Γελοίοι vs. σοβαροί

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Special ο ένας, malt ο άλλος... Ρε σεις, Syrah πίνει κανένας εδώ μέσα; Α, μα πια...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Γελοίοι vs. σοβαροί

Σπυρο πραγματι νομιζω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μου πολεμιος εως τωρα και δεν μπορω να κατανοησω τον λογο...Ισως να μην γνωριστηκαμε οντως κατω απο τις καλυτερες συνθηκες. Τωρα ομως που εχουμε...κατεβασει και μερικα malt ποτηρακια (αληθεια τι πινεις? εγω Glenroth) νομιζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να δοθουν καποιες εξηγησεις. Εγω φιλε ειμαι διατεθειμενος να βαλω νερο στο κρασι μου και να τα ξεχασω ολα. Εσυ?
Προφανως οχι...Ο Σπυρος την κοπανησε..Δεν πειραζει..It's ok.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.131
Δεν πιστεύω να ακούτε κι εσείς κανένα 1812 και να συγκινηθείτε στην αποκορύφωση του δράματος, σαν εκείνον τον άλλον... Άντε μη ξεφουρνίσω κανένα άρθρο για την απόκρυφη ελεγεία της Εύθυμης Χήρας και το βαθύτερο κοινωνικό δράμα του Βαφτιστικού...

Reaction score
1.844
Επιστρέφω κι εγώ στο malt μου....
Άλλο ένα θύμα των ακριβοπληρωμένων (απο τον ίδιο) διαφημήσεων των ξένων πολυεθνικών!

Έφερα ένα τσίπουρο (άνευ γλυκάνισο πάντα) απο την επαρχία, σκέτο μπερικέτι. Άντε γειά μας. :happy_9:
Παρεπιπτόντως το Lagavulin είναι το καλύτερο μακράν malt που έχει κατρακυλήσει μέσα μου.
Κυριε Τσαρουχα ,,αυτο ειναι το προβλημα σας? ...συνεχιστε με το πληκτρολογιον, πειτε και αλλα..
Ήθελα να κάνω ένα χιουμοριστικό σχόλιο πάνω στο θέμα, αλλά διακρίνω μια ευαισθησία και κρατάω το στόμα μου κλειστό.
... Μιλαμε οτι πρεπει να εχεις ΠΟΛΥ γερο στομαχι σε αυτη την δουλεια!
Αυτό δεκτό. Ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει αρκετή διάθεση για ακρόαση (των ετέρων απόψεων). :cool_11:

Reaction score
0
Special ο ένας, malt ο άλλος... Ρε σεις, Syrah πίνει κανένας εδώ μέσα; Α, μα πια...
Γεια σου ρε Κωστα μεγαλε κενταυρε της Μαγνησιας!

Οι επαρχιωτες να ξερουν οτι τους ΝΙΩΘΩ περισσοτερο ισως απο καθε αλλον εμπορο του χωρου, γιατι εχω ζησει πολλα χρονια σε μικρη κωμοπολη της επαρχιας.

Καληνυχτα παιδια :happy_4:

Ελπιζω τα επομενα επεισοδια στο σηριαλ να ειναι πιο κωμικα και οχι τοσο δραματικα..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Παρεπιπτόντως το Lagavulin είναι το καλύτερο μακράν malt που έχει κατρακυλήσει μέσα μου.
+1

Ήθελα να κάνω ένα χιουμοριστικό σχόλιο πάνω στο θέμα, αλλά διακρίνω μια ευαισθησία και κρατάω το στόμα μου κλειστό.
Έλα ρίχτο ρε, μισή ντροπή δικιά σου, μισή δικιά μου. :happy_9:

...

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Απάντηση: Γελοίοι vs. σοβαροί

Σπυρο πραγματι νομιζω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μου πολεμιος εως τωρα και δεν μπορω να κατανοησω τον λογο...Ισως να μην γνωριστηκαμε οντως κατω απο τις καλυτερες συνθηκες. Τωρα ομως που εχουμε...κατεβασει και μερικα malt ποτηρακια (αληθεια τι πινεις? εγω Glenroth) νομιζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να δοθουν καποιες εξηγησεις. Εγω φιλε ειμαι διατεθειμενος να βαλω νερο στο κρασι μου και να τα ξεχασω ολα. Εσυ?
Προσωπικά δεν έχω με κανέναν (ή μάλλον με σχεδόν κανέναν, βλέπετε κάθε οικογένεια έχει τα δικά της). Πολέμιος κάποιου που δεν γνωρίζω και δεν μου έχει κάνει τίποτε είναι λίγο δύσκολο να είμαι (αν και 2-3 reviewer του χώρου με θεωρούν άσπονδο εχθρό τους). Οι συνθήκες της γνωριμίας μπορεί να μην ήταν ιδανικές αλλά δεν έγινε και καμία προσπάθεια να αλλάξουν. Προσωπικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν...

(για την ιστορία συνήθως πίνω Talisker αλλά σήμερα δοκιμάζω ένα Lagavulinhttp://www.wineshop.gr/site/product.php?id=1568)

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Γελοίοι vs. σοβαροί

Χθες βράδυ έπινα ένα Merlot με Syrah άλλο πράγμα. Από ιδιωτική παραγωγή σε ελάχιστα μπουκάλια. Αλλά στα κρασιά επιμένω Ελληνικά. Προτιμώ τα Ξινόμαυρα και τα Αγιωργίτικα...

Reaction score
1
Συνεχιστε παρακαλω.....:bravo: απολαμβανομεν ολοι...φοβερον και απολαυστικον το θεμα!

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Πω, πω, πω... Τι σου κάναμε βρε giannis39? Το δικό σας πρόβλημα ποιό είναι?

...
Μόδα είναι (να έχεις πρόβλημα), θα περάσει Νίκο. Μη δίνεις σημασία. :cool_11:

Μόνο εγώ πίνω κρασάκι ρε παλικάρια; Ένα ταπεινό Μπουτάρη Αγιωργίτικο... Το ήξερα ότι δεν κάνω για HiEndας... :pc:

Τουλάχιστον έφτιαξε το κλίμα. Πάλι καλά. :cool_4:

Reaction score
8
To να εισαι σωματωδης στο HI-END ειναι μειονεκτημα. Εγω που ειμαι 1,96 και 130 κιλα, χρειαζομαι δυο 15ιντσα υπογουφερ για να νοιωσω τα χαμηλα, ενω ο Γιωργος με ενα 8ιντσο κανει την δουλεια του. Ασε που αποροφω μεγαλο μερος απο τις υψηλες ειδικα τωρα το χειμωνα που φοραω βαρια ρουχα, οποτε θελω τσιριχτο ηχειο, αρα τα φον σφαγμενα δεν μου κανουν. Φιλε Γιωργο αστειευομαι, τα ηχεια πραγματι ειναι πολυ καλα, αλλα θα συμφωνησω με κσποιον παρα πανω, το θεμα ειναι πως ακουγονται στο χωρο του καθενος απο εμας.
Χρονια πολλα σε ολους και οσο για δικηγορους κτλπ επειδη τον ξερω τον Γιωργο δεν το εννοει, απλα παθιαζεται με τα μηχανηματα του, πραγμα που δεν ειναι απαραιτητα κακο, απλως πρεπει να βρει ενα τροπο να το εκφραζει καλυτερα. Χαιρομαι που κατα καποιο τροπο ηρεμησαν τα πραγματα, γιατι δεν σας κρυβω οτι ενοιωθα καπως αμηχανα με τους καβγαδες. Αλλωστε ειμαστε τοσο λιγοι...

Reaction score
1.844
Συνεχιστε παρακαλω.....:bravo: απολαμβανομεν ολοι...φοβερον και απολαυστικον το θεμα!
Καλά έλεγα να μη κάνω πλάκα. Με πήρε στο λαιμό του ο Αν. Γενικός και την πάτησα, ο πιτσιρικάς! :crazy_1:
Μισό να φρεσκάρω το τσίπουρο (και τα συνοδά!) :cool_11:

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Γελοίοι vs. σοβαροί

Άλλο ένα θύμα των ακριβοπληρωμένων (απο τον ίδιο) διαφημήσεων των ξένων πολυεθνικών!

Έφερα ένα τσίπουρο (άνευ γλυκάνισο πάντα) απο την επαρχία, σκέτο μπερικέτι. Άντε γειά μας. :happy_9:
Το τσίπουρο είναι κάτι το τετριμμένο εδώ πάνω. Με γλυκάνισο ή χωρίς πίνετε όλο τον χρόνο. Οι μερακλήδες πάντως προτιμούν αυτό με τον αστεροειδή γλυκάνισο. Είναι φοβερά πιο ακριβός (μέχρι και 8 φορές ακριβότερος από τον κανονικό) αλλά παράγει ένα τσίπουρο με ξεχωριστή γεύση.

Reaction score
8
ΠΡΟΤΙΜΑΤΕ ΤΟΠΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ. Εγω πινω μαυροδαφνη, και ακουω απο μονομπλοκ Τσακιριδη και Αναλυσις,

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Λοιπον.......χμμμμ....εχουμε και λεμε.........
1 Ο daniel ειναι τρελλη απηδηχτη λουγκρα του κερατα.
2 Ο Τσαρουχας δεν γουσταρει τους κατω απο το ποταμι ενω μου εξομολογηθηκε οτι μ"αγαπαει.(ειμαι Κορινθιος)
3 Μετα απο αντρικα γαμοσταυριδια-μπινελικια-μπηχτες-αλλαξοκωλιες-μουτζες-τσαντηλες-απειλες-σιχτιρισματα-
-ιντερνετικες διαμαχες-ιντριγκες-παθη-λεκτικες παρτουζες ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΓΑΠΗΘΗΚΑΝ και χερι-χερι με τον Καρατζαφερη θα πορευθουν σε υπερτατα πελαγη Hiendadikis ευτυχιας.
4 Και τα Von παιζουν και τα Ναυτιλια μου παιζουν και τα Aeolos παιζουν και ολοι μας καποιες στιγμες τον παιζουμε για να ξεσκασουμε ειτε για το χομπι μας ειτε για κανενα καυλακι ειτε για νεα μας ηχεια και τα ενισχυτικα!!!!
5 Ο Daniel ειναι συκια .
6 Παραδεχθειτε το .......οπως λεει και ο τιτλος του τοπικ....ειμαστε γελιοι για καποιους οταν μας ακουνε οτι στερουμαστε για το χομπι μας και φεσονομαστε με επιταγες,γραμματια,δια λογου και σοβαροι γιατι χεστηκαμε για τον τροπο πληρωμης του μηχανηματος αρκει να ερθει στο σπιτι το γαμημενο το μηχανημα,ο προβολεας,το dac η οι ματσαρισμενες Telefunken!!!!!!!
7 O Daniel ειναι .....προσθεστε οτι τιτλο θελετε βασιζομενοι στα γραφωμενα του .Ο καλλιτερος τιτλος θα εχει ως επαθλο μια ...νυχτα με την Diana Krall naked in the rain!!!!!
8 Ας χαλαρωσουμε λιγο,ας μην θιγουμε ονοματα και ανθρωπους ....εστω εν ωρα συναισθηματικης φορτισης(ο Daniel ειναι ΡΟΜΠΕRATOR και οχι MODERATOR)
9 Νικο....ΧΩΡΙΖΟΥΜΕ!!!!!!!!!!!
10 Γιωργο ....θελω τα μονομπλοκια της Edge audio αλλα δεν εχω φραγκα.......γραμματια κανεις????????????
11 Ειμαι παντρεμενος αλλα μ"αρεσουν οι γκομενες ,να παω λετε σε γιατρο η να βαλλω λαμπα στην προενισχυση??????
12 ΑΣ ΠΑΡΟΥΤΜΕ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ 455 ΑΝΑΠΝΟΕΣ με ρυθμο μια ανα δευτερολεπτο,φφφφφφ εκπνοη τωρα.
13 Κουφαλιτσα Μπλατσιε ακομα τα σφυρας τα ουισκια???????
14 Κογια θες κουρεμα.
15 Η ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ ΘΑ ΣΚΙΣΕΙ ΣΤΡΙΝΓΚ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΦΕΤΟΣ.....
16 Μην σκυβεις συνεχεια daniel........
17 Ειναι αργα....λεμε και καμια Μαλακια.
18 ΟΙ ΑΝΑΠΝΟΕΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ.....ΘΑ ΣΚΑΣΕΤΕ ΠΙΑ!!!!!
19 Καληνυχτα hi end,καληνυχτα John boy,Sεληνη αγκαπαει Αλεξη,καληνυχτα αντιμαχομενες παραταξεις.
20 ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΛΕΝΕ ΜΑΛΑΚΑΑΑΑΑΑΑΑ 3,10 ειναι η ωρα και συ γραφεις ακομα στο πι σι ,θες και γκομενακια τρομαρα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
21 Φευγω τωρα.......

Attachments

Reaction score
0
To να εισαι σωματωδης στο HI-END ειναι μειονεκτημα. Εγω που ειμαι 1,96 και 130 κιλα, χρειαζομαι δυο 15ιντσα υπογουφερ για να νοιωσω τα χαμηλα, ενω ο Γιωργος με ενα 8ιντσο κανει την δουλεια του. Ασε που αποροφω μεγαλο μερος απο τις υψηλες ειδικα τωρα το χειμωνα που φοραω βαρια ρουχα, οποτε θελω τσιριχτο ηχειο, αρα τα φον σφαγμενα δεν μου κανουν. Φιλε Γιωργο αστειευομαι, τα ηχεια πραγματι ειναι πολυ καλα, αλλα θα συμφωνησω με κσποιον παρα πανω, το θεμα ειναι πως ακουγονται στο χωρο του καθενος απο εμας.
Χρονια πολλα σε ολους και οσο για δικηγορους κτλπ επειδη τον ξερω τον Γιωργο δεν το εννοει, απλα παθιαζεται με τα μηχανηματα του, πραγμα που δεν ειναι απαραιτητα κακο, απλως πρεπει να βρει ενα τροπο να το εκφραζει καλυτερα. Χαιρομαι που κατα καποιο τροπο ηρεμησαν τα πραγματα, γιατι δεν σας κρυβω οτι ενοιωθα καπως αμηχανα με τους καβγαδες. Αλλωστε ειμαστε τοσο λιγοι...
Εγω ξερω οτι ο Θανασης ειναι και....γαμω τα παιδια! Γεια σου Θαναση!:happy_4:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.023
Members
38.523
Νεότερο μέλος
seos