vlasis
Φωτογράφος!
- Reaction score
- 7.820
Ωραιος ο Γαλλος με τις Γαλλιδες του!!!!!!!!!!!
Ωραιος ο Γαλλος με τις Γαλλιδες του!!!!!!!!!!!
Για παράδειγμα πές αν και που διαφωνείς μ' αυτή τη θέση:Νομιζω οτι ακρη δεν προκειτε να βγει ποτε ολοι δικιο εχουμε και ολοι αδικο.
αλλοι κρινουν με τα υλικα κατασκευης αλλοι με το πως τους ακουγονται και ολοι με το ποσο κανουν ( δεν βγαζω το εαυτο μου εξω)
τωρα ολοι εχουμε καποιο καλωδιο πανω στο συστημα μας και ο παραγων αγορας αυτου σιγουρα ειναι το αυτι μας και οχι τα υλικα κατασκευης του και πρωτα απο ολα η τιμη ....
Αυτό που πιστεύω είναι πως για να φτάσει κάποιος ψηλά το σύστημά του, ξακινάει απο τα βασικά. Αλλιώς είναι σαν να κάνει ζυγοστάθμιση με φαγωμένα ελαστικά.Για να φτασει κάποιος στο σημείο να ασχοληθεί με το καλώδιο ρεύματος πρέπει:
1. Να υπάρχει φίλτρο EMI (electro - magnetic interference) στην είσοδο ρεύματος της συσκευής.
2. Σταθεροποιημένο τροφοδοτικό στη συσκευή.
3. Απουσία καλωδίωσης στο εσωτερικό της.
4. Θωρακισμένο και γειωμένο περίβλημα.
Αυτά μόνο για το ρεύμα ....
αυτα τα ειχα δοκιμασει καποιο καιρο αλλα δεν μπορω να πω οτι μου ακουστηκαν και καλα στα αυτια μου.Για παράδειγμα πές αν και που διαφωνείς μ' αυτή τη θέση:
Αυτό που πιστεύω είναι πως για να φτάσει κάποιος ψηλά το σύστημά του, ξακινάει απο τα βασικά. Αλλιώς είναι σαν να κάνει ζυγοστάθμιση με φαγωμένα ελαστικά.
Σε πενηνταράκια, αν δεν ισχυει κάποιος απο τους παραπάνω 4 παράγοντες και έχει τη γνώμη πως θα φτιάξουν τα πράγματα με ένα καλό καλώδιο ρεύματος, απλά πετάει χρήμα (και κάποιος άλλος το μαζεύει! :happy_9: )
να εισαι σιγουρος πως τουλαχιστον σημερα αυτο το εχω ξεπερασει ποσο κανει αρα παιζει .Η αντίληψη του ηχητικού αποτελέσματος έχει έντονο το στοιχείο της αυθυποβολής.
Με λίγα παραπάνω λόγια, θα ακούσει κανείς διαφορά απο το καλό καλώδιο ρεύματος, χωρίς εννοείται να ισχύουν οι παραπάνω 4 προϋποθέσεις (γιατί αν ισχύουν θα ακούσει), αν είναι δηλαδή τυφλή δοκιμή;
Ή άραγε "μασάει" απ' την τιμή και πείθεται πως ακούει καλύτερα;
Ενώ πιθανώς στα τυφλά, δεν θα μπορούσε να καταλάβει αν αλλάχτηκε ή όχι το καλώδιο.
:happy_6:
αυτο ξαναπεστο μιλαμε για πολλους ασπρους μανδυεςπωπω χαπια
οταν εχεις ορεξη στειλε μου pm να κανονισουμε ραντεβουδακι για να τις ακουσεις και εσυτωρα οποιος ισχυριζεται οτι ακουει διαφορες με τα καλωδια ρευματος που αλλαζει με γεια του με χαρα του. Μολις ομως αρχισει και ακουει και φωνες να το ψαξει.
Σωστό κι' αυτό. Βλέπεις η παράθεση επιχειρημάτων του είναι ποταμός! :cool_11:ανεμελε με δαυτον στο τελος θα χασεις την ανεμελια σου
τωρα οποιος ισχυριζεται οτι ακουει διαφορες με τα καλωδια ρευματος που αλλαζει με γεια του με χαρα του. Μολις ομως αρχισει και ακουει και φωνες να το ψαξει.
Και οι δυό είστε πολλοί καλοί, απο χιούμορ τουλάχιστον. :cool_11:οταν εχεις ορεξη στειλε μου pm να κανονισουμε ραντεβουδακι για να τις ακουσεις και εσυ μη φοβασαι δεν θα πονεσεις
Όποις ζορίζεται μ' αυτό, έ, έχει πρόβλημα. Άσε που πρέπει να τον διδάξουμε τη θεωρία της κολοκυθόπιτας.Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει αν ακουγετε καλυτερα το καλωδιο θελω να ειναι εντυπωσιακο να το δειχνω στους φιλους μου και να γουσταρω. Εκει γουσταρω να τα σκαω...σε χοντρα καλωδια με ωραια περιτυλιγματα, σαν φιδια ενα πραγμα. Αυτο με εξιταρει. Τα βλεπω και ηδονιζομαι. Εχει κανεις προβλημα με αυτο?Αυτα που μου περισσευουν παω και τα δινω σε καλωδια, ειναι το φετιχ μου.....:happy_9:
...πιστεύουν στον Θεό, (πιστεύω εις έναν Θεό κλπ κλπ). :happy_9:Eγω παντως βλεπω οτι αυτοι που δεν πιστευουν στα καλωδια...