- Reaction score
- 0
Πώς γίνεται ? είναι περίπου 8 σε αριθμό, και η κάθε μία 120 Min διάρκεια.Ακούω.wall_1
Σωστό.Μόνο μην βιαστείτε να πετάξετε τις κασέτες γιατί δεν ξέρετε αν τα dvd θα παίζουν και μετά από 5-10 -15 χρόνια ;-)
κέρδισες, θα σε προτιμήσω :cool_1: από όλες τις γνώμες.(ευχαριστώ όλους όσους είχαν την ευγενή καλοσύνη:crazy_3Αν πάλι δεν έχεις κάρτα τηλεόρασης για PC ή αντίστοιχο USB TV, μπορείς να πάρεις μια που να έχει είσοδο video audio από εξωτερική πηγή και έτσι να περάσεις τις κασέτες μέσω του PC σε DVD.
H AverMedia μάλιστα έχει αρκετά τέτοια μοντέλα, όπως το AverMedia Hybrid FM Volar. Αυτό μάλιστα γράφει και απευθείας σε Mpeg-2, έτοιμο για DVD Authoring.
Είναι πραγματικότητητα ότι και τα ψηφιακά μέσα δεν είναι αθάνατα.Εδώ βέβαια θα εκφράσω τον προβληματισμό μου, on-off topic: οι παλαιότερες φωτογραφίες στην οικογένειά μου έχουν "ηλικία" περίπου 80 χρονών. Μια φορά τις εμφάνισε ο φωτογράφος, και πάει τελείωσε. Μετά από άλλα 80 χρόνια, θα υπάρχουν τα σημερινά μας DVD, οι σκληροί δίσκοι, οι κασέτες, οι ψηφιακές εκτυπώσεις, και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο? Ή θα πρέπει κάθε λίγο και λιγάκι να μεταφέρουμε το υλικό σε άλλα μέσα, χωρίς ποτέ να είμαστε βέβαιοι ότι τελικά θα το σώσουμε για τις επόμενες γενιές?
Υποθέτω εννοεί κάρτα γραφικών με εισόδους video, οι λεγόμενες VIVO (video in - video out).κέρδισες, θα σε προτιμήσω :cool_1: από όλες τις γνώμες.(ευχαριστώ όλους όσους είχαν την ευγενή καλοσύνη:crazy_3.Κώστα έχω δύο επιλογές, η μία είναι κάρτα τηλεόρασης με είσοδο audio-video και η άλλη μια κάρτα με εισόδους audio-video? Υπάρχουν κάρτες μόνο με εισόδους audio-video?
έχω μια VIDEOCAMERA αλλά έχει ΙN/OUT μόνο RCA,δυστυχώς. Μήπως υπάρχει τρόπος με GREEK PATENTA?wall_1Όχι engexpert, δεν γνωρίζω αν υπάρχουν κάρτες μόνο με εισόδους A/V.
Πάντως αυτό που λέει ο NikosK, για μετατροπή μέσω βιντεοκάμερας, (αν βέβαια έχεις κάποια που να έχει αυτή τη δυνατότητα), είναι ακόμα καλύτερη λύση και φυσικά χωρίς κόστος.
Αν πάλι καταλήξεις σε κάρτα τηλεόρασης, μετά την μετατροπή των κασετών σε DVD, θα σου μείνει και η κάρτα να βλέπεις TV.
Εγώ πάντως θα συνιστούσα να είναι εξωτερική (USB), για να μην έχεις τυχόν προβλήματα με άλλο PC που τυχόν πάρεις στο μέλλον.
Αν κατάλαβα δεν έχει δυνατότητα σύνδεσης firewire;έχω μια VIDEOCAMERA αλλά έχει ΙN/OUT μόνο RCA,δυστυχώς. Μήπως υπάρχει τρόπος με GREEK PATENTA?wall_1
Κωνσταντίνε, έχω ένα Aver TV Box 9, που δέχεται S-Video σαν είσοδο αλλά πως το κάνεις capture στο σκληρό σου δίσκο?Αν πάλι δεν έχεις κάρτα τηλεόρασης για PC ή αντίστοιχο USB TV, μπορείς να πάρεις μια που να έχει είσοδο video audio από εξωτερική πηγή και έτσι να περάσεις τις κασέτες μέσω του PC σε DVD.
H AverMedia μάλιστα έχει αρκετά τέτοια μοντέλα, όπως το AverMedia Hybrid FM Volar. Αυτό μάλιστα γράφει και απευθείας σε Mpeg-2, έτοιμο για DVD Authoring.
Είναι ένα εξωτερικό κουτί που παίζει και χωρίς τη χρήση υπολογιστή αλλά μπορεί και να συνδεθεί με ένα. Ως εκ τούτου δεν συνοδεύεται από κάποιο λογισμικό. Αρα κανείς θα πρέπει να κάνει χρήση third party λογισμικού που θα μπορεί να εκμεταλλευτεί την ύπαρξη του tuner.Δεν ξέρω ezervoud τι μπορεί να κάνει το Aver TV Βοx 9 που έχεις.
Λογικά αν συνδέεται και με PC θα μπορεί να κάνει capture το σήμα που θα δεχθεί από το S-video που διαθέτει.
Εδώ θα πρέπει να σε βοηθήσει περισσότερο κάποιος που θα το έχει, για να σου πει στα σίγουρα αν μπορεί να κάνει capture.