TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Ο Λευτέρης κολλάει στα player γιατί δεν δίνουν όλα bitstream από την έξοδο hdmi...
Kαι μιας και μιλουσαμε για το DTS-MA, πως το περνανε στον AV...?

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
ας μου στειλει καποιος με κουριερ μερικα χαπακια ,τι ειναι αυτα που διαβαζω ωρε ξερετε τι λετε

Reaction score
0

Kαι μιας και μιλουσαμε για το DTS-MA, πως το περνανε στον AV...?
Απλά δεν το περνάνε.....βγάζουν DTS Core......:prof:

Reaction score
1
Χιονοστιβάδα εξελίξεων:

Σε ανακοίνωση εκπροσώπου της MS στο betanews, όχι μόνο απoκλείεται η μελλοντική ενσωμάτωση HD DVD drive στο 360, αλλά γίνεται για πρώτη φορά λόγος για πιθανή μελλοντική χρήση του bluray εφόσον αυτό επικρατήσει!

"And if HD DVD did pack up and go home? Then Microsoft would have the option of offering an add-on Blu-ray drive, said Penello".

H φωτό από την ανακοίνωση της αναβολής του party του HD DVD camp στην CES...

Attachments

Reaction score
1
Απάντηση: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

"Μετανοειτε" οσο ειναι καιρος! Ερχεται το τελος...

Reaction score
0
Αυτο ειναι γνωστο,εδω και χρονια.Το ειζε ξαναπει η Μ$ οταν ειχε πρωτοβγει το 360 και το επανελαβε οταν βγηκαν τσ vista.

Kινητικοτητα στο θεμα υπαρχει εντονη παντως.

Ιδωμεν!

Reaction score
1
Τις τελευταίες ημέρες, με την ανακοίνωση της κυκλοφορίας του 360 Ultimate, υπήρχε έντονη φημολογία για ενσωμάτωση HD DVD drive. Η ανακοίνωση της Warner όμως, προκάλεσε χιονοστιβάδα..

Άλλα νέα τώρα, από το μέτωπο της NEW LINE:

"Confirming earlier reports that it would follow Warner to Blu-ray exclusivity, New Line says its first HD DVD title ('Pan's Labyrinth') will also be its last.

Though it was widely assumed that New Line (whose parent company is Time-Warner) would follow Warner Home Video's lead and continue to release on HD DVD through May 2008, a company rep tells us that New Line's move will go into immediate effect, with all of the studio's planned HD DVD releases now cancelled (including the HD DVD versions of current Blu-ray releases 'Hairspray' and 'Rush Hour 3,' which had previously been planned for HD DVD release sometime in early 2008).

As for 'Pan's Labyrinth,' which hit stores late last year as the first (and only) New Line HD DVD release, the studio says that once current retail supplies are depleted, the title will be discontinued -- making it an instant collector's item."

Reaction score
5
Κοιτάχτε. Η Sony τα δίνει στην M$ για να χρησιμοποιεί το VC-1 (ευτυχώς που υπάρχει και το hddvd αλλιως η Sony θα μας τάιζε ακόμα MPEG-2). Επίσης η Sony τα έχει τακιμιάσει που λεν και στο χωριό μου, με την Toshiba για την παραγωγή των Cell επεξεργαστων του PS3 :-D

Αλήθεια, πιστεύετε ακόμα ότι τόσο καιρό είχαμε πόλεμο;;;;

Reaction score
62
Κοιτάχτε. Η Sony τα δίνει στην M$ για να χρησιμοποιεί το VC-1 (ευτυχώς που υπάρχει και το hddvd αλλιως η Sony θα μας τάιζε ακόμα MPEG-2). Επίσης η Sony τα έχει τακιμιάσει που λεν και στο χωριό μου, με την Toshiba για την παραγωγή των Cell επεξεργαστων του PS3 :-D

Αλήθεια, πιστεύετε ακόμα ότι τόσο καιρό είχαμε πόλεμο;;;;
Πες τα ρε Λάμπρο!! Και θα δείς που στο τέλος θα πετάξουν και ένα firmware, που όλα τα Toshiba θα παίζουν BD και θα μας αφήσουν ηλίθιους!!!

Reaction score
5
Πες τα ρε Λάμπρο!! Και θα δείς που στο τέλος θα πετάξουν και ένα firmware, που όλα τα Toshiba θα παίζουν BD και θα μας αφήσουν ηλίθιους!!!
Σε ποιο σύμπαν, σε ποιο πλανήτη και σε ποια διάσταση θα μπορούσαν εταιρίες οπως Toshiba, Sony, Microsoft να χάσουν λεφτά;;; Και για τέτοιου είδους επένδυση... :crazy_1:

Reaction score
3

Καλά τα λέτε, αλλά μπορεί να μου πει κάποιος το εξής:
Αν εγώ θελήσω σήμερα να πάρω ένα player (εκτός PC), τι θα πρέπει να πάρω;
HD-DVD ή Βlu ray;
Αυτό το ερώτημα είναι που καίει τον καταναλωτή.
Ειδικά τώρα που οι τιμές στις FULL HD 1080 TV είναι προσιτές.

Βέβαια μια καλή λύση θα ήταν όταν αγοράζεις το ένα από τα 2 φορμά να σου δίνουν δώρο το άλλο ! :crazy_3:

Reaction score
62
Σε ποιο σύμπαν, σε ποιο πλανήτη και σε ποια διάσταση θα μπορούσαν εταιρίες οπως Toshiba, Sony, Microsoft να χάσουν λεφτά;;; Και για τέτοιου είδους επένδυση... :crazy_1:
Αν τελικά χάσει όλα τα στούντιο η Τοσίμπα, μην θεωρείς απίθανη μιά τέτοια κίνηση!!!! Αλλά στο τέλος τέλος, αφού μας τα πάρουν χοντρά!!!

Reaction score
5
Re: Απάντηση: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Καλά τα λέτε, αλλά μπορεί να μου πει κάποιος το εξής:
Αν εγώ θελήσω σήμερα να πάρω ένα player (εκτός PC), τι θα πρέπει να πάρω;
HD-DVD ή Βlu ray;
Αυτό το ερώτημα είναι που καίει τον καταναλωτή.
Ειδικά τώρα που οι τιμές στις FULL HD 1080 TV είναι προσιτές.

Βέβαια μια καλή λύση θα ήταν όταν αγοράζεις το ένα από τα 2 φορμά να σου δίνουν δώρο το άλλο ! :crazy_3:
δεν παίρνεις τίποτα. αν δεν δω επισημη ανακοινωση οτι σταματανε ένα από τα δύο, για μένα δεν σταματησε κανένα.

παιρνεις PC και κατεβαζεις απο το νετ.ΔΕΝ υπάρχει άλλη λύση.

Reaction score
1

Ελα γιατι μας τα αλλαζεις(οχι μονο εσυ, ολοι) τωρα. Γιατι με αναγκαζετε να θυμησω οτι, οπως λεγατε, η sony εχει επενδυσει κατα καιρους σε δικα της φορμά, ξοδευοντας και χανοντας αρκετα εκατ.ευρω, αφου το φορμά της πηγε απατο.

Πρεπει να πειτε "μαγκια της sony που κερδισε"(εδω να πω οτι ακομα δεν ειμαστε και σιγουροι, αλλα για κει παει) δεν ειναι κακο!:crazy_3:
Ολα τα αλλα ειναι να'χαμε να λεγαμε.

ΥΓ Και επιτελους παραδεχτητε οτι η νικη ηρθε εξαιτιας μιας.........ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ!!!!

PS3 RULEZ8)

Reaction score
6

ΥΓ Και επιτελους παραδεχτητε οτι η νικη ηρθε εξαιτιας μιας.........ΠΑΙΧΝΙΔΟΜΗΧΑΝΗΣ!!!!

PS3 RULEZ8)
Οτι εχει παίξει σημαντικό ρολο δεν είναι δα και κανένα μυστικό.
Αλλα σίγουρα δεν είναι μονο αυτό…

Reaction score
62
Εγώ, παρότι έχω 2 Blu ray σπίτι (PS3 και Σαμσθνγ 1400) και ένα HDDVD, σπάστηκα που στριμώχτηκε έτσι η Toshiba, γιατί τη γούσταρα...είμαι ανώμαλος!!!:crazy_1: :crazy_1:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
να ρωτηξω κατι γιατι το ολο θεμα
μιας και το παρακολουθω κανα 5αρι χρονια
απο τη μια
pioneer sony denon marantz οι 4 που σχεδον μονοπωλουν σαν ονοματα
απο την αλλη η σιμπα και καποιες αναλογου βεληνεκους
κουλο δεν ακουγεται 1 εταιρια
να κοντραρει το ολο θεμα τοσα χρονια
και μονο εμπορικα να το δει καποιος δεν στεκει η μας δουλευουν η .......

Reaction score
1

Μα απο πισω ειναι η Μ$. Και αυτη απο μονη της μπορει να κοντραρει ολο τον κοσμο!

Reaction score
0
Από τη μία έχεις δίκιο, από την άλλοι διάφοροι έξυπνοι προέβλεπαν ότι αν το Blu-ray χάσει η Sony θα κλείσει :crazy_1:
Το είχα διαβάσει αρκετές φορές, δεν αποκλείεται να το είχε πει και κάποιος από εδώ.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.893
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster