Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Reaction score
1
τσσσ...ριξτε καμια βιταμινη στο στομα του subcode...χλωμιασε το παιδι απο την εκθεση στη ραδιενεργεια της οθονης του, οπως φαινεται απ'το avatar του. οτι εχετε ευχαριστηση...

Reaction score
7
τσσσ...ριξτε καμια βιταμινη στο στομα του subcode...χλωμιασε το παιδι απο την εκθεση στη ραδιενεργεια της οθονης του, οπως φαινεται απ'το avatar του. οτι εχετε ευχαριστηση...
Καυτό λάδι θες και σύ μωρή και Youtube μετά...θα σου τηγανίσω μπριζόλα από το gears of war για δόλωμα....

Reaction score
1
Καυτό λάδι θες και σύ μωρή και Youtube μετά...θα σου τηγανίσω μπριζόλα από το gears of war για δόλωμα....
καλα καλα, να μου τηγανισεις και πατατες και να εχεις και κρυα μπυρα γιατι σκοπευω να σου τερματισω το heavenly sword αφου δε μπορεις αχρηστε. ηθελες και ps3 που εχει αληθινα παιχνιδια τρομαρα σου. Δεν εμενες στο wii που ναι για γκομενες.

Reaction score
7
καλα καλα, να μου τηγανισεις και πατατες και να εχεις και κρυα μπυρα γιατι σκοπευω να σου τερματισω το heavenly sword αφου δε μπορεις αχρηστε. ηθελες και ps3 που εχει αληθινα παιχνιδια τρομαρα σου. Δεν εμενες στο wii που ναι για γκομενες.
Καλά δανεισέ μου το xbox σου γιατί χάλασε η φριτέζα μου...και θα έρθω με το Heavenly Sword (η αλλιώς την ουράνια σπάθα :happy_9: που λέει και το μεταφρασμένο στα ελληνικά Booklet του παιχνιδιού) να σου κόψω τον κwλο BAD.ASS )(

Reaction score
5
Μισώ το Wii γιατί δεν είναι σοβαρή κονσόλα, δεν έχει σοβαρούς τίτλους και δεν έχει σοβαρότητα γενικά. Είναι για παιδιά μέχρι 10 ετών...

Ευτυχώς είμαι μόλις 7! :-D

Reaction score
62
Μισώ το Wii γιατί δεν είναι σοβαρή κονσόλα, δεν έχει σοβαρούς τίτλους και δεν έχει σοβαρότητα γενικά. Είναι για παιδιά μέχρι 10 ετών...

Ευτυχώς είμαι μόλις 7! :-D
Σε 3 χρονάκια θα την πουλήσεις όμως...:happy_9:

Reaction score
1
αγαπαω το PS3 και ανακαλλω οσα μπορει να ειπα στο παρελθον εναντιον του! η υπερκονσολα της Sony δεν ανηκει στο thread μισους και καλα θα κανετε να μη τολμησετε να γραψετε κατι αρνητικο σχετικα μ'αυτην. το μηχανημα μαμαει και δερνει. μπορειτε να μισειτε ελευθερα τους κουβαδες με ονομα wii, xbox360 και PC.

Φχαριστω.

Reaction score
5
εγώ το μισώ και πάλι. για πες μας τους λόγους που σταμάτησες να το μισείς εσύ όμως!

έχασες κανα στοίχημα από τον υποκωδικό;;; :lol:
`

Reaction score
14
μισώ το ps3 γιατί ενώ είναι τόσο δυνατό δεν το δείχνει πουθενά...

μισώ τους hackerάδες που ενώ oι ηλίθιοι ασχολούνται με το να γεμίζουν ιούς τα κινητά και τα pc δεν έχουν βγάλει τόσους μήνες ένα προγραμματάκι που να σπάει το regional code του ps3..

μισώ το να κερδίζω χρήματα στην Ελλάδα και να μην τα ξοδεύω στην Αμερική..

μισώ τους χέστηδες τους κυνηγούς που πάνε για αγριογούρουνα με δίκαννα..
Ας πάνε με σουγιαδάκι να τους γίνει ο κ@λος τους καινούριος.. ( άσχετο με το thread ..:happy_9: )

Reaction score
1
εγώ το μισώ και πάλι. για πες μας τους λόγους που σταμάτησες να το μισείς εσύ όμως!

έχασες κανα στοίχημα από τον υποκωδικό;;; :lol:
`
Περναω φαση αγαπης και ειπα να τη διοχετευσω πανω του. την αξιζει γιατι προσφερει πολλα και ειναι σεξυ!

Ο υποκωδικας που κολλαει? και αυτος καψουρα ειναι μαζι του αλλα δε το παραδεχεται γιατι δεν ειναι τοσο καλος στα games( τα αληθινα, οχι σαν του wii ).

Reaction score
0
μισώ το xbox 360 που δεν παίζει mkv αρχεία και με αναγκάζει να στήσω htpc!!!!!

ΦΤΟΥ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!

Reaction score
4
μισώ το xbox 360 που δεν παίζει mkv αρχεία και με αναγκάζει να στήσω htpc!!!!!

ΦΤΟΥ ΤΟΥ!!!!!!!!!!!!
Κατσε βρε μην βιαζεσαι.
Δεν το εχω συνδεσει στο τοπικο μου δικτυο ποτε για να δω τι παιζει (επειδη κανει σαν τουρμπινα :cool_11:) αλλα θα το συνδεσω να δω πως μπορεις να τα παιξεις αυτα τα αρχεια.

Reaction score
0
Κατσε βρε μην βιαζεσαι.
Δεν το εχω συνδεσει στο τοπικο μου δικτυο ποτε για να δω τι παιζει (επειδη κανει σαν τουρμπινα :cool_11:) αλλα θα το συνδεσω να δω πως μπορεις να τα παιξεις αυτα τα αρχεια.
με τίποτα Κώστα.. εδώ προσπαθώ να βρω κόλπο απλά να δει τον εξωτερικό σκληρό από το pc..

αχ ρε Βασιλάκη!!!!!!!! :pc:

Reaction score
4
με τίποτα Κώστα.. εδώ προσπαθώ να βρω κόλπο απλά να δει τον εξωτερικό σκληρό από το pc..

αχ ρε Βασιλάκη!!!!!!!! :pc:
Βρισε τωρα οσο θες.
Πουθενα και με τιποτα δεν παιζει τα αρχεια που θες.....:cool_11:

Reaction score
0
Βρισε τωρα οσο θες.
Πουθενα και με τιποτα δεν παιζει τα αρχεια που θες.....:cool_11:

χαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχααχχαχαχαχχαα....
ήμουν σίγουρος για το γμδι...!!!!!!!

μπαααα.. θα πάρω ps3 τελικά να δω το φως μου!!!!!!!!!!!! :cool_11: :cool_11:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

μπαααα.. θα πάρω ps3 τελικά να δω το φως μου!!!!!!!!!!!! :cool_11: :cool_11:
Μετανοειτε! Ερχετε η δευτερα παρουσια!

Αλλα δεν μου φτανει μονο αυτο. Θελω thread για το ποσο λαθος εκανες που δεν πηρες τοσο καιρο ps3 κτλ.

Παρε να'χεις που μου θες και ps3! )( )( )(

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

Μετανοειτε! Ερχετε η δευτερα παρουσια!

Αλλα δεν μου φτανει μονο αυτο. Θελω thread για το ποσο λαθος εκανες που δεν πηρες τοσο καιρο ps3 κτλ.

Παρε να'χεις που μου θες και ps3! )( )( )(

δεν υπάρχει περίπτωση να πάρω ps3 ρε μπάμπη μου!!!!!!!!!

1. δεν κάνει καθόλου θόρυβο.. :cool_11:
2. δεν έχω χώρο για τόσα demo καρντιά μου!!!! :cool_11:

Reaction score
1
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Thread μισους απεναντι σε οποιαδηποτε κονσολα

2. δεν έχω χώρο για τόσα demo καρντιά μου!!!! :cool_11:
Και τον σκληρο που ειχες για το xbox τι θα τον κανεις?:crazy_3:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος