Καλώδιο ρεύματος;

Reaction score
10
Παντως εγω απο τη παιδικη μου ηλικια το Μυλοποταμο και το Τυμπακι ηξερα απο τη Κρητη.....χαχαχαχαχαα

LUXMAN

Επαγγελματίας
Reaction score
69
*Άρα θα δάνειζες καλώδιο ηχείων σε μήκος τέτοιο που θα ήταν αδύνατο να το δοκιμάσει ο άνθρωπος χωρίς να κάνει μετακόμιση;!
Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σε αυτή την περίπτωση είναι ότι το έγραψες για να φανεί "ο καλός έμπορος που δανείζει πάντα καλώδια".
**Παραμένει βέβαια το γεγονός ότι δεν αναφέρεις πουθενά πως πρέπει πρώτα να λυθεί το πρόβλημα του στησίματος των ηχείων.

Τον χαρακτήρα μου και το ήθος μου δεν είσαι σε θέση να τα κρίνεις. Το έχουμε ξαναπει.
Ας μείνουμε στο θέμα μας.
*Πως να δανεισω κατι που δεν εχω ;;!! Ναρκωτικα παιρνεις ;;!! Αν δεν μπορουσε να αλλαξει την θεση τους δεν θα μπορουσε να ακουσει τα καλωδια μου .

**Φυσικα και θα του εξεθετα την σωστη τοποθετηση απο κοντα . Το πως συμπεριφερομαι επαγγελματικα βεβαια δεν ειναι σε θεση να το κρινει καποιος απο μεμονωμενες φρασεις και ημιτελεις διαλογους . Εσυ φυσικα εξαιρεισαι λογω ελλειψης μυαλου και ηθους . Ολοι καταλαβαινουν διαβαζοντας αυτα που γραφεις οτι εισαι εμπαθης .

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
*Πως να δανεισω κατι που δεν εχω ;;!! Ναρκωτικα παιρνεις ;;!! Αν δεν μπορουσε να αλλαξει την θεση τους δεν θα μπορουσε να ακουσει τα καλωδια μου .
A, oπότε η μετακόμιση των ηχείων θεωρείται δεδομένη.
Sorry, δεν το κατάλαβα από τη μισή γραμμή post που έγραψες.
Είμαι σίγουρος ότι οι σύζυγοι των πελατών σου σε έχουν κατα-συμπαθήσει.

**Φυσικα και θα του εξεθετα την σωστη τοποθετηση απο κοντα .
Στο forum ντρεπόσουν να τα γράψεις ή είναι επαγγελματικό μυστικό;

Το πως συμπεριφερομαι επαγγελματικα βεβαια δεν ειναι σε θεση να το κρινει καποιος απο μεμονωμενες φρασεις και ημιτελεις διαλογους ..
Τότε να τελειώνεις τις φράσεις σου και τους διαλόγους, αλλιώς, αν βαριέσαι, να μην τις ξεκινάς καθόλου γιατί, όπως είδες, γυρίζουν boomerang και σε παρεξηγούμε.

Εσυ φυσικα εξαιρεισαι λογω ελλειψης μυαλου και ηθους.
Να περιορίσουμε τη συζήτηση σε πράγματα που διαθέτεις και είσαι σε θέση, έστω και επιφανειακά, να κρίνεις - όπως καλώδια.

Reaction score
10
Περα απο τη πλακα εχω μεγαλο συναισθηματικο δεσιμο με το Σπηλι στο Ρεθυμνο. Πηγαινα για τρια καλοκαιρια στη σειρα και μου αρεσε πολυ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas