Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Reaction score
4
Επειδή είμαι άσχετος με τον χώρο του hi end θα σας υπενθυμίσω κατι απλό. Και απευθύνομαι στους εμπόρους.
Ο πελάτης που δεν γνωρίζει αλλα επιθυμεί να δαπανήσει ένα σεβαστό πόσο για να εισέλθει στο χώρο του hi end, με αυτά που θα διαβάσει εδώ σε αυτό το thread, το μόνο που θα καταλάβει, είναι ότι δεν μπορεί να έχει εμπιστοσύνη σε καμία μέτρηση και σε καμία αναφορά μηχανήματος, από κανένα περιοδικό όπως και από κανένα site.

To να υπάρχει ριζική διαφωνία απο άτομα του χώρου για το πώς παίζει ένα ηχείο η ένα μηχάνημα το μόνο που δημιουργεί στον υποψήφιο αγοραστή είναι αμφιβολίες και ίσως αυτές οι αμφιβολίες τον αποτρέψουν από την τελική του αγορά.

Αν υποθέσουμε ότι εγώ ήθελα να προβώ στην αγορά κάποιου hi end μηχανήματος με αυτά που διάβασα εδώ, το μόνο που κατάλαβα είναι ότι ίσως δεν υπάρχει πραγματικό hi end καθώς αυτό από ότι φαίνεται δεν έχει κάποια μετρήσιμη βάση από πού ξεκινάει. Ούτε οικονομική ούτε ακουστική.

Δεν δέχομαι να ακούνε τα ίδια μηχανήματα δυο διαφορετικοί άνθρωποι του χώρου και η άποψη τους για αυτά να μην συγκλίνει. Προσοχή δεν είπα να είναι η ίδια. Πάντα θα υπάρχει η διαφορετική ακουστική χροιά στον καθένα μας. Αλλά βρε αδερφέ αν δεν συγκλίνει η άποψη των δυο, και ο ένας τα βγάζει άχρηστα και ο άλλος κορυφαία τότε θα μου επιτρέψετε να σας πω ότι, η μας κοροϊδεύετε, η δεν υπάρχει πραγματικό hi end αφού αυτό τελικά διαφέρει τόσο πολύ από αυτί σε αυτί.

Υπάρχει μεγάλη προστριβή στον χώρο του hi end.
Δεν το έχω συναντήσει πουθενά. Έχουν γίνει εκατοντάδες τεστ και παρουσιάσεις για av ενισχυτές για προβολείς κτλ κτλ, και πουθενά δεν έχω δει τόσο διαφορετικές απόψεις για το πώς παίζει η πως δείχνει ένα μηχάνημα.

Όλα αυτά εμένα τον υποψήφιο αγοραστή με οδηγούν μόνο σε μια σκέψη.
Εμπιστοσύνη σε κανένα περιοδικό του χώρου και σε καμία διαφήμιση.
[FONT=&quot]Θα βασιστώ μόνο και μόνο στα δικά μου αυτιά και ας μου λένε όλοι ότι το δίπλα μηχάνημα και όχι αυτό που ακούω είναι το [/FONT][FONT=&quot]hi[/FONT][FONT=&quot] [/FONT][FONT=&quot]end[/FONT][FONT=&quot]. [/FONT]

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Ημουν στον πατο και τωρα ειμαι πολυ ψηλα...

Χωρις την βοηθεια κανενος! Και προπαντως των περιοδικων! Οσο για το αν εφυγα απο το συγκεκριμενο εντυπο αυτο το ξερουν και οι πετρες!
κύριε musiclover σας εύχομαι να ανεβείτε ακόμη πιο ψηλά στην πορεία σας στην υπερυψηλή υπερπιστότητα, αλλά και λίγη μετριοφροσύνη θα ήταν καλό να υπάρχει. Το σήριαλ "Ξανθόπουλος" (εγώ με την αξία μου - από τα χαμηλά στα ψηλά κλπ κλπ) το έχουμε δει πολλές φορές μέχρι τώρα και ειλικρινά δεν συγκινεί πλέον...

Πως σου ξεφυγε εσενα??????

Ξερεις ΓΙΑΤΙ ανεβηκα?

Γιατι τα μηχανηματα μου ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!
Και φυσικά μόνο τα δικά σας μηχανήματα παίζουν, κανενός άλλου...

Όλοι οι άλλοι είναι αδίστακτοι έμποροι που κοιτάν να εκμεταλλευτούν τον καταναλωτή, ενώ εσείς είστε ο μοναδικός στην πιάτσα με μηχανήματα ποιότητας που σέβεται τον καταναλωτή. Συγχαρητήρια λοιπόν...

Reaction score
0
Δυστυχως εγινε αυτο που περιμενα...

Αρχισε παλι το γαυγισμα...πραγμα που επιβεβαιωνει τους αρχικους ισχυρισμους μου για καποια ατομα εδω μεσα...

Λοιπον ενας ενας...

Κυριε Τσαρουχα το αν μια διαφημιση ειναι επιτυχημενη η οχι κρινεται εκ του αποτελεσματος δηλαδη απο τις πωλησεις..Εσεις που ειστε ο....ανυκτομυαλος ας μην ερθετε για Α/Β συγκρισεις στο καταστημα μας..Εγω δεν κοροιδευω κανεναν και η αντιμετωπιση μου στους πιθανους πελατες μου ειναι η πλεον τιμια για εναν εμπορο: Κυριοι απλα ακουστε καντε τις συγκρισεις σας και βγαλτε τα συμπερασματα σας..Ειναι απλο αλλα ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν το κανει! Γιατι αραγε???? Μα γιατι οι Α/Β συγκρισεις ξεβρακωνουν, αποκαλυπτουν την αληθεια και....χαλανε την πιατσα φυσικα...

Επιπλεον επειδη τυγχανει να γνωριζω την ηλικια σας η λεξη απειρος ειναι τουλαχιστον επιεικης για σας προσωπικα!!!!!!!!! Και μαλιστα για το hi fi.
Γιατι αν μιλησουμε για high end ειστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!

Κυριε Μπλατσιο οι ειρωνιες περι Ξανθοπουλου κτλ αναγωνται σε ταλαιπωρημενα μιζερα ανθρωπακια που αλλη δουλεια δεν κανουν απο το να σχολιαζουν και να κρινουν παραγματα που ΠΟΤΕ δεν τα εχουν δοκιμασει..
Μου θυμιζει καποιους που ελεγαν στους κολλητους τους στο σχολειο οτι εχουν πηδηξει την ταδε γκομενα η την δεινα κουκλαρα, ενω στην πραγματικοτητα ξεμεναν συνεχως με το πουλι στο χερι!!!
Μην πουλατε μουρη λοιπον στον κοσμο, χωρις πρωτα να μας πειτε απο που ειστε ορμωμενος, τι εμπειριες απο high end εχετε και βασει ποιου σκεπτικου βγαζετε τα συμπερασματα περι κωλοτουμπας?

Τα οποια σημειωτεον εχουν εξαχθει απο εναν ανθρωπο του χωρου με ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρια που το 1991 ακουγε απο ενα εκπληκτικο συστημα των 18.000.000 δρχ ΤΟΤΕ! Λεμε ενα παραδειγμα γιατι δεν ειναι μονο αυτο φυσικα. Απο τοτε εχει μπει πολυ νερο στο αυλακι...

Reaction score
0
Το να βαζουμε κουβεντες και λογια στο στομα καποιου που δεν τα εχει πει ειναι ο προσφιλης τροπος ορισμενων που δεν εχουν σταθερα βασιμα και σαφη επιχειρηματα, αλλα μιλουν και για τους δυο συνδιαλεγομενους μαζι, ωστε να φερουν τον "διαλογο" εκει που θελουν αυτοι..

Πληρως αντιδημοκρατικο, αδιαλλακτο και δειγμα της προσωπικοτητας τους ειναι το παραπανω..

Κυριε Μπλατσιο ειπα εγω ποτε οτι μονο τα δικα μου μηχ/τα παιζουν????

Η αληθεια ειναι οτι οι σοβαρες εταιριες στον χωρο ειναι λιγοστες..ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ!

Και δεν εχουν να κανουν καθολου με την φημη τους η το σπρωξιμο τους απο τα περιοδικα η το ιστορικο τους στον χωρο..

Η αξια μιας εταιριας προερχεται καθαρα και μονο απο αυτον που βρισκεται πισω απο αυτην. Δηλαδη απο το ποσο αξιος και ιδιοφυης σχεδιαστης ειναι..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δυστυχως εγινε αυτο που περιμενα...

Αρχισε παλι το γαυγισμα...πραγμα που επιβεβαιωνει τους αρχικους ισχυρισμους μου για καποια ατομα εδω μεσα...

Λοιπον ενας ενας...

Κυριε Τσαρουχα το αν μια διαφημιση ειναι επιτυχημενη η οχι κρινεται εκ του αποτελεσματος δηλαδη απο τις πωλησεις..Εσεις που ειστε ο....ανυκτομυαλος ας μην ερθετε για Α/Β συγκρισεις στο καταστημα μας..Εγω δεν κοροιδευω κανεναν και η αντιμετωπιση μου στους πιθανους πελατες μου ειναι η πλεον τιμια για εναν εμπορο: Κυριοι απλα ακουστε καντε τις συγκρισεις σας και βγαλτε τα συμπερασματα σας..Ειναι απλο αλλα ΚΑΝΕΙΣ αλλος δεν το κανει! Γιατι αραγε???? Μα γιατι οι Α/Β συγκρισεις ξεβρακωνουν, αποκαλυπτουν την αληθεια και....χαλανε την πιατσα φυσικα...

Επιπλεον επειδη τυγχανει να γνωριζω την ηλικια σας η λεξη απειρος ειναι τουλαχιστον επιεικης για σας προσωπικα!!!!!!!!! Και μαλιστα για το hi fi.
Γιατι αν μιλησουμε για high end ειστε ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ!
Ο μόνος που "γαβγίζει" αναιδέστατα χαρακτηρίζοντας όλον τον κόσμο από την ώρα που εμφανίστηκε είστε εσείς. Αυτό μπορεί να το καταλάβει οποιοσδήποτε.

Ακόμη και να σε φτύνει κάποιος δημοσίως είναι διαφήμιση. Καταλαβαίνω απόλυτα την λογική σας. Μόνο κρατάτε ομπρέλα...
Οι διαφορές σας από τους άλλους εμπόρους ποσώς μας ενδιαφέρουν κύριε, αυτό σας έλειπε να μην κάνετε και Α/Β συγκρίσεις. Ξεχάστε για λίγο ότι μιλάτε σε πιθανούς πελάτες (και μάλιστα ηλιθίους) και αντί να αποφεύγετε τις απαντήσεις, μιλήστε επιτέλους για αυτά που σας ρωτάνε. Μέχρι στιγμής μόνο άλλα λόγια να αγαπιόμαστε είστε. Το θράσος σας περιορίζεται στην περιγραφή των υπηρεσιών του καταστήματός σας και των εμπειριών σας. Η υπόθεση είναι για γέλια.

Είναι προφανές ότι δεν γνωρίζετε απολύτως τίποτε για εμένα και φυσικά ΟΥΤΕ την ηλικία μου. Τελικά έμπορος είστε ή καφετζού?

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Κυριε Μπλατσιο ειπα εγω ποτε οτι μονο τα δικα μου μηχ/τα παιζουν????

Η αληθεια ειναι οτι οι σοβαρες εταιριες στον χωρο ειναι λιγοστες..ΠΟΛΥ ΛΙΓΕΣ!
Μάλιστα δεν παίζουν μόνο τα δικά σας μηχανήματα αλλά οι καλές εταιρίες είναι λίγες, πολύ λίγες. Συνεχίστε ακάθεκτος, εκτίθεστε από μόνος σας...

Η αξια μιας εταιριας προερχεται καθαρα και μονο απο αυτον που βρισκεται πισω απο αυτην. Δηλαδη απο το ποσο αξιος και ιδιοφυης σχεδιαστης ειναι..
Μπα...
Αν είναι ιδιοφυής και παράγει συσκευές με κόστος κάτω των 5000€ δεν θα είναι χάι ενδ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κάτσε γιατί αρχίζω να μπερδεύομαι. Αυτό είναι το κριτήριο ή το πεντοχίλιαρο?

...

Reaction score
0
Τα χουμε πει πολλες φορες αλλα θα τα ξαναπουμε..Τι να κανουμε?

Το high end λοιπον που τοσο λοιδωρειτε ειναι η απεικονιση της ηχητικης πραγματικοτητας με τον οσο γινεται πιο ακριβη τροπο..

Και εδω δεν μιλαμε για την απεικονιση ενος ζωγραφου αλλα ενος φωτογραφου..

Η δε φωτογραφια οφειλλει να ειναι και τρισδιαστατη.

Η μεγιστη ενσαρκωση αυτης της εννοιας σε συστηματα ηχου μπορει να προσφερει σε εναν πραγματικο μουσικοφιλο πολυχρωματικη παλετα συναισθηματων τετοιου μεγεθους, που καλλιστα ειναι πιθανον να βαλει τα κλαματα!

Σοβαρολογω, εγω ας πουμε το χω παθει.

Η συγκινηση και η ευφορια απο την ακροαση ενος ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ high end συστηματος ειναι ανειπωτη ειδικα οταν βοηθαει και το μουσικο κομματι.

Φυσικα η απεικονιση της πραγματικοτητας συμπεριλαμβανει ΚΑΙ τις σταθμες οι οποιες πρεπει να ειναι ρεαλιστικες! Σιγα ολα ψιλοκαλα παιζουν..Οταν ανεβαινουν οι εντασεις αρχιζουν τα...ζορια

Παρεπιπτοντως εδω να σημειωσω την καθετη διαφωνια μου με τις υπερβολικα χαμηλες σταθμες αναπαραγωγης της συντριπτικης πλειοψηφιας των συστηματων της εκθεσης.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Κυριε Μπλατσιο οι ειρωνιες περι Ξανθοπουλου κτλ αναγωνται σε ταλαιπωρημενα μιζερα ανθρωπακια που αλλη δουλεια δεν κανουν απο το να σχολιαζουν και να κρινουν παραγματα που ΠΟΤΕ δεν τα εχουν δοκιμασει..
Μου θυμιζει καποιους που ελεγαν στους κολλητους τους στο σχολειο οτι εχουν πηδηξει την ταδε γκομενα η την δεινα κουκλαρα, ενω στην πραγματικοτητα ξεμεναν συνεχως με το πουλι στο χερι!!!
Μην πουλατε μουρη λοιπον στον κοσμο, χωρις πρωτα να μας πειτε απο που ειστε ορμωμενος, τι εμπειριες απο high end εχετε και βασει ποιου σκεπτικου βγαζετε τα συμπερασματα περι κωλοτουμπας?
Κε musiclover, μόνος το παίξατε Ξανθόπουλος. Επίσης μόνος σας βγφάζετε τα ματάκια σας. Το αν στο τέλος θα μείνετε με το πουλί στο χέρι δεν με νοιάζει ποσώς. Όπως είπαν και οι προλαλήσαντες, από το χώρο του hifi εγώ δεν έχω καμμία οικονομική συναλλαγή οπότε δεν με ενδιαφέρει ούτε τι πουλάει ο ένας ούτε τι κάνει ο άλλος. Ο μόνος λόγος που ασχολήθηκα με την διαφήμιση σας (αν μπορεί κάποιος να πει ότι κάνετε διαφήμιση με αυτό τον τρόπο) είναι ότι μου την δίνουν οι κάθε είδους κωλοτούμπες.

Όσο για τις εμπειρίες μου απλά να σας πω ότι δεν μπορούν να συγκριθούν με τις δικές σας απλά γιατί όπως κάθε άσχετος μετράτε τις εμπειρίες σας μόνο με το χρήμα...
βλέπε:
εχουν εξαχθει απο εναν ανθρωπο του χωρου με ΤΕΡΑΣΤΙΑ εμπειρια που το 1991 ακουγε απο ενα εκπληκτικο συστημα των 18.000.000 δρχ ΤΟΤΕ!
Προφανώς η μόνη σας σχέση με το αντικείμενο του χαιφιντελισμού είναι καθαρά οικονομική και κρίνεται τα πάντα με οικονομικά κριτήρια, και όχι με ποιοτικά. Το πως στήθηκε το σύστημα δεν σας ενδιαφέρει. Απλά σας ενδιαφέρει ότι κόστιζε 18.000.000 δρχ.

Συνεχίστε να εκτίθεστε λοιπόν...

Reaction score
0
Νικο Τσαρουχα ΞΕΡΩ την ηλικια σου! 24 με 25. Και εισαι τουλαχιστον ασεβης και ασχετος με την υπερυψηλη πιστοτητα ετσι για να στο πω ωμα!

Για αυτο ασε τις φανφαρες και κατσε στα αυγα σου!

Reaction score
0
Οσο για σενα Σπυρο Μπλατσιο το κοστος κτησης το αναφερω για να εξαγει ο αναγνωστης τα σωστα συμπερασματα για την εμπειρια μου..

Εσυ συνεχιζεις να βιαζεις τα λεγομενα μου να τα παραποιεις ασυστολα και να βγαζεις ασχετα συμπερασματα που δεν εχουν καμια βαση, ωστε να εισαι μετα σε πλεονεκτικη θεση για να επιτεθεις..

Δειγμα του ηθους σου!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Νικο Τσαρουχα ΞΕΡΩ την ηλικια σου! 24 με 25. Και εισαι τουλαχιστον ασεβης και ασχετος με την υπερυψηλη πιστοτητα ετσι για να στο πω ωμα!

όχι μικρότερος είναι...

ούτε φαντάρος δεν πήγε ακόμα το κωλόψαρο και τολμά να κρίνει το χάι ενδ...

Τσ τσ τσ ώ ποία κατάπτωσις...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Ξέρεις η επιμονή, είναι δείγμα βλακείας. Όχι ότι χρειαζόταν μαζί σου, αποδεικνύει τα αυτονόητα (έτσι για να σου το πω ωμά). Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο πάντως. :cool_11:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Οσο για σενα Σπυρο Μπλατσιο το κοστος κτησης το αναφερω για να εξαγει ο αναγνωστης τα σωστα συμπερασματα για την εμπειρια μου..
βεβαίως εμπειρία = κόστος κτήσης....
Μάθαμε και κάτι ακόμη σήμερα.

Εσυ συνεχιζεις να βιαζεις τα λεγομενα μου να τα παραποιεις ασυστολα και να βγαζεις ασχετα συμπερασματα που δεν εχουν καμια βαση, ωστε να εισαι μετα σε πλεονεκτικη θεση για να επιτεθεις..

Δειγμα του ηθους σου!
Δηλαδή εσύ τώρα νομίζεις ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνωμοσία εναντίον σου. Όλοι εδώ δεν έχουμε τι να κάνουμε και έχουμε συνεννοηθεί να σε χτυπήσουμε.

Για πές μας κι άλλα τέτοια γιατί με ενδιαφέρουν οι θεωρίες συνωμοσίας...

Reaction score
0
Δειγμα βλακειας και μαλιστα μεγαλης ειναι να μιλαμε για κατι που ΔΕΝ το κατεχουμε και μαλιστα να το παιζουμε και προφεσοροι!!!!

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Δειγμα βλακειας και μαλιστα μεγαλης ειναι να μιλαμε για κατι που ΔΕΝ το κατεχουμε και μαλιστα να το παιζουμε και προφεσοροι!!!!
δείγμα βλακείας είναι να μετράς των ήχο με πεντοχίλιαρα αλλά μάλλον το έχετε συνηθίσει...

Reaction score
0
Μακαρι να μην ειναι ετσι..Μακαρι να εχω αδικο..Ειμαι ο πρωτος που το ελπιζω..Αλλα ΜΟΝΟ σε εμενα εχετε επιτεθει απο ολους τους εμπορους..Τα συμπερασματα ειναι αυτονοητα

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μετά τις διαφημίσεις σας αυτό λέει για εσάς όποιος έχει και πέντε (όχι 10) πραγματικές γνώσεις για το χόμπι. Οι άσχετοι όπως εσείς, που δεν έχουν την γνώση για να κρίνουν αλλιώς μια συσκευή, ακολουθούν την δικαιολογία του πεντοχίλιαρου.

...

Reaction score
0
Φιλε το πεντοχιλιαρο το χεις κανενα μπαιρακι πια...Τοσο φτωχο ειναι το λεξιλογιο σου?? Πες και τιποτα αλλο

Reaction score
0
Επιπεδο μηδεν...

Οκ, τελος παντων δεν περιμενα και κατι διαφορετικο απο εσας..

Αυτοι που εχουν ορεξη να τα διαβασουν θα εχουν ηδη αποκωδικοποιησει ποιος ειναι σωστος και ποιος λαθος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.021
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos