Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Reaction score
173
Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Λοιπον χαλαρωστε και ακουστε.
Εγινε αιτηση σε καταστημα του οτε την Παρασκευη 1/2 για conn-x 24/1 ωρα 11.00
13.00 ειχα γραμμη στα 8/384.
21.00 με πηραν τηλεφωνο να μαθουν αν ειμαι ευχαριστημενος!!!
Σημερα 3/2 εχει γινει 24/1!

Απλα ευχαριστω.Πρεπει να λεμε και τα + αλλα και τα -
Στη χολ που ημουν 3 χρονια μου ειχαν βγαλει την ψυχη.
Δεν ξερω τι θα γινει στην πορεια αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι εχω να κανω με εξυπηρετηση πελατων που ξερουν πεντε πραγματα να σου πουν πριν χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο και ευγενικα ατομα!

Reaction score
0

Nα χαλαρώσουμε και να ακούσουμε τι? Γνωρίζοντας πλέον και απροκάλυπτα την αντίληψη των ίδιων των υπαλλήλων του για το αν και πως πρεπει να δουλεύουν για προβλήματα των εναλλακτικών (αλλά και πως αυξάνεται λογαριθμικά ο χρόνων εξυπηρέτησης εκείνων) ενώ είναι υποχρεωμένοι από τον νόμο να το κάνουν και δεν το κάνουν, σιγά μην τους δοξάσουμε κιόλλας... ΟΚ, το support και το aftersales των εναλλακτικών εχει προβλήματα, αλλά νομίζω ότι ο καθένας εχει βγάλει τα συμπεράσματα του για το αν ποτέ με το παρόν σύστημα πρόκειται ποτε να πάει μπροστά η ευρυζωνικότητα στην Ελλάδα...

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Εγινε αιτηση σε καταστημα του οτε την Παρασκευη 1/2 για conn-x 24/1 ωρα 11.00
13.00 ειχα γραμμη στα 8/384.
21.00 με πηραν τηλεφωνο να μαθουν αν ειμαι ευχαριστημενος!!!
Σημερα 3/2 εχει γινει 24/1!

Απλα ευχαριστω.Πρεπει να λεμε και τα + αλλα και τα -
Στη χολ που ημουν 3 χρονια μου ειχαν βγαλει την ψυχη.
Δεν ξερω τι θα γινει στην πορεια αλλα αυτο που βλεπω ειναι οτι εχω να κανω με εξυπηρετηση πελατων που ξερουν πεντε πραγματα να σου πουν πριν χτυπησεις το κεφαλι σου στον τοιχο και ευγενικα ατομα!

+++1 και προσπαθουμε για ακομα καλυτερα πραγματα..μεσα στο 2008 θα δειτε πολλα απο τον τηλεποικινωνιακο φορεα της χωρας μας!!!!:cool_4:

Reaction score
4
XAXAXA... ναι, θα τον δούμε επιτέλους να πωλήτε και μερικοί καρεκλοκένταυροι να φεύγουν σιγά-σιγά, μην τυχόν και δει και αυτός μια ασπρη μέρα...

BTW φίλε bmw318cabrio του OTE είσαι ή της OTEPlus?
Γιατί αν είσαι της δεύτερης νομίζω ότι πολύ κακά κάνεις και κοκορεύεσε....
Αν είσαι πάλι της πρώτης, συγνώμη για το καρεκλοκένταυρος, αλλά είσαι, τι να κάνουμε....

Reaction score
5

Ελατε ρε παιδια... κλασικος ΟΤΕτζης ειναι... (η τσουγκρανα που ελεγα...)
Τιποτα λιγοτερο... τιποτα περισσοτερο...

Reaction score
0

Ελατε ρε παιδια... κλασικος ΟΤΕτζης ειναι... (η τσουγκρανα που ελεγα...)
Τιποτα λιγοτερο... τιποτα περισσοτερο...

Zηλευεις???????:bravo::bravo::bravo:

Υγ Θα ηθελα να δω αν καποιος υπεθυνος μπορει να βαλει μια ταξη σε αυτη την ασυδωσια εκφρασεων που καταφερονται μερικοι....

Reaction score
0
XAXAXA... ναι, θα τον δούμε επιτέλους να πωλήτε και μερικοί καρεκλοκένταυροι να φεύγουν σιγά-σιγά, μην τυχόν και δει και αυτός μια ασπρη μέρα...

BTW φίλε bmw318cabrio του OTE είσαι ή της OTEPlus?
Γιατί αν είσαι της δεύτερης νομίζω ότι πολύ κακά κάνεις και κοκορεύεσε....
Αν είσαι πάλι της πρώτης, συγνώμη για το καρεκλοκένταυρος, αλλά είσαι, τι να κάνουμε....
1ον ειναι Πωλειται....
2ον ειμαι του ΟΤΕ και δεν ξερω απο καρεκλοκενταυρους μιας και ειμαι τεχνικος!!!
3ον Τα σχολια και παραπονα που βλεπω εδω και σε αλλα φορουμ για τους παροχους μαλλον δικαιωνουν τα λεγομενα μου!!!!:happy_4:

Reaction score
4
1ον, εχεις δίκιο, δυστηχώς απο το πολύ τρέξιμο δεν προλαβαίνω να μάθω ορθογραφία.... εσύ που έχεις χρόνο, να με διορθώνεις να μαθαίνω!

2ον, τεχνικός-ξετεχνικός, κάνεις ότι σου γουστάρει, έτσι δεν μας είπες? φυσικά και το κάνεις γιατί κανείς δεν σε κουνάει απο την θέση σου.... που να τους ξέρεις τους καρεκλοκένταυρους? έχεις δει κανένα πχ τρελό (δεν αναφέρομαι σε εσένα με αυτό τον χαρακτηρισμό) να το παραδέχετε? (δεν είμαι σίγουρος για την ορθογραφία του παραδέχετε... κοίτα το σε παρακαλώ...)

3ον φυσικά και βλέπεις αρνητικά σχόλια σε όλα τα φόρουμ.... γιατί οι γιαγιάδες και παπούδες που μέχρι πρότεινος (ούτε και εδώ είμαι σίγουρος για την ορθογραφία) δεν ήξεραν να μπουν να γράψουν! εκτός αυτού, κανένας δεν είχε ΟΤΕ γιατί απλά ΤΣΟΥΖΕΙ (σαν την Σούζι ένα πράγμα).... τιμολογιακά εννοώ, γιατί πέραν τούτου, και εγώ πιστεύω ότι είναι μια χαρα... και πως να μην είναι με τεχνικούς σαν και εσένα που επειδή έτσι γουστάρουν εξυπηρετούν μόνο πελάτες του ΟΤΕ και όχι εναλακτικούς!

Κάτσε, πες αλεύρι και σας έρχετε ο Βγενόπουλος.... οι πατέντες Αλογοσκούφη αλλά και κάθε λαμόγιου υποργού (ΝΔ ή/και ΠΑΣΟΚ) δεν περνάνε στην EU....

Και για να γίνω περισότερο (με δύο σσ νομίζω?) κατανοητός, δεν έχω τίποτε με εσένα, αλλά με την νοοτροπία, το κάνω έτσι γιατί έτσι γουστάρω...
Καιρός να μάθετε να σέβεστε αυτόν που σας πληρώνει (που σας πλήρωνε δηλαδή, γιατί σε λίγο καιρό...... )....

Reaction score
173

Θα ηθελα να σας παρακαλεσω οι εκφρασεις μας να είναι κοσμιες!
Κανεις δεν εχει δικαιωμα να προσβαλει καποιον άλλο. Οι εκφρασεις τυπου ‘χαβουζας’ δεν αρμοζουν στο avsite…

Ευχαριστω ολους!

Reaction score
3
Ρε παιδιά ηρεμήστε! Τον ξέρετε τον άνθρωπο ή τον καταδικάζετε στο όνομα του κάθε κηφήνα?
Γιατί πιστεύω ότι όλοι ξέρετε ότι καλοί και κακοί, δουλευταράδες και τεμπέληδες κλπ, υπάρχουν παντού.

Reaction score
14

:sad:

Υγ Θα ηθελα να δω αν καποιος υπεθυνος μπορει να βαλει μια ταξη σε αυτη την ασυδωσια εκφρασεων που καταφερονται μερικοι....

Υπάρχει moderator? :sad:

(Γιατί έχοντας παρακολουθήσει έστω και σιωπηλά την ''κουβέντα''...ο άνθρωπος χρειάζεται την στοιχειώδη προστασία που πρέπει να παρέχει ένα forum που δεν θέλει να λέγεται...ARENA.GR)

Reaction score
4
Re: Απάντηση: Re: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

Υπάρχει moderator? :sad:

(Γιατί έχοντας παρακολουθήσει έστω και σιωπηλά την ''κουβέντα''...ο άνθρωπος χρειάζεται την στοιχειώδη προστασία που πρέπει να παρέχει ένα forum που δεν θέλει να λέγεται...ARENA.GR)
Σε παραπέμπω στο παρακάτω:

O κλασσικος κλαψιαρης Ελληνας ......Βασικα δεν θα ασχολειθω γιατι το επιπεδο σου ειναι κατω του μετριου..οταν μαθεις τροπους μιλαμε παλι....Και οσο για τον αν επιλεγω τι θα κανω και παλι δικαιωμα μου ειναι....ΑΠΛΑ ΛΙΤΑ ΚΑΙ ΑΠΕΡΡΙΤΑ!!!!:cool_1:
...που με λίγα λόγια μας λέει σας γράφω εκεί που δεν πίάνει μελάνι και κάνω ότι μου αρέσει γιατί είναι ΔΙΚΑΙΩΜΑ μου....
Ποιους? αυτούς που πρακτικά τον πληρώνουν! και πληρώνουν και το κράτος για να προστατευει την θέση εργασίας του.

Ας σκεφτόταν την προστασία (όχι των συναδέλφων-καρεκλοκένταυρων πολιτικών, αλλά των συντονιστών εννοώ, γιατί την άλλη την έχει) πριν προσβάλει το 99% των χρηστών του φόρουμ... και ένα μεγάλο ποσοστό των φορολογούμενων Ελλήνων πολιτών....

Βρε ούστ που κάθομαι και ασχολούμε..... (σωστά το έγραψα?)

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ήρθε η ωρα του ΟΤΕ!!!!

1ον Η λεξη "σου" ασυδωσια γραφεται στην ελληνικη ασυδοσια, (μιας και αρχισες τον ορθογραφικο ελεγχο στους αλλους).
2ον Δε θα μπορουσα να σε ζηλεψω, πιστεψε με, και
3ον Οταν δουλεψεις οπως πρεπει, τοτε και μονο τοτε θα ξαναμιλησουμε σοβαρα για το θεμα...

...μεχρι τοτε, συνεχισε αυτο που κανεις, επιλεκτικε υπαλληλε του ΟΤΕ, που οπως ειπες το κανεις οσο και αν θες... "επιλεγω τι θα κανω... ...δικαιωμα μου ειναι"... και να ψαχνεις δικαιωση στους mods αφου γινεις ρεζιλι...

Α! Και επειδη το παιζεις και μαγκας που δουλευεις επιλεκτικα... σε προκαλω... αν εισαι ανδρας... δωσε ενα Ονοματεπωνυμο εδω στο τοπικ να ριξουμε μια καταγγελια στον ΟΤΕ, για τις δηλωσεις σου κυριε "δουλευω οταν, οσο και για οτι θελω"... )(

Για να βαλει μια ταξη καποιος αλλος υπευθυνος στη δουλεια σου... ο admin/mod του ΟΤΕ...!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Reaction score
5

Ασχετο, αλλα θυμαμαι πολυ μικρος... καποιος αδερφος του παππου μου, στο χωριο του, ειχε κοτες και καθε μερα εκαναν κοκοκο για να τις ταισουμε...

Reaction score
0

Ασχετο, αλλα θυμαμαι πολυ μικρος... καποιος αδερφος του παππου μου, στο χωριο του, ειχε κοτες και καθε μερα εκαναν κοκοκο για να τις ταισουμε...

Και τις ταιζατε???:happy_4:

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

Τα γηπεδικά συνθήματα και οι πάσης φύσεως χαρακτηρισμοί εκατέρωθεν δεν έχουν θέση στο AVSite.

Παρακαλώ σεβαστείτε το χώρο που μας φιλοξενεί.

Δεν θέλω να χρησιμοποιήσω διαιτητικούς ρόλους , αλλά θα το κάνω εαν χρειαστεί.

Γνωρίζουμε όλοι τα προβληματα που αντιμετωπίζει ο τομέας των τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, είτε απο τον ΟΤΕ είτε απο τους εναλλακτικούς παρόχους. Γνωρίζουμε επίσης όλοι τις προσπάθειες που γίνονται για να ξεπεραστούν τα πρωτογενή αυτά προβλήματα.

Βρισκόμαστε στο πρώτο στάδιο μιας μετεξέλιξης που στόχο έχει την παροχή σε όλη τη χώρα διασύνδεσης internet και τηλεφωνίας, μέσα απο ένα ψηφιακό επίγειο , δορυφορικό και εναέριο δίκτυο.

Οι πάροχοι προσπαθούν με τον δικό τους τρόπο να δημιουργήσουν μια εγκατεστημένη βάση πελατών στην Ελλάδα , διεκδικώντας το μεγαλύτερο αντίστοιχο ποσοστό.

Ο ΟΤΕ ανήκει σε αυτή την κατηγορία, καθώς γνωρίζει ότι δεν είναι πλέον ο μοναδικός που μπορεί να το κάνει αυτό, καθότι ο ανταγωνισμός είναι πλέον εντονος.
Οπως γνωρίζει επίσης ότι έχει την μεγαλύτερη εγκαταστημένη βάση πρός το παρόν καλωδιακής υποδομής. Αυτό λέει πολλά.

Πιθανόν μερικές φορές να παίζεται ενα κρυφτούλι σε βάρος της πελατειακής τους βάσης για το ποιός φταίει για τα προβλήματα των συνδρομητών τους.

Σήμερα παρουσιάστηκε απο τον Υπουργό Μεταφορών - Επικοινωνιών κο Χατζηδάκη , το αναπτυξιακό πρόγραμμα επικοινωνιών 2008 - 2013.

Σήμερα άκουσα πράγματα που θα αλλάξουν ΡΙΖΙΚΑ το τοπίο των επικοινωνιών και των ψηφιακών μεταδόσεων το επόμενο διάστημα "πατώντας το κουμπί της έναρξης" όπως ανέφερε ο Υπουργός το καλοκαίρι του 2008, ολοκληρώνοντας μέχρι τότε την μελέτη της Ψηφιακής ανοικοδόμησης της Ελλάδας.

Αναλυτικά η παρουσίαση ΕΔΩ.

Η στιγμή έφτασε λοιπόν... ας την εκμεταλευτούμε.

Reaction score
0

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=172325

εδώ η ομιλία του Υπουργού.

Ωραία τα λέει πραγματι...! Σε ποιους ανθρώπους θα βασιστεί (βλέπε παραπάνω ποστ) για να γίνουν όλες αυτές οι δουλειές που χρειάζονται, ξέρει?

Reaction score
2
energy, δεν ξερω τι ζορι τραβας με τον ΟΤΕ. Εγω ενα ξερω.

Ειμαι 3.5 χρονια συνδρομητης στη vivo, ποτε δεν ειχα προβλημα. Μα ποτε ομως. Ηξερα ομως οτι απο τη στιγμη που θα αποκτουσα, ειμαι στο ελεος του Θεου. Απλα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ SUPPORT. Δεν ξερω πως μπορω να το εξηγησω πιο απλα.

Μεχρι πριν λιγο καιρο που εκανα αναβαθμιση σε 10ρα. Αφου αργησαν 4 μηνες να μου φερουν εξοπλισμο, τελικα τον εφεραν, τα μισα features δεν δουλευαν, περασα απο τον καθε ΑΜΠΑΛΟ τεχνικο, για να καταληξω να μην εχω ΚΑΝ γραμμη στο τελος. Μεσος χρονος αναμονης στο call center, 25 λεπτα, και ειμαι επιεικης. Και τα πληρωνα καθε φορα ε. Τελικα το προβλημα λυθηκε μετα απο 2 εβδομαδες μεσω γνωστο γνωστου (thanx a million και παλι), αλλιως σιγα μην ασχολιοτανε κανεις. Οταν λεω λυθηκε, εννοω οτι εχω περιπου την ιδια γραμμη που ειχα πριν την αναβαθμιση, απλα λεει adsl2 πανω. Γιατι η 10ρα που δινουν "δεν ειναι σταθερη στα 10". Ακους εκει, μεσο ΚΑΙ στον ιδιωτικο τομεα...

Απο την αλλη, εχουμε τον ΟΤΕ. Πριν κανα 5μηνο που χρειαστηκε να κανω μια dsl σε ενα αλλο νουμερο, ειχα νετ σε λιγοτερο απο 2 εργασιμες.
Αφου ειδα και αποειδα απο τη vivo, ειπα να παω στον ΟΤΕ. Με βολευαν ομως τα 2 νουμερα που εδινε η vivo. Ετσι, αφου μιλησα αρκετες φορες με τον 134 για να βγαλω ακρη για το τι ηθελα να κανω (μεσος χρονος αναμονης 2 λεπτα, τσαμπα), εκανα την αιτηση για ISDN πρωτα (για να εχω 2 βοηθητικα νουμερα). Περνω λοιπον να κλεισω ραντεβου για την εγκατασταση της isdn χτες. Μου λεει, το κοντινοτερο ραντεβου ειναι στις 14 Φλεβαρη. Οκ. Μεσα σε λιγοτερο απο μια ωρα, με περνει τεχνικος και μου λεει "Καλημερα σας, εχω ενα κενο αυριο το πρωι, θελετε να περασω για την εγκατασταση, για να μην περιμενετε?".

Πλακα κανουμε?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.752
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88