Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

energy, δεν ξερω τι ζορι τραβας με τον ΟΤΕ.
Με τον ΟΤΕ κανενα... με τους ΟΤΕτζηδες -βλεπε παραπανω- πολλα...
Και δεν ειναι λιγοι... πιστεψε με...

Reaction score
2
Δηλαδη ο τυπακος που με πηρε τηλ για την isdn και ηρθε σε λιγοτερο απο 24 ωρες απο οταν τηλεφωνησα για να κλεισω ραντεβου πως σου φανηκε?

Συμφωνω οτι ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν υπαλληλοι που δουλευουν, και υπαλληλοι που ξυνουν, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...

Reaction score
5
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Ακριβως... δεν ισοπεδωσα τιποτα...
Ειπα: "και δεν ειναι λιγοι"... σου φαινεται ισοπεδωτικο αυτο...?

Reaction score
2
Δεν ειπα οτι ειναι αυτο ισοπεδωτικο, αλλα αν διαβασεις την προηγουμενη σελιδα, μαλλον θα καταλαβεις τι εννοω.

Reaction score
4
Δηλαδη ο τυπακος που με πηρε τηλ για την isdn και ηρθε σε λιγοτερο απο 24 ωρες απο οταν τηλεφωνησα για να κλεισω ραντεβου πως σου φανηκε?

Συμφωνω οτι ΠΑΝΤΟΥ υπαρχουν υπαλληλοι που δουλευουν, και υπαλληλοι που ξυνουν, αλλα μην τα ισοπεδωνουμε ολα...
Μήπως η επόμενη μέρα ήταν Σάββατο?
Το ξέρεις ότι όλες τις εξωτερικές δουλειές δίκτυου τις αφήνουν για Σάββατο για να τα παίρνουν διπλά?

Να σου πω πάλι τι γινόταν ΠΡΟ εναλλακτικών?
Βάζω ISDN μόλις πρωτομετακόμισα. Αναμονή 3 εβδομάδων για να έρθει το Netmod. Ερχετε το Netmod (μαζί με τον τεχνικό φυσικά, γιατί το σπίτι ήταν καινούργιο και δεν είχε γραμμή) και μου το συνδέει. Θα με ενεργοποιήσουν λέει (λες και ήταν internet!) σε κανα 2ωρο.... Εννοείτε Σάββατο, πάντα!
Μέχρι την επόμενη Παρασκευή, έβλεπα το link σβυσμένο....
Την Παρασκευή το απόγευμα (κατα τις 4 εννοώ) τσουπ! ανάβει το link... δοκιμάζω να πάρω τηλέφωνο, μια χαρά! Δοκιμάζω να μπω internet τίποτα... εννοείτε Dialup, είπαμε, προ-εναλλακτικών! Φραγή κλήσεων.
Παίρνω τηλέφωνο και μετά απο ώρες, και άπειρα tranfers βλέπω ότι έχω φραγή στις εξερχόμενες 09χχ κλήσεις.... ΛΟΓΩ ΧΡΕΟΥΣ!!!!!!
"Μα δεν μπορεί, λέω... πότε πρόλαβα, σήμερα ενεργοποιήθηκα"
'Εχετε δίκιο, το βλέπουμε και εμείς στο σύστημα" (μίλαγα με τους τεχνικούς στο τηλεφωνικό κέντρο πλέον)
"Ωραία, τότε αφαιρέστε την"
"Δεν μπορούμε, πρέπει να μας στείλει υπηρεσιακά βεβαίωση το λογιστήριο"
"Μα αφου σήμερα ενεργοποιήθηκα"
"Ναι αλλά έτσι πρέπει να γίνει"

Την Δευτέρα αίτηση για κατάργηση της φραγής σε κατάστημα του ΟΤΕ.
Την επόμενη Δευτέρα όλα καλά....

Για να μην πω, για το πότε θα είχαμε DSL αν δεν ήταν οι εναλλακτικοί.... ακόμα τα στοκαρισμένα Netmod θα πουλούσε ο ΟΤΕ....

Σύγκρινε την δική μου περίπτωση με την δική σου και βρες ποιός ευθύνεται για το ότι ο ΟΤΕ πετάει.... (άλλος Ικαρος και αυτός...)

Reaction score
2
Δευτερα με Τριτη εγινε η φαση.

Ρε συ, μαζι σου οτι σοβαρεψαν λογω των εναλλακτικων, γιατι τους μπηκε το αγγουρι. Καλα να παθουν, και καλα εκαναν. Αλλα αφου εχει τετοια συμπεριφορα πλεον η πλειοψηφια των εναλλακτικων σε ενα αρκετα μεγαλο μερος των πελατων τους, γιατι να παραμεινω σε αυτους? Για να με δουλευουν μεσα στη μουρη μου, η για να πληρωσω μιση ωρα σε ενα call center που ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με την εταιρια, απλα και μονο για να καταγραψει καποιος το παραπονο μου ή τη βλαβη μου?

Καλα, αυτο με το λογιστηριο ειναι αλλη απατη. Η vivo απο Αυγουστο που εγινε η αναβαθμιση απο 4ρα σε 10ρα (παγια αντιστοιχως 45 και 25 ευρω), μου χρεωνε το παγιο της 4ρας μεχρι το Δεκεμβριο...

Reaction score
4
Δευτερα με Τριτη εγινε η φαση.

Ρε συ, μαζι σου οτι σοβαρεψαν λογω των εναλλακτικων, γιατι τους μπηκε το αγγουρι. Καλα να παθουν, και καλα εκαναν. Αλλα αφου εχει τετοια συμπεριφορα πλεον η πλειοψηφια των εναλλακτικων σε ενα αρκετα μεγαλο μερος των πελατων τους, γιατι να παραμεινω σε αυτους? Για να με δουλευουν μεσα στη μουρη μου, η για να πληρωσω μιση ωρα σε ενα call center που ΟΥΔΕΜΙΑ σχεση εχει με την εταιρια, απλα και μονο για να καταγραψει καποιος το παραπονο μου ή τη βλαβη μου?

Καλα, αυτο με το λογιστηριο ειναι αλλη απατη. Η vivo απο Αυγουστο που εγινε η αναβαθμιση απο 4ρα σε 10ρα (παγια αντιστοιχως 45 και 25 ευρω), μου χρεωνε το παγιο της 4ρας μεχρι το Δεκεμβριο...
Εεεεε, Vivo ήθελες.... πήγαινε με κανα σοβαρό.... τι περιμένεις απο επιχειρηματίες που προσπαθούν να κάνουν αρπαχτές... Τι σχέση έχουν οι κλωστές και τα χαλιά με τις τηλεπικοινωνίες!!!!!

Reaction score
4.676
Χαρακτηρίζοντας ένα επάγγελμα με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια κάποιο μέλος έπεσαν να το φάνε όλοι και εν τέλει το μπάναραν.
Μου φένεται ότι τελικά τους πείραζε η παρουσία του και ο τρόπος που έβρισκε τα λαθασμένα λεγόμενα στους άλλους και όχι η "προσβολή" σε κάποιο επάγγελμα που ήταν τελικά η αφορμή.
Απ' ότι βλέπω 2 μέτρα 2 σταθμά.

Reaction score
1.213
Χαρακτηρίζοντας ένα επάγγελμα με όχι και τόσο κολακευτικά σχόλια κάποιο μέλος έπεσαν να το φάνε όλοι και εν τέλει το μπάναραν.
Μου φένεται ότι τελικά τους πείραζε η παρουσία του και ο τρόπος που έβρισκε τα λαθασμένα λεγόμενα στους άλλους και όχι η "προσβολή" σε κάποιο επάγγελμα που ήταν τελικά η αφορμή.
Απ' ότι βλέπω 2 μέτρα 2 σταθμά.
Ποιον μπαναραν ?

Reaction score
1.213
Δεν μου λετε κατι γιατι εχω χασει και καποια επεισοδια και πριν λιγο ανοιξα το χαρτι με τις ευχες και τις νεες προσφορες της αλtec...

Ποτε προβλεπεται ολη η Ελλαδα (δηλαδη και η επαρχια )να εχει ταχυτητα 24 μb μεσω οτε....οποτε και μεσω των παροχων που δεν εχουν ιδιοκτητο ?

Κοινως να περιμενω στην αλτεκ η να την κανω για καμμια forthnet..που υποτιθεται ντε και καλα θα μας ερθει εδω συντομα (εδω και μηνες το ακουω)..η αλλη αντιστοιχη με ιδιοκτητο (καμμια vivodi , vodaphone)

Nα μεινω στα αυγα μου η να φυγω ?? :cool_11: :cool_11:

Reaction score
4.676
Δεν έχει ειπωθεί προς το παρόν κάτι τέτοιο. Αν κάποιος ξέρει κάτι παραπάνω από εσωτερικές πληροφορίες ίσως μας πεί κάτι ανεπίσημο.

Reaction score
173

Δεν μου λετε κατι γιατι εχω χασει και καποια επεισοδια και πριν λιγο ανοιξα το χαρτι με τις ευχες και τις νεες προσφορες της αλtec...

Ποτε προβλεπεται ολη η Ελλαδα (δηλαδη και η επαρχια )να εχει ταχυτητα 24 μb μεσω οτε....οποτε και μεσω των παροχων που δεν εχουν ιδιοκτητο ?

Κοινως να περιμενω στην αλτεκ η να την κανω για καμμια forthnet..που υποτιθεται ντε και καλα θα μας ερθει εδω συντομα (εδω και μηνες το ακουω)..η αλλη αντιστοιχη με ιδιοκτητο (καμμια vivodi , vodaphone)

Nα μεινω στα αυγα μου η να φυγω ?? :cool_11: :cool_11:
Γιατι δεν παιρνεις το 134 να ρωτησεις ποτε θα ερθει η 24αρα ''στη σκεψη σου'';

Reaction score
0
Λοιπον να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα!!!
1ον : To αν θα περασουμε καποιες γραμμες παροχων , ποσες και ποτε εχουμε την επιλογη στις μεριζομενες προσβασεις (δηλαδη τηλεφωνο οτε και ιντερνετ παροχων) , ετσι οριζει ο νομος!!!

2ον το αν δουλευω η αν καθομαι εγω το ξερω εγω και ο προισταμενος μου και οι συναδελφοι μου

3ον τα σαββατα δεν τα ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ οπως ειπε καποιος φιλος , αλλα παιρνουμε υπερωριες οπου ετσι και αλλιως υα παιρναμε γιατι τα κονδυλια βγαινουν στην αρχη του χρονου , και οπως οριζει ο νομος δικαιουμαστε μεχρι 20 ωρες υπερωριες τον μηνα!!!

4ον δουλευουμε 7 μερες την βδομαδα για να μπορουν οι συνδρομητες του ΟΤΕ και των παροχων να εχουν αμεσα υλοποιημενα αιτηματα!!!

5ον καλο θα ειναι οποιος δεν γνωριζει καλα τα πραγματα να μην λεει ανακριβειες!!!!

6ον Καποιος ειπε ειπε γιατι να δουλεουμε σαββατα η κυριακες και να τα παιρνουμε διπλα???Γιατι πως αλλιως θα μπορεσουμε να υλοποιησουμε αιτηματα ακομη και της ιδιας μερας εφοσον μας εχουν προσθεσει τοσες δουλειες???Μηπως εγω δεν θελω να κατσω ενα σαββατοκυριακο σπιτι μου???

Οποιος νομιζει οτι καθομαστε οπως λεει απλα εχει μεινει τουλαχιστον 15 χρονια πισω...αλλα δυστυχως ο Ελληνας ετσι ηταν και ετσι ειναι , δεν κοιταει να ανεβει επιπεδο ο ιδιος παρα μονο τον νοιαζει να "φαει" τον διπλανο του!!!
Ηταν το τελευταιο σχολιο μου περι του θεματος!!!
Φιλικα , Νικος!!!!

Reaction score
14
Λοιπον να ξεκαθαρισω μερικα πραγματα!!!
1ον : To αν θα περασουμε καποιες γραμμες παροχων , ποσες και ποτε εχουμε την επιλογη στις μεριζομενες προσβασεις (δηλαδη τηλεφωνο οτε και ιντερνετ παροχων) , ετσι οριζει ο νομος!!!

2ον το αν δουλευω η αν καθομαι εγω το ξερω εγω και ο προισταμενος μου και οι συναδελφοι μου

3ον τα σαββατα δεν τα ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΔΙΠΛΑ οπως ειπε καποιος φιλος , αλλα παιρνουμε υπερωριες οπου ετσι και αλλιως υα παιρναμε γιατι τα κονδυλια βγαινουν στην αρχη του χρονου , και οπως οριζει ο νομος δικαιουμαστε μεχρι 20 ωρες υπερωριες τον μηνα!!!

4ον δουλευουμε 7 μερες την βδομαδα για να μπορουν οι συνδρομητες του ΟΤΕ και των παροχων να εχουν αμεσα υλοποιημενα αιτηματα!!!

5ον καλο θα ειναι οποιος δεν γνωριζει καλα τα πραγματα να μην λεει ανακριβειες!!!!

6ον Καποιος ειπε ειπε γιατι να δουλεουμε σαββατα η κυριακες και να τα παιρνουμε διπλα???Γιατι πως αλλιως θα μπορεσουμε να υλοποιησουμε αιτηματα ακομη και της ιδιας μερας εφοσον μας εχουν προσθεσει τοσες δουλειες???Μηπως εγω δεν θελω να κατσω ενα σαββατοκυριακο σπιτι μου???

Οποιος νομιζει οτι καθομαστε οπως λεει απλα εχει μεινει τουλαχιστον 15 χρονια πισω...αλλα δυστυχως ο Ελληνας ετσι ηταν και ετσι ειναι , δεν κοιταει να ανεβει επιπεδο ο ιδιος παρα μονο τον νοιαζει να "φαει" τον διπλανο του!!!
Ηταν το τελευταιο σχολιο μου περι του θεματος!!!
Φιλικα , Νικος!!!!
φίλε Νίκο πολύ ομορφη η τοποθετηση σου νομίζω κανει καθαρη την εικονα ότι ολοι δεν είναι ίδιοι και το τσουβάλιασμα καλών/κακών απλά δεν πρέπει να γίνεται αν θέλουμε να είμαστε σωστοι και αντικειμενικοί.

Θα συμφωνήσω με πολλά απο τα παιδιά ότι πολλοί "Οτετζήδες" είναι για τα μπάζα όπως και πολλοι αλλοι επαγγελματιες που μόνο στα χαρτιά είναι επαγγελματίες, όμως μην αψηφούμε το γεγονός οτι εχουμε συναντήσει και πολύ καλούς Οτετζήδες... τεχνικούς Τηλεπικοινωνιών θα τους αποκαλούσα και οχι Οτε...ες αφού με το μεράκι, τις γνώσεις τους και το κέφι να προσφέρουν (έστω και με λίγο γράσσο που πολλοί δεν το δέχονται ακόμα και αν επιμένεις!!!!) μας λύνουν πολλά προβλήματα αμεσα και γρήγορα.

Τώρα αν υπάρχουν καθυστερήσεις, γραψαρχιδισμοί και γενικά αντιμετωπίσεις πελατών με δημοσιουπαλληλίστικο χαρακτήρα (σε γενική έννοια και δεν τους βάζω όλους μέσα!!) αυτό είναι το δικάιωμα που μας εχουν δώσει αυτοί οι λίγοι ή πολλοί κακοί υπάλληλοι συνάδελφοι σου στον ΟΤΕ να αρχίζει το γενίκευμα και το τσουβάλιασμα, αδικο μέν αλλά πολλές φορές συνήθειο του Ελληνα να το κάνει!!!!

Εμένα με χαροποιεί το γεγονός ότι ενας τεχνικός του ΟΤΕ μας τιμά με την παρουσία του στο avsite και απο τα γραπτά του και την στάση του δείχνει οτι δεν είναι όλοι οι τεχνικοι για κάψιμο και υπάρχουν και αξιολογοι τεχνικοί με φιλότιμο και τσίπα σε αυτό τον δυσκίνητο Τηλεπικοινωνιακό Οργανισμό.

Reaction score
14
Παρήγγειλα την Παρασκευή νέα γραμμή για το σπίτι μου και πάνω σε αυτή Conn-X.

Η γραμμή μπήκε σήμερα Τετάρτη ενώ στο μεσοδιάστημα...κάθε ημέρα...με έπερναν από τον ΟΤΕ για να με ενημερώσουν.

Τον άνθρωπο του ΟΤΕ...τον έστησα. :oops:
Αυτός περίμενε, όπως παρακάλεσα το κέντρο που με πήρε τηλ. να μάθει τι συμβάινει.

Εκτος από την γραμμή, με δαπάνη του προσωπικού επαγελματικού του χρόνου, μου έφτιαξε και τις 3 (ασύνδετες) τηλεφωνικές πρίζες που έχει το σπίτι.
Όταν του είπα απλά να μου κάνει τις συνδέσεις και να με αφήσει εμένα να μοντάρω τις πρίζες για να μην καθυστερήσει στα ραντεβού του (τον έιχα στήσει κανα τέταρτο) μου λέει:
-Δεν συνηθίζω να αφήνω δουλειές στη μέση.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(Το πιστέυω ότι σε 10 ημέρες θα έχω Conn-x)

Reaction score
1.844
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Συμφωνώ πως αν δεν είχαν μπει στο παιχνίδι οι εναλλκτικοί μπορεί να δουλεύαμε ακόμα με κάρβουνο.

Αλλά,

σήμερα, όταν κρίνω ποιά είναι η καλύτερη επιλογή, δεν γράφω Ιστορία, διαλέγω την ποιοτικότερη απο εξυπηρέτηση, ταχύτητα και αξιοπιστία.

Οπότε διαλέγω Ο.Τ.Ε.
Θεωρώ μάλιστα λογική μια διαφορά τιμής προς τα πάνω. Ότι πληρώνεις παίρνεις, σ' αυτή τη παλιοζωή. :happy_6:

Αν παραθέσω "εμπειρία" μου με εναλλακτικό, θα πρέπει να το κάνω επώνυμα, γιατί θα είναι καταγγελία. Ίσως αν ήμουν στριμωγμένος να το έκανα, αλλά προτίμησα την απλούστερη λύση της αλλαγής προμηθευτή.

Που είναι και η καλύτερης μορφής καταγγελία. Μόλις η εταιρία (κάθε εταιρία) χάσει τον πελάτη (όχι έναν μόνο αλλά πολλούς), ή διορθώνεται ή κλείνει.:happy_9:

Reaction score
173

Παρήγγειλα την Παρασκευή νέα γραμμή για το σπίτι μου και πάνω σε αυτή Conn-X.

Η γραμμή μπήκε σήμερα Τετάρτη ενώ στο μεσοδιάστημα...κάθε ημέρα...με έπερναν από τον ΟΤΕ για να με ενημερώσουν.

Τον άνθρωπο του ΟΤΕ...τον έστησα. :oops:
Αυτός περίμενε, όπως παρακάλεσα το κέντρο που με πήρε τηλ. να μάθει τι συμβάινει.

Εκτος από την γραμμή, με δαπάνη του προσωπικού επαγελματικού του χρόνου, μου έφτιαξε και τις 3 (ασύνδετες) τηλεφωνικές πρίζες που έχει το σπίτι.
Όταν του είπα απλά να μου κάνει τις συνδέσεις και να με αφήσει εμένα να μοντάρω τις πρίζες για να μην καθυστερήσει στα ραντεβού του (τον έιχα στήσει κανα τέταρτο) μου λέει:
-Δεν συνηθίζω να αφήνω δουλειές στη μέση.

Τα συμπεράσματα δικά σας.

(Το πιστέυω ότι σε 10 ημέρες θα έχω Conn-x)
Μεχρι τη Δευτερα θα εισαι οκ.
Κι εμενα για δευτερη φορα μεσα σε 4 ημερες με ξαναπηραν τηλ για να μαθουν αν ειμαι ευχαριστημενος με την 24αρα κι αν κανει ντισκονεκτ(στη χολ εδω και 3 χρονια καθε ~18 ωρες επεφτε η συνδεση).Οταν τους ειπα οτι ολα ειναι μια χαρα μου ειπαν οτι ειναι στη διαθεση μου σε οτι χρειαστω!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Πολυ συγκινηθηκα με τον λογο του Νικου... αλλα δε ξεχνω ευκολα... αν και τελικα ειχε δικιο ο Μητσοτακης...

Και οσο για τον αν επιλεγω τι θα κανω και παλι δικαιωμα μου ειναι....:cool_1:
Ειδατε τι γινεται οταν ζηταει καποιος ενα Ονοματεπωνυμο να γινει μια καταγγελια...?
Απο μαγκες που δουλευουν οταν γουσταρουν... γινονται δουλευταραδες και εμεις ξεχναμε!!! )(

ΧΑ ΧΑ ΧΑ :crazy_1:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.775
Members
38.493
Νεότερο μέλος
Mili