρώνω εκεί που δεν με σπέρνουν, τι εννοείς; Μήπως το ότι είσαι αναιδέστατος και κακοηθέστατος;
Και πέραν αυτού και χαμηλού δείκτη νοημοσύνης πιθανώς, γιατί δεν έχεις ακόμα καταλάβει πως εδώ δεν γίνεται μια κατ' ιδίαν συζήτηση, που μπορείς αύριο μεθαύριο να ανακαλέσεις, αλλά μια δημόσια συζήτηση που θα μείνει, όσο υπάρχει η σελίδα. Άρα πολλοί πιθανοί αυριανοί πελάτες θα γνωρίσουν το ήθος σου, αλλά και την επιχειρηματολογία σου, που είναι ατεκμηρίωτη, εντελώς όμως.
Αλλά δεν υπάρχουν επιχειρήματα, δεν υπάρχει κάτι που να ελαφρύνει την υπεροπτική θέση σου, ούτε καν η στοιχειώδης ταπεινιφροσύνη, και καταφεύγεις σε κουβέντες κατωτάτου επιπέδου, λαχαναγοράς.
Δεν χρειάζεται να σε κριτικάρω περισσότερο, εσύ ο ίδιος έδωσες τα καλύτερα επιχειρήματα εναντίον σου.

Όσο για τα μέλη που στήριξαν τον musiclover σαν χαρακτήρα, προφανώς δεν έχουν διαβάσει όλα τα μηνύματα. Ούτε αυτό:
Κυριε ανεμελε,

εγω δεν ξεφυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν...
Τι τυφλες και κουραφεξαλα...
αλλά ούτε κι' αυτό:
Ωραια κυριοι,

Επειδη το κακο σας εχει παραγινει, κι επειδη ο καθε συμπλεγματικος, τυχαρπαστος, ασεβης και ασχετος με τον χωρο του high end καθεται και ασχολειται .....
Που είναι κι' αυτό με το οποίο ξεκίνησε την παρέμβασή του, δείχνοντας ότι δεν το έκανε επειδή έχει κότσια, αλλά γιατί νευριάζει εύκολα και παραφέρεται ακόμα πιο εύκολα.
Αν αυτά αποτελούν απόδειξη σοβαρότητας, ήθους και ευγένειας, τι να πω, δεν έχω λόγια. ΑΝ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ, είστε αναξιόπιστοι. Τελεία και παύλα.
Και δεν εννοώ ανάκληση σε ότι έχει σχέση με την ποιότητα των συσκευών που πουλάει, που έτσι κι' αλλιώς δεν είναι απ' την αρχή το θέμα της κριτικής. Το θέμα είναι οι αντιφατικές του απόψεις, ή μάλλον η αντιφατική διαφημιστική τακτική του.
Εννοώ ανάκληση σε ότι αφορά το επίπεδο του κυρίου, αν μπορείς να το πεις κι' έτσι.
Ανακαλέστε για να μην καείτε μαζί με τα ξερά. Ο κύριος δεν έχει επίπεδο. Μην βάζετε σε αμφισβήτηση και το δικό σας, παρά τις ευγενείς προθέσεις που σας αναγνωρίζω.

Reaction score
0
Εγω πρωτος σας ειπα να μου αντιπροτεινετε εσεις απο που ξεκιναει οικονομικα το high end??

Τι πιστευετε?

Απαντηση δεν ελαβα παρα μονο απο τον κ.Τσαντουλη τον οποιο εκτιμω ιδιαιτερα παρολο που δεν τον γνωριζω..Απορω μαλιστα πως καθεται και συνδιαλεγεται μαζι σας!! Τερας υπομονης!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επιπεδο μηδεν...
Για δείξε μου ΕΝΑ post που να σε χαρακτήρισε με τους χαρακτηρισμούς που έγραψες εσύ και βγάλε συμπεράσματα για το επίπεδο όλων εδώ. Τα γραπτά εδώ είναι, ξαναδιάβασέ τα.

Αντί να μιλήσεις για το θέμα, όλο γύρω γύρω το πας. Μέχρι και για την ηλικία μου βρε (που δεν ξέρεις) άρχισες να λες. Αυτή είναι η επιχειρηματολογία σου?

...

Reaction score
10
Eγω δεν καταλαβαινω γιατι σας φαινεται περιεργη η συσχετιση κοστους και αποδοσης-ποιοτητας?

Μηπως ετσι δεν ειναι στα περισσοτερα καταναλωτικα αγαθα?

Γιατι το hi-end να αποτελει εξαιρεση?Φυσικα υπαρχουν και πολλα προιοντα που δεν αξιζουν την τιμη τους!Αλλα τι να κανουμε, αυτο συμβαινει παντου!

Δυστυχως η ευτυχως οποιος εχει χρηματα, αγοραζει ferrari και ας μην ξερει πως λειτουργει η μηχανη της. Παρολαυτα θα εχει σαφη αποψη και θα μπορει να την κρινει καλυτερα απο καποιο μηχανικο που ξερει πως λειτουργει η μηχανη της αλλα δεν ειχε ποτε την ευκαιρια να αποκτησει μια!

Κοινως, καλη η θεωρια αλλα στην πραξη τι γινεται.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Επιπεδο μηδεν...

Οκ, τελος παντων δεν περιμενα και κατι διαφορετικο απο εσας..

Αυτοι που εχουν ορεξη να τα διαβασουν θα εχουν ηδη αποκωδικοποιησει ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος
χειρότερα κάτω από το μηδέν...

Δηλαδή είμαστε άσχετοι αμαθείς βλάκες που δεν έχουν εμπειρία από συστήματα των 18.000.000δρχ το 1991, κια δεν μπορούν να καταλάβουν ότι κάτω από το πεντοχίλιαρο δεν υπάρχει χάι ενδ...

Σε ευχαριστούμε έμπορα της υπερυψηλής υπερπιστότητας που μας άνοιξες τα μάτια (και θέλεις να μας αδειάσεις τα πορτοφόλια). Κάθε πρωί θα προσεύχομαι να σε έχει καλά ο θεός να βγάζεις και άλλες τέτοιες διαφημίσεις για να ανοίγεις τα μάτια των φτωχών πλην τίμιων χαιφιντελιστών...

Reaction score
0
Η ειρωνια σας κ.Τσαρουχα ειναι μνημειωδης..

Επισης του κυριου Μπλατσιου..

Οσοι σας παρακολουθουν εδω και πολυ καιρο το εχουν εμπεδωσει καλα..

Και μιλαμε για ειρωνια ετσι για την ειρωνια ε?

Χωρις αντικρισμα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εγω πρωτος σας ειπα να μου αντιπροτεινετε εσεις απο που ξεκιναει οικονομικα το high end??
Δεν μας ενδιαφέρει κύριε το ερώτημά σας. Σε έναν χώρο με γνώστες και χομπίστες, το οικονομικό κριτήριο είναι εντελώς άσχετο. Τα μοναδικά κριτήρια είναι η κατασκευή της, η ενσωματωμένη τεχνολογία και η ηχητική της απόδοση. Το κόστος είναι για να εξυπηρετήσει τους εμπόρους και να περιχαρακώσει αδαείς που δεν έχουν άλλα επιχειρήματα για να πείσουν τον κοσμάκη ότι ακούνε καλά.

Καταλαβαίνεις τι λέω ή τζάμπα τα λέω?

...

Reaction score
1.844
Ακόμα και τώρα δεν είσαι σε θέση να καταλάβεις πως δεν μπορείς να το σώσεις.
1. Γιατί δεν έχεις τις ικανότητες.
2, Γιατί και να τις είχες, δεν έχεις το δίκιο με το μέρος σου.
3, Γιατί δεν έχεις μάθει στη ζωή σου να μαθαίνεις επιχειρήματα, παρά μόνο κατινίστικες εκφράσεις.
4. Γιατί με τους τρόπους σου αποκαλύφθηκε πως δεν σέβεσαι κανένα, πολύ περισσότερο τον υποψήφιο πελάτη.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Η ειρωνια σας κ.Τσαρουχα ειναι μνημειωδης..

Επισης του κυριου Μπλατσιου..

Οσοι σας παρακολουθουν εδω και πολυ καιρο το εχουν εμπεδωσει καλα..

Και μιλαμε για ειρωνια ετσι για την ειρωνια ε?

Χωρις αντικρισμα
Εγώ ειρωνεία? Εσύ δεν μπορείς να αποφασίσεις αν είμαι 24 ή 25 χρονών και εγώ ειρωνεύομαι? Αλήθεια πόσο χρονών είσαι και τι σύστημα ΕΧΕΙΣ στο σπίτι σου, (όχι με τι ακούς στη δουλειά κάθε βδομάδα).

...

Reaction score
0
Κυριε Μπλατσιο,

α εδω λοιπον ειμαστε!!! Αυτο σας κοβει! Καταλαβατε τωρα γιατι λεω οτι εχετε προβλημα?? Αν δεν υπαρχει σαλιο ΔΕΝ μπορεις να παιξεις σε αυτο το γηπεδο...ειναι απλο..Για αυτο οι νοημοντες ανθρωποι που δεν εχουν σχεση με το αντικειμενο κανουν τουμπεκι! Οι υπολοιποι απλα εξασκουν την βλακεια τους..

Κανεις δεν θα σας παρει τα λεφτα με το ζορι κυριε. Ουτε θα σας κλεψουμε ουτε θα σας τα φαμε...

Αλλωστε δεν σας θελουμε και για πελατες!

Για το πελατολογιο της εταιριας μας ειμαστε περηφανοι γιατι προκειται για πολυ σοβαρους ανθρωπους

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Eγω δεν καταλαβαινω γιατι σας φαινεται περιεργη η συσχετιση κοστους και αποδοσης-ποιοτητας?

Μηπως ετσι δεν ειναι στα περισσοτερα καταναλωτικα αγαθα?

Γιατι το hi-end να αποτελει εξαιρεση?Φυσικα υπαρχουν και πολλα προιοντα που δεν αξιζουν την τιμη τους!Αλλα τι να κανουμε, αυτο συμβαινει παντου!

Δυστυχως η ευτυχως οποιος εχει χρηματα, αγοραζει ferrari και ας μην ξερει πως λειτουργει η μηχανη της. Παρολαυτα θα εχει σαφη αποψη και θα μπορει να την κρινει καλυτερα απο καποιο μηχανικο που ξερει πως λειτουργει η μηχανη της αλλα δεν ειχε ποτε την ευκαιρια να αποκτησει μια!

Κοινως, καλη η θεωρια αλλα στην πραξη τι γινεται.
Ποιός είπε ρε Μιχάλη ότι η ποιότητα δεν είναι αλληλένδετη με το κόστος?
Φαντάζεσαι όμως τι είχε να γίνει αν έβγαινε η mercedes και έλεγε ότι κάτω από 100.000€ όλα τα αυτοκίνητα δεν στρίβουν καλά?

Οι τομάτες θα ήταν από όλα τα μέρη του πλανήτη.

...

Reaction score
1.844
Η διαφήμισή σου, αν μπορεί κανείς να αποκαλέσει έτσι αυτή τη ασχετίλα που εξέδωσες, τα λέει όλα. Δεν μας παίρνει για πεντοχίλιαρο και βγάζουμε νέο περιτύλιγμα, με χαμηλότερη τιμή. Αφού το κέρδος μας είναι πριν 1000%, ας το ρίξουμε στο 400%, πάλι κονομάμε.

Reaction score
0
Ειπα εγω ποτε οτι δεν παιζουν μουσικουλα τα φθηνα μηχανηματακια??

Καλα παιζουν ακουμε την μουσικουλα μας, διαβαζουμε κανα βιβλιο κτλ...

Ρε τι σχεση εχουν ολα αυτα με την υπερπιστοτητα και την απεικονιση της πραγματικοτητας??? Ε?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ρε τι σχεση εχουν ολα αυτα με την υπερπιστοτητα και την απεικονιση της πραγματικοτητας??? Ε?
1. Τι μηχανήματα έχεις στο σπίτι?
2. Πόσο χρονών είσαι?
3. Τι έχεις σπουδάσει?

...

Reaction score
250
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Κύριε Θεοφιλάκο νομίζω ότι εκφορές του τύπου «κάποιοι συμπλεγματικοί

γαυγίζουν» δεν βοηθούν σε τίποτε παρά μόνο στο να διεγείρουν

το θυμικό κάποιων και να γίνει εδώ μέσα «μπάχαλο» .

Και όλα αυτά με ή χωρίς πρόθεση να εκφυλιστεί η συζήτηση

σε πεζοδρομιακού τύπου αντιπαράθεση.

Στο θέμα των υποκειμενικών εκτιμήσεων μιας συσκευής

είναι φυσικό και θεμιτό εγώ, εσείς ο καθένας να λέμε ότι θέλουμε.

Δεν μπορούμε όμως να απαξιώνουμε ολοκληρωτικά

άτομα που συμμετέχουν εδώ αφιλοκερδώς και ακουμπούν

το θέμα μέσω της βαθιάς αντικειμενικής προσέγγισης !

Άτομα σαν τον Μπλάτσιο και τον Κόγια ανήκουν στην ολιγομελή

ομάδα του χώρου που είναι σε θέση να γνωρίζει τι σημαίνουν

οι όροι fet , κασκοδικός , darlington , διαφορικός , φίλτρο 3ης τάξης ,

πυκνωτής, απόκριση συχνότητας ανοικτού βρόχου , ανάδραση

αντιστάθμιση κ.λ.π, κ.λ.π.

Αυτή η γνώση είναι φυσικό να τους δίνει την δυνατότητα να

αντιλαμβάνονται

πράγματα που για τους περισσότερους χομπίστες κολυμπούν μέσα

στα θολά σύννεφα του μύθου και της μαύρης μαγείας !

Η απίστευτη παραμύθα που κατά καιρούς έχει παραχθεί

από διάφορους μεγαλόσχημους κατασκευαστές και διαχέεται

είτε από συμφέρον είτε από άγνοια από τους αντιπροσώπους

είναι φυσικό να διεγείρει τις αντιδράσεις αυτών των λίγων

που γνωρίζουν.

Και φυσικά αυτοί οι λίγοι χαρακτηρίζονται συνήθως σαν

κομπλεξικοί σκύλοι που γαυγίζουν !

Όσον αφορά δε στον Τσαρουχά ας μην ξεχνάμε ότι έξω

από την αναμφισβήτητη προσωπική και μη διαφημισμένη εμπλοκή

του στον χώρο των σοβαρών μηχανών υψηλής πιστότητας

είχε την τύχη για χρόνια να θητεύσει δίπλα στον αδελφό του.

Και ο αδελφός του ασχολιόταν και ασχολείται με δεκάδες βαρβάτα

hiend μηχανάκια όταν κάποιοι άλλοι έπαιζαν με κουδουνίστρες !

Ταυτόχρονα είναι από τους πρώτους που αποδεδειγμένα

πειραματίστηκαν και κατασκεύασαν hiend «ψηφιακούς»

ενισχυτές όταν ακόμη η NUFORCE και η BELCANDO

δεν υπήρχαν…….

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.023
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos