- Reaction score
- 10
Παντως εγω απο τη παιδικη μου ηλικια το Μυλοποταμο και το Τυμπακι ηξερα απο τη Κρητη.....χαχαχαχαχαα
*Πως να δανεισω κατι που δεν εχω ;;!! Ναρκωτικα παιρνεις ;;!! Αν δεν μπορουσε να αλλαξει την θεση τους δεν θα μπορουσε να ακουσει τα καλωδια μου .*Άρα θα δάνειζες καλώδιο ηχείων σε μήκος τέτοιο που θα ήταν αδύνατο να το δοκιμάσει ο άνθρωπος χωρίς να κάνει μετακόμιση;!
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το έγραψες για να φανεί "ο καλός έμπορος που δανείζει πάντα καλώδια".
**Παραμένει βέβαια το γεγονός ότι δεν αναφέρεις πουθενά πως πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα του στησίματος των ηχείων.
Τον χαρακτήρα μου και το ήθος μου δεν είσαι σε θέση να τα κρίνεις. Το έχουμε ξαναπει.
Ας μείνουμε στο θέμα μας.
Φτιαχνουν και εχει μπουγατσες με κανναβη και τις στελνουν βορεια ;;!!:cool_11: :cool_11:Εχεις κατι με τον Μυλοποταμο, κυριος?:cool_11:
A, oπότε η μετακόμιση των ηχείων θεωρείται δεδομένη.*Πως να δανεισω κατι που δεν εχω ;;!! Ναρκωτικα παιρνεις ;;!! Αν δεν μπορουσε να αλλαξει την θεση τους δεν θα μπορουσε να ακουσει τα καλωδια μου .
Στο forum ντρεπόσουν να τα γράψεις ή είναι επαγγελματικό μυστικό;**Φυσικα και θα του εξεθετα την σωστη τοποθετηση απο κοντα .
Τότε να τελειώνεις τις φράσεις σου και τους διαλόγους, αλλιώς, αν βαριέσαι, να μην τις ξεκινάς καθόλου γιατί, όπως είδες, γυρίζουν boomerang και σε παρεξηγούμε.Το πως συμπεριφερομαι επαγγελματικα βεβαια δεν ειναι σε θεση να το κρινει καποιος απο μεμονωμενες φρασεις και ημιτελεις διαλογους ..
Να περιορίσουμε τη συζήτηση σε πράγματα που διαθέτεις και είσαι σε θέση, έστω και επιφανειακά, να κρίνεις - όπως καλώδια.Εσυ φυσικα εξαιρεισαι λογω ελλειψης μυαλου και ηθους.
Έλα ρε, τι πάρε-δώσε είχες με το Τυμπάκι;! :happy_6:Παντως εγω απο τη παιδικη μου ηλικια το Μυλοποταμο και το Τυμπακι ηξερα απο τη Κρητη.....χαχαχαχαχαα
Α, νταξ', γιατί από εκεί ήταν ο ένας μου παππούς. :cool_4:Ειχα μια κοπελα απο κει.....:smoking: