Γελοίοι vs. σοβαροί

Reaction score
25.611
εχεις πλακα ρε φιλε να σου πω την αληθεια και επειδη εγω ειμαι μηχανικος θα στα πω και εγω ευθεως για ν καταλαβεις γιατι και πως:

Α. για τον εξευτελισμο των ηχειων που εισαγεις εισαι ο μοναδικος υπευθυνος
Α1. αν εδινες την παραμικρη βαση στα γραφομενα μου θα διαβαζες οτι στο θεμα "ο καλυτερος ηχος της εκθεσης" θα με εβρισκες συμφωνο. Και αν θελεις και τον λογο αυτος ειναι βασικα οτι μπορουσαν και παιζαν δυνατα χωρις να ενοχλουν/μπουμαρουν κλπ
Α2. η συγκριση με το συστημα μου ειναι αναποφευκτη. το συστημα μου οσο εφτελους αξιας και να ειναι βρισκοταν τοποθετημενο σε παραλληλεπιπεπδο δωματιο ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ (οχι ψευδοροφες , οχι γυψοσανιδες) με κανονικη θεση ακροασης χωρις τζαμαριες. οπως και να το κανεις στοιχειωδως καλο συστημα σου δινει ενα αρτιο αποτελεσμα overall τοσο σε τονικη ισορροπια οσο και σε σκηνη. Θες να βαλουμε και το γουστο μεσα ? οκευ πασο ξεχνα την συγκριση εντελως.
Α3 ο κυριοτερος ομως λογος που εσυ ο ιδιος εξευτελιζεις τα ηχεια αυτα (για τα οποια δεν ειπα και δεν προκειται ποτε να πω οτι ειναι μπαζα, τουλαχιστον μεχρι να τα ακουσω καπου οπου θα παιζουν τα μεγιστα) ειναι οτι θεωρεις τον ηχο που ειχες στην εκθεση ηχο αναφορας. δηλαδη ελεος. αυτο ειναι το μεγιστο που μπορουν να παιξουν? θες να μου πεις οτι στο χωρο σου παιζουν το ιδιο η χειροτερα? give me a brake που λενε οι αγγλοσαξωνες. θεωρω οτι πρεπει να ακουσω απο τα ηχεια αυτα πολυ περισσοτερα απο αυτο που ακουσα στην εκθεση.

Β.Ποθεν προεκυψε το ηχειο μου καλυτερο απο το von?
B1. Ομοιως για το ροτελακι μου απο το emm labs?
B2. μηπως πρεπει να ξαναδιαβσεις τι και πως?
Β3. Για να μην το ψαχνεις παρα πολυ δεν ειπα τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο απο το εξης : το συστημα που ακουσα σε ενα δωματιο εκθεσης υπολοιποταν απο ενα συστημα που ακουσα σε ενα κανονικο χωρο ακροασης. αυτο τιποτα αλλο. αν εσυ συμπεραινεις οτι αυτο και μονο συνεπαγεται καλυτερα μηχανηματα περαστικα σου.

Γ. Επειδη τα ξερεις ολα και μου δωσες την απαντηση που μου αξιζει, θα ηθελα να ξερεις οτι δεν εχω καμια αναγκη "ορμωμενος" απο καποιους να παιζω οποιοδηποτε παιχνιδι (αν υπονοεις κατι τετοιο). ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑ RX/ ΜΟΥ (in other words δεν εχω την αναγκη κανενος , για την ωρα τουλαχιστον).

βασικα δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω τοσο με το θεμα, αλλα επειδη αν συνεχισεις θα φτασεις να πεις οτι τα παιρνω απο τον Τζωρτζακη για να δυσφιμησω τους εισαγωγεις λεω να σε προλαβω.

μπαι δε γουει θα με ενδιεφερε να ακουσω αυτα τα ηχεια σε καλο χωρο απο ακαδημαικο ενδιαφερον

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
μπαι δε γουει θα με ενδιεφερε να ακουσω αυτα τα ηχεια σε καλο χωρο απο ακαδημαικο ενδιαφερον
Νομίζω ώρες ώρες ότι διαβάζω το μέλλον. Μιχάλη diabolical ακούς?

- Παναγιώτη ήταν το πρώτο πράγμα που του πρότεινα μέσω pm να κάνει (να σε καλέσει για μια προσεκτικότερη ακρόαση) αντί να σε βρίζει και να προσπαθεί να υποβιβάσει την κρίση σου για να ανεβάσει τα ηχεία του.

...

Reaction score
1.844
Νομίζω πως η πάγια τακτική των απαίδευτων είναι να το γυρίζουν στο μάλωμα, προκειμένου να μη γίνεται αντιληπτή (νομίζουν) η ένδεια γνώσεων. Επομένως καλό είναι να μη δίνεται έρεισμα στο musiclover να παίζει το δικό του παιχνίδι.
Νομίζω επίσης πως είναι η ώρα να γίνει η τυφλή δοκιμή που λέγαμε αλλού, για να δούμε ποιά είναι τα χρυσά αυτιά και ποιά όχι.
Και αν τολμήσει να μιλήσει αυτός που θα έχει χάσει ........ πίσσα και πούπουλα λέμε. :mad_4:

Reaction score
0
εχεις πλακα ρε φιλε να σου πω την αληθεια και επειδη εγω ειμαι μηχανικος θα στα πω και εγω ευθεως για ν καταλαβεις γιατι και πως:

Α. για τον εξευτελισμο των ηχειων που εισαγεις εισαι ο μοναδικος υπευθυνος
Α1. αν εδινες την παραμικρη βαση στα γραφομενα μου θα διαβαζες οτι στο θεμα "ο καλυτερος ηχος της εκθεσης" θα με εβρισκες συμφωνο. Και αν θελεις και τον λογο αυτος ειναι βασικα οτι μπορουσαν και παιζαν δυνατα χωρις να ενοχλουν/μπουμαρουν κλπ
Α2. η συγκριση με το συστημα μου ειναι αναποφευκτη. το συστημα μου οσο εφτελους αξιας και να ειναι βρισκοταν τοποθετημενο σε παραλληλεπιπεπδο δωματιο ΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΟΥΣ ΤΟΙΧΟΥΣ (οχι ψευδοροφες , οχι γυψοσανιδες) με κανονικη θεση ακροασης χωρις τζαμαριες. οπως και να το κανεις στοιχειωδως καλο συστημα σου δινει ενα αρτιο αποτελεσμα overall τοσο σε τονικη ισορροπια οσο και σε σκηνη. Θες να βαλουμε και το γουστο μεσα ? οκευ πασο ξεχνα την συγκριση εντελως.
Α3 ο κυριοτερος ομως λογος που εσυ ο ιδιος εξευτελιζεις τα ηχεια αυτα (για τα οποια δεν ειπα και δεν προκειται ποτε να πω οτι ειναι μπαζα, τουλαχιστον μεχρι να τα ακουσω καπου οπου θα παιζουν τα μεγιστα) ειναι οτι θεωρεις τον ηχο που ειχες στην εκθεση ηχο αναφορας. δηλαδη ελεος. αυτο ειναι το μεγιστο που μπορουν να παιξουν? θες να μου πεις οτι στο χωρο σου παιζουν το ιδιο η χειροτερα? give me a brake που λενε οι αγγλοσαξωνες. θεωρω οτι πρεπει να ακουσω απο τα ηχεια αυτα πολυ περισσοτερα απο αυτο που ακουσα στην εκθεση.

Β.Ποθεν προεκυψε το ηχειο μου καλυτερο απο το von?
B1. Ομοιως για το ροτελακι μου απο το emm labs?
B2. μηπως πρεπει να ξαναδιαβσεις τι και πως?
Β3. Για να μην το ψαχνεις παρα πολυ δεν ειπα τιποτα λιγοτερο και τιποτα περισσοτερο απο το εξης : το συστημα που ακουσα σε ενα δωματιο εκθεσης υπολοιποταν απο ενα συστημα που ακουσα σε ενα κανονικο χωρο ακροασης. αυτο τιποτα αλλο. αν εσυ συμπεραινεις οτι αυτο και μονο συνεπαγεται καλυτερα μηχανηματα περαστικα σου.

Γ. Επειδη τα ξερεις ολα και μου δωσες την απαντηση που μου αξιζει, θα ηθελα να ξερεις οτι δεν εχω καμια αναγκη "ορμωμενος" απο καποιους να παιζω οποιοδηποτε παιχνιδι (αν υπονοεις κατι τετοιο). ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΧΩ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΣΤΑ RX/ ΜΟΥ (in other words δεν εχω την αναγκη κανενος , για την ωρα τουλαχιστον).

βασικα δεν ειχα σκοπο να ασχοληθω τοσο με το θεμα, αλλα επειδη αν συνεχισεις θα φτασεις να πεις οτι τα παιρνω απο τον Τζωρτζακη για να δυσφιμησω τους εισαγωγεις λεω να σε προλαβω.

Το γυριζεις τωρα...

Εγω δεν μιλησα για ηχο αναφορας..

Σε ειπα απειρο γιατι οι εκθεσεις δεν ειναι για να κρινουμε στο 100% το τελικο ηχητικο αποτελεσμα των μηχ/των, αλλα για να παιιρνουμε μια ιδεα για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ τους δυνατοτητες. Οι εμπειροι την πηρανε....χαμπαρι τη δουλεια...

Παντως σε ευχαριστω που τελικα ανακαλεσες. Οντως συμφωνεις λοιπον μαζι μου οτι ειχαμε τον καλυτερο ηχο στην εκθεση (αν και καπως καθυστερημενα). Οποτε θελεις αγαπητε μπορεις να περασεις να γνωριστουμε οπως πρεπει και να σου βαλω να ακουσεις οτι θες.

(Τα Von Schweikert δεν εχουν αναγκη απο κανεναν για να πεισουν για την αξια τους ουτε δυσφημιζονται απο τον οποιοδηποτε. Ενα βλεφαρο στη πρωτη σελιδα του site τους κατω κατω φτανει για να δει καποιος ποσα βραβεια καλυτερου ηχου εχουν αποσπασει διαφορα μοντελα της στην σημαντικοτερη εκθεση παγκοσμιως).

Reaction score
855
Κύριοι λυπάμαι,

αλλά εδώ και περίπου ένα μήνα, παρακολουθούμε ενήλικους να κάνουν σαν μικρά παιδιά. Και οι δύο πλευρές ...

Δεν με νοιάζει ποιός εν τέλει έχει δίκιο, καθ΄όσον στην πράξη το χάνει όταν κάθε φορά η συζήτηση (τρόπος του λέγειν) εκφυλίζεται σε ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων ...

Και δεδομένου ότι τα μέλη του avsite είναι και έλλογα όντα και χομπίστες, συμπεράσματα έχουν βγάλει από καιρού.

Σας παρακαλώ να σταματήσουν επιτέλους αυτές οι (πλήρως άσκοπες) αντιπαραθέσεις, προσβάλλουν πάνω απ΄όλα την αισθητική μας.

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τα όρια ....

Καλή χρονιά

Reaction score
0
Σώωωωπα, σοωαρά? Μα ποιός νομίζεις ότι είσαι τέλος πάντων και για ποιόν λόγο πιστεύεις ότι διαφέρεις από οποιονδήποτε άλλον γράφει σε ένα φόρουμ τις απόψεις του? Το αν πιστεύεις ή όχι αυτά που είπες στον Κρόκο, είναι πρόβλημά σου.

Είναι τουλάχιστον γελοίο να νομίζεις ότι είσαι σε θέση να απαγορεύσεις οποιονδήποτε να θεωρεί ότι άλλα μηχανήματα είναι καλύτερα από τα δικά σου, από αυτά που πουλάς. Και εσύ αυτό κάνεις, συστηματικά και επίμονα.

Να πας όπου σε φωτίσει ο θεός. Προς μεγάλη σου απογοήτευση θα διαπιστώσεις ότι ΚΑΙ εκεί, νοήμονες άνθρωποι υπάρχουν. Όπου και να πας, αν αυτό το λένε internet, αργά ή γρήγορα θα φύγεις τρέχοντας εκτός κι αν το έχεις πληρωμένο...

Πρέπει να μάθεις να ακούς την άποψη των συνομιλητών σου και όχι να βρίζεις όποιον δεν συμφωνεί μαζί σου (άσχετο, συμπλεγματικό, καραγκιόζη κλπ) ή να τον στέλνεις σε ΩΡΛ. Με την παρουσία σου βιώνουμε έναν υπερόπτη μεγαλομανή επαγγελματία και άνθρωπο, κάποιον που θεωρεί τον εαυτό του μάγο του high end και οποιονδήποτε δεν συστρατεύεται με αυτόν και τα προϊόντα του, άσχετο. Οι φήμες έξω μάλιστα, συμφωνούν απόλυτα με τις διαπιστώσεις μας. Αυτά στο internet όμως δεν περνάνε μεγάλε. Το μέσο που φιλοξένησε την απαράδεκτη συμπεριφορά σου, φιλοξενεί άλλους 7500 σαν και σένα ή μάλλον... πολύ καλύτερους από εσένα.

Δεν μπορείς να λαμβάνεις μέρος σε μια συζήτηση, γραπτή ή προφορική αποκαλώντας τον Κρόκο και τον κάθε Κρόκο κουφό ή απειλώντας τους διαφωνούντες με μήνυση ή κατηγορώντας τον χώρο που σε φιλοξενεί για συμφέροντα. Αυτά, αν δεν είσαι αρκετά έξυπνος όπως αποδεικνύεται για να τα καταλάβεις, οφείλει να σου το απαγορεύσει κάποιος ή να σε πληρώσει με το ίδιο νόμισμα.

Σε προειδοποίησα ότι το ύφος των συνομιλητών σου θα ακολουθήσει το δικό σου, όπως επίσης σε προειδοποίησα ότι δεν θα αντέξεις αυτό που εσύ ξεκίνησες. Η πορεία σου ήταν προδιαγεγραμμένη. :happy_4:

...
Εσυ μαγκα μπορει να σαι θεσσαλονικιος αλλα εγω ειμαι Μανιατης κι αντεχω ολο τον βαρδαρη και τον βοσπορο μαζι!

Το οτι πιστευω πραγματικα στα μηχανηματα μου δεν με κανει υπεροπτη, απλα με κανει ευτυχισμενο επαγγελματια (ανεκαθεν και σαν ερασιτεχνης αγαπουσα τα von schweikert και τα kharma π.χ.)

Επισης ΔΕΝ ειμαι υποκριτης.

Μπορει να ειμαι ακομψος και ωμος μερικες φορες αλλα ειμαι ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ.

Δυστυχως η διπλωματια δεν ειναι το φορτε μου.

Οτι ειναι να πω θα το πω χυμα και τσουβαλατα.

Αν σου αρεσει..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Εσυ μαγκα μπορει να σαι θεσσαλονικιος αλλα εγω ειμαι Μανιατης κι αντεχω ολο τον βαρδαρη και τον βοσπορο μαζι!
Εγώ κατάλαβα ότι αν βρείς τα σκούρα βάζεις δικηγόρους να κάνουν μηνύσεις. :cool_11:
Άμα ήταν έτσι οι μάγκες... Πρόσεχε μόνο μην ξεχειλίσει η μαγκιά η Μανιάτικη, πέσει κάτω και μας λερώσει το παρκέ. :happy_9:

Να δω πότε θα βάλεις μυαλό...

...

Reaction score
0
Κύριοι λυπάμαι,

αλλά εδώ και περίπου ένα μήνα, παρακολουθούμε ενήλικους να κάνουν σαν μικρά παιδιά. Και οι δύο πλευρές ...

Δεν με νοιάζει ποιός εν τέλει έχει δίκιο, καθ΄όσον στην πράξη το χάνει όταν κάθε φορά η συζήτηση (τρόπος του λέγειν) εκφυλίζεται σε ανταλλαγή κοσμητικών επιθέτων ...

Και δεδομένου ότι τα μέλη του avsite είναι και έλλογα όντα και χομπίστες, συμπεράσματα έχουν βγάλει από καιρού.

Σας παρακαλώ να σταματήσουν επιτέλους αυτές οι (πλήρως άσκοπες) αντιπαραθέσεις, προσβάλλουν πάνω απ΄όλα την αισθητική μας.

Συγνώμη για την παρέμβαση αλλά έχουμε προ πολλού ξεπεράσει τα όρια ....

Καλή χρονιά
Καλη χρονια φιλε μου. Εχεις απολυτο δικιο. Εγω απο την δικη μου πλευρα οσο κιαν δεν ειμαι ο κυριως υπευθυνος, ζητω συγνωμη απο εσας κι απο ολους τους κυριους οπου αθελα μου προσβαλλα την αισθητικη τους..

Reaction score
25.611
οοοοοχι καλε μου ανθρωπε.
τιποτα δεν γυρισα και τιποτα δεν ανακαλεσα. απλα δεν πηρες μυρωδια απο οσα εγραψα.

ΑΝ παλι με ειπες απειρο επειδη στις εκθεσεις δεν παμε για να ακουσουμε το 100% αλλα για να παρουμε μυρωδια :
Α. ΕΙΜΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ.
Β. το οτι ειχες λοιπον τον καλυτερο ηχο στην εκθεση (κατι για το οποιο δεν εχω συμφωνησει, μπορει να το διατυπωσα λαθος δε λεω, αλλα εχω συμφωνησει οτι ηταν ΑΠΟ τα καλυτερα ακουσματα στην εκθεση (με επιφυλλαξη διοτι δεν τα ακουσα ολα) για μια εκθεση που δυστυχως ο ηχος της γενικα συγκρινεται ανετα με ηχο κορυφαιων ηχοσυστηματων αυτοκινητου (κατι για το οποιο δυστυχως η ευτυχως δεν εχει σχεδον κανενας απο εδω μεσα την παραμικρη ιδεα , ποσο μακρυα παει η βαλιτσα "overall" - δε θα το αναλυσω τωρα)) ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΗΧΕΙΟ.

την προσκληση παντως θα την δεχτω δεν ειναι θεμα , μολις περασει η γριπουλα (για να εχει νοημα) και οι υποχρεωσεις των εορτων (και της μετακομησεως) και φυσικα μολις παω στον ΩΡΛ (γιατι παω καθε 3-4 μηνες) θα τηλεφωνησω.

παντως καλα θα κανεις να διαβαζεις προσεκτικα τι γραφεται ειδικα οταν πας να δωσεις "απολυτες" και "ευθεις" (στα ορια της προσβολης) απαντησεις. μπορει εδω να περναμε την ωρα μας αλλα το να βγαζουμε τα ματια μας ειναι κατι διαφορετικο (εως αρρωστημενο)

Reaction score
0
Εγώ κατάλαβα ότι αν βρείς τα σκούρα βάζεις δικηγόρους να κάνουν μηνύσεις. :cool_11:
Άμα ήταν έτσι οι μάγκες... Πρόσεχε μόνο μην ξεχειλίσει η μαγκιά η Μανιάτικη, πέσει κάτω και μας λερώσει το παρκέ. :happy_9:

Να δω πότε θα βάλεις μυαλό...

...
Δεν βαζουν δικηγορους οι μανιατες για να λυσουν τα προβληματα τους...τα λυνους καπως...διαφορετικα..:mad_3:

Μην ανησυχειτε για μηνυσεις

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...ζητω συγνωμη απο εσας κι απο ολους τους κυριους ...
Κρατάω (με δυσκολία) από το μήνυμά σου μόνον ότι Σε συμφέρει για να σου πω μπράβο.
Εμείς οι... Σαλονικιοί άμα δούμε κάτι σωστό το λέμε. :bravo:

...

Reaction score
0
οοοοοχι καλε μου ανθρωπε.
τιποτα δεν γυρισα και τιποτα δεν ανακαλεσα. απλα δεν πηρες μυρωδια απο οσα εγραψα.

ΑΝ παλι με ειπες απειρο επειδη στις εκθεσεις δεν παμε για να ακουσουμε το 100% αλλα για να παρουμε μυρωδια :
Α. ΕΙΜΑΙ Ο ΕΜΠΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΡΟΑΤΗΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΔΕΙ ΠΟΤΕ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΚΘΕΣΗ ΠΟΥ ΠΗΓΑ.
Β. το οτι ειχες λοιπον τον καλυτερο ηχο στην εκθεση (κατι για το οποιο δεν εχω συμφωνησει, μπορει να το διατυπωσα λαθος δε λεω, αλλα εχω συμφωνησει οτι ηταν ΑΠΟ τα καλυτερα ακουσματα στην εκθεση (με επιφυλλαξη διοτι δεν τα ακουσα ολα) για μια εκθεση που δυστυχως ο ηχος της γενικα συγκρινεται ανετα με ηχο κορυφαιων ηχοσυστηματων αυτοκινητου (κατι για το οποιο δυστυχως η ευτυχως δεν εχει σχεδον κανενας απο εδω μεσα την παραμικρη ιδεα , ποσο μακρυα παει η βαλιτσα "overall" - δε θα το αναλυσω τωρα)) ΑΠΛΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΠΑΣΑ ΑΞΙΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΗΧΕΙΟ.

την προσκληση παντως θα την δεχτω δεν ειναι θεμα , μολις περασει η γριπουλα (για να εχει νοημα) και οι υποχρεωσεις των εορτων (και της μετακομησεως) και φυσικα μολις παω στον ΩΡΛ (γιατι παω καθε 3-4 μηνες) θα τηλεφωνησω.

παντως καλα θα κανεις να διαβαζεις προσεκτικα τι γραφεται ειδικα οταν πας να δωσεις "απολυτες" και "ευθεις" (στα ορια της προσβολης) απαντησεις. μπορει εδω να περναμε την ωρα μας αλλα το να βγαζουμε τα ματια μας ειναι κατι διαφορετικο (εως αρρωστημενο)
Δες σε παρακαλω το θεμα και απο την πλευρα του επαγγελματια. Εγω αρχικα δεν δυναμαι να ξερω απο που κραταει η σκουφια σου...Με πιανεις?
Τωρα ομως που εξηγηθηκαμε ειμαστε ok.
Πως θα αισθανοσουν αν ησουν εσυ αυτος που εσκασε 65000 για να παρεις το συστημα της εκθεσης και σου εβγαινε καποιος diy και σου ελεγε οτι το 5000 ταπεινο συστηματακι του παιζει καλυτερα?
Επισης επειδη τα λεγομενα σου μου φαινονται καπως υπερβολικα θα ηθελα κι εγω να ΑΚΟΥΣΩ το συστηματακι σου, ετσι για να ειμαστε πληρως και αμφιδρομα ικανοποιημενοι. Να σου πω και την δικη μου γνωμη βρε αδελφε..

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν βαζουν δικηγορους οι μανιατες για να λυσουν τα προβληματα τους...τα λυνους καπως...διαφορετικα..:mad_3:
Μπρρρρρ...
Εγώ είμαι 1,95 και 95 κιλά (πάχυνα τώρα τελευταία). Εσύ? Πες μου που θέλεις να βρεθούμε να λογαριαστούμε? :cool_11::cool_11:

...

Reaction score
0
Μπρρρρρ...
Εγώ είμαι 1,95 και 95 κιλά (πάχυνα τώρα τελευταία). Εσύ? Πες μου που θέλεις να βρεθούμε να λογαριαστούμε? :cool_11::cool_11:

...
Εγω ειμαι λιγοτερο και σε κιλα και σε ποντους.
Κι ο Bruce Lee τσιλιβιθρας ηταν αλλα.... :respect:

Reaction score
0
Κρατάω (με δυσκολία) από το μήνυμά σου μόνον ότι Σε συμφέρει για να σου πω μπράβο.
Εμείς οι... Σαλονικιοί άμα δούμε κάτι σωστό το λέμε. :bravo:

...
Απο σας δεν βλεπω κανεναν ομως να φιλοτιμηθει να ζητησει και καμια συγνωμη, ετσι?

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.055
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp