Καλώδιο ρεύματος;

Reaction score
0
και μιας και αφορα το θεμα το μονο που χρειαζεται απο αυτα καλωδιο ρευματοσ ειναι ο τελικος.
πλατω και phono παιζουν με τροφοδοτικα μπαταριας.ο προενυσχητης ειναι παθητικος και αναφερομαι μονο σε αυτα διοτι μονο αυτα με απασχολουν αμεσα στο συστημα μου .τον jadis pro kai to denon( αριστερα ) ειναι μονο για χρηση home cinema αλλα και εκει δικαναλο παντα .
Μια foto ακομα
http://briefcase.pathfinder.gr/download/592629
* η dynavector 17d3 ειναι προς πωληση την θεση της θα παρει μια zyx ayri 3X

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Καλώδιο ρεύματος;

Νομιζω οτι ακρη δεν προκειτε να βγει ποτε ολοι δικιο εχουμε και ολοι αδικο.
αλλοι κρινουν με τα υλικα κατασκευης αλλοι με το πως τους ακουγονται και ολοι με το ποσο κανουν ( δεν βγαζω το εαυτο μου εξω)
τωρα ολοι εχουμε καποιο καλωδιο πανω στο συστημα μας και ο παραγων αγορας αυτου σιγουρα ειναι το αυτι μας και οχι τα υλικα κατασκευης του και πρωτα απο ολα η τιμη ....
Για παράδειγμα πές αν και που διαφωνείς μ' αυτή τη θέση:
Για να φτασει κάποιος στο σημείο να ασχοληθεί με το καλώδιο ρεύματος πρέπει:

1. Να υπάρχει φίλτρο EMI (electro - magnetic interference) στην είσοδο ρεύματος της συσκευής.
2. Σταθεροποιημένο τροφοδοτικό στη συσκευή.
3. Απουσία καλωδίωσης στο εσωτερικό της.
4. Θωρακισμένο και γειωμένο περίβλημα.

Αυτά μόνο για το ρεύμα ....
Αυτό που πιστεύω είναι πως για να φτάσει κάποιος ψηλά το σύστημά του, ξακινάει απο τα βασικά. Αλλιώς είναι σαν να κάνει ζυγοστάθμιση με φαγωμένα ελαστικά.
Σε πενηνταράκια, αν δεν ισχυει κάποιος απο τους παραπάνω 4 παράγοντες και έχει τη γνώμη πως θα φτιάξουν τα πράγματα με ένα καλό καλώδιο ρεύματος, απλά πετάει χρήμα (και κάποιος άλλος το μαζεύει! :happy_9: )

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Καλώδιο ρεύματος;

Για παράδειγμα πές αν και που διαφωνείς μ' αυτή τη θέση:

Αυτό που πιστεύω είναι πως για να φτάσει κάποιος ψηλά το σύστημά του, ξακινάει απο τα βασικά. Αλλιώς είναι σαν να κάνει ζυγοστάθμιση με φαγωμένα ελαστικά.
Σε πενηνταράκια, αν δεν ισχυει κάποιος απο τους παραπάνω 4 παράγοντες και έχει τη γνώμη πως θα φτιάξουν τα πράγματα με ένα καλό καλώδιο ρεύματος, απλά πετάει χρήμα (και κάποιος άλλος το μαζεύει! :happy_9: )
αυτα τα ειχα δοκιμασει καποιο καιρο αλλα δεν μπορω να πω οτι μου ακουστηκαν και καλα στα αυτια μου.
τωρα βαζοντας μονο ενα καλωδιο ρευματος ειναι αμεσο το αποτελεσμα αν σου κανει η οχι.
τα περι σταθεροποιησης και φιλτρων ειναι λιγο πιο δυσκολη υποθεση .
αλλα μια αντικατασταση ενος καλωδιου ειναι 2 λεπτων δουλεια και σιγουρη για το αποτελεσμα αν αυτο σου αρεσει.τωρα αν υπαρχει η δυνατοτητα να δοκιμασεις αρκετα απο τα φιλτρα και τις σταθεροποιησεις τισ αγορας γιατι οχι γιατι μην ξεχναμε και εκει ειναι τεραστιες οι διαφορες.
και μην ξεχνας χρημα θελουν και τα φιλτρα και μαλιστα πολλες φορες αρκετα

Reaction score
1.844
Απάντηση: Καλώδιο ρεύματος;

Η αντίληψη του ηχητικού αποτελέσματος έχει έντονο το στοιχείο της αυθυποβολής.

Με λίγα παραπάνω λόγια, θα ακούσει κανείς διαφορά απο το καλό καλώδιο ρεύματος, χωρίς εννοείται να ισχύουν οι παραπάνω 4 προϋποθέσεις (γιατί αν ισχύουν θα ακούσει), αν είναι δηλαδή τυφλή δοκιμή;
Ή άραγε "μασάει" απ' την τιμή και πείθεται πως ακούει καλύτερα;

Ενώ πιθανώς στα τυφλά, δεν θα μπορούσε να καταλάβει αν αλλάχτηκε ή όχι το καλώδιο.
:happy_6:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Καλώδιο ρεύματος;

Η αντίληψη του ηχητικού αποτελέσματος έχει έντονο το στοιχείο της αυθυποβολής.

Με λίγα παραπάνω λόγια, θα ακούσει κανείς διαφορά απο το καλό καλώδιο ρεύματος, χωρίς εννοείται να ισχύουν οι παραπάνω 4 προϋποθέσεις (γιατί αν ισχύουν θα ακούσει), αν είναι δηλαδή τυφλή δοκιμή;
Ή άραγε "μασάει" απ' την τιμή και πείθεται πως ακούει καλύτερα;

Ενώ πιθανώς στα τυφλά, δεν θα μπορούσε να καταλάβει αν αλλάχτηκε ή όχι το καλώδιο.
:happy_6:
να εισαι σιγουρος πως τουλαχιστον σημερα αυτο το εχω ξεπερασει ποσο κανει αρα παιζει .
τιποτα δεν ειναι σιγουρο .
ενας καλος ακροατης και ποσο μαλλον στο συστημα του με πολλες ωρες ακροασης και πειραματισμου δεν ειναι ευκολο να ξεγελαστει.
εχω δοκιμασει τα απειρα

Reaction score
8
τωρα οποιος ισχυριζεται οτι ακουει διαφορες με τα καλωδια ρευματος που αλλαζει με γεια του με χαρα του. Μολις ομως αρχισει και ακουει και φωνες να το ψαξει.

Reaction score
0
τωρα οποιος ισχυριζεται οτι ακουει διαφορες με τα καλωδια ρευματος που αλλαζει με γεια του με χαρα του. Μολις ομως αρχισει και ακουει και φωνες να το ψαξει.
οταν εχεις ορεξη στειλε μου pm να κανονισουμε ραντεβουδακι για να τις ακουσεις και εσυ
μη φοβασαι δεν θα πονεσεις

Reaction score
1.844

ανεμελε με δαυτον στο τελος θα χασεις την ανεμελια σου
Σωστό κι' αυτό. Βλέπεις η παράθεση επιχειρημάτων του είναι ποταμός! :cool_11:
Εδώ παλιότερα μου 'γραψε

πες μας τι πίνεις και δεν μας δίνεις
παιδί της σκοτοδίνης

ενώ απλά είχα γράψει κάτι, που ακόμα δεν έχει καταλάβει. :rolleyes:

Και επειδή προφανώς δεν θα το θυμάται, είχα γράψει πως το χάι ενδ είναι σαν τη φιρμάτη γυναίκα. Για να την κατακτήσεις πρέπει πρώτα να την απομυθοποιήσεις. Αλλιώς μόνο την πληρώνεις και βγάζει τα μάτια της με άλλους.

οταν εχεις ορεξη στειλε μου pm να κανονισουμε ραντεβουδακι για να τις ακουσεις και εσυ μη φοβασαι δεν θα πονεσεις
Και οι δυό είστε πολλοί καλοί, απο χιούμορ τουλάχιστον. :cool_11:

Reaction score
1.844

Τα καλώδια ρεύματος εννοείς ή τα καλώδια εν γένει;
:happy_9:

Reaction score
10
Eγω παντως βλεπω οτι αυτοι που δεν πιστευουν στα καλωδια ανοιγουν θεματα για να πεισουν εμας που πιστευουμε οτι ειναι μια μουφα. Δεν βλεπω κανενα που πιστευει να ανοιγει θεματα για να πεισει τους υπολοιπους!
Τελικα τραβατε μεγαλο ζορι εε?
Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.
Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει αν ακουγετε καλυτερα το καλωδιο θελω να ειναι εντυπωσιακο να το δειχνω στους φιλους μου και να γουσταρω. Εκει γουσταρω να τα σκαω...σε χοντρα καλωδια με ωραια περιτυλιγματα, σαν φιδια ενα πραγμα. Αυτο με εξιταρει. Τα βλεπω και ηδονιζομαι. Εχει κανεις προβλημα με αυτο?Αυτα που μου περισσευουν παω και τα δινω σε καλωδια, ειναι το φετιχ μου.....:happy_9:

Reaction score
2
Μην το περνεις στραβα, ενδιαφερομαστε για σενα :happy_9:

Πανε στον ηλεκτρολογο σου με ενα παχυμετρο, κ πες του μεγαλε, θελω καλωδιο 25mm. Πανω απο 5 ευρω δεν θα δωσεις. Παρε και ενα sleeve κοκκινο με μαυρες βουλες, και 2 ψαρωτικα βυσματα, και εισαι αρχοντας :happy_9:

Reaction score
10
Αν το καλωδιο με την καλτσα η οποιοα πρεπει απαραιτητως να ειναι γκριζα δεν εχει διατομη 40mm δεν ασχολουμε. Αυτο ειναι το πρωτο κριτηριο. Επισης θελω να ειναι ακαμπτα οσο το δυνατον και ασηκωτα.

Ελεος παιδια.Ασχολειθειτε με τιποτα αλλο απο το να πρσπαθειτε να μας νουθετησετε.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Καλώδιο ρεύματος;

Εμενα παντως δεν με ενδιαφερει αν ακουγετε καλυτερα το καλωδιο θελω να ειναι εντυπωσιακο να το δειχνω στους φιλους μου και να γουσταρω. Εκει γουσταρω να τα σκαω...σε χοντρα καλωδια με ωραια περιτυλιγματα, σαν φιδια ενα πραγμα. Αυτο με εξιταρει. Τα βλεπω και ηδονιζομαι. Εχει κανεις προβλημα με αυτο?Αυτα που μου περισσευουν παω και τα δινω σε καλωδια, ειναι το φετιχ μου.....:happy_9:
Όποις ζορίζεται μ' αυτό, έ, έχει πρόβλημα. Άσε που πρέπει να τον διδάξουμε τη θεωρία της κολοκυθόπιτας.
Εμείς οι δυό, τα ξανάπαμε πάνω σ' αυτό και τα συμφωνήσαμε.:happy_9:

Άλλο όμως αυτό και άλλο να προσπαθεί κάποιος να πει τα ποδέλοιπα. Για να χρησιμοποιήσω ένα "εξωκοινοβουλευτικό" παράδειγμα, είναι σαν κάποιος να πήρε μια Lambo για να γουστάρει και να μας λέει πως της χρειάζονται καμμιά 50αριά άλογα παραπάνω, για να πάει καλά.

Έ τότε, κάνεις χαρακίρι. wall_1

Edit: Όσο για την νουθεσία κάνεις λάθος, όσο με αφορά. Ποτέ με δική μου πρωτοβουλία, πρέπει ο άλλος να ρίξει τα μούτρα του και νάρθει να ρωτήσει.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Eγω παντως βλεπω οτι αυτοι που δεν πιστευουν στα καλωδια...
...πιστεύουν στον Θεό, (πιστεύω εις έναν Θεό κλπ κλπ). :happy_9:

Το έχουμε πει πολλές φορές άλλωστε. Το high end είναι θέμα, πίστεως. Οι άπιστοι δεν χωράνε στο χόμπι. :cool_4:

...

Staff online

• spylab
    TrumpoMusk
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads