- Reaction score
- 5
Θα μου απαντήσει κανεις εμένα;;;

Τι θες πάλι εσύ? Δεν βρήκες την κατεύθυνση?Θα μου απαντήσει κανεις εμένα;;;![]()
![]()
![]()
Eγω εμεινα στην Πατραπω πω παληκαρια εμεινα αφωνος
για βγαλτο εξω ρε να δουμε τι εχειςγια να υπαρχει η διαφορα πρεπει να υπαρχει και το αναλογο συστημα οχι για κουφους
εχεις την εντυπωση οτι βαζουν το καλυτερο καλωδιο ρευματος που μπορουν; Ελα να δεις το ps audio gcph που εχω τι καλωδιο εχει σε σχεση με τα extra πολυ καλα καλωδια που παραγει η ιδια η εταιρεια.τοτε καποιοι κατασκευαστες θα τρωγοντουσαν μεταξυ τους για το καλυτερο
οχι το κανουν για την ψυχη της μανας τουςκαι μην μου πειτε ολοι θελουν να μας τα παρουν
οχι πληθυντικος παρακαλωθελουμε και τα δινουμε
[οσο για την κρυογενεση ειναι μια παρα πολυ καλη και φθηνη λυση και αξιζει καθε ευρω .και για καθε τυπου/τιμης καλωδια λυχνιες και τα συναφη/QUOTE]
αυτο σηκωνει πολυυυυυυυυυ μεγαααααααληηηηηηηηηηηηη συζητηση-οχι απαραιτητα αρνητικη, αλλα οχι και απαραιτητα θετικη.
Αυτο το εχεις δοκιμασει? Ειχε αποτελεσμα?αντε και ενα τετοιο
![]()
σταθεροποιητης τασης
Και αυτό που στηρίζεται παρακαλώ, (ιδίως για τα καλώδια);οσο για την κρυογενεση ειναι μια παρα πολυ καλη και φθηνη λυση και αξιζει καθε ευρω .και για καθε τυπου/τιμης καλωδια λυχνιες και τα συναφη
Οχι Η λογικη μου λεει πως πρεπει να δουλευει. Απο την στιγμη ομως που δεν το εχω δοκιμασει δεν μπορω να το πω απολυτα. Οταν ομως σταθεροποιεις και φιλτραρεις το ρευμα αυτο δεν βοηθαει τις συσκευες;Αυτο το εχεις δοκιμασει? Ειχε αποτελεσμα?
Η αρχή γίνεται απο εδώ:Αυτο το εχεις δοκιμασει? Ειχε αποτελεσμα?
Το ίδιο λέει και ο thanasis k.Πριν τα δώσει κάποιος για χάι-σιχτίρ καυλώδιο ρεύματος, καλύτερα να δει αν η συσκευή του διαθέτει AC INLET with EMI Filter
και νομίζω πως δεν πρόκειται να χρειαστεί κάτι παραπάνω.
Κόστος AC INLET with EMI Filter περίπου 15-20 ευρώ. Εννοείται πως το έχω δοκιμάσει και είχε αποτελέσματα. Ίσως γιατί στην περιοχή μου, λόγω γειτνίασης με το δάσος καρειών του Υμμητού, η ραδιοσυχνότητα πάει σύννεφο.αντε και ενα τετοιο
αν διαβασεις τι εστυ κρυογενεση θα καταλαβεις που αποφερει βελτιωσεις.
Και αυτό που στηρίζεται παρακαλώ, (ιδίως για τα καλώδια);
Μπορείτε να μου εξηγήσετε διότι η λογική μου δεν φτάνει ως εκεί...
Eγω εμεινα στην Πατρα
για βγαλτο εξω ρε να δουμε τι εχεις
εχεις την εντυπωση οτι βαζουν το καλυτερο καλωδιο ρευματος που μπορουν; Ελα να δεις το ps audio gcph που εχω τι καλωδιο εχει σε σχεση με τα extra πολυ καλα καλωδια που παραγει η ιδια η εταιρεια.
οχι το κανουν για την ψυχη της μανας τους
οχι πληθυντικος παρακαλω
καλα εναι οταν απαντας να συμπεριλαμβνεις ολα οσα λεω και οχι αυτα που σε βολευουν[οσο για την κρυογενεση ειναι μια παρα πολυ καλη και φθηνη λυση και αξιζει καθε ευρω .και για καθε τυπου/τιμης καλωδια λυχνιες και τα συναφη/QUOTE]
αυτο σηκωνει πολυυυυυυυυυ μεγαααααααληηηηηηηηηηηηη συζητηση-οχι απαραιτητα αρνητικη, αλλα οχι και απαραιτητα θετικη.
Κοίτα να δεις, η λογική δεν σ' αφήνει να φτάσεις ως εκεί, αντιθέτως σε εμποδίζει. Βλέπεις, τα προβλήματα μ' εσένα είναι δύο. Πρώτον, είσαι έξυπνος (και όχι ηλίθιος), και δεύτερον, είσαι φτωχός, δεν έχεις βαθιά τσέπη ρε παιδί μου. Έχεις απλώς τσεπούλα, και δεν τη βάζεις να ιδρώσει λίγο.
Και αυτό που στηρίζεται παρακαλώ, (ιδίως για τα καλώδια);
Μπορείτε να μου εξηγήσετε διότι η λογική μου δεν φτάνει ως εκεί...
Δεν νομίζω να υπάρχει «διαφορετικό μήκος κύματος».
Απλώς δεν υπάρχει συναντίληψη ....
Κάποιοι θεωρούν ότι έχουν ήδη κατακτήσει το 99 % απλώς και μόνο με την αγορά (άντε και την τοποθέτηση) και αναζητούν το υπόλοιπο 1% από τα καλώδια, ενώ κάποιοι άλλοι, (προφανώς πεσιμιστές), μάλλον κάνουν συντηρητικότερους υπολογισμούς του ποσοστού επίτευξης στόχου ......