TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Reaction score
7
Πλάκα ,πλάκα βέβαια εδώ και ένα χρόνο με το hd-dvd είχα με διαφορά την καλύτερη ποιότητα στην καλύτερη τιμή...
Μη στεναχωριέσαι...All "Good (?) things come to an end" που λέει και το χιτάκι της Nelly...Καθώς και [SIZE=-1]Everything that has a beginning, has an end (Matrix - Warner :happy_9:)[/SIZE]

Μακάρι να έρθει ακόμη καλύτερη ποιότητα σε ακόμη καλύτερη τιμή ( απο οποιοδήποτε σύστημα ) αλλά δεν το βλέπω...
Ε μόνο το άλλο το κακό έμεινε :cool_11:....δεν είναι και πολλά...αφού όμως δεν είναι HD-DVD θα είναι μάλλον κατώτερο....απαισιόδοξος για την "κακομοίρα" τη Sony, το PS3 με τα πολλά τα Demo +++ ήσουν και παλιότερα...αλλά είδες πώς αλλάζουν οι καιροί βρε...χαμογέλα λίγο λοιπόν και κλείσε και σύ το ματάκι στη Μαμά-Sony δεν είναι κακό :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Όλοι μας βέβαια ψιλοανακαλύπτουμε τα οφέλη και του κατεβάσματος..
Φθηνά , εύκολα και στο 80% της ποιότητας του αυθεντικού με 5 φορές κάτω μέγεθος είναι μια λύση για hd...
Λίγο ενδιαφέρει τους περισσότερους από εσάς το σύστημα που θα επικρατήσει και ακόμη λιγότερο θα αγοράσετε αυθεντικά..
Ελπίζω φυσικά να αναφέρεσαι αποκλειστικά σε μας, γιατί οι πιο πολλοί καλά καλά δεν έχουν γρήγορες γραμμές και δεν ξέρουν τι σημαίνει torrent...Άλλο ο απλός ο κόσμος (και ειδικά στην Ελλάδα) και άλλο ο καμένος που κατεβάζει όλο το Internet και μπανίζει από τέτοια...

Ποιό πολύ είναι το "οπαδικό" του ps3 και πολύ χαβαλέ με την κατάσταση...
Διαφωνώ αλλά το δέχομαι σαν πραγματικότητα. :happy_9:
Απλά εγώ θα ήθελα να ακούσω και τα επιχειρήματα κάποιου υποστηρικτή του bluray μόνο , αλλά που να τα έχει "σκάσει" για να αγοράσει δίσκους και όχι να μιλάει θεωρητικά και να χαίρεται έτσι για πλάκα..
Και το λέω αυτό γιατί στατιστικά αυτοί που αγοράζουν πολλούς δίσκους είναι both-format users..
Το οπαδικό του PS3 αν γουστάρει νοικιάζει και καμια ταινία Blu-Ray από το Video-Club της γειτονιάς του. Προσωπικά αν θα αγοράσω ταινία θα είναι κάποια που την γουστάρω τρελά γιατί συνήθως δεν βλέπω μια ταινία πάνω απο 1 φορά. Δεν κατάλαβα δηλαδή άποψη πρέπει να έχουν μόνο όσοι αγοράζουν ταινίες...γουστάρω αυτό που έκανα χρόνια τώρα από εποχή VHS να πηγαίνω στο Video Club και να τσιμπάω την ταινιούλα μου...Όχι ότι τώρα βρίσκω πάνω από 20-30 τίτλους Blu-Ray αλλά από το τίποτα....

Στο θέμα μας τώρα , η Warner μέχρι στιγμής "έσπρωχνε" τρελά το hd-dvd με αποκλειστικότητες και με μεταφορά του ίδιου transfer και στο bluray..
Tώρα έχει τη σοβαρή δυνατότητα να αυξήσει στο διπλάσιο το μέγεθος και το bitrate...θα το κάνει???
Σε νέες κυκλοφορίες στο χέρι της είναι να το κάνει...από τη στιγμή που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με ένα φορμά που έχει την απαιτούμενη χωρητικότητα.

Και τέλος η Paramount έχει 18 μήνες συμβόλαιο αποκλειστικό με το hd-dvd forum..δύσκολα θα πέσει το hd-dvd εάν δεν παραδοθεί και αυτή η εταιρία..
Δύσκολο και μάλλον λάθος για τον καταναλωτή... Τα σπασμένα studios είναι τελείως προβληματική ιστορία..
Καλά εδώ που έφτασε το θέμα δεν είναι δύσκολο και επειδή η κάθε εταιρία δεν κοιτάει το συμφέρον του καταναλωτή, θα κάνει ότι μπορεί για να αποδεσμευτεί από την αποκλειστικότητα του HD-DVD

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Re: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Μπάμπη σχετικά με την πρώτη σου παρατήρηση ίσως απλά δεν φαντάζεσαι πόσες δεκάδες χιλιάδες έχουν ψωνίσει dvd's region 1 από amazon..
Δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα δεν έχει πουλήσει ούτε καν το Departed, σε αμφότερα τα HD φορμά, σε όλη την Αμερική, όταν ως DVD πουλούσε περί τα 2 εκατομμύρια τεμάχια.

Η αλήθεια είναι ότι οι πωλήσεις hi-def τίτλων δεν αντιστοιχούν παρά σε ένα απειροελάχιστο ποσσοστό (<1%) των πωλήσεων DVD. Αυτός είναι και ο πραγματικός αντίπαλος που θα έχει να αντιμετωπίσει η SONY και όχι το HD DVD, του οποίου το τέλος είχε προαναγγελθεί εν τη γενέσει του.

Κάπου εκεί στο στρατόπεδο της TOSHIBA θα πρέπει να προβληματιστούν σχετικά με την ορθότητα της απόφασής τους για τη μη συγχώνευση των δύο φορμά, τον καιρό των διαπραγματεύσεων.

Reaction score
1
Άλλα νέα:

HBO Video president Henry McGee announced today that HBO, too, is "following the same policy as Warner Home Video."

HBO had been had been a supporter of both formats and has released Season 6 of one of the most popular TV-DVD sellers of all time, "The Sopranos," on both Blu-ray and HD DVD.

However now it seems if you want some of your favorite shows on disc, it will have to be Blu-ray.

Επιπλέον, πολύ κουβέντα γίνεται σχετικά με τις πιθανές επιπτώσεις που μπορεί να έχει η διαφαινόμενη επικράτηση του bluray, στον άλλο, πλέον αδυσώπητο, πόλεμο των ημερών μας, αυτόν των κονσολών:

Analysts believe the Warner exclusive Blu-ray news is good for the PS3 and that Blu-rays success will lead to an acceleration of PS3 sales. Around 70 –80% of PS2 owners used the console as their first DVD player and the same could be true of PS3/Blu-ray.

Michael Pachter believes that this year HDTV penetration will cross 50% of households and thats when Blu-ray will become more relevant, and Sony will likely cut the price of the PS3. However others believe that exclusive games are the most important factor and Blu-ray is not a main concern.

Reaction score
0

Δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα δεν έχει πουλήσει ούτε καν το Departed, σε αμφότερα τα HD φορμά, σε όλη την Αμερική, όταν ως DVD πουλούσε περί τα 2 εκατομμύρια τεμάχια.
Οι πωλήσεις σε σχέση με το DVD είναι ακόμα αστείες, πόσο μάλλον ο αριθμός αυτών που "εξάγονται" από αμερικάνικα e-shops στην Ευρώπη. Νομίζω ότι και στα DVD κάτι αντίστοιχο πρέπει να συμβαίνει: πολλοί παίρνουμε DVD από το Amazon.com και άλλα e-shops αλλά σε σχέση με το τί πουλάει το ίδιο DVD εντός ΗΠΑ το ποσοστό πρέπει να είναι σταγόνα στον ωκεανό...
Το region coding είναι μια βλακεία και μισή και ως προς αυτό ο giorgio-n έχει δίκιο. Αλλά είναι πιο πολύ θέμα studio παρά φορμά γιατί το κλείδωμα είναι προαιρετικό στο BD: π.χ. τα studio του HD-DVD περνώντας στο Blu-ray δεν θα έχουν καμία δικαιολογία να κλειδώνουν τις κυκλοφορίες τους γιατί δεν τους αναγκάζει κανείς, είναι επιλογή τους. Η Warner είναι μεγάλος πολέμιος των περιοχών και αυτή που έπεισε το BDA να καταργήσει την υποχρέωση του κλειδώματος. Η Universal επίσης έχει πει επανειλημμένως ότι οι περιοχές είναι ξεπερασμένες οπότε αν περάσει στο BD θα δούμε πόσο το εννοεί. Αν αποκτήσουμε 3-4 studio στο BD που δεν κλειδώνουν τα έργα τους και τους βγει αυτό εμπορικά μπορεί να ακολουθήσουν και οι υπόλοιποι...

Κάπου εκεί στο στρατόπεδο της TOSHIBA θα πρέπει να προβληματιστούν σχετικά με την ορθότητα της απόφασής τους για τη μη συγχώνευση των δύο φορμά, τον καιρό των διαπραγματεύσεων.
Και οι δύο πλευρές έφταιγαν τότε. Και η Toshiba που πήγε λίγο-πολύ μόνη εναντίον όλων και η Sony που έχοντας πολλούς στο πλευρό της δεν έκανε υποχωρήσεις αλλά προτίμησε τον "πόλεμο". Αναρωτιέμαι αν η Sony θα είχε καν συμπεριλάβει το Blu-ray στο PS3 αν είχαν συγχωνευθεί τα φορμά εγκαίρως.

Και κάτι τελευταίο: ας κοιτάξουν στο HBO να αρχίσουν να προβάλλουν το Wire σε HD/16:9 και να αφήσουν τις εξυπνάδες που μου θέλουν και Blu-ray. Ούστ με το 4:3 τους... :mad_3:

Reaction score
1

Και οι δύο πλευρές έφταιγαν τότε. Και η Toshiba που πήγε λίγο-πολύ μόνη εναντίον όλων και η Sony που έχοντας πολλούς στο πλευρό της δεν έκανε υποχωρήσεις αλλά προτίμησε τον "πόλεμο". Αναρωτιέμαι αν η Sony θα είχε καν συμπεριλάβει το Blu-ray στο PS3 αν είχαν συγχωνευθεί τα φορμά εγκαίρως.
Όσο αφορά στο πρώτο, πρόσφατη "εξομολόγηση" του H. Stringer (Sony's CEO) το επιβεβαιώνει ("θα έκανα το παν για να επιτευχθεί συμβιβασμός").

Όσο αφορά στο δεύτερο, η απάντηση είναι προφανώς όχι. Το PS3 χρησιμοποιήθηκε ως δούρειος ίππος για την εισβολή του bluray, με αντίτιμο τα γνωστά πολλαπλά προβλήματα που αντιμετώπισε/ζει η κονσόλα.

Reaction score
0

Όσο αφορά στο δεύτερο, η απάντηση είναι προφανώς όχι. Το PS3 χρησιμοποιήθηκε ως δούρειος ίππος για την εισβολή του bluray, με αντίτιμο τα γνωστά πολλαπλά προβλήματα που αντιμετώπισε/ζει η κονσόλα.
Αν είχε λανσαριστεί με DVD θα ήταν προφανώς φθηνότερο και μαλλον θα είχε βγει νωρίτερα με όσα καλά συνεπάγεται αυτό.
Από την άλλη το Blu-ray drive θεωρητικά σημαίνει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για την κονσόλα οπότε δεν μπορώ να πω με σιγουριά τί θα έκαναν.

Reaction score
14
Μη στεναχωριέσαι...All "Good (?) things come to an end" που λέει και το χιτάκι της Nelly...Καθώς και [SIZE=-1]Everything that has a beginning, has an end (Matrix - Warner :happy_9:)[/SIZE]

Ε μόνο το άλλο το κακό έμεινε :cool_11:....δεν είναι και πολλά...αφού όμως δεν είναι HD-DVD θα είναι μάλλον κατώτερο....απαισιόδοξος για την "κακομοίρα" τη Sony, το PS3 με τα πολλά τα Demo +++ ήσουν και παλιότερα...αλλά είδες πώς αλλάζουν οι καιροί βρε...χαμογέλα λίγο λοιπόν και κλείσε και σύ το ματάκι στη Μαμά-Sony δεν είναι κακό :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Ελπίζω φυσικά να αναφέρεσαι αποκλειστικά σε μας, γιατί οι πιο πολλοί καλά καλά δεν έχουν γρήγορες γραμμές και δεν ξέρουν τι σημαίνει torrent...Άλλο ο απλός ο κόσμος (και ειδικά στην Ελλάδα) και άλλο ο καμένος που κατεβάζει όλο το Internet και μπανίζει από τέτοια...

Το οπαδικό του PS3 αν γουστάρει νοικιάζει και καμια ταινία Blu-Ray από το Video-Club της γειτονιάς του. Προσωπικά αν θα αγοράσω ταινία θα είναι κάποια που την γουστάρω τρελά γιατί συνήθως δεν βλέπω μια ταινία πάνω απο 1 φορά. Δεν κατάλαβα δηλαδή άποψη πρέπει να έχουν μόνο όσοι αγοράζουν ταινίες...γουστάρω αυτό που έκανα χρόνια τώρα από εποχή VHS να πηγαίνω στο Video Club και να τσιμπάω την ταινιούλα μου...Όχι ότι τώρα βρίσκω πάνω από 20-30 τίτλους Blu-Ray αλλά από το τίποτα....

Σε νέες κυκλοφορίες στο χέρι της είναι να το κάνει...από τη στιγμή που θα ασχοληθεί αποκλειστικά με ένα φορμά που έχει την απαιτούμενη χωρητικότητα.

Καλά εδώ που έφτασε το θέμα δεν είναι δύσκολο και επειδή η κάθε εταιρία δεν κοιτάει το συμφέρον του καταναλωτή, θα κάνει ότι μπορεί για να αποδεσμευτεί από την αποκλειστικότητα του HD-DVD

:happy_9: :happy_9: :happy_9:

Με τη σειρά που τα έθεσες :

Να στεναχωριέμαι ?? Γιατί ? Ποιός ο λόγος ?
Απλά δεν είμαι και μακάκας να χαίρομαι για κάτι που δεν με αφορά...:happy_9:

Το bluray ποιός είπε ότι είναι κακό? ( πλην του region των FOX / DISNEY που με ενδιαφέρουν...)

Big guy , ένα φοβερό αποκλειστικό παιχίδι έβγαλε που ξετρελάθηκα μετά από
σχεδόν ένα χρόνο αναμονής...(uncharted)
Ε, δεν είμαι και ηλίθιος να χαίρομαι ως τώρα για αυτό...Από εδώ και πέρα μακάρι να βγάζει 5 το μήνα...
Εσύ μπορείς να το έβλεπες ,να το "ξεσκόνιζες" το ps3 και να το καμάρωνες...:happy_9: :happy_9: ..δικαίωμά σου....εγώ θέλω να μου δίνει καλά παιχνίδια και δεν θέλω να κάνω υπεμονή...

Όλοι ΜΑΣ ανακαλύψαμε το κατέβασμα..δεν σημαίνει ότι μπορούμε κιόλας...
Το "όλοι ΣΑΣ" όμως πήγαινε στο ότι δεν ξέρω εάν και θα κατεβάζετε και θα συνεχίζετε να αγοράζετε όπως ελπίζω να κάνω εγώ... Και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους, παρά μόνο για τον εαυτό μου..:cool_4:

Προφανέστατα και έχουν άποψη όλοι ! Αλλά κάποιοι μπορούν να έχουν ένα λόγο παραπάνω...Όχι δίκιο , απλά ένα λόγο παραπάνω...

Ναι στο χέρι της είναι...θα το κάνει ????

Φίλε μου αυτά είναι συμβόλαια εκ. δολλαρίων...
Αν η toshiba το τραβήξει και δεν υπάρχουν ειδικοί όροι στα συμβόλαια η άποψη σου θα παραμείνει άποψή σου και μόνο..

** και μη μου κολλάτε και πολύ γιατί με αυτά τα χάλια που έχει η ΑΕΚ με τον rotation-κολλημένο -ισπανό , θα σας πώ καμιά κουβέντα...:cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
7
Να στεναχωριέμαι ?? Γιατί ? Ποιός ο λόγος ?
Απλά δεν είμαι και μακάκας να χαίρομαι για κάτι που δεν με αφορά...:happy_9:
Μακάκας δεν ξέρω αν είσαι και ούτε θα σε κρίνω από ένα Forum, αλλά γιατί νομίζω ότι με την αντιστοιχη κίνηση της Paramount και το HD-DVD είχες χαρεί; Ρε σύ, μήπως τότε σε αφορούσε;

Το bluray ποιός είπε ότι είναι κακό? ( πλην του region των FOX / DISNEY που με ενδιαφέρουν...)
Η ξεχνάς εύκολα ή πιστεύεις ακράδαντα το ρητό που λέει: ότι δεν μπορείς να πολεμήσεις αγαπησέ το...:happy_9:

Big guy , ένα φοβερό αποκλειστικό παιχίδι έβγαλε που ξετρελάθηκα μετά από
σχεδόν ένα χρόνο αναμονής...(uncharted)
Ε, δεν είμαι και ηλίθιος να χαίρομαι ως τώρα για αυτό...Από εδώ και πέρα μακάρι να βγάζει 5 το μήνα...
Εσύ μπορείς να το έβλεπες ,να το "ξεσκόνιζες" το ps3 και να το καμάρωνες...:happy_9: :happy_9: ..δικαίωμά σου....εγώ θέλω να μου δίνει καλά παιχνίδια και δεν θέλω να κάνω υπεμονή...
Ω Ζωρζ....Είσαι ντεμοντέ!...πρίν λίγο καιρό ήταν στη μόδα..τα ξεσκονίσματα, τα Demo, τα 256MB της κάρτας γραφικών του PS3 που ποτέ δεν θα είχε γραφικά 360 (εδώ γελάμε)...Πάντως εγώ πλέον βλέπω ότι οι χρήστες που το έχουν δεν το ξεσκονίζουν και παιχνιδάκια παίζουν και ταινιούλες βλέπουν και μουσική ακούν και On-line παίζουν, και ασχολούνται με το Linuxάκι τους...A! και το κυριότερο δουλεύει και δεν κάνει σαν τουρμπίνα....:cool_11:

Όλοι ΜΑΣ ανακαλύψαμε το κατέβασμα..δεν σημαίνει ότι μπορούμε κιόλας...
Το "όλοι ΣΑΣ" όμως πήγαινε στο ότι δεν ξέρω εάν και θα κατεβάζετε και θα συνεχίζετε να αγοράζετε όπως ελπίζω να κάνω εγώ... Και δεν μπορώ να μιλάω για άλλους, παρά μόνο για τον εαυτό μου..:cool_4:
Ναι ωραία αλλά που κολάει αυτό στην κουβέντα που κάνουμε για το διάδοχο του DVD που ξέρει όλος ο κόσμος...Να του κάνουμε σεμινάρια τορεντολογίας;

Προφανέστατα και έχουν άποψη όλοι! Αλλά κάποιοι μπορούν να έχουν ένα λόγο παραπάνω...Όχι δίκιο , απλά ένα λόγο παραπάνω...
Τέσπα, δεν καταλαβαίνω το λόγο...

Ναι στο χέρι της είναι...θα το κάνει ????
Δεν ξέρω, εσύ ξέρεις; Το μόνο που ξέρω είναι ότι θεωρητικά πλέον γίνεται με το Blu-Ray που λίγο καιρό πριν κάποιοι έλεγαν και ότι η παραπάνω χωρητικότητα είναι άχρηστη...μειονέκτημα το έκαναν και αυτό

Φίλε μου αυτά είναι συμβόλαια εκ. δολλαρίων...
Αν η toshiba το τραβήξει και δεν υπάρχουν ειδικοί όροι στα συμβόλαια η άποψη σου θα παραμείνει άποψή σου και μόνο..
Δεν ξέρω τι όροι υπάρχουν, αλλά αυτό που ξέρω είναι ότι καμία εταιρία δεν θέλει να χάνει λεφτά...

Reaction score
6
Απάντηση: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Επισης θα διαφωνησω με το αν η υπαρξη των δυο φορμά επιρρεασε τις πωλησεις. Μπορειτε να κανετε τη διαπιστωση και μονοι σας μεσα απ'το avsite. Ποσοι ζητανε τη βοηθεια σας και βρισκονται σε διλημμα, σε πιο player να επενδυσουν. Εσεις(εμεις) μονοι σας δεν τους προτεινετε να περιμενουν? Ε τι να περιμενουν λοιπον αφου θελετε να συνεχισει η συνυπαρξη?
Προφανώς η συμβουλή που λεει περίμενε δεν εχει να κανει με την συνύπαρξη των δυο φορματ αλλα με την έλλειψη ελληνικών υποτίτλων.
Εκτος και αν πιστεύεις πως με ένα φορματ ξαφνικα η ελληνική αγορα θα αρχισει να αγοραζει εκατοντάδες players για να χαρεί τους 30 τιτλους της sony και τον ενα του HDDVD.

Είναι γελοιo για τον μεσο ελληνα ( που προφανώς είναι ασχετος με το αντικείμενο) να αγοράσει τωρα player όταν δεν υπάρχουν τιτλοι στην αγορα του.
Φυσικα υπάρχουν οι πρωτοπόροι ( οι λεγόμενοι HD freaks ) που από την αρχη ξηλώθηκαν για να τα εχουν όλα , και τέτοιοι είναι πολλα από τα μελη αυτου του φορουμ που πραγματικά ενδιαφέρθηκαν για την υψηλή ανάλυση και όχι για κόντρες υπερ της sony η του HDDVD αγοραζοντας από την αρχη ps3 δίνοντας 600 ευρω και HDDVD player δινοντας αλλα 400 ευρω.
Σε αυτούς βαλτε και αυτους που επέλεξαν το pc ( και συνεχίζουν να το κανουν) ώστε να μπορουν εκτος από τα να απολαμβάνουν την υψηλή αναλυση να εχουν και ελληνικούς υπότιτλους.

Όταν θα υπάρχουν στην αγορα αρκετοί τιτλοι με ελληνικούς υπότιτλους και κάθε μηνα θα βγαινουν περιπου 10 νεοι τιτλοι τοτε θα μπορει ο ελληνας καταναλωτης να αγοράσει συσκευή και δεν θα εχει δίλημμα τι να επιλέξει γιατι ως τοτε θα υπαρχουν σε ακομα φθηνότερη τιμη τα universal players .

Reaction score
1.844
.... Και τέλος η Paramount έχει 18 μήνες συμβόλαιο αποκλειστικό με το hd-dvd forum..δύσκολα θα πέσει το hd-dvd εάν δεν παραδοθεί και αυτή η εταιρία ....
Δημοσίευμα των Financial Times ισχυρίζεται ότι η Paramount έχει έναν όρο στο συμβόλαιο που καθορίζει την αποκλειστικότητα της διάθεσης των τίτλων της στο format HD-DVD, ο οποίος επιτρέπει στην εταιρεία να αποσύρει την "εμπιστοσύνη" της στο συγκεκριμένο format στην περίπτωση που η Warner στραφεί στο Blu-ray.
Απο το pc mag.gr

Paramount set to drop HD-DVD

Reaction score
14
Sub , ο μοναδικός λόγος για να "χαίρομαι" ( που ποτέ δεν το έκανα..)για ενδεχόμενη επικράτηση του hd-dvd θα ήταν το region free σε όλα τα studios..
Ναθινγκ ελς...:happy_9: :happy_9:
Πάντα ήθελα και τα δύο για λόγους που έχω εξηγήσει..

Reaction score
14
Και βεβαίως είχα και εν μέρει έχω ( σωστά ή λανθασμένα ) πολλά επιχειρήματα και λόγους προτίμησης ...
Οι περισσότεροι απλά θέλουν bluray γιατί έχουν ps3...
Δεν υπάρχουν σημεία επαφής σε διάλογο ρε παιδιά έτσι...

Reaction score
1
Απάντηση: Re: TO TELOS TOY HD-DVD...H WARNER ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ BLU-RAY!!!

Ποιό πολύ είναι το "οπαδικό" του ps3 και πολύ χαβαλέ με την κατάσταση...
Διαφωνώ αλλά το δέχομαι σαν πραγματικότητα.
Κανεις λαθος. Θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα οτι στα διαφορα διαδυκτιακα poll(ακομα και εδω στο avsite) αυτοι που ειχαν αγορασει απ'την αρχη ps3, το ειχαν κανει με την προυποθεση οτι κατα πρωτον ειναι blu ray player και μετα ως παιχνιδομηχανη. Μεσα σ'αυτους κι εγω.

Δεν θελω να υπερισχυσει το blu ray επειδη εχω ps3. Το αντιθετο, πηρα ps3 πολυ συνειδητοποιημενα, επειδη ηθελα να βλεπω υψηλη ευκρινεια και επειδη πιστευα απ΄την πρωτη στιγμη οτι θα κερδισει το blu ray (ξαναλεω με εκατ.ps3 στα σπιτια δεν γινοταν να χασει).

Reaction score
1

Προφανώς η συμβουλή που λεει περίμενε δεν εχει να κανει με την συνύπαρξη των δυο φορματ αλλα με την έλλειψη ελληνικών υποτίτλων.
Εκτος και αν πιστεύεις πως με ένα φορματ ξαφνικα η ελληνική αγορα θα αρχισει να αγοραζει εκατοντάδες players για να χαρεί τους 30 τιτλους της sony και τον ενα του HDDVD.

Είναι γελοιo για τον μεσο ελληνα ( που προφανώς είναι ασχετος με το αντικείμενο) να αγοράσει τωρα player όταν δεν υπάρχουν τιτλοι στην αγορα του.
Φυσικα υπάρχουν οι πρωτοπόροι ( οι λεγόμενοι HD freaks ) που από την αρχη ξηλώθηκαν για να τα εχουν όλα , και τέτοιοι είναι πολλα από τα μελη αυτου του φορουμ που πραγματικά ενδιαφέρθηκαν για την υψηλή ανάλυση και όχι για κόντρες υπερ της sony η του HDDVD αγοραζοντας από την αρχη ps3 δίνοντας 600 ευρω και HDDVD player δινοντας αλλα 400 ευρω.
Σε αυτούς βαλτε και αυτους που επέλεξαν το pc ( και συνεχίζουν να το κανουν) ώστε να μπορουν εκτος από τα να απολαμβάνουν την υψηλή αναλυση να εχουν και ελληνικούς υπότιτλους.

Όταν θα υπάρχουν στην αγορα αρκετοί τιτλοι με ελληνικούς υπότιτλους και κάθε μηνα θα βγαινουν περιπου 10 νεοι τιτλοι τοτε θα μπορει ο ελληνας καταναλωτης να αγοράσει συσκευή και δεν θα εχει δίλημμα τι να επιλέξει γιατι ως τοτε θα υπαρχουν σε ακομα φθηνότερη τιμη τα universal players .

Συμφωνουμε αλλα πιστευω οτι και οι ετ.διανομης περιμενουν να τελειωσει η ιστορια, να μεινει δλδ ενα φορμά για να το υποστηριξουν με υποτιτλους.

Reaction score
14

Κανεις λαθος. Θυμαμαι πολυ χαρακτηριστικα οτι στα διαφορα διαδυκτιακα poll(ακομα και εδω στο avsite) αυτοι που ειχαν αγορασει απ'την αρχη ps3, το ειχαν κανει με την προυποθεση οτι κατα πρωτον ειναι blu ray player και μετα ως παιχνιδομηχανη. Μεσα σ'αυτους κι εγω.

Δεν θελω να υπερισχυσει το blu ray επειδη εχω ps3. Το αντιθετο, πηρα ps3 πολυ συνειδητοποιημενα, επειδη ηθελα να βλεπω υψηλη ευκρινεια και επειδη πιστευα απ΄την πρωτη στιγμη οτι θα κερδισει το blu ray (ξαναλεω με εκατ.ps3 στα σπιτια δεν γινοταν να χασει).

Έλα βρε Μπάμπη μου τώρα που το πήρες για player....Το πήρες και για player...
Έχεις δηλώσει 50 φορές ότι δεν σε ενδιαφέρει η αγορά του εξωτερικού χωρίς υπότιτλους..Αυτό αποκλείει και την Ευρώπη...
Τι έβλεπες λοιπόν τότε που το πήρες????
Τι βλέπεις και σήμερα?????

Ή δεν θες να το παραδεχθείς αυτό που σου λέω ή έχεις την υπομονή του Ιωβ...:happy_9:

Καλά έκανες και το αγόρασες ..Καλά έκανα και εγώ που από την πρώτη μέρα που βγήκε είχα ήδη 2 ταινίες..

Και δικαίωμα του καθενός να υποστηρίζει ότι θέλει για τους δικούς του λόγους..
Αλλά σε αυτή την ιστορία έχετε ξεχάσει το στόχο...που δεν είναι άλλος από την απόλαυση μιας κινηματογραφικής ταινίας στην καλύτερη μεταφορά της..

Αυτό για να γίνει θέλει καλά transfers και ποικιλία στην επιλογή..
Όταν πέρασαν 6-7 μήνες για να "βγάλει μάτια" το bluray και όταν ακόμη και σήμερα δεν νοιάζει κανένα σας εάν ένα έργο θα έρθει με 6 μήνες καθυστέρηση στην Ευρώπη ,εάν έρθει, αυτό δείχνει εμμονή στο format και όχι στο ζητούμενο..

Και έχω το θάρρος της γνώμης μου και τον παραπάνω λόγο που προανέφερα γιατί έχω και τα δύο..γιατί μπορώ να είμαι αντικειμενικός 100%...δεν με νοιάζει ποιό θα βγεί..

Αν κάτι με "καίει" είναι το να μήν επικρατήσει το sd και γίνει lasedisc το hd....
Δεν αντέχεται το sd μετά από τα hd-dvd και bluray..

Reaction score
6

Συμφωνουμε αλλα πιστευω οτι και οι ετ.διανομης περιμενουν να τελειωσει η ιστορια, να μεινει δλδ ενα φορμά για να το υποστηριξουν με υποτιτλους.
Σε αυτό δεν εχεις καθόλου αδικο.
Πραγματικα οι μονοι μπερδεμένοι είναι οι έλληνες διανομείς ( και όχι οι καταναλωτες) που απλως περιμένουν τι θα αγοράσουν ( δηλαδή τι θα διανέμουν) ανεξαρτητα εάν ηδη στην ελλαδα εχουν αρχίσει να αγοραζουν οι πελατες τους από το εξωτερικο.
Και ετσι παντως παλι θα καθυστερήσουν περιμένοντας ποιο φορματ θα υποστηρίξει η Private ( α καλα , αν δεν δηλώσει υποστήριξη και η τελευταία HBO στο bluray δεν πρόκειται να κουνήσουν το δακτυλάκι τους)

Με Bluray, HDDVD και universal players θα τα ειχαμε όλα στην χωρα μας όπως ακριβως τα θέλουμε ( και ας μην ερχόταν ποτε επίσημα το HDDVD στην χωρα μας)

Reaction score
0
LAS VEGAS — Major U.S. filmmaker Paramount Pictures Corp is considering switching its support from the HD DVD format promoted by Toshiba Corp and its allies to the rival Blu-ray DVD format developed by a group of companies led by Sony Corp, the Financial Times reported Tuesday.

If Paramount does switch sides, it would end up following Warner Bros Entertainment Inc, the filmmaking arm of Time Warner Inc, which said Friday it had decided to embrace the Blu-ray exclusively by dropping support for the HD DVD.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis