- Reaction score
- 0
Εγώ είμαι μέσα. Πείτε αριθμό λογαριασμού.
Υπάρχουν δύο λύσεις....
1. Να κλειδωθεί το παρόν thread μέχρι να κυκλοφορήσει το Prologue στην Ελλάδα. Γιατί αλλιώς βλέπω τον Μιχάλη να μας στέλνει ομαδικά σε ψυχολόγους και σε χημικές ουσίες....
2. Να αναλάβουν οι συντονιστές της games να διαγράφουν τις φωτογραφίες του διαβόλου (στο θέμα "οι 666 φωτό του Ιαπωνικού μου GT5 prologue" από τον Μιχάλη Κορ.) ή να μοιράζουν ηρεμιστικά και συνταγολόγια στους ασθενείς....
ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............................
:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
)( )( )( )( )( )( )( )(
:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Υπάρχει μόνο η Ιαπωνική έκδοση.πείτε paypal , ενδιαφέρομαι για την αμερικάνικη όμως
ΥΓ δεν έχω PS3 !
Εδώ είμαι πάλι !!! :happy_4:
Σύντομα θα βάλω φωτογραφίες όπως πρέπει, δλδ από την 46" samsung m86 που έχω σπίτι μου!!! :crazy_3:
χαχαχα
Δεν νομίζω βρε φίλε...
Εδώ είμαι κ το σκίζω τώρα...
Βρήκα κ νέα λειτουργεία.
Σε κάθε εταιρεία κ αν μπεις κ έχεις τα χρήματα να αγοράσεις το αμάξι, μπορείς να τρέξεις ράλυ με ίδια αυτοκίνητα ! Ράλυ με μόνο ferrrari, μόνο nissan gtr κτλ !
Δεν το είχα δει ποτέ.... :crazy_1:κοίτα που θα πάρω ps3 μόνο και μόνο για ένα παιχνίδι κι αυτό σε Ιαπωνικό φορμά!!!!!!!!!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Μιχάλη μας έχεις καταστρέψει ρε φίλε... :crazy_3:
Εδώ έχει μέσα suzuki swift....οπότε.... :happy_8:εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ένα racing παιχνίδι έχει μέσα την alfa romeo?????? :happy_8: :happy_8: :happy_8:
Να μας απαντήσει ο Δημητρόπουλος ίσως???????? :cool_11: