GRAN TURISMO HD, free for PS3

Reaction score
0
Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Εαν δεν ειχε alfa romeo το racing παιχνιδι θα ητανε;;;cuore sportivo(αν και μεταξυ μας εχει γινει σαν wv ιταλικη,εχει χασει το sportivo),αλλα εχει και μια απιστευτη ιστορια πισω της σε αγωνες και στημενα αμαξια."happy_1"

Reaction score
11
Νίκο (όπως έχω ήδη αναφέρει) το GT HD κατέβηκε σε περίπου 2 ώρες.
Παροχέας μου η ΟΤΕΝΕΤ και η ταχύτητά μου 1Mbps.

Ξύνεις κι εσύ πληγές??:mad_3: :happy_5: :happy_5:
Στέλνω στον προβολέα μου "μόνο" 576p γιατί ο προβολέας μου είναι Matterhorn (με άλλα λόγια ανάλυσης 1024 Χ 576) και φαντάζομαι ότι είναι κουτό να ανεβάσω την ανάλυση σε 720p ή 1080p για να κάνει μετά ο προβολέας downscale στα 576p.
Bέβαια θα δοκιμάσω κάποια στιγμή μήπως υπάρχει κάποια βελτίωση (και ουσιαστικά θα κάνω ένα συγκριτικό ανάμεσα στον scaler του InFocus SP 5700 και του PS3) για καθαρά εγκυκλοπαιδικούς λόγους.......:happy_6:

Το λογικό είναι να πάρω κάποια στιγμή έναν νέο προβολέα 1080 και μάλιστα DLP (και καταπροτίμησην όχι 3τσιπο) αλλά τώρα το αποκλείω 100%

Και εγώ που έχω παρόμοιο σε ανάλυση προβολέα με το component καλώδιο για ps3 ήταν τεράστια η διαφορά σε 1080. Πχ στο Assassin που δεν έβλεπες καλά τους χάρτες και τα γράμματα με 1080 φαίνονται όλα άψογα ενώ πριν με το default καλώδιο στις ταράτσες δεν έβλεπες καλά και μακριά, τώρα φαίνονται πολύ καλά τα πάντα. Δοκίμασέ το αξίζουν τα +16ευρώ για το original καλώδιο της Sony. Απλά πρέπει να παίζεις λίγο και με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του ps3.
Τέλος μικρή διαφορά το καλώδιο είχε και στα καλά dvd ενοικίασης !

Reaction score
0
Παντελως ασχετος με το PS3, απλα ενας φιλος μου εφερε το δικο του για update (ειχε την 1.5v...)
Του εκανα και ενα acount (ελλαδα) αλλα δεν βρισκω το ελληνικο ή αμερικανικο καταστημα, οπως αναφερθηκε εδω, για να κατεβασω το GT HD.

Καποια βοηθεια;

Eυχαριστω.

Reaction score
4
To συγκεκριμενο υπαρχει μονο στο Ιαπωνικο store.
Οποτε θα πρεπει να φτιαξεις εκει ενα account που δεν ειναι και οτι πιο ευκολο.

Reaction score
62
Κάπου υπάρχουν οδηγίες για άνοιγμα λογαριασμού στο Γιαπωνέζικο store. Θα ψάξω να τις βρώ και θα τις ποστάρω αργότερα...

Reaction score
0
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας.

Ειμαι σε αναμονη για τις οδηγιες.
Αν θέλεις απλά το GT HD, αυτό υπάρχει στο ελληνικό κατάστημα. Αφού φτιάξεις το λογαριασμό σου πηγαίνεις στο μενού στο network και θα δεις να γράφει Playstation Store από κάτω. Εκεί θα βρεις το GT HD Concept 2.0
Αν θέλεις το demo του GT5 Prologue (μπέρδεμα :crazy_1: ) αυτό υπάρχει μόνο στο γιαπωνέζικο κατάστημα και περίμενε τις οδηγίες για το πως θα φτιάξεις λογαριασμό γιατί είναι όλα στα γιαπωνέζικα.

Reaction score
0
Marvin το GT HD ηθελα, το βρηκα σ΄ευχαριστω. Το ειχα γραψει και στο αρχικο μυνημα μου.

Ας μπουνε και οι οδηγιες για το γιαπωνεζικο καταστημα, μπορει να τις χρειαζετε και καποιος αλλος φιλος.

Reaction score
62
How to Create a Japanese PS Network Account and Download Mainichi Issyo

Well if you're like me, you like anything for free and today I found a free way to some import gaming! How awesome is that?

So what we're going to need to do is create a Playstation Network Account. Since you probably already have US account associated with your current user, you'll probably have to create a new user on your PS3.

After that, create a new PS Network. When you do this, instead of selecting United States as your country, Select Japan. From there, we have some forms to fake our way through.

I'm borrowing pictures from Kotaku since I don't have a nice HDTV to take pictures of. You wouldn't want pictures from my CRT TV!

It will then ask if you want a master or sub account. Choose master (the top choice)

After that click the button on the bottom right to continue past the agreement

Now comes the first text fields. In the top one, put in an e-mail address. I used a spam.la address (you can make up whatever you want @spam.la no registration required. You can then go to spam.la to check you address by putting in your prefix in the filter). Then enter your password twice. And finally whatever you want in the last box. That would be your password retrieval answer.

Now enter your online alias aka gamertag. It does check against US lists (I think) so come up with something other than your US PS Account.

Now I believe this next form is your name and gender and something else...I'm not really sure. Just enter random crap.

Next is the address (I think?) form. First text field is a 3 digit number (I used 123). I used the first option in the drop down box (any of the 3-character ones). Then the rest was random garbage.

Now I think it asks you if you want to put money in your PS Network Store Wallet. Choose the second option otherwise you have to put in your credit card (I think).

There's one more screen with a single check box. I don't know what it is but I didn't check it. Afterwards, that's about it.

Now that you're done with that. You can log in to your Japanese Playstation Network account and go to the store. Here you'll find the Mainichi Issyo "game". As explained by IGN here, its less of a game and more of an interactive RSS reader and is completely useless if you don't know how to read Japanese. But its still whacky and kinda fun to mess around with!

Reaction score
51
Απάντηση: Re: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Και εγώ που έχω παρόμοιο σε ανάλυση προβολέα με το component καλώδιο για ps3 ήταν τεράστια η διαφορά σε 1080. Πχ στο Assassin που δεν έβλεπες καλά τους χάρτες και τα γράμματα με 1080 φαίνονται όλα άψογα ενώ πριν με το default καλώδιο στις ταράτσες δεν έβλεπες καλά και μακριά, τώρα φαίνονται πολύ καλά τα πάντα. Δοκίμασέ το αξίζουν τα +16ευρώ για το original καλώδιο της Sony. Απλά πρέπει να παίζεις λίγο και με τις υπόλοιπες ρυθμίσεις του ps3.
Τέλος μικρή διαφορά το καλώδιο είχε και στα καλά dvd ενοικίασης !
Από τότε έχω αλλάξει αρκετά πράγματα.
Κατ' αρχήν μέσω component έχω ανεβάσει την ανάλυση στα 1080 και αποδείχθηκε ότι ο scaler του InFocus είναι πολύ καλός αφού το τελικό αποτέλεσμα είναι πολύ καλύτερο από το αρχικό.
Ανεβαίνω μέχρι 1080p σε παιχνίδια (πχ GT HD & GT5 prologue demo) & 1080i σε BluRay...

Πριν από δύο βδομάδες έγινα (επιτέλους) ευτυχής κάτοχος 10μετρου HDMI και περιμένω έναν αντάπτορα HDMI-->DVI-M για να μπορώ να σηκώσω στα 1080p και τα BluRay αλλά και τα DVD (upscale στο PS3):happy_4:

Reaction score
4
Αντε λιγες μερες μεινανε και μην ξεχναμε επειδη θα βγει και στο Store , μπορουμε να το μοιραστουμε με αλλους 4 φιλους μας.
Θα βγει γυρω στα 7 ευρω το ατομο :137:

Ferrari F2007 in GT5 Prologue και αλλα πολλα.
http://www.gtplanet.net/

aaDSC05225.jpg

GTX

Reaction score
39
Να τααααααα μας...

και από κεί που δεν είμαι fan του GT θα το περιμένω πως και πως :138::138::138:

Reaction score
0
Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Λοιπον θελω πληροφοριες για το πως θα παιξουμε online..ψειρα λεγε....Και μετα μην αρχιζεις δεν εμπαινε η 3η και σπινιαριζα πολυ...:107::107::107:

Reaction score
4
Re: Απάντηση: GRAN TURISMO HD, free for PS3

Κωστάκη......
Τι είδος τσάι πίνεις???
:116: :142: :138: :139:
Δηλαδη δεν θα τα πουμε μεσα? :138:

Λοιπον θελω πληροφοριες για το πως θα παιξουμε online..ψειρα λεγε....Και μετα μην αρχιζεις δεν εμπαινε η 3η και σπινιαριζα πολυ...:107::107::107:
Δεν χρειαζεται τιποτα εκτος απο συνδεση στο internet.
Μεσα απο το μενου του εχει επιλογη online και λογικα invite.
Ευκολα και ανετα :144:
Οτι αλλο θες στειλε pm και θα τα βρουμε ολα :615:

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.308
Members
38.540
Νεότερο μέλος
Ionianpower