Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Είναι απλό, πατρονάρει τις δικές του business :)
ΠΡΟΣΟΧΗ λέω ότι είναι απλό, όχι ότι είναι και το σωστό :)
το θεμα ειναι ποτε εχεις κατι...? ή τι εχεις...?
το να αποκτησεις κατι σε 2 μερες αντι 20 εμενα δε θα με ευχαριστουσε αν αντι για 16mbit ειχα 8 σπιτι μου και στην πρωτη περιπτωση πληρωνα 32ευρω και στη δευτερη 60... γιατι στο 12μηνο θα ειχα ζημια 400ευρω και μιση ταχυτητα...
Σε αυτο το σκεπτικο λοιπον... που χωραει το "ΜΠΡΑΒΟ ΟΤΕ!" ?

Reaction score
3
H παροχή γραμμής πλέον στον ενναλακτικό γίνεται εντός 24 ωρών γιατί μετά το πρόστιμο που τρώει δεν τον συμφέρει ακόμη και να καθυστερήσει την γραμμή 6 μήνες για να πάρει τα πάγια. Συνήθως αργεί η κατάθεση αίτηματος στον ΟΤΕ και η μετέπειτα ενεργοποίηση του κυκλώματος από τον πάροχο. Αυτό ισχύει από τις αρχές του καλοκαιριού και μετά.
Η δική μου εμπειρία και συμφωνεί και δεν συμφωνεί με τα παραπάνω.
Δηλαδή πράγματι η Forthnet καθυστέρησε δραματικά να στείλει την εντολή στον ΟΤΕ για τη μεταφορά στο δίκτυο τους. Μάλιστα έγινε μετά από δική μου ενημέρωση προς αυτούς ότι δεν το είχαν κάνει και μου έλεγαν ότι μετά από 20 ημέρες (από τότε που είχα κάνει την αίτηση) θα χρειαζόντουσαν άλλες 10 ημέρες. Από τη στιγμή που έγινε η αίτηση χρειάστηκαν άλλες 10 εργάσιμες ημέρες για να γίνει η μεταφορά και μάλιστα ο τεχνικός του ΟΤΕ στο dslam της περιοχής μου είπε ότι "εσείς έχετε και την τηλεφωνία σας αλλού και πληρώνετε μόνο το πάγιο σε μας". Αφήνω τα σχόλια για εσάς

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

το θεμα ειναι ποτε εχεις κατι...? ή τι εχεις...?
το να αποκτησεις κατι σε 2 μερες αντι 20 εμενα δε θα με ευχαριστουσε αν αντι για 16mbit ειχα 8 σπιτι μου και στην πρωτη περιπτωση πληρωνα 32ευρω και στη δευτερη 60... γιατι στο 12μηνο θα ειχα ζημια 400ευρω και μιση ταχυτητα...
Σε αυτο το σκεπτικο λοιπον... που χωραει το "ΜΠΡΑΒΟ ΟΤΕ!" ?
Μάλλον έκανες λάθος post quote

Reaction score
4.674
Η δική μου εμπειρία και συμφωνεί και δεν συμφωνεί με τα παραπάνω.
Δηλαδή πράγματι η Forthnet καθυστέρησε δραματικά να στείλει την εντολή στον ΟΤΕ για τη μεταφορά στο δίκτυο τους. Μάλιστα έγινε μετά από δική μου ενημέρωση προς αυτούς ότι δεν το είχαν κάνει και μου έλεγαν ότι μετά από 20 ημέρες (από τότε που είχα κάνει την αίτηση) θα χρειαζόντουσαν άλλες 10 ημέρες. Από τη στιγμή που έγινε η αίτηση χρειάστηκαν άλλες 10 εργάσιμες ημέρες για να γίνει η μεταφορά και μάλιστα ο τεχνικός του ΟΤΕ στο dslam της περιοχής μου είπε ότι "εσείς έχετε και την τηλεφωνία σας αλλού και πληρώνετε μόνο το πάγιο σε μας". Αφήνω τα σχόλια για εσάς
Μπορεί ο κάθε τεχνικός είτε παρόχου είτε οτε να λέει ότι θέλει με δική του ευθύνη. Το δεδομένο είναι ότι πλέον αν αργήσει η μεταφορά έστω και μια μέρα είναι τρομερά ασύμφωρο για τον οτε αφού δεν υπάρχει περίπτωση να μην το εκμεταλευτεί ο πάροχος αφού υπάρχει εντολή από την ΕΕΤΤ. Δεν λεώ ότι δεν υπάρχει περίπτωση να αργήσουν να δώσουν την γραμμή. Απλώς αν το κάνουν θα έχουν μια μεγάλη χασούρα σε σχέση με τα έσοδα που προσφέρει μια γραμμή.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Kαλημέρα!
Για λύσε μου και μια απορία, μιας και τα "μπράβο" στον ΟΤΕ, ακούγονται κυρίως για τις ταχύτητες ενεργοποίησης... Για ποιον λόγο ακριβώς κάνει τις δικες του ενεργοποιήσεις σε 1-2 μέρες, και των εναλλακτικών ζητα 10+13 εργάσιμες?
Ας προσλαβον τεχνικους οι παροχοι να τα περνανε αμεσως...Δεν το καταλαβα..με τσαμπα προσωπικο θελουν να δουλεψουν οι παροχοι???Η μηπως αυτοι που δουλεουν στον οτε θα αφησουν τα dsl πισω για να κοιταξουν αλλα???Ας αφησουμε τις αμπελοφιλοσοφιες και ας δουμε λιγο την πραγματικοτητα...

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ας προσλαβον τεχνικους οι παροχοι να τα περνανε αμεσως...Δεν το καταλαβα..με τσαμπα προσωπικο θελουν να δουλεψουν οι παροχοι???Η μηπως αυτοι που δουλεουν στον οτε θα αφησουν τα dsl πισω για να κοιταξουν αλλα???Ας αφησουμε τις αμπελοφιλοσοφιες και ας δουμε λιγο την πραγματικοτητα...
Εσυ να αφησεις τις αμπελοφιλοσοφιες...
Οι παροχοι μια χαρα πληρωνουν τον ΟΤΕ οπου δεν κανει τιποτα τσαμπα...
Τωρα το καταλαβες? :happy_9::happy_8:

Reaction score
0
Αιμα μου καταλαβες τωρα
γιατι το Αιμα σου περασε μαυρα Χριστουγεννα
και κατραμι Πρωτοχρονια ?:happy_8:

Περα απο την πλακα και σε σχεση με αυτα που ανεφερε πιο πανω ο φιλος lykman και το Αιμα μου
PHP:
antony6
...Να πω επίσης ότι στον ΟΤΕ κυριαρχεί ένα κομφούζιο αυτόν τον καιρό 
γιατί οι αιτήσεις για αναβάθμιση στα 24 είναι χιλιάδες. 
Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να γίνεται έλεγχος της περιοχής από το 134 
πριν την προώθηση της αίτησης για αναβάθμιση.
ο Οτε με την ανακοινωση της 24αρας ,
"την μπηκε" απλα και εξυπνα στους εναλλακτικους ,
(χωρις να τον νοιαζει αν μπορει να υποστηριξει 24αρα -σε μεγαλη κλιμακα -
Απλα εβγαλε την ανακοινωση ,οποιος τσιμπησει τσιμπησε και στην πορεια βλεπει ποιανου θα δουλευει η ποιανου οχι.
Επισης κερδισμενος θα ειναι και απο τις τιμολογησεις της 24αρας
μεχρι να υποβαθμιστει σε 8ρα η 4αρα στον πελατη κυριο Χ .
Που δεν θα ειναι ειναι μονο ενας ο Χ .

PHP:
lykman
...Οταν (και αν) ωριμάσουν ποτέ οι πάροχοι (αλλά και εμείς σαν πελάτες), 
ισως να δούμε και τέτοιες [U][B]επιλογές ενδιάμεσων πακέτων, 
με κλιμακωτή χρέωση[/B][/U]...
Μεγαλη κουβεντα :cool_4:
Μιας και οι ταχυτητες που προσφερονται ειναι πλεον ικανοποιητικες -για το συνολο των χρηστων Internet -
νομιζω οτι το παιχνιδι πλεον θα παιχτει στην αξιοπιστια
και στην ποιοτητα των υπηρεσιων .
(Μια καλη ρεβανς για τους εναλλακτικους )

Και για τα mini dslam...εχει ο θεος .:happy_9:

ναι Αιμα μου.. κατάλαβα πολύ καλά τι πέρασες αφού σήμερα είναι η πρώτη μέρα που ουσιαστικά έχω συνεχώς ενεργή σύνδεση. 20 ημέρες τσατάλιασμα.

Να πω πάντως ότι μου άρεσε που πάντα κάποιος απαντούσε άμεσα στα τηλέφωνα προς τον ΟΤΕ και μάλιστα με ευγενικό τρόπο.

Σε ότι αφορά στις dslam τώρα.. από αξιόπιστη πηγή (συμφορουμίτης που κυκλοφορεί με τζόκεϊ ακόμη και τη νύχτα), έμαθα ότι οι minidslam ήδη έχουν εφαρμογές σε νέα καταστήματα τραπεζών. Συνεπώς δεν είναι και πολύ μακριά μας πιστεύω.

Τελικά είμαι εξαρτημένος από το ΙΝΤΕΡΝΕΤ... το παραδέχομαι.. '

ΜΕ ΛΕΝΕ ΑΝΤΩΝΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΧΑΛΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
3
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Θα συμφωνήσω με τον φίλο eNeRGy, δεν μπορεί κάποιος τρίτος να κάνει δουλειά στο "μαγαζί" του ΟΤΕ, γι' αυτό οι πάροχοι πληρώνουν τον ΟΤΕ να τους παρέχει αυτή την υπηρεσία. Η ΕΕΤΤ, σαν ρυθμιστική αρχή, εξασφαλίζει, το κατά δύναμη, να μην χρησιμοποιεί αυτό το πλεονέκτημα ο ΟΤΕ με τρόπο που να δημιουργεί άδικο πλεονέκτημα.

Οσο για τα mini dslam, είναι στο συμφέρον όλων να τα βάλουν όσο πιό γρήγορα γίνεται. Αν εγώ από τα 24 παίρνω 4Mbps πως θα περάσω ταυτόχρονα και IPTV? Γι' αυτό σας λέω στο συμφέρον τους είναι

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ξερω τον οτε πολυ καλυτερα απο σενα και πολυ καλυτερα απο οσο νομιζεις..το θεμα ειναι οτι οι παροχοι πρωτον χρωστανε ποοοοοοοολλλαααα λεφτα στον οτε και δευτερον οι παροχοι πληρωνουν για την συνεγκατασταση και οχι ΕΜΕΝΑ και τον καθε υπαλληλο του οτε για δικο τους....εγω πληρωνομαι απο το ελληνικο δημοσιο (οσο εχει μεινει ακομα στο κρατος ο οτε) και απο κανεναν παροχο...

Reaction score
5
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Φιλε μου... επειδη εισαι στον ΟΤΕ... τοτε θα σου πω... κοιτα να δουλευετε και να μην τα ξυνετε εκει οι ΟΤΕτζιδες οπως σας λενε ολοι στην αγορα... και μετα ελα πες μου για ιδεολογιες και κουραφεξαλα του ελληνικου δημοσιου...
Αμα σου λεω οτι τα ξερω απο πρωτο χερι πως "δουλευει" ο ΟΤΕ και οι θυγατρικες του... μη με τσιγκλας... παλι καλα που εχετε κατι οτεγκλομπ και λοιπες και σωζεστε... αλλιως εχουν βγαλει αιμα απο τις τσουγκρανες του ξυσηματος... Αϊντε!
Θελετε και μπραβο...

Reaction score
3
Φίλε eNeRGy, θα ήθελα να απαντήσω σε ένα κομμάτι των σχολίων σου σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών ADSL. Αν οι υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΤΕ μέσω του 134 δεν είναι οι καλύτερες της αγοράς τότε ποιές είναι, μην τρελαθούμε κιόλας. Οι εναλλακτικοί σ' αυτό το κομμάτι είναι για τα κλάματα. Οι τιμές είναι κάτι που θα σήκωνε βελτίωση (για τον ΟΤΕ) αλλά οι υπηρεσίες των εναλλακτικών και τα παρεχόμενα πακέτα μου θυμίζουν τους άσχετους που πουλάνε PC φτηνά γιατί μόνο εκεί ξέρουν να διαφοροποιηθούν. Δεν νομίζω ότι οι πελάτες ψάχνουν μόνο για το φτηνό αλλά για το σωστό αντίτιμο απέναντι στην υπηρεσία που πέρνουν. Και αυτό, για μένα, ισχύει για όλους και όλα και προς κάθε κατεύθυνση

Reaction score
0
Φίλε eNeRGy, θα ήθελα να απαντήσω σε ένα κομμάτι των σχολίων σου σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών ADSL. Αν οι υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΤΕ μέσω του 134 δεν είναι οι καλύτερες της αγοράς τότε ποιές είναι, μην τρελαθούμε κιόλας. Οι εναλλακτικοί σ' αυτό το κομμάτι είναι για τα κλάματα. Οι τιμές είναι κάτι που θα σήκωνε βελτίωση (για τον ΟΤΕ) αλλά οι υπηρεσίες των εναλλακτικών και τα παρεχόμενα πακέτα μου θυμίζουν τους άσχετους που πουλάνε PC φτηνά γιατί μόνο εκεί ξέρουν να διαφοροποιηθούν. Δεν νομίζω ότι οι πελάτες ψάχνουν μόνο για το φτηνό αλλά για το σωστό αντίτιμο απέναντι στην υπηρεσία που πέρνουν. Και αυτό, για μένα, ισχύει για όλους και όλα και προς κάθε κατεύθυνση
Aπλα με καλυψες φιλε μου....το παιδι επειδη νομιζει οτι εχει μεινει 30 χρονια πισω οτι ειναι και σωστος...και σε πληροφορω energy οτι δουλευω και πολυ παραπανω απο οσο νομιζεις...αλλα για τον οτε και τους συνδρομητες του...και στην τελικη οτι πληρωσεις παιρνεις...εξαλλου τα ποσοστα στα παραπονα των παροχων μαλλον με δικαιωνουν...

Reaction score
424
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Φίλε cabrio μη λες τέτοια πράγματα.
Αν έχεις όρεξη κάτσε και διάβασε το RUO να δεις τι γράφει και μετά τα ξαναλέμε.

Reaction score
5

Aπλα με καλυψες φιλε μου....το παιδι επειδη νομιζει οτι εχει μεινει 30 χρονια πισω οτι ειναι και σωστος...και σε πληροφορω energy οτι δουλευω και πολυ παραπανω απο οσο νομιζεις...αλλα για τον οτε και τους συνδρομητες του...και στην τελικη οτι πληρωσεις παιρνεις...εξαλλου τα ποσοστα στα παραπονα των παροχων μαλλον με δικαιωνουν...
Παραπανω βλεπουμε εναν αξιο κατοχο του ονοματος "ΟΤΕτζης"...
Παιδι...! Εκτος το οτι ενας αξιος ΟΤΕτζης δουλευει με ρυθμους καφενειου... (και ασε το customare care στην ακρη...) διαβασε...χμ... μαλλον καλυτερα... ΜΑΘΕ "το" RUO και ξεκινα δουλεια και για τους παροχους που ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κανεις... την δουλεια που μολις απεδειξες οτι ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ γιατι απλα δε γουσταρετε (οπως ειπες)!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Και επειδη ενας καλος ΟΤΕτζης δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ... παρε και το λινκ ετοιμο και καλο διαβασμα... (συγκεντρωσου 3 λεπτα... θα τα καταφερεις... καπου εκει στις ρητρες ειναι ολα τα λεφτα!)

http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT_02_05_07.html

Παιδι που λες οτι δουλευεις και δε ξερεις αν και πως δουλευεις...! :happy_4:

Τωρα πια, αφου και αν εμαθες τα παραπανω... θα δουλευεις και για τους παροχους γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ... και επειδη ουτος η αλλως εμεις σε πληρωνουμε (οχι για να επιλεγεις τι δουλειες θα κανεις) με τους φορους μας και απλα επειδη ετσι το θελουμε να γινει!... :crazy_1:

χαχαχαχαχαχαχα...
ο καλος ΟΤΕτζης ειναι αυτος που δε ξερει τι του γινεται τελικα ΓΕΝΙΚΑ...!

Reaction score
5

Φίλε eNeRGy, θα ήθελα να απαντήσω σε ένα κομμάτι των σχολίων σου σχετικά με την εξυπηρέτηση πελατών ADSL. Αν οι υπηρεσίες που παρέχει ο ΟΤΕ μέσω του 134 δεν είναι οι καλύτερες της αγοράς τότε ποιές είναι, μην τρελαθούμε κιόλας.
Ναι... το CC ειναι το καλυτερο... αλλα δε νομιζω οτι κατι τετοιο αξιζει διπλα λεφτα... αντε 5ευρω παραπανω... :cool_4:

Reaction score
0

... και επειδη ουτος η αλλως εμεις σε πληρωνουμε (οχι για να επιλεγεις τι δουλειες θα κανεις) με τους φορους μας και απλα επειδη ετσι το θελουμε να γινει!... :crazy_1:
Νομίζεις... Ακόμα και στο full llu όσοι πάμε, από την τιμή που πληρώνουμε στον ISP μας, τα 8.5€ από αυτά συνεχίζουν να πηγαίνουν στον ΟΤΕ...

(τα υπόλοιπα δεν τα σχολιάζω, γιατί θα παρεκτραπώ. Είναι η εξήγηση γιατί σε αυτήν την χωρα δεν προχωράει η ευρυζωνικότητα, όσο διαχειριστής της είναι ο πΟΤΕ).

Reaction score
14
ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα επρεπε για να πάνε μπροστά ολα τα θεματα να υπάρχει ενας ανεξαρτητος απο παροχή τηλεφώνου/ιντερνετ/κλπ κλπ και να ασχολείται μόνο με την τεχνκή κάλυψη όλης της επικράτειας.

Αυτός θα ήταν υπέυθυνος τόσο να περάσει γραμμές για ΟΤΕ, ΟΝ, ΦΟΡΘΝΕΤ, ΧΟΛ, ΟΤΕΝΕΤ, κλπ κλπ

όσο ο εχων το μαχαίρι εχει και το καρπούζι κατ'εμέ παίζει με όχι σημαδεμενη τράπουλα αλλά με τα φύλλα του άλλου να είναι seethrough!!!!

Ο ΟΤΕ ξέρει πόσους πελάτες εχει ο κάθε εναλλακτικός σε κάθε περιοχή σε αναμονή σύνδεσης, ξέρει τα μέγιστα όρια των γραμμών (ορίων χαλκού) που μπορεί να δώσει ή να κρατήσει για πάρτη του, ξέρει πόσο μπορεί να καθυστερήσει την παράδοση χαλκού σε πελάτη εναλλακτικού που και να είναι ΟΚ με την ΕΕΤΤ αλλά και να του τα σπασει τόσο του πελάτη που να τον αναγκάσει να πεί πάω στον πΟΤΕ

Και για το νταβατζιλίκι που πρέπει να πληρώνει ο κάθε εναλλακτικός πάροχος που προσφέρει full LLU και αναγκαστικά σκά €8.5ευρώ τον μήνα στον ΟΤΕ, ο ΟΤΕ είς αντάλλαγμα τι του δίνει? Ενα μύδι και ενα στρύδι...

5 μήνες περιμένω την forthnet να μου περάσει shared LLU στην περιοχή μου. εδώ και 3 1/2 μήνες εχουμε κολλήσει γιατί ο ΟΤΕ στο κέντρο κηφισιάς όπου συστεγάζεται το dslam της forthnet δεν της δίνει χαλκό ώστε να μερισθεί η γραμμή μου απο τον κατανεμητή του ΟΤΕ... ακουσων ακουσων... δεν εχουν λέει χαλκό ελεύθερο....

δυστυχώς και οπτική ίνα να περάσει ο ίδιος ο γενικός γραμματέας με τον δικό μας γενικό όσο ο ΟΤΕ είναι ο υπερανω πάσα υποψίας ενοχος και δολιος σαμποτέρ των εναλλακτικών όλα θα πηγαίνουν πίσω....

μου θυμίζει το ανεκδοτο του Χριστόδουλου... ο Ελληνας δεν λεει αχ να δουλεψω και εγώ να πάρω μια μερσεντές, αλλά εύχεται να του καεί του άλλου η δικιά του μερσεντές....!!!!

Ετσι και ο ΟΤΕ αντί να κοιτάει να προσφέρουν όλοι τα μέγιστα και ο καλύτερος και φθηνότερος να εχει το μερίδιο του λέωντος, κοιτάει απλά πώς να σαμποτάρει όλους ..... ομως απο συνήθεια των ΟΤΕτζήδων... σαμποτάρει και τις δικές του γραμμές!!!!!

Reaction score
173
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Πριν απο λιγο με πηραν απο otenet για demo κωδικους προσβασης.
Ειμαι πλεον στο club του οτε.
:happy_4:χολ δε θα μου λειψεις καθολου.

Reaction score
3
ΚΑΝΟΝΙΚΑ θα επρεπε για να πάνε μπροστά ολα τα θεματα να υπάρχει ενας ανεξαρτητος απο παροχή τηλεφώνου/ιντερνετ/κλπ κλπ και να ασχολείται μόνο με την τεχνκή κάλυψη όλης της επικράτειας.

Αυτός θα ήταν υπέυθυνος τόσο να περάσει γραμμές για ΟΤΕ, ΟΝ, ΦΟΡΘΝΕΤ, ΧΟΛ, ΟΤΕΝΕΤ, κλπ κλπ
Αυτό θα ήταν το σωστό να γίνει αλλά και πάλι μία τέτοια ανεξάρτητη αρχή θα στελεχωνόταν, κατά πάσα πιθανότητα, από τις υπάρχουσες διευθύνσεις του ΟΤΕ.

Θα έδινα 100% δίκιο στους εναλλακτικούς, αν και εκείνη με τη συμπεριφορά τους έδιχναν να το αξίζουν. Αλλά αυτή τη στιγμή και εκείνη κάνουν μία αρπαχτή, δυστυχώς. Μπορεί τώρα να γίνεται έτσι γιατί τόσα χρόνια έμπαιναν μέσα λόγω της τιμολογιακής πολιτικής του ΟΤΕ και αργότερα να φτιάξουν.

Πάντως θα πρέπει σ' αυτή τη χώρα να μάθουμε να λέμε τα πράγματα με τ' όνομα τους και να μην τα ποδοσφαιροποιούμε όλα. Δηλαδή για μένα, ο ΟΤΕ, δίνει καλύτερες υπηρεσίες στους πελάτες του. Μπράβο στον ΟΤΕ!!
Είναι ακριβός στα τιμολόγια του σύμφωνα με τις υπηρεσίες του? Κακός ο ΟΤΕ
Ο εναλλακτικός είναι κακός στις υπηρεσίες του? Να βελτιωθεί!
Είναι καλός στις τιμές του βάσει των υπηρεσιών του? Μάλλον παίζεται
Προσέξτε όμως τον καθένα τον κρίνουμε βάσει ανεξάρτητων αντικειμενικών κριτηρίων και όχι μόνο σε σχέση με τον άλλο.
Πχ. τα κόμματα κυβέρνησης, για μένα είναι στο 25 με 30, όποιο θέλετε πρώτο ή δεύτερο, με βάση το εκατό. Μπορεί το ένα να έχει ένα μικρό προβάδισμα από το άλλο αλλά και τα δύο είναι για κλάματα!!!!!
Για μένα, αυτό πρέπει να γίνει καταννοητό και ανάλογα να συμπεριφερόμαστε

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Παραπανω βλεπουμε εναν αξιο κατοχο του ονοματος "ΟΤΕτζης"...
Παιδι...! Εκτος το οτι ενας αξιος ΟΤΕτζης δουλευει με ρυθμους καφενειου... (και ασε το customare care στην ακρη...) διαβασε...χμ... μαλλον καλυτερα... ΜΑΘΕ "το" RUO και ξεκινα δουλεια και για τους παροχους που ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να κανεις... την δουλεια που μολις απεδειξες οτι ΔΕ ΚΑΝΕΤΕ γιατι απλα δε γουσταρετε (οπως ειπες)!

ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Και επειδη ενας καλος ΟΤΕτζης δεν εχει ιδεα απο ιντερνετ... παρε και το λινκ ετοιμο και καλο διαβασμα... (συγκεντρωσου 3 λεπτα... θα τα καταφερεις... καπου εκει στις ρητρες ειναι ολα τα λεφτα!)

http://www.eett.gr/opencms/sites/EETT/NewsReleases/PressReleases/DT_02_05_07.html

Παιδι που λες οτι δουλευεις και δε ξερεις αν και πως δουλευεις...! :happy_4:

Τωρα πια, αφου και αν εμαθες τα παραπανω... θα δουλευεις και για τους παροχους γιατι ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ... και επειδη ουτος η αλλως εμεις σε πληρωνουμε (οχι για να επιλεγεις τι δουλειες θα κανεις) με τους φορους μας και απλα επειδη ετσι το θελουμε να γινει!... :crazy_1:

χαχαχαχαχαχαχα...
ο καλος ΟΤΕτζης ειναι αυτος που δε ξερει τι του γινεται τελικα ΓΕΝΙΚΑ...!

O κλασσικος κλαψιαρης Ελληνας ......Βασικα δεν θα ασχολειθω γιατι το επιπεδο σου ειναι κατω του μετριου..οταν μαθεις τροπους μιλαμε παλι....Και οσο για τον αν επιλεγω τι θα κανω και παλι δικαιωμα μου ειναι....ΑΠΛΑ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΤΑ!!!!:cool_1:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.739
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab