steles-Luxman

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Κριμα για την διακοπη της εντυπωσιακης πορειας στην ερευνα και εξελιξη προϊοντων .

Ομως .................

η ROISTER ανεκαθεν εστελνε "αλλα" προιοντα (πανακριβα υλικα στο crossover , Monster Cables , ασφαλτοπανα , τραβερσες ) για τεστ στα περιοδικα η ως δειγματα στους dealers της
και
αλλα (τελειως γυμνα εσωτερικα και με υλικα χαμηλοτατης τιμης) πουλαγε στους πελατες λιανικης . Φυσικα παντα την καλυπτε η συνηθης επωδος στο τελος των προσπεκτους οτι "..οι προδιαγραφες μπορουν ν αλλαξουν χωρις προειδοποιηση .."

Βασιλη συγνωμη που κανω αυτη την δυσαρεστη αναφορα αλλα καποτε θα πρεπει να μαθουν καποιοι να σεβονται τους καταναλωτες και οτι τιποτα δεν μενει κρυφο ( αν και η πρακτικη αυτη ηταν γνωστη στον λεγομενο "χωρο" οσων δραστηροποιουνταν επαγγελματικα )

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αυτή είναι πολύ σοβαρή καταγγελία.
Ελπίζω να μην χρειαστεί, αλλά αν χρειαστεί, είσαι σε θέση να αποδείξεις τα λεγόμενά σου?

...

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Αυτή είναι πολύ σοβαρή καταγγελία.
Ελπίζω να μην χρειαστεί, αλλά αν χρειαστεί, είσαι σε θέση να αποδείξεις τα λεγόμενά σου?

...

Τι ν αποδειξω ; Η παλια ROISTER εκλεισε . Εννοειται οτι δεν αναφερομαι στην νεα ROISTER .

Αλλωστε πριν πολλα χρονια στο καταστημα του Κωστα Αντωνοπουλου , ενα Σαββατο μεσημερι , παροντων και πολλων αλλων καταστηματαρχων και φιλων τον ειχα αποκαλεσει εν αγνοια της παρουσιας του ..απατεωνα λεγοντας "...τι θελεις εδω τα ηχεια του απατεωνα (ηταν καποια λεπτα για home cinema τα οποια του ειχε δωρισει ) και αυτος δεν αντεδρασε (αν και οι παροντες "δαγκωθηκαν" ) . Αν αντιδρουσε βεβαια θα τ ακουγε εξω απο τα δοντια .

Οσον αφορα τις πρακτικες του , ενας εκ των υπαλληλων μου σημερα δουλευε πριν πολλα χρονια στην Χονδρεμπορικη Αθηνων διπλα στο Κεντρο Μεγαφωνου και ηταν dealer της ROISTER και μπορει να επιβεβαιωσει και αυτος τα λεγομενα μου .
Αν ο τυποις θιγομενος (γιατι στην ουσια πως να θιχθει για κατι που ειχε ως πρακτικη) θελει μπορει να ακολουθησει την νομιμη οδο . Εκει θα γελασει ο καθε πικραμενος .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Τεράστιο λάθος !!!!!!!!!

Γνωρίζω καλά το θέμα γιατί ήμουν από τους πρώτους που

αγόρασαν και είχαν για καιρό 801 .

Κάποια στιγμή είχα πρόβλημα με τα σύστημα προστασίας

του ενός ηχείου .

Ζήτησα και πήρα το service manual του ηχείου !

Δεν έχει καμία σχέση το ένα σύστημα προστασίας

με το άλλο !

Η δε λειτουργία του στα B&W κάθε άλλο παρά "διάφανη"

ήταν για αυτό και στην πορεία οι τότε σχεδιαστικές

επιλογές εγκαταλείφθηκαν !
Βασιλη δεν θα διαφωνησω σε καμια περιπτωση ως προς την αποτελεσματικοτητα η την διαφορα μεταξυ των μεθοδων που ακολουθησαν οι δυο κατασκευαστες . Σιγουρα εχοντας μελετησει και τα δυο συστηματα ξερεις καλυτερα . Ομως αν σκεφτεις τα 15 χρονια που χωριζουν τις δυο μεθοδους να δικαιολογησεις την αναφορα μου στην B&W καθως και την πρωτοπορια της στο θεμα αυτο .

Καποια στιγμη θα προσπαθησω να παρακαμψω το κυκλωμα προστασιας που εχουν τα δικα μου 801fs και να σας μεταφερω τ αποτελεσματα .

Αληθεια η διαφορα που εγκειται ? ( Αν μπορει να απαντηθει με δυο κουβεντες) . Τα 801fs εχουν ενα ρελε (καλης ποιοτητας απ οτι φαινεται) και ενα αυτοτροφοδοτουμενο (απο το σημα του ενισχυτη) κυκλωμα .

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Κριμα για την διακοπη της εντυπωσιακης πορειας στην ερευνα και εξελιξη προϊοντων .

Ομως .................

η ROISTER ανεκαθεν εστελνε "αλλα" προιοντα (πανακριβα υλικα στο crossover , Monster Cables , ασφαλτοπανα , τραβερσες ) για τεστ στα περιοδικα η ως δειγματα στους dealers της
και
αλλα (τελειως γυμνα εσωτερικα και με υλικα χαμηλοτατης τιμης) πουλαγε στους πελατες λιανικης . Φυσικα παντα την καλυπτε η συνηθης επωδος στο τελος των προσπεκτους οτι "..οι προδιαγραφες μπορουν ν αλλαξουν χωρις προειδοποιηση .."

Βασιλη συγνωμη που κανω αυτη την δυσαρεστη αναφορα αλλα καποτε θα πρεπει να μαθουν καποιοι να σεβονται τους καταναλωτες και οτι τιποτα δεν μενει κρυφο ( αν και η πρακτικη αυτη ηταν γνωστη στον λεγομενο "χωρο" οσων δραστηροποιουνταν επαγγελματικα )

Ρένο άλλο οι ανεύθυνες "καφενειακές" συζητήσεις και άλλο

η πραγματικότητα !

Η "δυσάρεστη αναφορά σου" (δικές σου οι λέξεις) είναι τελείως

εκτός πραγματικότητας και θεωρώ τις πηγές σου το λιγότερο

κακοήθεις!

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τα test της 10ετίας του 80

ήταν απόλυτα καθαρά και τα ηχεία που ο μεγάλος Θόδωρος Σπίνουλας

έβγαλε εφάμιλλα των B&W 801 και KEF 105.2 (κορυφαία ηλεκτροδυναμικά

της εποχής ) ήταν καθαρά παραγωγής χωρίς καμία παρέμβαση !

Σε κάποια από τα τεστ είχα παρευρεθεί και εγώ !

Έχω κολλητούς Φίλους που ήταν υπεύθυνοι της ετοιμασίας

και αποστολής των ηχείων στην αγορά και στα περιοδικά τις επόμενες

δεκαετίες!

Για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν από την εταιρία και

η πικρία τους τους οδήγησε σε δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη

εκφορά αρνητικών σχολίων και πληροφοριών για την εταιρία !

Ποτέ όμως ακόμη και ψευδώς δεν ανέφεραν αυτή την απίστευτη

βλακεία

των ειδικών προδιαγραφών ηχείων μόνο για τα περιοδικά!

Φίλε έχεις βληθεί επανειλημμένως για απαράδεκτη συμπεριφορά

στο εμπορικό κύκλωμα!

Γνωρίζεις συνεπώς πόσο άθλιο πράγμα είναι να διαδίδονται

ψευδείς φήμες που σπιλώνουν άδικα την επαγγελματική σου

ιστορία και υπόσταση !

Μην συμμετέχεις στο ίδιο παιχνίδι σε βάρος άλλων !!!! :mad_3:

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Ρένο άλλο οι ανεύθυνες "καφενειακές" συζητήσεις και άλλο

η πραγματικότητα !

Η "δυσάρεστη αναφορά σου" (δικές σου οι λέξεις) είναι τελείως

εκτός πραγματικότητας και θεωρώ τις πηγές σου το λιγότερο

κακοήθεις!

Είμαι σε θέση να γνωρίζω ότι τα test της 10ετίας του 80

ήταν απόλυτα καθαρά και τα ηχεία που ο μεγάλος Θόδωρος Σπίνουλας

έβγαλε εφάμιλλα των B&W 801 και KEF 105.2 (κορυφαία ηλεκτροδυναμικά

της εποχής ) ήταν καθαρά παραγωγής χωρίς καμία παρέμβαση !

Σε κάποια από τα τεστ είχα παρευρεθεί και εγώ !

Έχω κολλητούς Φίλους που ήταν υπεύθυνοι της ετοιμασίας

και αποστολής των ηχείων στην αγορά και στα περιοδικά τις επόμενες

δεκαετίες!

Για κάποιους λόγους απομακρύνθηκαν από την εταιρία και

η πικρία τους τους οδήγησε σε δικαιολογημένη ή αδικαιολόγητη

εκφορά αρνητικών σχολίων και πληροφοριών για την εταιρία !

Ποτέ όμως ακόμη και ψευδώς δεν ανέφεραν αυτή την απίστευτη

βλακεία

των ειδικών προδιαγραφών ηχείων μόνο για τα περιοδικά!

Φίλε έχεις βληθεί επανειλημμένως για απαράδεκτη συμπεριφορά

στο εμπορικό κύκλωμα!

Γνωρίζεις συνεπώς πόσο άθλιο πράγμα είναι να διαδίδονται

ψευδείς φήμες που σπιλώνουν άδικα την επαγγελματική σου

ιστορία και υπόσταση !

Μην συμμετέχεις στο ίδιο παιχνίδι σε βάρος άλλων !!!! :mad_3:
Δυστυχως Βασιλη ειμαι σε θεση να γνωριζω ακριβως τι εκανε και να εχω διασταυρωσει πολλαπλως τα λεγομενα μου και θεωρω οτι ο συγκεκριμενος με την πρακτικη που καταγγελω εχει δυσφημισει κατ επαναληψη τους ελληνες κατασκευαστες .

Οσον αφορα τις καφενειακες συζητησεις και τα "θαψιματα" αυτα δεν εχουν σχεση με την αναφορα μου στην εμπορικη - κατασκευαστικη πρακτικη της παλιας ROISTER . Αναφερω συγκεκριμενα πραγματα και επωνυμως .

Αλλωστε αν ειχε ενοχληθει οταν τον αποκαλεσα, παρουσια του , απατεωνα , θα μου ειχε ζητησει τον λογο . Η κριση δικια σας ....

Ας δουμε λοιπον πως μπορουν να επαληθευθουν καποια πραγματα ...
Λοιπον οσοι διαθετουν τις στηλες της ROISTER ας βρουν το σχετικο τεστ στον ΗΧΟ και ας συγκρινουν την εσωτερικη δομη που περιγραφεται στο τεστ ( οριζοντιες τραβερσες , πισσοχαρτο παντου , 3 ποντους υαλοβαμβακα παντου και Monster Cable ενδοκαλωδιωση ) , μετα ας ανοιξουν το ηχειο τους και ας τα βρουν ....... !!!

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

θεωρώ τις πηγές σου το λιγότερο

κακοήθεις!
Οι πηγες μου ειναι ανθρωποι με τα ROISTER που τ ανοιγαν και εβλεπαν μια τελειως διαφορετικη κατασκευη απ αυτη που περιεγραφε ο ΗΧΟΣ , εχω τουλαχιστον 2 ονοματα στη διαθεση μου , ειναι καποιοι που δουλευαν στη ROISTER (οχι ο πρωην συνεταιρος του ) , ειναι ενας πωλητης ο οποιος πουλαγε ROISTER σ αλλο μαγαζι και γνωριζε την διαφορα ποιοτητας μεταξυ demo και προς πωληση ηχειων (το ιδιο συνεβαινε και με τα demo που ειχε η αντ/πεια στην Καλλλιθεα ) , ειναι καποιοι που γνωριζεις και εκτιμας (ονοματα θα σου πω απο κοντα) οι οποιοι ακουγαν (και βοηθουσαν στο τϊουναρισμα ) τα πρωτοτυπα ηχεια η αυτα που πηγαιναν για τεστ (με πυκνωτες SOLEN κλπ ) .

Να συνεχισω ;

Δεν υπαρχουν κακοηθεις Βασιλη . Υπαρχουν πολλα γεγονοτα αδιαμφισβητητα που εχουν πεσει στην αντιληψη μου τοσα χρονια .

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Δυστυχως Βασιλη ειμαι σε θεση να γνωριζω ακριβως τι εκανε και να εχω διασταυρωσει πολλαπλως τα λεγομενα μου και θεωρω οτι ο συγκεκριμενος με την πρακτικη που καταγγελω εχει δυσφημισει κατ επαναληψη τους ελληνες κατασκευαστες .

Οσον αφορα τις καφενειακες συζητησεις και τα "θαψιματα" αυτα δεν εχουν σχεση με την αναφορα μου στην εμπορικη - κατασκευαστικη πρακτικη της παλιας ROISTER . Αναφερω συγκεκριμενα πραγματα και επωνυμως .

Αλλωστε αν ειχε ενοχληθει οταν τον αποκαλεσα, παρουσια του , απατεωνα , θα μου ειχε ζητησει τον λογο . Η κριση δικια σας ....

Ας δουμε λοιπον πως μπορουν να επαληθευθουν καποια πραγματα ...
Λοιπον οσοι διαθετουν τις στηλες της ROISTER ας βρουν το σχετικο τεστ στον ΗΧΟ και ας συγκρινουν την εσωτερικη δομη που περιγραφεται στο τεστ ( οριζοντιες τραβερσες , πισσοχαρτο παντου , 3 ποντους υαλοβαμβακα παντου και Monster Cable ενδοκαλωδιωση ) , μετα ας ανοιξουν το ηχειο τους και ας τα βρουν ....... !!!
1) Γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι "στήλες" παρήχθησαν

σε διάφορες μορφές και εκδόσεις με διάφορές ακόμη και

στις μονάδες!

2) Διαψεύδεσαι εκ των πραγμάτων γιατί οι "στήλες"

οι δικές μου , του Φίλου μου Ν.Αντωνόπουλου και ενός Γείτονα μου

στην διπλανή πολυκατοικία είναι ακριβώς όπως αυτές του περιοδικού!

Μπορείς να τις ελέγξεις οποιαδήποτε στιγμή !

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Οι πηγες μου ειναι ανθρωποι με τα ROISTER που τ ανοιγαν και εβλεπαν μια τελειως διαφορετικη κατασκευη απ αυτη που περιεγραφε ο ΗΧΟΣ , εχω τουλαχιστον 2 ονοματα στη διαθεση μου , ειναι καποιοι που δουλευαν στη ROISTER (οχι ο πρωην συνεταιρος του ) , ειναι ενας πωλητης ο οποιος πουλαγε ROISTER σ αλλο μαγαζι και γνωριζε την διαφορα ποιοτητας μεταξυ demo και προς πωληση ηχειων (το ιδιο συνεβαινε και με τα demo που ειχε η αντ/πεια στην Καλλλιθεα ) , ειναι καποιοι που γνωριζεις και εκτιμας (ονοματα θα σου πω απο κοντα) οι οποιοι ακουγαν (και βοηθουσαν στο τϊουναρισμα ) τα πρωτοτυπα ηχεια η αυτα που πηγαιναν για τεστ (με πυκνωτες SOLEN κλπ ) .

Να συνεχισω ;
Φυσικά και να συνεχίσεις ! Πρέπει να συνεχίσεις !

Με στοιχεία και ονόματα γιατί θα ήταν άδικο να σε χαρακτηρίσουν

κάποιοι το λιγότερο συκοφάντη......

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Επισης δεν αμφισβητω αυτα που βιωσες στα τεστ του Ηχου κλπ . Απλα λεω οτι διαφορετικα προιοντα στην εσωτερικη τους κατασκευη πουλαγαν παρα πολλες φορες στους καταναλωτες . Ηταν πρακτικη αν οχι καθεστως .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

1) Γνωρίζεις πολύ καλά ότι οι "στήλες" παρήχθησαν

σε διάφορες μορφές και εκδόσεις με διάφορές ακόμη και

στις μονάδες!

2) Διαψεύδεσαι εκ των πραγμάτων γιατί οι "στήλες"

οι δικές μου , του Φίλου μου Ν.Αντωνόπουλου και ενός Γείτονα μου

στην διπλανή πολυκατοικία είναι ακριβώς όπως αυτές του περιοδικού!

Μπορείς να τις ελέγξεις οποιαδήποτε στιγμή !
Δεν διαψευδομαι Βασιλη ...
Γιατι να μην ειναι ιδιες , αν ειναι βεβαια (αν τις εχετε ανοιξει) . Πολυ απλα θα μπορει να πηρε τις "καλες για δυο λογους .
1)λογω της φιλικης σχεσης που ειχες και
2)επειδη αυτη η πρακτικη ξεκινησε οταν αλλαξε το καθεστως δασμων για τα εισαγομενα προιοντα .

Μεχρι τοτε οι ελληνες κατασκευαστες πληρωναν μονο 18% δασμους στα μεγαφωνα επειδη τα χαρακτηριζαν ανταλλακτικα . Τα ηχεια τοτε ειχαν περιπου 100% δασμους .
Οπως καποιος καταλαβαινει , ευκολα με μια καμπινουλα αξιοπρεπη και ενα απλο σχεδιο cross καποιος κατασκευαζε καλυτερα ηχεια απο τα αντιστοιχης τιμης εισαγομενα .
Οταν ομως οι δασμοι καταργηθηκαν οι ελληνες κατασκευαστες βρεθηκαν σε εξαιρετικα δυσχερη θεση . Τα εισαγομενα επεσαν σχεδον 45% μεσα σε λιγους μηνες (αν θυμαστε η καταργηση των δασμων εγινε σε δυο δοσεις ) .

Η ROISTER για να μειωσει το κοστος "αδειασε" τελειως τα ηχεια της απο καθε τι . Βλεπετε το εσωτερικο ειναι αορατο για τον απλο καταναλωτη .

Η AUDIO SPECTRUM προς τιμην του Γ.Πετροπουλου ακολουθησε την λυση της αλλαγης σειρων ηχειων καποια απο και τα καινουργια ειχαν "ανωνυμα" φτηνα μεγαφωνα . (Υπ οψιν οτι δεν εχω εδω και πολυ καιρο εμπορικη σχεση με την AUDIO SPECTRUM ωστε να ωφελουμαι με καποιο τροπο απο την εκθειαση της)

Τοτε λοιπον ξεκινησε η κατρακυλα της ROISTER οσον αφορα τις εμπορικες της πρακτικες .

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Οποιος θελει ας διαβασει προσεκτικα τα γραφομενα μου και μετα ας με χαρακτηρισει συκοφαντη .....

Αλλωστε τι συμφερον εχω να συκοφαντησω τον συγκεκριμενο πρωην επαγγελματια του χωρου ;

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Οποιος θελει ας διαβασει προσεκτικα τα γραφομενα μου και μετα ας με χαρακτηρισει συκοφαντη .....

Αλλωστε τι συμφερον εχω να συκοφαντησω τον συγκεκριμενο πρωην επαγγελματια του χωρου ;
Επιμένω ! Θέλω πρόσωπα και στοιχεία και όχι υποκειμενικές ερμηνείες

για "κατρακύλες" που οι αιτίες τους δεν εχουν καμιά σχέση με αυτές

που αναφέρεις !

Και επειδή είσαι άνθρωπος του χώρου και δεν μπορεί να μην

γνωρίζεις το πραγματικό παρασκήνιο θεωρώ ότι πρέπει να ανακρούσεις

πρύμναν να σκεφτείς τι γράφεις καλά γιατί είναι απάνθρωπο

και ανεξήγητο να χτυπάς ελαφρά τη καρδία κάποιον που ακόμη

είναι με τον τρόπο του ενεργός !

Κατά τα άλλα αν κάποιος ήθελε να μειώσει το κόστος λειτουργίας

και εξόδων στην επιχείρησή του θα επέλεγε τον αυτονόητο δρόμο

της περικοπής δραστηριοτήτων όπως του compensator και

των δαπανηρότατων σχετικών με την audio engineering society

(που είχαν μηδενική πιθανότητα απόσβεσης εξόδων και δεν

γινόντουσαν αντιληπτές από τον πολύ κόσμο ώστε να έχουν διαφημιστική

διάσταση)

και όχι να βγάζει τα πισόχαρτα από τα ηχεία!

Έλεος !!! Λίγο μυαλό χρειάζεται!!!!

Reaction score
0

Χωρις να θελω να παρω το μερος κανενος θα σας πω τι εγινε με τιε δικες μου στηλες.
Ξεκολησαν οι λαστιχενιες αναρτησεις στο ενα εκ των δυο γουφερ και στα δυο ηχεια ταυτοχρονα, μεσα σε 1 1/2 χρονο.
Οταν τα πηγα στην Καλλιθεα απαιτησα να μου τα αλλαξουν γιατι οι κολλες και τα λοιπα ματζουνια δεν ηταν κατα την γνωμη μου οτι καλυτρο (αυτο μου ειπαν οτι θα εκαναν...θα τα κολλουσαν).
Μετα απο στεναχωριες συμφωνησαν να τα αλλαξουν και φυσικα....δεν τα αλλαξαν!!!!
Ειχα φροντισει να σημαδεψω σε ενα μερος που ηξερα εγω τα χαλασμενα γουφερ και φυσικα οταν πηγα να τα παραλαβω γελασε και ο καθε πικραμενος!!!!!

Τελικα μου τα αλλαξαν αλλα ειμαι( 99,99%) σιγουρος οτι μου εβαλαν μεταχειρισμενα.

Φυσικα τα πουλησα αμεσως ...

Αυτο ηταν το ευχαριστω που προτίμησα Ελληνικο προϊον.
(παντως και τωρα ελληνικα ηχεια εχω...)

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Επιμένω ! Θέλω πρόσωπα * και στοιχεία και όχι υποκειμενικές ερμηνείες

για "κατρακύλες" που οι αιτίες τους δεν εχουν καμιά σχέση με αυτές

που αναφέρεις !

Και επειδή είσαι άνθρωπος του χώρου και δεν μπορεί να μην

γνωρίζεις το πραγματικό παρασκήνιο θεωρώ ότι πρέπει να ανακρούσεις

πρύμναν να σκεφτείς τι γράφεις καλά γιατί είναι απάνθρωπο

και ανεξήγητο να χτυπάς ελαφρά τη καρδία κάποιον που ακόμη

είναι με τον τρόπο του ενεργός !**

Κατά τα άλλα αν κάποιος ήθελε να μειώσει το κόστος λειτουργίας

και εξόδων στην επιχείρησή του θα επέλεγε τον αυτονόητο δρόμο

της περικοπής δραστηριοτήτων*** όπως του compensator και

των δαπανηρότατων σχετικών με την audio engineering society

(που είχαν μηδενική πιθανότητα απόσβεσης εξόδων και δεν

γινόντουσαν αντιληπτές από τον πολύ κόσμο ώστε να έχουν διαφημιστική

διάσταση)

και όχι να βγάζει τα πισόχαρτα από τα ηχεία!

Έλεος !!! Λίγο μυαλό χρειάζεται!!!!

* Ονοματα λοιπον : Ο ενας εκ των ατυχων ιδιοκτητων των απατηθεντων ιδιοκτητων των ηρωϊκων Στηλων λεγεται Στρατος Αραχ...ιτης και ειναι αξιωματικος της Πολ. Αεροποριας . Αν θες Βασιλη κανονιζω και μιλατε στο τηλεφωνο ωστε να πειστεις οτι δεν τα εβγαλα απ το μυαλο μου .
Ο δευτερος ομοιοπαθης λεγεται Γιαννης (δεν θυμαμαι το επιθετο του) αλλα περναει τακτικα και συντομα θα εχω το τηλεφωνο του .

Να συνεχισω ;

** Επειδη γνωριζω οτι χρειαζεται να γνωριζω ωστε να εχω γνωση αυτης της απαραδεκτης πρακτικης γι αυτο ανοιγω το στομα του και μιλαω εξω απ τα δοντια . Ο συγκεκριμενος κυριος δυσφημησε τους ελληνες κατασκευαστες ηχειων και εξαπατησε νομιμοτυπα "...οι προδιαγραφες μπορει ν αλλαξουν χωρις προειδοποιηση .." δεκαδες καταναλωτες .

*** Το αυτονοητο για σενα δεν ειναι αυτονοητο για καποιον αλλο ειδικα οταν ο αλλος στερειται επαγγελματικου ηθους .

Προτεινω να ρωτησεις τον εν λογω κυριο να δουμε αν θα σου πει εστω και τωρα την αληθεια .
Θυμησε σε του και το γεγονος της προσφωνησης του ως απατεωνα απο εμενα ενα Σαββατο πριν αρκετα χρονια στο STUDIO 82 . Ειμαι περιεργος αν το θυμαται ( θα εξαρτηθει απο ποσες φορες εγινε αποδεκτης τετοιων σχολιων)

Αυτες οι συμπεριφορες Βασιλη δυσφημουν το HIFI και δινουν λαβες για δυσμενη σχολια .

Μην συγχεεις την συμπαθεια που ισως νοιωθεις για τον ιδρυτη της ROISTER ως ανθρωπο (στις κατ ιδιαν επαφες) με το επαγγελματικο του ηθος και πρακτικες .

Reaction score
250
Απάντηση: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Λοιπόν !

1) Επικοινώνησα με τον κατασκευαστή των καμπινών που

επί 10ετίες προμήθευε τα "κουτιά" των ηχείων στην ROISTER.

Μου ανέφερε ρητά ότι ποτέ δεν έκανε ειδική κατασκευή

για χρήση σε τεστ-δοκιμή περιοδικού!

Επίσης ότι ποτέ δεν του ζητήθηκε να υποβαθμίσει την ποιότητα

κατασκευής και τις προδιαγραφές της ξυλοκατασκευής

για μείωση του κόστους !

Επί πλέον ανέφερε ότι θεωρεί κακοήθειες και υποβολιμαία τα

βλακώδη προαναφερθέντα για τα οποία θεωρεί ότι ο Luxman

έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης !

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατασκευαστής

των καμπινων της ROISTER έχει πολύ κακές σχέσεις με τον ιδρυτή

της Roister και η συνεργασία τους έληξε με άθλιο τρόπο !

2) Επικοινώνησα με τον πρώην υπεύθυνο παραγωγής και ποιοτικού

ελέγχου που τώρα εργάζεται σε εταιρία Ελληνικών συμφερόντων

στην Βουλγαρία.

Μου είπε κατά λέξη ότι τα περί ειδικών κατασκευών για τα τεστ των

περιοδικών και τα περί αλλαγής επί τα χείρω των αρχικών υλικών των

crossover είναι "μαλακίες ολκής" και δεν έχουν καμία υπόσταση

και σοβαρότητα.

Και αυτός είχε φύγει από την εταιρία με κάθε άλλο παρά ιδανικές

συνθήκες !

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
Re: Απάντηση: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Λοιπόν !

1) Επικοινώνησα με τον κατασκευαστή των καμπινών που

επί 10ετίες προμήθευε τα "κουτιά" των ηχείων στην ROISTER.

Μου ανέφερε ρητά ότι ποτέ δεν έκανε ειδική κατασκευή

για χρήση σε τεστ-δοκιμή περιοδικού!

Επίσης ότι ποτέ δεν του ζητήθηκε να υποβαθμίσει την ποιότητα

κατασκευής και τις προδιαγραφές της ξυλοκατασκευής

για μείωση του κόστους !

Επί πλέον ανέφερε ότι θεωρεί κακοήθειες και υποβολιμαία τα

βλακώδη προαναφερθέντα για τα οποία θεωρεί ότι ο Luxman

έχει πέσει θύμα παραπληροφόρησης !

Πρέπει να σημειωθεί ότι ο συγκεκριμένος κατασκευαστής

των καμπινων της ROISTER έχει πολύ κακές σχέσεις με τον ιδρυτή

της Roister και η συνεργασία τους έληξε με άθλιο τρόπο !

2) Επικοινώνησα με τον πρώην υπεύθυνο παραγωγής και ποιοτικού

ελέγχου που τώρα εργάζεται σε εταιρία Ελληνικών συμφερόντων

στην Βουλγαρία.

Μου είπε κατά λέξη ότι τα περί ειδικών κατασκευών για τα τεστ των

περιοδικών και τα περί αλλαγής επί τα χείρω των αρχικών υλικών των

crossover είναι "μαλακίες ολκής" και δεν έχουν καμία υπόσταση

και σοβαρότητα.

Και αυτός είχε φύγει από την εταιρία με κάθε άλλο παρά ιδανικές

συνθήκες !

Δηλαδη οσες καμπινες για "Στηλες" εχουν παραχθει ειχαν ολες οριζοντιες τραβερσες ;; Δεν ανεφερα πουθενα οτι υποβαθμιστηκε περαν των τραβερσων η ποιοτητα της υπολοιπης ξυλοκατασκευης . Τα πισσοχαρτα που αλλου υπηρχαν και αλλου οχι προφανως δεν εντασσονται στην εννοια της ξυλοκατασκευης .

Ουδεποτε χρησιμοποιησε πυκνωτες SOLEN στα crossover ηχειων που πηγαιναν για τεστ ; Αν θες παρε με τηλ (ευκολο ειναι) να σου πω ποιος ειναι αυτος που τα ειδε , τα ακουσε εκει που δουλευε πριν πανε στο περιοδικο . Προκειται για εναν απο τους πιο σοβαρους και τιμιους κατασκευαστες λαμπατων προ και τελικων σημερα . Παρε με τηλεφωνο να μαθεις τ ονομα του .

Οσο για ταυτους που αναφερεις η ...δεν γνωριζαν η αυτοι λενε τις μεγαλες μαλακιες .

Reaction score
250
Απάντηση: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Είναι τουλάχιστον αστείο να μιλάμε για δραστηριότητες στην

αιχμή της τεχνολογίας και της ηλεκτρακουστικής επιστήμης

(που έγιναν αποδεκτές με σεβασμό και ενθουσιασμό από την διεθνή

επιστημονική κοινότητα και σχολιάστηκαν ευμενώς από τους

κορυφαίους σχεδιαστές ηλεκτρονικών ήχου)

και να γίνονται παρεμβάσεις ατεκμηρίωτες σαν τις παραπάνω!

Σε τηλ. επικοινωνία μου που επεδίωξε ο Luxman μαζί μου

του εξήγησα-απέδειξα

με επαρκή τεκμηρίωση γιατί κάποιες από τις πηγές πληροφοριών

που μου ανέφερε είναι εντελώς αναξιόπιστες !

Και όλα αυτά ενώ οι κατεξοχήν αρμόδιες πηγές δηλώνουν

την απόλυτη καθαρότητα του πράγματος !

Και είναι προς τιμήν τους όταν υπό το καθεστώς της δικαιολογημένης

ή αδικαιολόγητης πικρίας τους (λόγω της κακής σχέσης τους με την

εταιρία) θα μπορούσαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία και να

δώσουν ψεύτικες επιβεβαιώσεις των καταγγελλόμενων

από τον Ρένο-Luxman........

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527