- Reaction score
- 23.131
Special ο ένας, malt ο άλλος... Ρε σεις, Syrah πίνει κανένας εδώ μέσα; Α, μα πια...
Προφανως οχι...Ο Σπυρος την κοπανησε..Δεν πειραζει..It's ok.Σπυρο πραγματι νομιζω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μου πολεμιος εως τωρα και δεν μπορω να κατανοησω τον λογο...Ισως να μην γνωριστηκαμε οντως κατω απο τις καλυτερες συνθηκες. Τωρα ομως που εχουμε...κατεβασει και μερικα malt ποτηρακια (αληθεια τι πινεις? εγω Glenroth) νομιζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να δοθουν καποιες εξηγησεις. Εγω φιλε ειμαι διατεθειμενος να βαλω νερο στο κρασι μου και να τα ξεχασω ολα. Εσυ?
Άλλο ένα θύμα των ακριβοπληρωμένων (απο τον ίδιο) διαφημήσεων των ξένων πολυεθνικών!Επιστρέφω κι εγώ στο malt μου....
Ήθελα να κάνω ένα χιουμοριστικό σχόλιο πάνω στο θέμα, αλλά διακρίνω μια ευαισθησία και κρατάω το στόμα μου κλειστό.Κυριε Τσαρουχα ,,αυτο ειναι το προβλημα σας? ...συνεχιστε με το πληκτρολογιον, πειτε και αλλα..
Αυτό δεκτό. Ιδιαίτερα όταν δεν υπάρχει αρκετή διάθεση για ακρόαση (των ετέρων απόψεων). :cool_11:... Μιλαμε οτι πρεπει να εχεις ΠΟΛΥ γερο στομαχι σε αυτη την δουλεια!
Γεια σου ρε Κωστα μεγαλε κενταυρε της Μαγνησιας!Special ο ένας, malt ο άλλος... Ρε σεις, Syrah πίνει κανένας εδώ μέσα; Α, μα πια...
+1Παρεπιπτόντως το Lagavulin είναι το καλύτερο μακράν malt που έχει κατρακυλήσει μέσα μου.
Έλα ρίχτο ρε, μισή ντροπή δικιά σου, μισή δικιά μου. :happy_9:Ήθελα να κάνω ένα χιουμοριστικό σχόλιο πάνω στο θέμα, αλλά διακρίνω μια ευαισθησία και κρατάω το στόμα μου κλειστό.
Θα έλεγα (αλλά δεν το λέω :cool_11Έλα ρίχτο ρε, μισή ντροπή δικιά σου, μισή δικιά μου. :happy_9:
...
Προσωπικά δεν έχω με κανέναν (ή μάλλον με σχεδόν κανέναν, βλέπετε κάθε οικογένεια έχει τα δικά της). Πολέμιος κάποιου που δεν γνωρίζω και δεν μου έχει κάνει τίποτε είναι λίγο δύσκολο να είμαι (αν και 2-3 reviewer του χώρου με θεωρούν άσπονδο εχθρό τους). Οι συνθήκες της γνωριμίας μπορεί να μην ήταν ιδανικές αλλά δεν έγινε και καμία προσπάθεια να αλλάξουν. Προσωπικά δεν κρατάω κακία σε κανέναν...Σπυρο πραγματι νομιζω οτι εισαι ο μεγαλυτερος μου πολεμιος εως τωρα και δεν μπορω να κατανοησω τον λογο...Ισως να μην γνωριστηκαμε οντως κατω απο τις καλυτερες συνθηκες. Τωρα ομως που εχουμε...κατεβασει και μερικα malt ποτηρακια (αληθεια τι πινεις? εγω Glenroth) νομιζω οτι ειναι μεγαλη ευκαιρια να δοθουν καποιες εξηγησεις. Εγω φιλε ειμαι διατεθειμενος να βαλω νερο στο κρασι μου και να τα ξεχασω ολα. Εσυ?
Χθες βράδυ έπινα ένα Merlot με Syrah άλλο πράγμα. Από ιδιωτική παραγωγή σε ελάχιστα μπουκάλια. Αλλά στα κρασιά επιμένω Ελληνικά. Προτιμώ τα Ξινόμαυρα και τα Αγιωργίτικα...Special ο ένας, malt ο άλλος... Ρε σεις, Syrah πίνει κανένας εδώ μέσα; Α, μα πια...
Μόδα είναι (να έχεις πρόβλημα), θα περάσει Νίκο. Μη δίνεις σημασία. :cool_11:Πω, πω, πω... Τι σου κάναμε βρε giannis39? Το δικό σας πρόβλημα ποιό είναι?
...
Καλά έλεγα να μη κάνω πλάκα. Με πήρε στο λαιμό του ο Αν. Γενικός και την πάτησα, ο πιτσιρικάς! :crazy_1:Συνεχιστε παρακαλω.....:bravo: απολαμβανομεν ολοι...φοβερον και απολαυστικον το θεμα!
Το τσίπουρο είναι κάτι το τετριμμένο εδώ πάνω. Με γλυκάνισο ή χωρίς πίνετε όλο τον χρόνο. Οι μερακλήδες πάντως προτιμούν αυτό με τον αστεροειδή γλυκάνισο. Είναι φοβερά πιο ακριβός (μέχρι και 8 φορές ακριβότερος από τον κανονικό) αλλά παράγει ένα τσίπουρο με ξεχωριστή γεύση.Άλλο ένα θύμα των ακριβοπληρωμένων (απο τον ίδιο) διαφημήσεων των ξένων πολυεθνικών!![]()
Έφερα ένα τσίπουρο (άνευ γλυκάνισο πάντα) απο την επαρχία, σκέτο μπερικέτι. Άντε γειά μας. :happy_9:
Παρεπιπτόντως το Lagavulin είναι το καλύτερο μακράν malt που έχει κατρακυλήσει μέσα μου.
Εγω ξερω οτι ο Θανασης ειναι και....γαμω τα παιδια! Γεια σου Θαναση!:happy_4:To να εισαι σωματωδης στο HI-END ειναι μειονεκτημα. Εγω που ειμαι 1,96 και 130 κιλα, χρειαζομαι δυο 15ιντσα υπογουφερ για να νοιωσω τα χαμηλα, ενω ο Γιωργος με ενα 8ιντσο κανει την δουλεια του. Ασε που αποροφω μεγαλο μερος απο τις υψηλες ειδικα τωρα το χειμωνα που φοραω βαρια ρουχα, οποτε θελω τσιριχτο ηχειο, αρα τα φον σφαγμενα δεν μου κανουν. Φιλε Γιωργο αστειευομαι, τα ηχεια πραγματι ειναι πολυ καλα, αλλα θα συμφωνησω με κσποιον παρα πανω, το θεμα ειναι πως ακουγονται στο χωρο του καθενος απο εμας.
Χρονια πολλα σε ολους και οσο για δικηγορους κτλπ επειδη τον ξερω τον Γιωργο δεν το εννοει, απλα παθιαζεται με τα μηχανηματα του, πραγμα που δεν ειναι απαραιτητα κακο, απλως πρεπει να βρει ενα τροπο να το εκφραζει καλυτερα. Χαιρομαι που κατα καποιο τροπο ηρεμησαν τα πραγματα, γιατι δεν σας κρυβω οτι ενοιωθα καπως αμηχανα με τους καβγαδες. Αλλωστε ειμαστε τοσο λιγοι...