Στοργή και προδέρμ

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.168
Με παρεξήγησες. Αποδελτίωσα αυτό το απόσπασμα ως δείγμα βιβλίου χρήσης που προέρχεται από σοβαρό κατασκευαστή, και όχι από κάποιον που αγωνιά να παραμυθιάσει τον πελάτη του, ότι το ηχείο θέλει πολύυυυυ καιρό και επίιιιιιπονη διαδικασία για να "στρώσει".

Αυτές οι δηλώσεις περί μακροσκελούς στρώσιμου πιθανότατα αποσκοπούν στην ολοκληρωτική εξοικείωση του ακροατή, ο οποίος θα συνηθίσει και τα ηχητικά προβλήματα που τυχόν ταλανίζουν το ηχείο.

Reaction score
1.846
Εγώ έχω ένα ρημάδι καλώδιο ρεύματος που εδώ και 5 χρόνια δεν λέει να στρώσει, να μαλακώσει λίγο βρε παιδί μου. Είναι τόσο σκληρό που έχει μια μόνιμη κούρμπα και σηκώνει την κουρτίνα από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω σοβαρά. Βρείτε μου μια λύση γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και δεν θέλω να την αλλάξω (ακόμη). :happy_9:

...​
Όπως έγραψε και ο vlasis η γυναίκα θέλει στρώσιμο. Για γρήγορα αποτελέσματα, δοκίμασε τη μέθοδο με τις κίτρινες κάρτες και τη καραμπίνα! :cool_11:
.... Αυτές οι δηλώσεις περί μακροσκελούς στρώσιμου πιθανότατα αποσκοπούν στην ολοκληρωτική εξοικείωση του ακροατή, ο οποίος θα συνηθίσει και τα ηχητικά προβλήματα που τυχόν ταλανίζουν το ηχείο.
Νομίζω ναι. Εξάλλου αν περάσει καιρός απο την ημέρα αγοράς και δεν σε ικανοποιούν όπως έχουν "στρώσει", είναι ευκαιρία να σου πουλήσουν κάτι άλλο, πρωτοποριακό και επαναστατικό, βεβαίως-βεβαίως! :happy_9:

Reaction score
1.846
Παλιό ανέκδοτο. Δείχνεις απο 2 κίτρινες κάρτες σε γυναίκα, πεθερά, σκύλο και την πρώτη κόκκινη στον σκύλο, τον οποίο "ξαπλώνεις" με την καραμπίνα.

Μετά σούζα όλοι στο σπίτι (όσοι έχουν δυο κίτρινες)! :cool_11:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Παλιό ανέκδοτο. Δείχνεις απο 2 κίτρινες κάρτες σε γυναίκα, πεθερά, σκύλο και την πρώτη κόκκινη στον σκύλο, τον οποίο "ξαπλώνεις" με την καραμπίνα.

Μετά σούζα όλοι στο σπίτι (όσοι έχουν δυο κίτρινες)! :cool_11:
Ανεμελε φιλε μου μπορω να πυροβολησω την γυναικα χωρις καρτα και να κρατησω τον σκυλο?????????Ψυχη εχει ο κακομοιρης!!!!!!!!!!!!

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Στοργή και προδέρμ

Ανεμελε φιλε μου μπορω να πυροβολησω την γυναικα χωρις καρτα και να κρατησω τον σκυλο?????????Ψυχη εχει ο κακομοιρης!!!!!!!!!!!!

Πως φαινεται ο φιλοζωος!!! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
1.846
Ανέκδοτο είναι, ο καθένας το διηγείται όπως του φαίνεται πιο διασκεδαστικό! :twisted:

Reaction score
0
16. Do I need to 'burn-in' my Harbeths?
No: the only component part of a Harbeth loudspeaker that can change as a result of the exercise known as 'burning-in' is the resin-doped cloth suspension that centres the neck of the cone in the magnetic field - sometimes called the 'spider'. Under the microscope, once the resin has been worked, it crazes into millions of small interconnected islands. This process is irreversible and takes only a few hours - or less, with bass heavy music played rather louder than normal. After that, the drive unit can be considered fully aged, and the resonant frequency has settled at its final value and will stay at that value.The ferrofluid used in Harbeth tweeters will become appropriately viscous after a few minutes operation. Neither the coils, resistors, capacitors, cables no any other part of a Harbeth speaker has any short-term ageing mechanism.

As discussed in Designer's Notebook Chapter 7, "When one hears reports of a loudspeaker 'needing an extended burn-in period, maybe hundreds of hours' this has little or nothing to do with the ageing process of the drive units but of the listener attempting to reprogram his fight-or-flight response. At the top of the design specification of all and every Harbeth speaker is that it must not be fatiguing to listen to hence, by implication it must not have an over-vivid phantom image".See also the User Guide

Alan A. Shaw
Designer &
Managing Director,
Harbeth Audio Ltd.,
England.

Reaction score
0
Εγώ έχω ένα ρημάδι καλώδιο ρεύματος που εδώ και 5 χρόνια δεν λέει να στρώσει, να μαλακώσει λίγο βρε παιδί μου. Είναι τόσο σκληρό που έχει μια μόνιμη κούρμπα και σηκώνει την κουρτίνα από κάτω. Δεν ξέρω τι να κάνω σοβαρά. Βρείτε μου μια λύση γιατί φωνάζει η γυναίκα μου και δεν θέλω να την αλλάξω (ακόμη). :happy_9:​

...​
Δοκίμασες νά τή μαστιγώσεις μ αυτό ? Ισως νά μαλακώσει λίγο... Αν όχι , τότε σίγουρα καί πάλι θά έχεις πετύχει αποτέλεσμα. Η γυναίκα σου θά έχει γίνει "αλοιφή". !!!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Χαχαχα καλό! Φαντάζεσαι να μην της αρέσουν οι βουρδουλιές και να με βάλει να τα αλλάξω μετά? Καταστροφή. :cool_11::cool_11::cool_11:

...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.174
Members
38.541
Νεότερο μέλος
jabe