Καλώδιο ρεύματος;

Reaction score
5
Δεν έχω πρόβλημα Νίκο. Απλά σαν μικρό παιδί έχω κι εγώ ερωτήσεις.

Κρυογέννεση λοιπόν. Κάπου το έχω ξανακούσει. Τι είναι και τι κάνει αυτό; Και γιατί βελτιώνει τον ήχο μου;

Reaction score
0
πω πω παληκαρια εμεινα αφωνος .
απλα να μου λυσεται μια απορια .αν οντως ενα μετρο καλωδιο δεν κανει διαφορα ( για να υπαρχει η διαφορα πρεπει να υπαρχει και το αναλογο συστημα οχι για κουφους) τοτε καποιοι κατασκευαστες θα τρωγοντουσαν μεταξυ τους για το καλυτερο και ειναι παρα πολλοι, και μην μου πειτε ολοι θελουν να μας τα παρουν γιατι δεν μας τα περνουν και με το ζορι θελουμε και τα δινουμε .οσο για την κρυογενεση ειναι μια παρα πολυ καλη και φθηνη λυση και αξιζει καθε ευρω .και για καθε τυπου/τιμης καλωδια λυχνιες και τα συναφη

Reaction score
8
πω πω παληκαρια εμεινα αφωνος
Eγω εμεινα στην Πατρα

για να υπαρχει η διαφορα πρεπει να υπαρχει και το αναλογο συστημα οχι για κουφους
για βγαλτο εξω ρε να δουμε τι εχεις

τοτε καποιοι κατασκευαστες θα τρωγοντουσαν μεταξυ τους για το καλυτερο
εχεις την εντυπωση οτι βαζουν το καλυτερο καλωδιο ρευματος που μπορουν; Ελα να δεις το ps audio gcph που εχω τι καλωδιο εχει σε σχεση με τα extra πολυ καλα καλωδια που παραγει η ιδια η εταιρεια.

και μην μου πειτε ολοι θελουν να μας τα παρουν
οχι το κανουν για την ψυχη της μανας τους

θελουμε και τα δινουμε
οχι πληθυντικος παρακαλω

[οσο για την κρυογενεση ειναι μια παρα πολυ καλη και φθηνη λυση και αξιζει καθε ευρω .και για καθε τυπου/τιμης καλωδια λυχνιες και τα συναφη/QUOTE]

αυτο σηκωνει πολυυυυυυυυυ μεγαααααααληηηηηηηηηηηηη συζητηση-οχι απαραιτητα αρνητικη, αλλα οχι και απαραιτητα θετικη.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Καλώδιο ρεύματος;

Πριν τα δώσει κάποιος για χάι-σιχτίρ καυλώδιο ρεύματος, καλύτερα να δει αν η συσκευή του διαθέτει AC INLET with EMI Filter

και νομίζω πως δεν πρόκειται να χρειαστεί κάτι παραπάνω.

Σπύρος Μπλάτσιος

Διακεκριμένο μέλος
Reaction score
305
Απάντηση: Re: Καλώδιο ρεύματος;

οσο για την κρυογενεση ειναι μια παρα πολυ καλη και φθηνη λυση και αξιζει καθε ευρω .και για καθε τυπου/τιμης καλωδια λυχνιες και τα συναφη
Και αυτό που στηρίζεται παρακαλώ, (ιδίως για τα καλώδια);

Μπορείτε να μου εξηγήσετε διότι η λογική μου δεν φτάνει ως εκεί...

Reaction score
8
Αυτο το εχεις δοκιμασει? Ειχε αποτελεσμα?
Οχι Η λογικη μου λεει πως πρεπει να δουλευει. Απο την στιγμη ομως που δεν το εχω δοκιμασει δεν μπορω να το πω απολυτα. Οταν ομως σταθεροποιεις και φιλτραρεις το ρευμα αυτο δεν βοηθαει τις συσκευες;

Reaction score
1.844
Απάντηση: Καλώδιο ρεύματος;

Αυτο το εχεις δοκιμασει? Ειχε αποτελεσμα?
Η αρχή γίνεται απο εδώ:
Πριν τα δώσει κάποιος για χάι-σιχτίρ καυλώδιο ρεύματος, καλύτερα να δει αν η συσκευή του διαθέτει AC INLET with EMI Filter
και νομίζω πως δεν πρόκειται να χρειαστεί κάτι παραπάνω.
Το ίδιο λέει και ο thanasis k.
αντε και ενα τετοιο
Κόστος AC INLET with EMI Filter περίπου 15-20 ευρώ. Εννοείται πως το έχω δοκιμάσει και είχε αποτελέσματα. Ίσως γιατί στην περιοχή μου, λόγω γειτνίασης με το δάσος καρειών του Υμμητού, η ραδιοσυχνότητα πάει σύννεφο.
Ο σταθεροποιητής έχει να κάνει με σημεία όπου το ρεύμα έχει αυξομειώσεις τάσης, αλλά δεν το καθαρίζει από παράσιτα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Καλώδιο ρεύματος;

αν διαβασεις τι εστυ κρυογενεση θα καταλαβεις που αποφερει βελτιωσεις.

Reaction score
0
Eγω εμεινα στην Πατρα

για βγαλτο εξω ρε να δουμε τι εχεις

εχεις την εντυπωση οτι βαζουν το καλυτερο καλωδιο ρευματος που μπορουν; Ελα να δεις το ps audio gcph που εχω τι καλωδιο εχει σε σχεση με τα extra πολυ καλα καλωδια που παραγει η ιδια η εταιρεια.

οχι το κανουν για την ψυχη της μανας τους

οχι πληθυντικος παρακαλω

[οσο για την κρυογενεση ειναι μια παρα πολυ καλη και φθηνη λυση και αξιζει καθε ευρω .και για καθε τυπου/τιμης καλωδια λυχνιες και τα συναφη/QUOTE]

αυτο σηκωνει πολυυυυυυυυυ μεγαααααααληηηηηηηηηηηηη συζητηση-οχι απαραιτητα αρνητικη, αλλα οχι και απαραιτητα θετικη.
καλα εναι οταν απαντας να συμπεριλαμβνεις ολα οσα λεω και οχι αυτα που σε βολευουν

Reaction score
10
Oταν γινει καταννοητο οτι hi-end ειναι η αναζητηση και του 1% παραπανω στον ηχο, τοτε θα σταματησουν να υπαχουν και πολλες απο τις διαμαχες που βλεπουμε καθημερινα. Ανεξαρτητα απο το αν αυτο το 1% αξιζει τα λεφτα του η οχι. Εξαλλου το "αξιζει" συναυδει και με το βαθος της τσεπης του καθενος.

Κοινως, μιλαμε σε τελειως διαφορετικο μηκος κυματος, οποτε δεν προκειται να συμφωνησουμε ποτε.

sk

Reaction score
499
Δεν νομίζω να υπάρχει «διαφορετικό μήκος κύματος».

Απλώς δεν υπάρχει συναντίληψη ....

Κάποιοι θεωρούν ότι έχουν ήδη κατακτήσει το 99 % απλώς και μόνο με την αγορά (άντε και την τοποθέτηση) και αναζητούν το υπόλοιπο 1% από τα καλώδια, ενώ κάποιοι άλλοι, (προφανώς πεσιμιστές), μάλλον κάνουν συντηρητικότερους υπολογισμούς του ποσοστού επίτευξης στόχου ......

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
22.949
Re: Απάντηση: Re: Καλώδιο ρεύματος;

Κοίτα να δεις, η λογική δεν σ' αφήνει να φτάσεις ως εκεί, αντιθέτως σε εμποδίζει. Βλέπεις, τα προβλήματα μ' εσένα είναι δύο. Πρώτον, είσαι έξυπνος (και όχι ηλίθιος), και δεύτερον, είσαι φτωχός, δεν έχεις βαθιά τσέπη ρε παιδί μου. Έχεις απλώς τσεπούλα, και δεν τη βάζεις να ιδρώσει λίγο.

Πτωχέ! :happy_9:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
πω πω αυτα τα νικελωμενα χαπακια μου εκαναν το μυαλο κομποστα
α να μην ξεχασω στο ηλεκτροσοκ να παρω το φιλτρο ρευματος γιατι τα παρασιτα με χαλανε

Reaction score
10
Δεν νομίζω να υπάρχει «διαφορετικό μήκος κύματος».

Απλώς δεν υπάρχει συναντίληψη ....

Κάποιοι θεωρούν ότι έχουν ήδη κατακτήσει το 99 % απλώς και μόνο με την αγορά (άντε και την τοποθέτηση) και αναζητούν το υπόλοιπο 1% από τα καλώδια, ενώ κάποιοι άλλοι, (προφανώς πεσιμιστές), μάλλον κάνουν συντηρητικότερους υπολογισμούς του ποσοστού επίτευξης στόχου ......

SK το ιδιο λεμε. Με την αγορα και την τοποθετηση των μηχανων καλυπτεις ενα 60-70% αν ματσαρουν και και και....Μετα αρχιζουν τα ζορια.

Δυστυχως καποιοι εδω μεσα δεν εχουν δει καν το τελος της ταινιας και νομιζουν οτι μπορουν να την κριτικαρουν εχοντας δει μονο τους τιτλους αρχης.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.841
Members
38.505
Νεότερο μέλος
wendigo