steles-Luxman

Reaction score
1.213
Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Λανθασμενη η αντιδραση του site...
Αν εγω πω οτι το ταδε sony/philips/pioneer ειναι για τα μπαζα θα πρεπει να φοβαμαι μη με κυνηγησουν οι εταιρειες?
Αυτα ειναι μικροτητες.

ΥΓ. Δεν ξερω ουτε εναν απο εδω μεσα!Καθαρα προσωπικη αποψη.
Oταν κανεις μια συγκεκριμενη καταγγελια για καποιο προσωπο-καταστημα ναι πρεπει ναι να εχεις αποδειξεις....γιατι μικροτητες ? Ετσι λειτουργουν ολοι..και ετσι υποθετω οτι ειναι το νομικως σωστο..

Δηλαδη αν στειλεις ενα γραμμα σε ενα περιοδικο και καταγειλεις καποιον μαγαζατορα αντε θα το διμοσιευσουν ετσι χωρις αποδειξεις χωρις τιποτα ?

Και θα ζητηθουν αποδειξεις και θα ενημερωθει ο θιγομενος αν θελει να ανταπαντησει...

Αυτο ελειπε...

Τωρα αν εσυ πεις τι μπουρδ@λο ειναι η σονυ..ε αυτο δεν ειναι καταγγελια...αν πεις τι απατεωνας ειναι ο κυριος ταδε αντιπροσωπος της σονυ..ε ναι τοτε αλλαζει λιγο το πραγμα...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αν εγω πω οτι το ταδε sony/philips/pioneer ειναι για τα μπαζα θα πρεπει να φοβαμαι μη με κυνηγησουν οι εταιρειες?
Αυτα ειναι μικροτητες.

Η άποψή σας είναι δεκτή.
Μόνο που δεν ειπώθηκε απολύτως τίποτε για την ηχητική απόδοση των εν λόγω ηχείων.

Αυτό που κατεγράφη είναι μια πολύ σοβαρή καταγγελία για ΑΠΑΤΗ από πλευράς του συγκεκριμένου κατασκευαστή, (την οποία καλά θα κάνετε να μπείτε στον κόπο και να την διαβάσετε). Ως εκ τούτου, υπάρχουν νομικές συνέπειες τις οποίες δεν είμαστε διατεθειμένοι να αναλάβουμε για χάρη κανενός. Το θέμα αντιμετωπίζεται με την ανάλογη σοβαρότητα, ήτοι όπως έχει αντιμετωπιστεί οποιαδήποτε άλλη καταγγελία έχει γίνει ποτέ στο AVSite.

Απλά πράγματα.

...

Reaction score
250
Απάντηση: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Κύριοι ο καθένας εδώ μέσα μπορεί να εκφέρει απόψεις ,πληροφορίες,

επιστημονική γνώση και υποκειμενικές εκτιμήσεις σχετικά

με τις audio μηχανές και την αξιολόγησή τους - μεθόδευση τους !

Όταν όμως αναφέρεται σε ανθρώπους χαρακτηρίζοντάς τους ως

απατεώνες τότε θα πρέπει άμεσα να δίνει στοιχεία από τα οποία

προκύπτει αβίαστα και με αναμφισβήτητο τρόπο η ισχύς της βαριάς

καταγγελίας !

Προφανώς ο Φίλος μου ο Ρένος δεν κατάλαβε-καταλαβαίνει

ότι εδώ θίγεται βάναυσα η προσωπικότητα , η τιμή και η υπόληψη

κάποιου ενώ εγείρονται ταυτόχρονα ζητήματα ακραίας

επαγγελματικής βλάβης και δυσφήμισης του!

Όλα αυτά αποτελούν σοβαρότατα ποινικά αδικήματα !

Δεν κάνω μάθημα ηθικής και δεοντολογίας στον Ρένο !

Αντίθετα προσπαθώ να τον προστατεύσω από τις πολλαπλές

αρνητικές συνέπειες μιας ανεύθυνης στάσης !

Κάνω το ίδιο που θα έκανα αν ο κολλητός μου Φίλος ή

ο αδελφός μου ή τα παιδιά μου λειτουργούσαν το ίδιο

απερίσκεπτα.......

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305

Πάντως Βασίλη καλό θα ήταν όλα όσα δεν έχουν σχέση με το αρχικό σου θέμα να μεταφερθούν σε ένα άλλο θέμα.

Είναι κρίμα να καταστραφεί ένα τόσο ωραίο θέμα...

Reaction score
1.845

Η αντίδραση του site είναι η ενδεδειγμένη μιας κοινότητας που απαρτίζεται απο σωστούς ανθρώπους.

Αυτό έλειπε να αφήνεται ο καθένας ελεύθερος να διαβάλλει ότι βρίσκεται μπροστά του.
Η διαφορά της συκοφαντίας απο την πραγματικότητα είναι η ύπαρξη αποδεικτικών στοιχείων.
Ούτε ο anem ξέρει κανέναν εδώ μέσα.
Δεν έχω καταλήξει σε άλλο συμπέρασμα, περιμένω να δω αν υπάρχουν τεκμήρια.

Αντώνη, αφού είσαι Κρητικός, αν σε είχα αποκαλέσει απατεώνα, θα γινότανε μάση (μάχη) επαέ! :cool_11:

Συμφωνώ με την άποψη του Σπύρου Μπλάτσιου, τα μηνύματα, απο ένα σημείο και κάτω, να γίνουν νέο θέμα.

G60

Reaction score
0

Αυτα ειναι μικροτητες.

Εχει διαφορά νομίζω να πεις ότι πχ η philips είναι για τα μπάζα (προσωπικά ναι τη θεωρώ για τα πανυγήρια ,αλλά έχω συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους αξιολόγησης που δεν προσβάλουν κανέναν) από το να κατηγορείς κάποιον ως σκόπιμο απατεώνα γενικά κι αόριστα.

Δε νομίζω ότι πρέπει να εμπλακούν οι διαφωνούντες σε δικαστικές διαμάχες,προσωπικά ο κ.Ντόκος μου δημιούργησε την καλύτερη εικόνα για την Roister,και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Αν συνυπολογίσω και την άριστη συμπεριφορά-και με πλήρης διάθεση- ως ανθρώπου και τεχνικού της Roister στην πρόσφατη έκθεση consumer electronics τότε ο κ.Ντόκος έχεται να επιβεβαιώσει τη θετική εικόνα που αποκόμισα για την Roister.

Ευχομαι για τη Roister τα καλύτερα από καρδίας.

Reaction score
802

Δεν διαφωνω με αυτα που γραψατε αλλα μαλλον δεν με πιασατε...
Αν εχει προβλημα η "Roister" λαμβανει τα μετρα της.Το avsite δεν καταλαβαινω πως απειλει με τιμωριες οταν δεν ειναι αμεσα θιγομενο.
Το οτι η "καταγγελια" εγινε στο φορουμ δεν λεει κατι γιατι θελω να πιστευω οτι οι αποψεις διατυπωνονται ελευθερα και η βαρυτητα/αξιοπιστια αυτων κρινονται απο τους ενδιαφερομενους και βαραινουν αυτους που καταγγελουν και μονο.
Μπορει να κανω και λαθος.Οπως και να εχει δεν εχω να πω κατι αλλο σχετικα με αυτο...
Προτιμω να βρω το καινουργιο fw του dv600 ...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Αν εχει προβλημα η "Roister" λαμβανει τα μετρα της.Το avsite δεν καταλαβαινω πως απειλει με τιμωριες οταν δεν ειναι αμεσα θιγομενο.
Θα σου το θέσω διαφορετικά γιατί προφανώς δεν έχεις καταλάβει.
Με βάση το ομιχλώδες νομικό πλαίσιο για τις ιστοσελίδες σαν την δικιά μας, αν διαδώσω μέσω του AVSite ότι εσύ είσαι απατεώνας, μπορείς κάλλιστα να κάνεις μήνυση στον ιδιοκτήτη του site ζητώντας αποζημίωση και να δικαιωθείς.

...

Reaction score
1.213

Εχει διαφορά νομίζω να πεις ότι πχ η philips είναι για τα μπάζα (προσωπικά ναι τη θεωρώ για τα πανυγήρια ,αλλά έχω συγκεκριμένους προσωπικούς λόγους αξιολόγησης που δεν προσβάλουν κανέναν) από το να κατηγορείς κάποιον ως σκόπιμο απατεώνα γενικά κι αόριστα.

Δε νομίζω ότι πρέπει να εμπλακούν οι διαφωνούντες σε δικαστικές διαμάχες,προσωπικά ο κ.Ντόκος μου δημιούργησε την καλύτερη εικόνα για την Roister,και το λέω χωρίς ίχνος ειρωνίας.
Αν συνυπολογίσω και την άριστη συμπεριφορά-και με πλήρης διάθεση- ως ανθρώπου και τεχνικού της Roister στην πρόσφατη έκθεση consumer electronics τότε ο κ.Ντόκος έχεται να επιβεβαιώσει τη θετική εικόνα που αποκόμισα για την Roister.

Ευχομαι για τη Roister τα καλύτερα από καρδίας.
Nα περιμενουμε και τον luxman πριν μιλισουμε για θετικες εικονες ?

Γιατι φανηκε μια σιγουρια σε αυτα που ελεγε...και μου φαινεται δυσκολο ενας εμπορος να ξεκινησει μια τετοια συκοφαντικη κινηση χωρις κανενα απολυτως στοιχειο...για συγκεκριμενους ανθρωπους και για τοσο στγκεκριμενα πραγματα λεγοντας οτι και πρωην υπαλληλοι (αν δεν κανω λαθος..δεν θυμαμαι και καλα) υποστηριζουν τα λεγομενα του..

Reaction score
250

Μην ξεχνάτε ότι πρόσφατα εσύρθη στα δικαστήρια δικτυακός τόπος

όχι γιατί δημοσίευσε κάτι (που το προσέβαλε νομικά αυτός που

εθίγετο) αλλά γιατί απλά ειχε παραθέσει ένα link .

Και αυτό το link (ανάμεσα σε δεκάδες άλλα άσχετα) παρέπεμπε

σε άλλον διαδικτυακό τόπο όπου τύχαινε να αναφέρονται τα

"δυσφημιστικά" σχόλια !

Reaction score
250
Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Nα περιμενουμε και τον luxman πριν μιλισουμε για θετικες εικονες ?

Γιατι φανηκε μια σιγουρια σε αυτα που ελεγε...και μου φαινεται δυσκολο ενας εμπορος να ξεκινησει μια τετοια συκοφαντικη κινηση χωρις κανενα απολυτως στοιχειο...για συγκεκριμενους ανθρωπους και για τοσο στγκεκριμενα πραγματα λεγοντας οτι και πρωην υπαλληλοι (αν δεν κανω λαθος..δεν θυμαμαι και καλα) υποστηριζουν τα λεγομενα του..

Φίλε μου έλεος !

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για αυτό οι εικασίες

πρέπει να διατυπώνονται με φειδώ και σύνεση !

Όταν ο Luxman-Ρένος με πήρε τηλ. για να μου πεί ποιος

ήταν ο ένας και μοναδικός πρώην υπάλληλος που (ενδεχομένως)

ανέφερε κάτι αρνητικό απεδείχθη ότι η αξιοπιστία του συγκεκριμένου

ατόμου είναι μηδενική!

Και αυτό γιατί εξεδιώχθη από την εταιρία επειδή αποδεδειγμένα

την έκλεβε !

Κατά τα άλλα τα στοιχεία που παρέθεσα εγώ σχετικά με τους κατεξοχήν

αρμόδιους να καταμαρτυρήσουν επιλήψιμες συμπεριφορές

της εταιρίας δεν σου λένε τίποτε ;;;;;;

Reaction score
1.213
Re: Απάντηση: Re: ROISTER μια εντυπωσιακή πορεία στον Χρόνο

Φίλε μου έλεος !

Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν γνωρίζετε για αυτό οι εικασίες

πρέπει να διατυπώνονται με φειδώ και σύνεση !

Όταν ο Luxman-Ρένος με πήρε τηλ. για να μου πεί ποιος

ήταν ο ένας και μοναδικός πρώην υπάλληλος που (ενδεχομένως)

ανέφερε κάτι αρνητικό απεδείχθη ότι η αξιοπιστία του συγκεκριμένου

ατόμου είναι μηδενική!

Και αυτό γιατί εξεδιώχθη από την εταιρία επειδή αποδεδειγμένα

την έκλεβε !

Κατά τα άλλα τα στοιχεία που παρέθεσα εγώ σχετικά με τους κατεξοχήν

αρμόδιους να καταμαρτυρήσουν επιλήψιμες συμπεριφορές

της εταιρίας δεν σου λένε τίποτε ;;;;;;

Φυσικα και μου λενε κατι..αλλα ακριβως επειδη δεν ξερουμε-ω κανουμε-ω εικασιες...και οπως ο Luxman παραπλανηθηκε ?..το ιδιο θα μπορουσε να συμβει στον καθενα ?

Ηταν απλα εικασιες οπως ειπες...και δεν ειπα τιποτα παραπανω απο το περιμενουμε και την δικη του αποψη...αν λοιπον στηριχτηκε σε μια αμφιβολου μαρτυρια καποιου δυσαρεστημενου-απολυμενου υπαλληλου και οχι σε στοιχεια που ειχε ο ιδιος στα χερια του..τοτε μαλλον προκειται για μεγα λαθος...αλλα αν δεν ξερω..εχω δικαιωμα να εχω αμφιβολιες για τα παντα..ετσι δεν ειναι ?

Reaction score
5
Εμενα μου φανηκε οτι τα ειχε δει ο ιδιος και δε βασιζοταν σε λογια αλλου... τι συμβαινει τελικα...? αν απλα ειχε ακουσει... ηταν επιπολαιος... αν εχει δει ο ιδιος... αλλαζει... και θα μας το πει!
Anyway... δε θυγεται καμια roister... η καθε εταιρια μεγαλωνει ή κλεινει αναλλογα με το "εργο" που αφηνει και τους ευχαριστημενους πελατες στα οποια προβληματα... Ετσι στηνεται μια φημη και οχι με λογια του στυλ καπου καπως καποτε...

Το avsite (ή αλλιως ο ενας και μοναδικος ιδιοκτητης του) δε μπορει να εχει κυρωσεις απο το νομο γιατι δεν μπορει 10.000 χρηστες να αντιπροσωπευουν 1 ατομο... και εφ'οσον γραφτει καπου (στην φορμα εγγραφης πχ) οτι "για τα γραφομενα ευθυνη εχει το αναλογο προσωπο και οχι η ιδιοκτησια του φορουμ που ειναι υπευθυνη για την συντηρηση και διατηρηση... μπλα μλπα" λυσατε και τα χερια σας για οποια παρενεργεια... Μην τρελαινεσαι Νικο... οτι και να σας κανουν το πολυ πολυ να ζητηθει να πεσει το site μεχρι να σβηστουν τα παραπανω... (που δε νομιζω να το κανει ο κυριος roister).

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν είναι θέμα φόβου κυρώσεων ρε φίλε. Περισσότερο θέμα νοοτροπίας είναι. Δεν μπορούμε να επιτρέψουμε στον καθένα να λέει ότι του καπνίσει.

Βέβαια αν είχα εγώ την Roister θα είχαμε γίνει μπίλιες.

...

Reaction score
1.213
Εμενα μου φανηκε οτι τα ειχε δει ο ιδιος και δε βασιζοταν σε λογια αλλου... τι συμβαινει τελικα...? αν απλα ειχε ακουσει... ηταν επιπολαιος... αν εχει δει ο ιδιος... αλλαζει... και θα μας το πει!
Anyway... δε θυγεται καμια roister... η καθε εταιρια μεγαλωνει ή κλεινει αναλλογα με το "εργο" που αφηνει και τους ευχαριστημενους πελατες στα οποια προβληματα... Ετσι στηνεται μια φημη και οχι με λογια του στυλ καπου καπως καποτε...

Το avsite (ή αλλιως ο ενας και μοναδικος ιδιοκτητης του) δε μπορει να εχει κυρωσεις απο το νομο γιατι δεν μπορει 10.000 χρηστες να αντιπροσωπευουν 1 ατομο... και εφ'οσον γραφτει καπου (στην φορμα εγγραφης πχ) οτι "για τα γραφομενα ευθυνη εχει το αναλογο προσωπο και οχι η ιδιοκτησια του φορουμ που ειναι υπευθυνη για την συντηρηση και διατηρηση... μπλα μλπα" λυσατε και τα χερια σας για οποια παρενεργεια... Μην τρελαινεσαι Νικο... οτι και να σας κανουν το πολυ πολυ να ζητηθει να πεσει το site μεχρι να σβηστουν τα παραπανω... (που δε νομιζω να το κανει ο κυριος roister).

Αυτο που ειπωθηκε απο τον Νικο για το ομιχλωδες νομικο καθεστως ειναι σωστο οπως και οτι κινηθηκαν νομικα αναντιον δικτυακου χωρου...ποιο προσωπο να εχει ευθυνη για τα γραφομενα ? Μια αγνωστη ip-χρηστης χωρις στοιχεια που μπορει να γραφει απο ενα net kafe ? Σωστη η αντιμετωπιση απο τους υπευθυνους με μονο στοχο την προστασια του site...ασχετα αν οσοι βλεπουν ..καταλαβαινουν..

Oσο για το αν αμαυρωνεται η φημη μια εταιρειας απο παρομιες ''καταγγελιες'' η αλλα παρομοια γραφομενα..επετρεψε μου να διαφωνησω απο τι στιγμη που ακομα και τωρα που μιλαμε ουκ ολιγοι πελατες θα αποφασισουν για τις αγορες τους μεσω καποιων ιντερνικων reviews...oποτε ειναι το λιγοτερο αδικο για μια εταιρεια να υπαρχουν γραμμενα καπου καποτε καποια τετοια διολου κολακευτικα σχολια που τυχαινει ισως να ειναι και οχι ακριβη ..

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69

Θάθελα να έβλεπα την αντίδρασή σου, αν σε αποκαλούσα απατεώνα, και το στήριζα σε διάφορες αμφιβόλου ακρίβειας κουβέντες.
Νομίζω τότε θα είχες διαφορετική γνώμη.

Τα Roister δεν μου άρεσαν, αλλά αυτό είναι εντελώς άσχετο με το θέμα.

Εδώ ο Luxman ισχυρίζεται (εκτός των άλλων) αφαίρεση υλικών απο τα προϊόντα του κατασκευαστή που έφταναν στους πελάτες, άρα ολοφάνερη εσκεμμένη απάτη.

Αν μπορέσει να το αποδείξει μπράβο για το θάρρος και το αντριλίκι του.
Αν δεν μπορέσει είναι ένας επιπόλαιος άνθρωπος, αλλά ίσως σκέτος, απο πρόθεση, συκοφάντης.
*Η αφαιρεση υλικων εχει περιπεσει στην αντιληψη μου απο δυο περιπτωσεις κατοχων Στηλων τους οποιους και γνωριζω χρονια (ο ενας τα εχει πουλησει , ο αλλος δεν γνωριζω αν τα εχει ακομα . Θα το μαθω συντομα οταν τον ξαναδω. Ο πρωτος εκ των δυο αντιληφθηκε την εσωτερικη γυμνοτητα οταν αγοραζοντας τα απο αλλο καταστημα διαπιστωσε οτι επαιζαν παρα πολυ χειροτερα απ οτι ειχε ακουσει στην επιδειξη προ αγορας . Μετα απο δικη μου παροτρυνση τ ανοιξε ωστε να επιθεωρηθουν τα μεγαφωνα και η σωστη συνδεση τους . Αντι αλλου προβληματος συναντησε μια εσωτερικη κατασκευη τελειως διαφορετικη απο αυτη που περιγραφοταν στο σχετικο τεστ του ΗΧΟΥ . Ο δευτερος κατοπιν υποδειξεως μου , χωρις να εχει καποιο παραπονο μεχρι τοτε , ανοιξε και τα δικα του και διαπιστωσε και αυτος την ιδια εσωτερικη κατασκευη με του πρωτου γνωστου .

**Η κατασκευη crossover με υλικα πολυ υψηλης τιμης και αρτιοτερα εχει περιελθει στην αντιληψη μου απο συνομιλια που ειχα επι μακρον με συνεργατη προμηθευτη μου , πολυ γνωστο και ως κατασκευαστη κορυφαιων συσκευων και υψηλου ηθικου παραστηματος (η συζητηση εγινε την επιμαχη χρονικη περιοδο που εμαθα σχετικα με την πρωτη περιπτωση "γυμνου" ηχειου) .

*** Αποκαλοντας τον πρωην ιδιοκτητη της ROISTER , τον οποιο δεν γνωριζα -σα εξ οψεως , σε καταστημα HiFi (STUDIO 82) ενα Σαββατο μεσημερι ως απατεωνα και ο μη σχολιασμος της απο τον σημερα θιγομενο ενισχυσε τις οποιες υποψιες η βεβαιοτητες ( για αυτο υπαρχουν πολλοι μαρτυρες και καμια αντιδραση απο τον θιγομενο οσον αφορα την αναφορα μου σε προηγουμενο post . Γιατι ; )

****Οσον αφορα τα περι υπαλληλου της ROISTER τον οποιο αναφερει ο Βασιλης και ο οποιος εξεδιωχθει , αυτον και οτι μου μετεφερε δεν τα ανεφερα ποτε εδω παρα μονο κατ ιδιαν στον Βασιλη (γιατι σε αντιθεση με τους προαναφερθεντες δεν γνωριζα το ποιον του ) και δεν εχω λογο να μην πιστεψω οτι ηταν κακοπροαιρετος .

Αυτα ειπα και δεν τα παιρνω πισω Νικο . Μπορειτε να με μπαναρετε .

Οταν βρω χρονο θα ψαξω για μερικες Στηλες αλλα σιγουρα και τοτε καποιοι θα αμφισβητισουν τα στοιχεια μου .

Reaction score
5
Εγώ να ρωτήσω κάτι απλό; Κάτι τόσο απλό που άμα δεν το έκανε ο (πρώην ίσως) κάτοχος των Roister, το μετατρέπει αυτόματα σε χαζό.

Όταν άνοιξε τα ηχεία και είδε ότι μέσα είναι τζούφια, γιατί δεν τα πήγε στην Roister να τους τα φορέσει κολλάρο, ΟΕΟ;

Reaction score
1.845
Σέβομαι πως δεν κάνει πίσω ο Luxman, ακόμα κι' αν δεν μπορέσει να το αποδείξει. Με τόση φασαρία που έγινε (και γίνεται) θα ήταν εύκολο να ανακαλέσει και τέλος.
Ωστόσο και η θέση της σελίδας είναι σωστή. Δεν το αποδεικνύεις, στο πέναλτυ.

Κάτι άλλο. Δεν υπάρχουν 2-3 απ' τα μέλη που να έχους Στήλες;
6 βίδες είναι και 2-3 φωτό. Όλο το μυστήριο λύνεται αμέσως.

Και κάτι ακόμα. Σε τακτά χρονικά διαστήματα, αμέσως θιγόμενοι παρακολουθούν το θέμα σήμερα, αλλά δεν γράφουν κάτι. Δεν το πιάνω. :-|

Reaction score
0
Απάντηση: steles-Luxman

Παιδία δεν θέλω να πάρω θέση , αλλά είμαι κάτοχος σε ένα ζευγάρι Στήλες se και μπορώ να σας αφήσω να τις εγχειρήσετε με την υπόσχεση ότι δεν θα γίνει ζημιά και θα είναι παρών και οι δυο πλευρές

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.083
Members
38.527
Νεότερο μέλος
argiristheo