Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Reaction score
0
Σπυρο Μπλατσιο,

Τα μηχανηματα μου δεν εχουν αναγκη απο τις συμβουλες σου για να πουλησουν...

Ημουν στον πατο και τωρα ειμαι πολυ ψηλα...

Χωρις την βοηθεια κανενος! Και προπαντως των περιοδικων! Οσο για το αν εφυγα απο το συγκεκριμενο εντυπο αυτο το ξερουν και οι πετρες!

Πως σου ξεφυγε εσενα??????

Ξερεις ΓΙΑΤΙ ανεβηκα?

Γιατι τα μηχανηματα μου ΠΑΙΖΟΥΝ!!!!!!!!!!!

Reaction score
1.844
Αγαπητέ musiclover,
συζητώντας το ζήτημα απο τη δική σας πλευρά, αυτή του πωλητή, έχω να παρατηρήσω πως έχετε άγνοια κάποιων βασικών στοιχείων. Παραθέτω σε συντομία:

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ
Ή αλλιώς ο Δωδεκάλογος του πωλητή
Άρθρο 1ο. Ο πελάτης έχει δίκιο.
Άρθρο 2ο. Ο πελάτης έχει πάντα δίκιο.
Άρθρο 3ο. Στην απίθανη περίπτωση που ο προμηθευτής έχει δίκιο θα ισχύουν τα Άρθρα 1 και 2.
Άρθρο 4ο. Ο προμηθευτής είναι πάντα ευγενικός και χαμογελαστός γιατί έτσι αρέσει στον πελάτη. Αλλά δεν χάνουμε το μέτρο. Οι υπερβολές, π.χ. χτυπήματα στη πλάτη, αποφεύγονται (και απαγορεύονται). Δεν έχουμε κάνει μαζί φαντάροι με τον πελάτη. Μια θερμή χειραψία, χωρίς να του λειώσουμε τα δάχτυλα, είναι αρκετή.
Άρθρο 5ο. Κοιτάμε τον πελάτη στα μάτια, σαν να μην έχουμε να του κρύψουμε τίποτα. Κάτω από τη μέση κοιτάμε ΜΟΝΟ έξω από το χώρο εργασίας το άλλο φύλο (εκτός και…..).
Άρθρο 6ο. Δεν αποδεικνύουμε στον πελάτη, χρησιμοποιώντας διάφορους τεχνικούς όρους, ότι δεν ξέρει που παν τα τέσσερα (κάτι που συνήθως ισχύει). Κανείς δεν αγοράζει από κάποιον που είναι πολύ εξυπνότερος από τον ίδιο. Φοβάται ότι είναι εύκολο να τον κοροϊδέψει.
Άρθρο 7ο. Ο σκοπός είναι να πείσουμε τον πελάτη ότι αυτό που ζητάει εκείνος τον εξυπηρετεί λιγότερο από αυτό που του προσφέρουμε εμείς. Όχι να φαίνεται ότι προσπαθούμε να του επιβάλλουμε την άποψή μας (ή, ακόμα χειρότερα, ότι αυτό που θέλει δεν το έχουμε στην αποθήκη).
Άρθρο 8ο. Εξηγούμε στον πελάτη ότι αυτό που θέλει χτες είναι καλύτερα για διάφορους λόγους (και να μην υπάρχουν να βρεις άμα θέλεις να λέγεσαι πωλητής) να το περιμένει από βδομάδα. Για να μείνει ευχαριστημένος εκείνος, εμάς μόνο αυτό μας ενδιαφέρει.
Άρθρο 9ο. Ακόμα και αν δεν πετύχουμε πώληση ισχύει το Άρθρο 4. Δείχνουμε ότι χαρήκαμε τη κάθε στιγμή της συζήτησης. Περιμένουμε να απομακρυνθεί ο πελάτης για να πούμε τα δικά μας (καντήλια, μπινελίκια κ.λ.π.).
Άρθρο 10ο. Αν ξαναέρθει σε επαφή ο προηγούμενος πελάτης είμαστε ακόμα πιο χαρούμενοι και εγκάρδιοι γιατί η στάμνα που πηγαινοέρχεται στη βρύση κάποια φορά θα σπάσει. (που θα πάει θα ψωνίσει ο χλιμίτζουρας, ο ψυχοβγάλτης).
Άρθρο 11ο. Λίγο πριν τελειώσουμε να υπενθυμίσω ότι ο κυριότερος στόχος μας μετά την επίτευξη της πώλησης είναι αυτή να εξοφληθεί (η λεγόμενη πώληση τοις μετρητοίς). Τη φράση «επί πιστώσει» μόλις την ακούμε κουνάμε το κεφάλι δεξιά κι’ αριστερά.
Άρθρο 12ο. Ο παρών νόμος αποτελεί επτασφράγιστο μυστικό και δεν δίνεται ποτέ η ευκαιρία στον πελάτη να λάβει γνώση.

Στην περίπτωσή σας παραβιάσετε ασύστολα τα άρθρα 1,2,3 και κυρίως τα άρθρα 4 και 6. Νομίζω πως κάθε διαφωνία είναι περιττή, αλλά φυσικά έχετε κάθε δικαίωμα να απαντήσετε.

Απο τη δική μου πλευρά, αυτή του αγοραστή μουσικόφιλου, ο καθορισμός προδιαγραφών ποιότητας συσκευής με βάση την τιμή είναι επιστημονικά διάτρητος. Όσοι γνωρίζουν απο ηλεκτρονικά, όπως ο υποφαινόμενος, ξέρουν πως η κάθε συσκευή (πηγή) ανωτέρας κατηγορίας τιμής, περιλαμβάνει εξαρτήματα κόστους το πολύ 500 ευρώ. Επίσης, το επιχείρημα του υπέρογκου κόστους R&D, έχει πια καταριφθεί απο τη στιγμή που ένα πρόγραμμα υπολογιστή είναι σε θέση να προτείνει υψηλής ποιότητας κύκλωμα με εργασία λίγων ημερών. Άρα η απαίτηση, εκ μέρους του κατασκευαστή, τελικής τιμής δεκαπλασιασμένης, υπεισέρχεται στα όρια της εξαπάτησης.

Κάποτε ο Ken Ishiwata, πρόεδρος τότε της Maranz, είχε πει το εξής απαράμμιλο:
"Ο χώρος του Hi-Fi είναι ο μοναδικός που ένας κατασκευαστής, φτιάχνει ένα "κουτί" και βάζει πάνω ετικέτα με όποια τιμή θέλει, ανεξαρτήτως κοστολογίου".

Αρκετά προς το παρόν. Αδημονώ για τις απαντήσεις, απο σας αλλά και απο όποιον άλλο θέλει.

Reaction score
0
Κ.Ανεμελε,

Για ανεμελος ξερεις καλα τα του εμπορικου δικαιου...

Ρε φιλε μας δουλευεις???

Ας μιλησουμε σοβαρα σε παρακαλω....

Ισχυουν για τις συμβουλες σου οτι ειπα και στον κ.Μπλατσιο

Reaction score
0
Ο Ken για μερικες συσκευες ειχε δικιο...

Αλλα και με τις δικες του δεν ξετρελλαθηκα ποτε..

Reaction score
250
Απάντηση: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Νομίζω ότι βρισκόμαστε σε ένα ατέρμονα φαύλο κύκλο

παρεξηγήσεων και λαθεμένων εκτιμήσεων που εν πολλοίς

οφείλονται στο άτιμο το πληκτρολόγιο την αδυναμία

"δια ζώσης" επαφής και τους καλοθελητές!

1) Κε Θεοφιλάκο σας λέω με απόλυτη σιγουριά ότι κανείς

από τους "εδώ" δεν είναι άτομο χαμηλού ήθους

με αμφιλεγόμενες και κατακριτέες δραστηριότητες

στον χώρο!

Ειδικά οι Μπλάτσιος , Κόγιας , Τσαρουχάς ανεξάρτητα

από τις απόψεις τους πάνω στο θέμα της υψηλής πιστότητας

(που έχουν κάθε δικαίωμα να τις εκφράζουν και ενδέχεται

να έχουν εν μέρει ή εν όλω δίκιο)

έχουν δεχθεί άδικες κατηγορίες διανθισμένες με άθλιες

αισχρές ύβρεις.

Και μόνο το αναφερόμενο από καποιους κύκλους ότι ο Μπλάτσιος και το

avsite "καλύπτει" ή προβάλλει συστηματικά και μεθοδικά τον "Ηχο"

είναι ψευδέστατο όταν τα περισσότερα επικριτικά πυρά εδώ μέσα

τα έχει δεχθεί το εν λόγω περιοδικό!

2) Τον Κο Θεοφιλάκο παραδόξως δεν τον γνωρίζω προσωπικά

αν και ασχολούμαι αρκετές δεκαετίες με το hobby.

Έχουμε όμως κοινούς γνωστούς-Φίλους και έχω ακούσει από όλους

για αυτόν τα καλύτερα λόγια !

Ισως μια επαφή από κοντά και ένα "κρασάκι" έλυνε πολλές από τις

παρεξηγήσεις αυτές!

Reaction score
0
Κ.Τσαντουλη,

Ειστε πολυ ευγενικος ανθρωπος υψηλου ηθους και αγαθων προθεσεων...

Ομολογω οτι παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το συγκεκριμενο site, ιδιαιτερα σε οτι γαργαλιστικο με αφορουσε...

Δεν θα ελεγα οτι συμφωνω με την κριτικη σας για καποιους απο τους γραφοντες εδω...

Θελω να πιστευω οτι πρατουν εν αγνοια τους αλλα μερικες φορες πολυ φοβουμαι, επειδη ο χωρος ειναι μικρος και το παρασκηνιο μου ειναι γνωστο,
νομιζω οτι υπαρχει δακτυλος συγκεκριμενου ατομου..

Reaction score
1.844
Κ.Ανεμελε,

Για ανεμελος ξερεις καλα τα του εμπορικου δικαιου...

Ρε φιλε μας δουλευεις???

Ας μιλησουμε σοβαρα σε παρακαλω....

Ισχυουν για τις συμβουλες σου οτι ειπα και στον κ.Μπλατσιο

Ο Ken για μερικες συσκευες ειχε δικιο...

Αλλα και με τις δικες του δεν ξετρελλαθηκα ποτε..
Ευχαριστώ για το κοπλιμέντο.
Δεν σε δουλεύω, διάβασε προσεκτικότερα το άρθρο 6! Μπορεί το κείμενο να έχει χιουμοριστική διάθεση, αλλά αυτά που λέει δεν είναι καθόλου για πλάκα.:mad_1:
Θα ήθελα έναν πιο αναλυτικό σχολιασμό γι' αυτά που ανέφερα πάνω στο θέμα του κοστολογίου.
Επειδή ξέρω, πως εκεί είναι το αδύνατό σου σημείο.:happy_9:
Κάτι άλλο. Θα είχε πολύ ενδιαφέρον να γίνει η τυφλή δοκιμή :happy_2:, αλλά όχι στο δικό σου χώρο. Σε άλλο χώρο όπου θα κληθείς εσύ ο γνώστης να δώσεις απαντήσεις, στο ποιό είναι αυτό που "παίζει" καλύτερα.
Δυστυχώς δεν μπορώ να διοργανώσω κάτι τέτοιο. :cry:

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Έχει ο καιρός γυρίσματα (οι κωλοτούμπες)...

Κ.Τσαντουλη,

Ειστε πολυ ευγενικος ανθρωπος υψηλου ηθους και αγαθων προθεσεων...

Ομολογω οτι παρακολουθω εδω και αρκετο καιρο το συγκεκριμενο site, ιδιαιτερα σε οτι γαργαλιστικο με αφορουσε...

Δεν θα ελεγα οτι συμφωνω με την κριτικη σας για καποιους απο τους γραφοντες εδω...

Θελω να πιστευω οτι πρατουν εν αγνοια τους αλλα μερικες φορες πολυ φοβουμαι, επειδη ο χωρος ειναι μικρος και το παρασκηνιο μου ειναι γνωστο,
Αγαπητέ Φίλε

Δυστυχώς δεν πάει το μυαλό μου κάπου σχετικά με τον

δάχτυλο που αναφέρεις .

Αν εννοείς όμως κάτι σχετικό με το εν λόγω περιοδικό

θα έπρεπε ίσως να διαβάσεις αυτό που είναι και το

πιο πρόσφατο :

http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=42700

Reaction score
0
Κυριε ανεμελε,

εγω δεν ξεφυτρωνω εκει που δεν με σπερνουν...

Ελατε με τα καλωδιακια σας που ειναι και ευκολως μεταφερομενα παραμασχαλα να κανουμε μια α/β συγκρισουλα ετσι για να γελασει και ο καθε πικραμενος...

Τι τυφλες και κουραφεξαλα...Την γκομενα σας να βαλετε θα καταλαβει την διαφορα!

Reaction score
0
Λοιπον κυριοι,

για να τελειωνουμε...

Αφηστε ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ απο εσας να πουν πως εχουν το πραματα στο high end...

Μεινετε στο απλο hi fi εκει που σας παιρνει, και καντε οτι σχολια θελετε...

Επειδη πρεπει να κλεισω (ειναι και σαββατο..) ελπιζω να μην αρχισουν να γαυγιζουν οι συνηθεις υποπτοι εν τη απουσια μου...

Αν ω μη γεννητο συμβει...

θα τα ξαναπουμε αυριο...

Reaction score
1
Κατ΄ αρχήν μου την έχετε σπάσει και οι δύο πλευρές, γιατί έχω καλεσμένους στο σπίτι και τους έχω παρατήσει για την πάρτη σας... σκατόπαιδα. Εεε σκατόπαιδα.

Λοιπόν, θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και θα προσπαθήσω να πάω την συζήτηση λίγο πιο πέρα από εδώ που βρίσκεται.

1) Η άποψη μου περί high end ήχου είναι πολύ κοντά σε αυτό που υποστηρίζει ο Γιώργος ο Θεοφιλάκος (ο φίλος μου), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μήνυμα μου έχει σκοπό να κοντράρει τον Κώστα και τον Σπύρο (που είναι και αυτοί φίλοι μου). Για να γίνω λίγο πιο σαφής θα ήθελα να σας πω ότι από το 1989 έως και σήμερα, έχω ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε συσκευές audio, έχω περάσει πολλές ώρες σε κονσόλες studio, έχω πάει σε αμέτρητες ζωντανές παραστάσεις, έχω ακούσει εκατοντάδες συστήματα και αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τα συστήματα που πλησίασαν περισσότερο τον αληθινό ήχο, ξεπερνούσαν κατά πολύ το σύνολο των 5000 ευρώ.
Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι ένα σύστημα των 5000 ευρώ αδυνατεί να αποδώσει την μουσική αξιοπρεπώς. Ίσα ίσα υπάρχουν πολλές μηχανές και ηχεία που αθροίζουν στο πεντοχίλιαρο και ταυτόχρονα μπορούν να σου προσφέρουν εκπληκτικές συγκινήσεις. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να αγγίξουν τα επίπεδα αναπαραγωγής κάποιων πολύ ακριβότερων συσκευών που κυριολεκτικά… σαρώνουν.

2) Τώρα, όσον αφορά τα όσα έχουν αναφερθεί στα διάφορα διαφημιστικά της εταιρίας Music Lover, θα παραδεχθώ ότι όντως προκαλούν, όχι τόσο με το περιεχόμενο των όσων έχουν γραφτεί, αλλά κυρίως με το ύφος που έχουν γραφτεί. Τι εννοώ;;; Εννοώ ότι αυτά που έχουν γραφτεί από την Music Lover, από την μια μπορεί να είναι παραδεχτά από το μεγαλύτερο ποσοστό των audiophiles, από την άλλη ηχούν κάπως ενοχλητικά στα αυτιά του μουσικόφιλου που αδυνατεί να ξοδέψει μεγάλα ποσά για το σύστημα του, γεγονός που δικαιολογημένα δίνει τροφή στον Σπύρο και τον Κώστα, αλλά και στον οποιονδήποτε Σπύρο και Κώστα που θα είχε αυτή την θέση σε αυτό το forum.

Η ουσία του πράγματος όμως δεν κρύβεται ούτε πίσω από το 1, αλλά ούτε και πίσω από το 2. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι… γιατί ο κύριος Θεοφιλάκος και όχι και κάποιοι άλλοι κύριοι αντιπρόσωποι του χώρου, που στην τελική υποστηρίζουν τα ίδια πράγματα.

Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι εδώ υπάρχει ένα «φιτίλι» που δικαιολογημένα παρακινεί τον Σπύρο και τον Κώστα να ασχοληθούν αποκλειστικά με την Music Lover και γι’ αυτό θα καλέσω προσωπικά τον Γιώργο Θεοφιλάκο να απαντήσει σε ένα ερώτημα που θα έσβηνε μονομιάς το «φιτίλι» που προανέφερα.

Ποιο είναι το φιτίλι;;; Μα φυσικά είναι οι υποψίες που έχουν οι περισσότεροι σχετικά με την εμπλοκή του κυρίου Θεοφιλάκου στο audiopoint, όπου οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στην συζήτηση και κυρίως ο Τσαρουχάς, ο Μπλάτσιος, ο Καφάτος και ο Κόγιας, δέχθηκαν μια απίστευτη και αδικαιολόγητη λασπουριά από τα μέλη του.

Γιώργο Θεοφιλάκο, εγώ προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα γιατί «εσύ» και όχι κάποιοι άλλοι ή και κάποιοι άλλοι, γιατί δυστυχώς είχες την ατυχία να postάρεις τα μεταχειρισμένα σου και να διαφημίσεις πολλά από τα προϊόντα σου στο audiopoint, γεγονός που οι περισσότεροι το συνδύασαν με την άμεση εμπλοκή σου εκεί μέσα.

Επειδή όμως εγώ γνωρίζω πολύ καλά την αλήθεια, σε καλώ και σε παρακαλώ να απαντήσεις ευθέως αυτό που μου έχεις πει και κατ’ ιδίαν… δηλαδή ότι δεν έχεις καμία εμπλοκή με αυτή την λασπολογούσα ιστοσελίδα.

Τώρα, όσον αφορά το όλο σκηνικό, εγώ προσωπικά διαφωνώ 100% με το συγκεκριμένο topic. Αγαπητοί φίλοι, η Music Lover είναι από τις πιο σοβαρές εταιρίες του χώρου, με πολύ σοβαρές αντιπροσωπεύσεις, με stock συσκευές, με σοβαρή υποστήριξη, με πολύ καλό demo room, με δυνατότητα ακρόασης στα σπίτια κλπ κλπ… αλλά πάνω από όλα, με μια πολύ σοβαρή και αψεγάδιαστη παρουσία στον χώρο. Διαφωνώ λοιπόν με αυτό το topic, γιατί θεωρώ δεν είναι λόγος να αμαυρώνουμε το προφίλ μιας τόσο σοβαρής εταιρίας επειδή μερικοί από εμάς διαφωνούν με τις αντρίκεια διατυπωμένες απόψεις της εν λόγω εταιρίας.

Παιδιά μην ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό. Ο Γιώργος κάνει την δουλειά του, ζει από αυτό, είχε το θάρρος να υποστηρίξει την γνώμη του και κυρίως είχε τα κότσια να βγει να μιλήσει με εμάς… κάτι που δεν νομίζω ότι θα τολμούσαν πολλοί στην θέση του.

Reaction score
1.213
Κατ΄ αρχήν μου την έχετε σπάσει και οι δύο πλευρές, γιατί έχω καλεσμένους στο σπίτι και τους έχω παρατήσει για την πάρτη σας... σκατόπαιδα. Εεε σκατόπαιδα.

Λοιπόν, θα ξεκινήσω λίγο διαφορετικά και θα προσπαθήσω να πάω την συζήτηση λίγο πιο πέρα από εδώ που βρίσκεται.

1) Η άποψη μου περί high end ήχου είναι πολύ κοντά σε αυτό που υποστηρίζει ο Γιώργος ο Θεοφιλάκος (ο φίλος μου), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μήνυμα μου έχει σκοπό να κοντράρει τον Κώστα και τον Σπύρο (που είναι και αυτοί φίλοι μου). Για να γίνω λίγο πιο σαφής θα ήθελα να σας πω ότι από το 1989 έως και σήμερα, έχω ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε συσκευές audio, έχω περάσει πολλές ώρες σε κονσόλες studio, έχω πάει σε αμέτρητες ζωντανές παραστάσεις, έχω ακούσει εκατοντάδες συστήματα και αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τα συστήματα που πλησίασαν περισσότερο τον αληθινό ήχο, ξεπερνούσαν κατά πολύ το σύνολο των 5000 ευρώ.
Φυσικά, σε καμία περίπτωση δεν υποστηρίζω ότι ένα σύστημα των 5000 ευρώ αδυνατεί να αποδώσει την μουσική αξιοπρεπώς. Ίσα ίσα υπάρχουν πολλές μηχανές και ηχεία που αθροίζουν στο πεντοχίλιαρο και ταυτόχρονα μπορούν να σου προσφέρουν εκπληκτικές συγκινήσεις. Σε καμία περίπτωση όμως δεν μπορούν να αγγίξουν τα επίπεδα αναπαραγωγής κάποιων πολύ ακριβότερων συσκευών που κυριολεκτικά… σαρώνουν.

2) Τώρα, όσον αφορά τα όσα έχουν αναφερθεί στα διάφορα διαφημιστικά της εταιρίας Music Lover, θα παραδεχθώ ότι όντως προκαλούν, όχι τόσο με το περιεχόμενο των όσων έχουν γραφτεί, αλλά κυρίως με το ύφος που έχουν γραφτεί. Τι εννοώ;;; Εννοώ ότι αυτά που έχουν γραφτεί από την Music Lover, από την μια μπορεί να είναι παραδεχτά από το μεγαλύτερο ποσοστό των audiophiles, από την άλλη ηχούν κάπως ενοχλητικά στα αυτιά του μουσικόφιλου που αδυνατεί να ξοδέψει μεγάλα ποσά για το σύστημα του, γεγονός που δικαιολογημένα δίνει τροφή στον Σπύρο και τον Κώστα, αλλά και στον οποιονδήποτε Σπύρο και Κώστα που θα είχε αυτή την θέση σε αυτό το forum.

Η ουσία του πράγματος όμως δεν κρύβεται ούτε πίσω από το 1, αλλά ούτε και πίσω από το 2. Και το ερώτημα που προκύπτει είναι… γιατί ο κύριος Θεοφιλάκος και όχι και κάποιοι άλλοι κύριοι αντιπρόσωποι του χώρου, που στην τελική υποστηρίζουν τα ίδια πράγματα.

Εγώ λοιπόν πιστεύω ότι εδώ υπάρχει ένα «φιτίλι» που δικαιολογημένα παρακινεί τον Σπύρο και τον Κώστα να ασχοληθούν αποκλειστικά με την Music Lover και γι’ αυτό θα καλέσω προσωπικά τον Γιώργο Θεοφιλάκο να απαντήσει σε ένα ερώτημα που θα έσβηνε μονομιάς το «φιτίλι» που προανέφερα.

Ποιο είναι το φιτίλι;;; Μα φυσικά είναι οι υποψίες που έχουν οι περισσότεροι σχετικά με την εμπλοκή του κυρίου Θεοφιλάκου στο audiopoint, όπου οι περισσότεροι εμπλεκόμενοι στην συζήτηση και κυρίως ο Τσαρουχάς, ο Μπλάτσιος, ο Καφάτος και ο Κόγιας, δέχθηκαν μια απίστευτη και αδικαιολόγητη λασπουριά από τα μέλη του.

Γιώργο Θεοφιλάκο, εγώ προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα γιατί «εσύ» και όχι κάποιοι άλλοι ή και κάποιοι άλλοι, γιατί δυστυχώς είχες την ατυχία να postάρεις τα μεταχειρισμένα σου και να διαφημίσεις πολλά από τα προϊόντα σου στο audiopoint, γεγονός που οι περισσότεροι το συνδύασαν με την άμεση εμπλοκή σου εκεί μέσα.

Επειδή όμως εγώ γνωρίζω πολύ καλά την αλήθεια, σε καλώ και σε παρακαλώ να απαντήσεις ευθέως αυτό που μου έχεις πει και κατ’ ιδίαν… δηλαδή ότι δεν έχεις καμία εμπλοκή με αυτή την λασπολογούσα ιστοσελίδα.

Τώρα, όσον αφορά το όλο σκηνικό, εγώ προσωπικά διαφωνώ 100% με το συγκεκριμένο topic. Αγαπητοί φίλοι, η Music Lover είναι από τις πιο σοβαρές εταιρίες του χώρου, με πολύ σοβαρές αντιπροσωπεύσεις, με stock συσκευές, με σοβαρή υποστήριξη, με πολύ καλό demo room, με δυνατότητα ακρόασης στα σπίτια κλπ κλπ… αλλά πάνω από όλα, με μια πολύ σοβαρή και αψεγάδιαστη παρουσία στον χώρο. Διαφωνώ λοιπόν με αυτό το topic, γιατί θεωρώ δεν είναι λόγος να αμαυρώνουμε το προφίλ μιας τόσο σοβαρής εταιρίας επειδή μερικοί από εμάς διαφωνούν με τις αντρίκεια διατυπωμένες απόψεις της εν λόγω εταιρίας.

Παιδιά μην ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό. Ο Γιώργος κάνει την δουλειά του, ζει από αυτό, είχε το θάρρος να υποστηρίξει την γνώμη του και κυρίως είχε τα κότσια να βγει να μιλήσει με εμάς… κάτι που δεν νομίζω ότι θα τολμούσαν πολλοί στην θέση του.

Tωρα λοιπον θα πεταχτω και εγω απο την τρυπα μου (μια και βρεχει ελλεινα και βαριεμαι να παω για μπυρες ) και θα πω την μα@κια μου...

Δηλαδη αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες , λιγο η πολυ υποστηριζεις οτι αυτα που λενε οι προαναφερομενοι δεν εχουν καμμια μα καμμια βαση ,ειναι εντελως αστοχα και εγιναν μονο και μονο απο την υποψια (η βεβαιοτητα ) οτι ο Κυριος music lover ποσταρει στο audiopoint...

Aν λοιπον παραδεχτει ο music lover οτι δεν ποσταρει στο audiopoint και οτι δεν εχει σχεση με αυτη τη σελιδα ....τοτε ολα οσο ειπωθηκαν θα πρεπει να παρθουν πισω....και αυτοι που ποσταραν θα πρεπει να τα πουν στους ΑΛΛΟΥΣ και οχι σε ΑΥΤΟΝ

Ετσι απο περιεργεια ρωταω...μη πεσετε και να με φατε...:cool_11::cool_11:

Reaction score
10
Η άποψη μου περί high end ήχου είναι πολύ κοντά σε αυτό που υποστηρίζει ο Γιώργος ο Θεοφιλάκος (ο φίλος μου), χωρίς αυτό να σημαίνει ότι το μήνυμα μου έχει σκοπό να κοντράρει τον Κώστα και τον Σπύρο (που είναι και αυτοί φίλοι μου). Για να γίνω λίγο πιο σαφής θα ήθελα να σας πω ότι από το 1989 έως και σήμερα, έχω ξοδέψει ένα σκασμό λεφτά σε συσκευές audio, έχω περάσει πολλές ώρες σε κονσόλες studio, έχω πάει σε αμέτρητες ζωντανές παραστάσεις, έχω ακούσει εκατοντάδες συστήματα και αυτό που μπορώ να σας διαβεβαιώσω είναι ότι τα συστήματα που πλησίασαν περισσότερο τον αληθινό ήχο, ξεπερνούσαν κατά πολύ το σύνολο των 5000 ευρώ.
Nικολα τα ειπες ολα σε μια παραγραφο!:cool_4:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Κύριε Ιδρυτά μου; Απεδείχθημεν φιλόξενοι επαρκώς;
Ναι, Κωστη!
Σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να αισθανει κανεις αβολα στο AVSite και κυριως να μην πιστεψει πως εχει ακριβως τα ιδια δικαιωματα με τους υπολοιπους.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Αυτο τον...δακτυλο πολυ θα ηθελα να τον γνωριζω και εγω.
Οχι τιποτα αλλο αλλα τρελλαινομαι να ακουω σεναρια συνωμοσιων ειδικα οταν "ο χωρος ειναι μικρος και το παρασκηνιο γνωστο"

Φιλτατε κε Γιωργο, σε καθε νομισμα υπαρχουν τουλαχιστον δυο οψεις.
Προσπαθησατε να απορριψετε, εστω και για ενα λεπτο, την οψη εκεινη που μιλαει περι δακτυλων και συνωμοσιων?
Το κανατε?
Πολυ ωραια, σας ευχαριστω πολυ.
Βαλτε τωρα στην θεση της εκεινη που λεει πως ο Κογιας, ο Μπλατσιος και ο Τσαρουχας υπερασπιζουν το καλο του καταναλωτη πανω απο ολα.
Μονο για ενα λεπτο.
Μονο...

Reaction score
1
Tωρα λοιπον θα πεταχτω και εγω απο την τρυπα μου (μια και βρεχει ελλεινα και βαριεμαι να παω για μπυρες ) και θα πω την μα@κια μου...

Δηλαδη αν καταλαβα καλα απο αυτα που εγραψες , λιγο η πολυ υποστηριζεις οτι αυτα που λενε οι προαναφερομενοι δεν εχουν καμμια μα καμμια βαση ,ειναι εντελως αστοχα και εγιναν μονο και μονο απο την υποψια (η βεβαιοτητα ) οτι ο Κυριος music lover ποσταρει στο audiopoint...

Aν λοιπον παραδεχτει ο music lover οτι δεν ποσταρει στο audiopoint και οτι δεν εχει σχεση με αυτη τη σελιδα ....τοτε ολα οσο ειπωθηκαν θα πρεπει να παρθουν πισω....και αυτοι που ποσταραν θα πρεπει να τα πουν στους ΑΛΛΟΥΣ και οχι σε ΑΥΤΟΝ

Ετσι απο περιεργεια ρωταω...μη πεσετε και να με φατε...:cool_11::cool_11:
Δυστυχώς, από όλο μου το μήνυμα, εσύ κράτησες μόνο αυτά που κοκκίνισες.

Δεν θα πέσω να σε φάω όπως λες, απλά θα σε προτρέψω να ξαναδιαβάσεις ολόκληρο το μήνυμα μου προσεκτικά και ιδιαίτερα την παράγραφο 2, όπου σε αυτή "δικαιολογώ" την πλευρά του Σπύρου, του Κώστα και των υπολοίπων.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει καθόλου αν ο Σπύρος, εγώ, εσύ και ο οποιοσδήποτε σε αυτό το forum, κάνει κάποια κριτική σε κάτι που θεωρεί "κακώς κείμενο". Σε μια δημοκρατία, όλοι έχουν αυτή την ελευθερία. Την ίδια ελευθερία έχω και εγώ, που συνεχίζω να πιστεύω ότι η εταιρία Music Lover και συγκεκριμένα ο Γιώργος Θεοφιλάκος δεν έκανε κάτι κακό, δεν έθιξε και δεν έβλαψε κανέναν με τα όσα έγραψε στα διαφημιστικά του κείμενα.

Τα πράγματα είναι πολύ απλά. Η εταιρία Music Lover διατύπωσε αρχικά την άποψη ότι το High End ξεκινάει πολύ παραπάνω από τα 5000. Στην συνέχεια διατύπωσε ότι παρόλα αυτά, υπάρχουν κάποιες συσκευές που κινούνται σε χαμηλότερα επίπεδα των 5000 ευρώ, οι οποίες μπορούν να σου δώσουν ένα μεγάλο ποσοστό από την μαγεία του High End.

Εεεε και λοιπόν;;; Σιγά το μεσανατολικό!!! Αν συμφωνείτε με τα όσα έγραψε... συμφωνείτε. Αν διαφωνείτε με αυτά... διαφωνείτε. Μην τρελαθούμε κιόλας.

Εμένα προσωπικά θα με χαροποιούσε πολύ περισσότερο να διάβαζα κρητικές για μερικά καλοστημένα "κολπάκια" της αγοράς, όπου κάποιοι εκθειάζουν μερικές θεόκουφες συσκευές του χιλιάρικου και στην συνέχεια πλουτίζουν μαζί με τους αντιπροσώπους, ενώ ταυτόχρονα γελάνε και κοροϊδεύουν τους ίδιους τους πελάτες τους... που τους πίστεψαν και τους έσκασαν τα λεφτάκια τους.

Όχι όμως να την πέφτουμε σε κάποιον επειδή έγραψε κάπως "άκομψα" το αυτονόητο.

Υ.Γ.: Αν έχεις την καλοσύνη, πες μου και το δικό σου όνομα για να ξέρω και με ποίον ομιλώ. Ελπίζω να κατάλαβες ότι δεν σου την έπεσα, γιατί πραγματικά δεν σου την έπεσα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Είμαι πεπεισμένος ότι δεν υπάρχει κανένας απολύτως λόγος για να είμαι ευγενικός σε έναν "τύπο" που δεν ξέρει τι του γίνεται σε ότι αφορά στα δρώμενα της ιστοσελίδας μας, αλλά και σε ότι αφορά στους ανθρώπους στους οποίους απευθύνεται. Με θράσος ολκής χαρακτηρίζει ανθρώπους των οποίων την εμπειρία ή την γνώση δεν γνωρίζει, άσχετους, συμπλεγματικούς κλπ, και σαν να μην έφτανε αυτό, αφήνει τα γνωστά υπονοούμενα των ηλιθίων στων οποίων το ηλεκτρονικό μαγαζί πουλάει την πραμάτεια του, ότι το AVSite και οι άνθρωποί του έχουν συμφέροντα στον χώρο υποκινούμενοι από τον "δάχτυλο", μη χέσω. Τον "δάχτυλο" και το περιοδικό που έχει ακούσει τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον σε αυτό το site και μάλιστα κυρίως από τον Κόγια. Αυτά όμως δεν τα έχετε διαβάσει ποτέ, αναρωτιέμαι μήπως τα έχουμε κρυμμένα...

Τι να κάνουμε όμως που δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Μπορείτε κε Θεοφιλάκο, να συνεχίσετε να γράφετε ότι θέλετε. Μόνο ήθελα να ξέρω αν μπήκατε εδώ για να υπερασπιστείτε την αποτυχημένη και προκλητική διαφημιστική καταχώρηση του πεντοχίλιαρου και την ανακολουθία της, ή να μας την πείτε γενικότερα με τα γνωστά υπονοούμενα. Αν μη τι άλλο εκτιμώ το θράσος σας.

Πάντως ρίξτε λίγο νερό στο κρασί σας. Μπορεί εσείς άλλωστε να μην γνωρίζετε τα αντικειμενικά κριτήρια επιλογής μεταξύ δύο μηχανών αναπαραγωγής ήχου - ξαναλέω ΜΗΧΑΝΩΝ - και να τα διαλέγετε με μοναδικό κριτήριο την τιμή τους, αλλά κάποιοι άλλοι μπορεί και να ξέρουν. Εφόσον δεν επικεντρώνεστε εδώ, τα της εμπειρίας σας είναι μεγαλοστομίες που αρκούν μόνον για να πείσετε κανέναν άσχετο επενδυτή.

Προφανώς με κάποιον τρόπο πρέπει να βγάλετε το ψωμί σας όπως όλοι μας. Άλλοι ασχολούνται με το hi fi για να ζήσουν και άλλοι με κάτι άλλο. Τα σχόλια των παροικούντων θα έπρεπε να τα αντιμετωπίσετε με μεγαλύτερη σοβαρότητα και να μαθαίνετε από τα διαφημιστικά λάθη σας. Στο AVSite κανείς και ποτέ δεν είπε ότι βάφεις αυγά με πορδές. Αυτό που έθιξε πολύς κόσμος είναι ότι το χρήμα, μπαίνει σαν μοναδικό κριτήριο μόνο σε έναν κόσμο ασχέτων, σε ένα κόσμο ανθρώπων με μηδενικό υπόβαθρο ή στις βλαχάρες που έσπρωξαν κανένα χωράφι στην επαρχία και πήραν σπίτι στην Κηφισιά. Είναι λογικό να τους υπερασπίζεστε διότι αυτοί είναι βούτυρο στο ψωμί ενός εμπόρου. Μόνο που εμείς δεν έχουμε την ίδια υποχρέωση. Επίσης, αυτό που θίχτηκε είναι ότι θεωρείται κωλοτούμπα ολκής να χλευάζεις δημοσίως όσους μιλάνε για καλό ήχο από φθηνές μηχανές ενώ όταν έρχεται και σε εσένα ευκαιρία πώλησης μιας τέτοιας, να την εξυμνείς. Αυτό είναι το νόημα του παρόντος thread στο οποίο ποτέ δεν απαντήσατε, όχι να συζητήσουμε αν είστε απατεώνας ή όχι.

Είναι άλλο πράγμα ένα διαφημιστικό ατόπημα και η άποψη για ένα (κατ' εμάς) χόμπι και άλλο οι υπολήψεις ανθρώπων. Επειδή εσείς ζείτε από αυτό και ενδεχομένως να σκέφτεστε έτσι, δεν σημαίνει ότι και εμείς δρούμε με την καχύποπτη λογική σας. Για να το πω διαφορετικά, στα παπάρια μας αν μια μηχανή των 2, των 5 ή των 15 χιλιάδων παίζει καλά ή όχι. Εμείς δεν πουλάμε καμία από αυτές. Εσείς έχετε το μαχαίρι και το πεπόνι, μόνο που τις φέτες τις κόβετε κάθε φορά όπως σας βολεύει (εμπορικά). Αυτό φαίνεται από τις διαφημίσεις σας.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νικόλα, αν έκανε λανθασμένη διαφημιστική καμπάνια, οφείλει να κάτσει και να ακούσει τις απόψεις όσων την εισπράττουν με υπομονή και όχι να τους κατηγορεί ότι τα λένε γιατί έχουν κάποιου είδους συμφέροντα.

Έχω βαρεθεί, όποιον θίγεται εδώ μέσα να πιπιλάει αυτή τη μαλακία, λες και αυτό το site είναι τίγκα στους επαγγελματίες και μάλιστα με αντίθετα συμφέροντα από αυτά του κάθε Θεοφιλάκου. Και να σου πω κάτι? Το πόσο μπορεί ή πρέπει να κοστίζει μια συσκευή hi end, είναι θέμα που δεν θα αποφασίσει κανένας έμπορος αλλά ένας αγοραστής...

Κατά τα λοιπά συμφωνούμε απόλυτα. Μόνο που τις απάτες που περιγράφεις πάλι έμποροι τις κάνουν όχι εμείς. Το σινάφι του κυρίου δηλαδή όχι χομπίστες. Που στο διάολο να τις γνωρίζουμε? Εσύ μας ξέρεις καλά. Πιστεύεις ότι αν τις μαθαίναμε θα κολλούσαμε να τους κάνουμε ρόμπα ξεκούμπωτη? Λίγα ριβιού έχουν σχολιαστεί ποικιλοτρόπως εδώ (από ΟΛΑ τα έντυπα)?

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.024
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos