- Reaction score
- 4
Τα γραφικα οπως παντα , λιγο καλυτερα απο της πραγματικοτητας :happy_8:
Νίκο (όπως έχω ήδη αναφέρει) το GT HD κατέβηκε σε περίπου 2 ώρες.
Παροχέας μου η ΟΤΕΝΕΤ και η ταχύτητά μου 1Mbps.
Ξύνεις κι εσύ πληγές??:mad_3: :happy_5: :happy_5:
Στέλνω στον προβολέα μου "μόνο" 576p γιατί ο προβολέας μου είναι Matterhorn (με άλλα λόγια ανάλυσης 1024 Χ 576) και φαντάζομαι ότι είναι κουτό να ανεβάσω την ανάλυση σε 720p ή 1080p για να κάνει μετά ο προβολέας downscale στα 576p.
Bέβαια θα δοκιμάσω κάποια στιγμή μήπως υπάρχει κάποια βελτίωση (και ουσιαστικά θα κάνω ένα συγκριτικό ανάμεσα στον scaler του InFocus SP 5700 και του PS3) για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους.......:happy_6:
Το λογικό είναι να πάρω κάποια στιγμή έναν νέο προβολέα 1080 και μάλιστα DLP (και καταπροτίμησην όχι 3τσιπο) αλλά τώρα το αποκλείω 100%
Αν θέλεις απλά το GT HD, αυτό υπάρχει στο ελληνικό κατάστημα. Αφού φτιάξεις το λογαριασμό σου πηγαίνεις στο μενού στο network και θα δεις να γράφει Playstation Store από κάτω. Εκεί θα βρεις το GT HD Concept 2.0Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.
Ειμαι σε αναμονη για τις οδηγιες.
Από τότε έχω αλλάξει αρκετά πράγματα.Και εγώ που έχω παρόμοιο σε ανάλυση προβολέα με το component καλώδιο για ps3 ήταν τεράστια η διαφορά σε 1080. Πχ στο Assassin που δεν έβλεπες καλά τους χάρτες και τα γράμματα με 1080 φαίνονται όλα άψογα ενώ πριν με το default καλώδιο στις ταράτσες δεν έβλεπες καλά και μακριά, τώρα φαίνονται πολύ καλά τα πάντα. Δοκίμασέ το αξίζουν τα +16ευρώ για το original καλώδιο της Sony. Απλά πρέπει να παίζεις λίγο και με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του ps3.
Τέλος μικρή διαφορά το καλώδιο είχε και στα καλά dvd ενοικίασης !
Ferrari F2007 in GT5 Prologue και αλλα πολλα.
http://www.gtplanet.net/
ΩΩΩΩΩΩΩωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω :107: :107: :107: :107: :107: :107:
Θα τα πουμε μεσα παιδες :605:Να τααααααα μας...
και από κεί που δεν είμαι fan του GT θα το περιμένω πως και πως :138::138::138:
Θα τα πουμε μεσα παιδες :605:
Δηλαδη δεν θα τα πουμε μεσα? :138:Κωστάκη......
Τι είδος τσάι πίνεις???
:116: :142: :138: :139:
Δεν χρειαζεται τιποτα εκτος απο συνδεση στο internet.Λοιπον θελω πληροφοριες για το πως θα παιξουμε online..ψειρα λεγε....Και μετα μην αρχιζεις δεν εμπαινε η 3η και σπινιαριζα πολυ...:107::107::107:
Μπλα μπλα μπλα μπλα μπλα.........:142:Αυτή τη φορά θα σε λιώσω στο online!! (την άλλη δεν μπόρεσα!!!):137::137: