GRAN TURISMO HD, free for PS3

Reaction score
1
Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

πείτε paypal , ενδιαφέρομαι για την αμερικάνικη όμως

ΥΓ δεν έχω PS3 !

Reaction score
0
Re: Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Υπάρχουν δύο λύσεις....
1. Να κλειδωθεί το παρόν thread μέχρι να κυκλοφορήσει το Prologue στην Ελλάδα. Γιατί αλλιώς βλέπω τον Μιχάλη να μας στέλνει ομαδικά σε ψυχολόγους και σε χημικές ουσίες....

2. Να αναλάβουν οι συντονιστές της games να διαγράφουν τις φωτογραφίες του διαβόλου (στο θέμα "οι 666 φωτό του Ιαπωνικού μου GT5 prologue" από τον Μιχάλη Κορ.) ή να μοιράζουν ηρεμιστικά και συνταγολόγια στους ασθενείς....

ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΝΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ............................

:mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3: :mad_3:
)( )( )( )( )( )( )( )(

:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Εδώ είμαι πάλι !!! :happy_4:

Σύντομα θα βάλω φωτογραφίες όπως πρέπει, δλδ από την 46" samsung m86 που έχω σπίτι μου!!! :crazy_3:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Εδώ είμαι πάλι !!! :happy_4:

Σύντομα θα βάλω φωτογραφίες όπως πρέπει, δλδ από την 46" samsung m86 που έχω σπίτι μου!!! :crazy_3:

Πως την έχεις δει δηλαδή Μιχάααλ'???
Θες να περάσω Μ.Βδομάδα αυτές τις μέρες???:sad: :-( :cry:

Reaction score
51
Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Βρε Μιχάλη....
Δεν κανόνιζες διακοπές για την 1χρονιά??
Στείλε μου το Ρrologue να μην κάθεται.....:happy_4: :happy_4: :crazy_3: :crazy_3: :crazy_3:

Reaction score
0
χαχαχα
Δεν νομίζω βρε φίλε...
Εδώ είμαι κ το σκίζω τώρα...
Βρήκα κ νέα λειτουργεία.
Σε κάθε εταιρεία κ αν μπεις κ έχεις τα χρήματα να αγοράσεις το αμάξι, μπορείς να τρέξεις ράλυ με ίδια αυτοκίνητα ! Ράλυ με μόνο ferrrari, μόνο nissan gtr κτλ !

Reaction score
0
κοίτα που θα πάρω ps3 μόνο και μόνο για ένα παιχνίδι κι αυτό σε Ιαπωνικό φορμά!!!!!!!!!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Μιχάλη μας έχεις καταστρέψει ρε φίλε... :crazy_3:

Reaction score
51
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO HD, free for PS3

χαχαχα
Δεν νομίζω βρε φίλε...
Εδώ είμαι κ το σκίζω τώρα...
Βρήκα κ νέα λειτουργεία.
Σε κάθε εταιρεία κ αν μπεις κ έχεις τα χρήματα να αγοράσεις το αμάξι, μπορείς να τρέξεις ράλυ με ίδια αυτοκίνητα ! Ράλυ με μόνο ferrrari, μόνο nissan gtr κτλ !

Aδιάβαστο σε πιάνω φίλε.....
Αυτή τη δυνατότητα την είχαν και τα προηγούμενα GT!! :happy_4: :happy_4:
Για τιμωρία σου, σου στέλνω τη διεύθυνσή μου....
Μέχρι Δευτέρα να έχω το Prologue σπίτι μου....:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Να μπει καλά η νέα χρονιά!!!

Reaction score
0
κοίτα που θα πάρω ps3 μόνο και μόνο για ένα παιχνίδι κι αυτό σε Ιαπωνικό φορμά!!!!!!!!!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Μιχάλη μας έχεις καταστρέψει ρε φίλε... :crazy_3:
Δεν το είχα δει ποτέ.... :crazy_1:

Παιδιά έχω καταστραφεί !
Το παιχνίδι καταρχήν έχει φοβερό ήχο. Ανάλογα με το αμάξι κ διαφορετικό. Το suzuki swift sport 1600 τσιρίζει όταν το ζορίζεις ενώ το honda integra type r κάνει όπως στον δρόμο όταν το ζορίζεις, σαν μηχανή δλδ, αφού αλλάζει ταχύτητα στις 9000 στροφές !
Πήρα επίσης το suzuki capuccino turbo, γιατί έχει αγώνα lightweight κ πράγματι είναι φτερό στον άνεμο !

Πολύ λύωσιμο...αγοράστε το παιδιά κ ας είναι στα Ιαπωνικά ! :respect:

Reaction score
0
εγώ πάλι δεν καταλαβαίνω γιατί ένα racing παιχνίδι έχει μέσα την alfa romeo?????? :happy_8: :happy_8: :happy_8:

Να μας απαντήσει ο Δημητρόπουλος ίσως???????? :cool_11:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.305
Members
38.539
Νεότερο μέλος
James.z.2007