GRAN TURISMO HD, free for PS3

Reaction score
62
Ελπιζω οτι αφου ειναι ετοιμο σαν παιχνιδι να μην κολλησουν στην μεταφραση :crazy_1:
Οσο για το Drake's Fortune περιμενουμε τις εντυπωσεις σου :cool_4:
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Το παιχνιδάκι είναι τρελό κόλλημα!!!! Μακάρι να μήν στο στείλουν στα Γιαπωνέζικα, γιατί έχει πολύ ομιλία το παιχνίδι και σε πολλά σημεία σε βοηθάει να βρείς και τη λύση, για να μην πώ ότι χωρίς αυτή σε πολλά μέρη δεν μποείς να προχωρήσεις!!

Reaction score
4
ΠΡΟΣΟΧΗ!!!!! Το παιχνιδάκι είναι τρελό κόλλημα!!!! Μακάρι να μήν στο στείλουν στα Γιαπωνέζικα, γιατί έχει πολύ ομιλία το παιχνίδι και σε πολλά σημεία σε βοηθάει να βρείς και τη λύση, για να μην πώ ότι χωρίς αυτή σε πολλά μέρη δεν μποείς να προχωρήσεις!!
Εχω παραγγειλει το Αμερικανικο :cool_4:
Thanks.

Reaction score
0
Αν τυχον και το παρεις , να το πεις...... οχι σαν μερικους μερικους εδω μεσα που κρυβονται....:cool_11:
μπα... λέω να παίξω με άλλη μάρκα.... "HTPC" :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Eγω δεν αρωστησα απλως...Ψαχνω λεφτα να μετακομισω Ιαπωνια να φιλησω τους ανθρωπους που το φτιαξανε

Reaction score
0
Re: Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Eγω δεν αρωστησα απλως...Ψαχνω λεφτα να μετακομισω Ιαπωνια να φιλησω τους ανθρωπους που το φτιαξανε

άστο..

Ασπροβάλτα - Δράμα - Japan,,, δε λέει με τίποτε φίλε... :cool_11: :cool_11:

Reaction score
51

Tελικά θα έρθει Ευρώπη το GT5 Prologue??
Και αν ναι πότε??
Ελλάδα υπάρχει φως ή να το παραγγείλουμε από έξω??)(

Reaction score
51

Μπορείς να ξεκινήσεις: Yamautci Kazunori

Έχω αρχίσει ήδη!!! :respect: :respect: :respect:

Reaction score
0
Ότι πιό κοντά στην πραγματικότητα εχει δημιουργηθεί σε παιχνίδι έως τώρα, είναι αυτό το συγκεκριμένο. Εξαιρετικό. Στόχος μου και αυτό. Ακόμη και να έρθει το Πάσχα. Υπομονή.

Reaction score
0
Βρήκα τον πιο φθηνό πωλητή με καλές αξιολογήσεις κ το αγόρασα !
Σύνολο 47.99 δολλάρια, δλδ 33.5 ευρώ !
Για άλλη μια φορά το ebay με βγάζει ασπροπρόσωπο !!! :crazy_3:
Σίγουρα θα έχει κ Ιαπωνικά κομμάτια, υπομενού κτλ, αλλά δεν πειράζει ! :cool_4:

Attachments

Reaction score
4
Βρήκα τον πιο φθηνό πωλητή με καλές αξιολογήσεις κ το αγόρασα !
Σύνολο 47.99 δολλάρια, δλδ 33.5 ευρώ !
Για άλλη μια φορά το ebay με βγάζει ασπροπρόσωπο !!! :crazy_3:
Σίγουρα θα έχει κ Ιαπωνικά κομμάτια, υπομενού κτλ, αλλά δεν πειράζει ! :cool_4:
:respect:
Περιμενουμε φιλε με αγωνια τις εντυπωσεις σου :cool_4:

Reaction score
12

Απ'οτι ειδα (κι αν δε με γελουν τα ματακια μου με τα ιαπωνικα) το γιαπωνεζικο store λεει για 19/2.... Εκτος κι αν ειδα το ντεμο του 2007!!

Reaction score
0
Να πω ότι είμαι ενθουσιασμένος ? Να πω ότι είναι φοβερό ? Τι να πω δεν ξέρω... Μόνο αν παίξετε το παιχνίδι θα καταλάβετε τι εστί ! Απίστευτα γραφικά, κίνηση, ήχος, ρεαλιστικότητα... :crazy_3:

Η πλάκα είναι ότι σπίτι μου δεν έχω ακόμα ίντερνετ σύνδεση κ έφερα την κονσόλα χθες για να μπω στο pstore στο πατρικό μου κ η σύνδεση όπως βλέπετε είναι φοβερή. Το πσ3 στο πάτωμα πάνω στο κουτί του κ συνδεδεμένο με οθόνη 20.1" LG στα 720p με καλώδιο hdmi->dvi κ ήχο από t-amp ενισχυτή.

Όλες οι φωτό είναι με αυτό το σύστημα, συμπιεσμένες, πιο μικρές, τραβηγμένες γρήγορα, iso 800 στην μηχανή για να μην βάζω φλας, λίγος φωτισμός στο δωμάτιο κ στα γρήγορα για να παίξω. Βέβαια, τράβηξα πολλές οπότε ετοιμαστείτε. Δεν είναι όμως καλές ποιοτικά...

Από το φυλλάδιο του δείχνει ότι υποστηρίζει κ 7.1 κανάλια ήχου ! :cool_4:

Attachments

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.316
Members
38.541
Νεότερο μέλος
drammer