Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Status
Not open for further replies.
Reaction score
62
Για hi-end-αδες early adopters, απλα ειναι δυσκολο να αποδεχτουν πως το format war εκρινε στην ουσια μια κονσολα παιχνιδιων.

Δεν πιστεύω πως το ps3 ήταν αυτό που έκρινε τον πόλεμο (αν και δεν έχει τελειώσει κάτι ακόμη), αλλά η "λυσσαλέα" διαφήμιση της Sony.

Για να ειμαστε δικαιοι, υπαρχει και ενα ποσοστο χρηστων hd-dvd που ενω πικραθηκαν, χαιρονται που τελειωνει αυτο το τσιρκο και θα αρχισουμε σιγα σιγα να απολαμβανουμε τις ταινιες σε Ηigh Definition.

Γιατί τώρα δεν απολαμβάνουμε ταινίες σε High Definition??
..

Reaction score
1

Reaction score
7
Re: Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Ελα και συ στη παρεα μας!!! θα ζητησω απο τον Pseiras να φτιαξει μια ξεχωριστη κατηγορια για νεκρες κονσολες να τις υπερασπιζεσαι...
"happy_1" :crazy_3: :happy_9: :cool_11:

Reaction score
62
Ανδρέα δεν νομίζω η κατηγορία να έχει περισσότερους fanboys απο άλλες...:cool_4:

Γενικά λέω να χαμηλώσουμε τους τόνους, γιατί έχουμε καταλήξει σαν τα Αμερικάνικα φόρα, που τρώγωνται. Μήν πέφτουμε στο τρυπάκι!!! Οι γνώμες είναι σεβαστές. Οι ειρωνίες όχι. Ας μείνουμε στις γνώμες λοιπόν, αν και είναι ένα θέμα που πάλι δεν θα βγάλει πουθενά....

Reaction score
62
Για να επιστρέψουμε στο θέμα μας:

Γνώμη μου είναι ότι 2 λόγοι συνέβαλαν στο να στριμωχτεί τόσο το HDDVD σε σχέση με το Blu ray:

1) Η "νωχελικότητα" της Toshiba, όσον αφορά τη διαφήμιση του HDDVD. Έδινε την εντύπωση πως ούτε η ίδια είναι σίγουρη για το προϊόν της...

2) Η έξυπνη διαφήμιση της Sony, είτε έμμεση είτε άμεση και οι συνεργασίες της με τις εταιρίες, είτε διανομής, είτε κατασκευαστές..

Reaction score
6
Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Ελα και συ στη παρεα μας!!! θα ζητησω απο τον Pseiras να φτιαξει μια ξεχωριστη κατηγορια για νεκρες κονσολες να τις υπερασπιζεσαι...
Ακομα πιστεύεις πως δινω δεκαρα για τις κονσόλες και τις παιχνιδομηχανες σας;
Αλλα αυτό είναι θεμα.
Από την μερα που έμπλεξε μια παιχνιδομηχανη με το bluray ( δηλαδή ένα φορματ για μεταφορα ταινιών) όλα τα φορουμ του κοσμου που ασχολούνται με κινηματογράφο και ταινιες εγιναν κωλος από τους game fun.
Ολοι οι fun των παιχνηδομηχανων μπηκαν σε τοπικ που ουτε γνώριζαν ως εκείνη την στιγμή ότι υπήρχαν για να υποστηρίξουν τα παιχνίδια τους.
Είναι πρωτοφανές αυτό που εχει γινει παγκοσμίως με αυτή την ιστορια , το κλείσιμο κατηγοριών και τις αλλεπάλληλες κοντρες.
Και είναι πρωτοφανες για τον χωρο που αφορα dvd , και ταινιες στο home cinema.
Δεν είναι όμως καθολου πρωτοφανές για τα section που ασχολούνται με games.
Εκει παντα γινότανε κώλος με τους πιτσιρικάδες ( και όχι μονο πιτσιρικάδες) της κάθε πλευράς που σχιζόντουσαν για την επιλογή που κάνανε και για το πόσο καλο είναι το παιχνίδι που βγαζει η μια εταιρεία από την άλλη.

Για αυτό βαζω το παρακάτω link.
Οσοι δεν ενδιαφέρεστε για τιποτα παραπνω από τις παιχνιδομηχανες και λογο του ps3 μπήκατε σε section που δεν ειχατε σκοπο , ξαναγυρίστε στα παλια σας λημέρια.
Δεν υπαρχει κοντρα μεταξυ των δυο φορματ.
Οι κοντρα δημιουργείται από τους gamer
Εδώ βλέπουμε ταινιες ενώ εσεις παιχνίδια

Reaction score
62
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Ακομα πιστεύεις πως δινω δεκαρα για τις κονσόλες και τις παιχνιδομηχανες σας;
Αλλα αυτό είναι θεμα.
Από την μερα που έμπλεξε μια παιχνιδομηχανη με το bluray ( δηλαδή ένα φορματ για μεταφορα ταινιών) όλα τα φορουμ του κοσμου που ασχολούνται με κινηματογράφο και ταινιες εγιναν κωλος από τους game fun.
Ολοι οι fun των παιχνηδομηχανων μπηκαν σε τοπικ που ουτε γνώριζαν ως εκείνη την στιγμή ότι υπήρχαν για να υποστηρίξουν τα παιχνίδια τους.
Είναι πρωτοφανές αυτό που εχει γινει παγκοσμίως με αυτή την ιστορια , το κλείσιμο κατηγοριών και τις αλλεπάλληλες κοντρες.
Και είναι πρωτοφανες για τον χωρο που αφορα dvd , και ταινιες στο home cinema.
Εκει παντα γινότανε κώλος με τους πιτσιρικάδες ( και όχι μονο πιτσιρικάδες) της κάθε πλευράς που σχιζόντουσαν για την επιλογή που κάνανε και για το πόσο καλο είναι το παιχνίδι που βγαζει η μια εταιρεία από την άλλη.

Για αυτό βαζω το παρακάτω link.
Οσοι δεν ενδιαφέρεστε για τιποτα παραπνω από τις παιχνιδομηχανες και λογο του ps3 μπήκατε σε section που δεν ειχατε σκοπο , ξαναγυρίστε στα παλια σας λημέρια.
Δεν υπαρχει κοντρα μεταξυ των δυο φορματ.
Οι κοντρα δημιουργείται από τους gamer
Εδώ βλέπουμε ταινιες ενώ εσεις παιχνίδια
Ανδρέα δεν θα διαφωνίσω με όσα λές για το μπλέξιμο των Games με τις ταινίες.
Διαφωνώ ώς προς την άποψη για τους Gamers. Όπως και παντού, υπάρχουν κι εκεί κολλημένοι με την μπάλα. Δεν πιστεύω πως είναι λιγότεροι ή περισσότεροι απο άλλους κολλημένους... Άλλοι τρώγωνται για ταινίες, άλλοι για καλώδια, άλλοι για προτζέκτορες...δυστυχώς ή ευτυχώς το φαινόμενο έχει γίνει μάστιγα. Και δεν φταίνε ούτε οι gamers, ούτε οι άλλοι γι΄ αυτά, παρά μόνο τα κολλημένα μυαλά...

Reaction score
1

Δεν υπαρχει κοντρα μεταξυ των δυο φορματ.Οι κοντρα δημιουργείται από τους gamer
Νομιζω πως το gaming section του avsite ειναι πολυ συγκροτημενο, αξιοπρεπες και αντικειμενικο, αν και καποτε τρωγοντουσαν εκει μεσα. Εσυ ομως παρεθεσες το link που παραπεμπει σ'αυτο εννοωντας οτι γινεται κωλος απο τα fanboys.

Οσο για τα φορματ, εννοειται πως υπαρχει κοντρα, καθως και τα δυο τα λεφτα μας διεκδικουν, για να μας προσφερουν τις ταινιες που αγαπαμε (ναι., και εμεις οι Gamers παρακολουθουμε ταινιες).

Αν εσυ ως ο υπερτατος σινεφιλ αποφασισες και εκρινες πως καλο ειναι να σκαμε τα λεφτα μας και στα δυο, τοτε sorry που σε ενημερωνει ενας gamer, αλλα το ευρυ καταναλωτικο κοινο θα διαφωνησει μαζι σου και θα πει πως θελει μονο ενα format.

Επισης καλα θα εκανες να προβληματιστεις, γιατι ενα σχετικα νεο μελος του avsite θεωρει to site μεροληπτικο προς το hd-dvd, κι οχι να θιγεσαι αμεσως και να του επιτιθεσαι σαν τα fanboys που τοσο αντιπαθεις.

Reaction score
0

Όχι πως περίμενα να καταλάβεις .
Ειπαμε… μικρο παιδι χαρα γεμάτο.
Εκείνος μια χαρά κατάλαβε.

Fun: χαρά, πλάκα.
fan: 1) ανεμιστήρας, 2) σύντμηση του fanatic.

fanboy: ανώριμο άτομο που φανατίζεται με πράγματα που δεν το αφορούν άμεσα και τσακώνεται για αυτά στο ιντερνετ.
funboy: δεν ξέρω αλλά ακούγεται λίγο σαν ομάδα ανδρικού στριπτήζ.

Η ουσία είναι Cinemusic ότι έχεις χάσει την ψυχραιμία σου και συμπεριφέρεσαι σαν φανατικός που έχασε η ομάδα του. Αν είναι δυνατόν να υποδέχεσαι έτσι τα νέα μέλη του forum και μετά να μας "διώχνεις" και από την κατηγορία επειδή σε ενοχλούμε.
Μόνο τα fanboys κάνουν έτσι. Για τα funboys δεν ξέρω, μη με μπλέκετε με αυτά εμενα...

Reaction score
6
Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Ενταξει bantas συνεχισε τις ειρωνείες και τα κουλα συμπεράσματα.
Μετα από τοσες ωρες απλώς με χεις κανει να βαριέμαι.

Reaction score
62
ΡΕ ΔΕ ΣΤΑΜΑΤΑΜΕ ΤΙΣ ΜΑΜΑΛΙΚΕΣ ΛΕΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ?????

Λοιπόν τι λέτε?? Σπρώχνει η διαιτησία τον Ολυμπιακό φέτος????:happy_9::happy_9:)()(

Reaction score
62
Εντωμεταξύ λέω να βγάλω τα HDDVD δισκάκια απο το ίδιο ράφι με τα Blu Ray, γιατί έχουν αρχίσει να τσακώνονται!!!:happy_9:

Reaction score
6
Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Μα φυσικά εσυ fun …ποτε.
Ασε τις υποδείξεις βρε Marvin .
Θα ηταν πιο φρόνιμο να τις εκανες στον εαυτο σου.
Μολις ειδατε ένα τοπικ που σας ξίνισε σας έπιασε ο πονος και μου μιλας τωρα για ψυχραιμια και για το ποιος ειναι fun

Ελεος…

Μα ποσο βαριέμαι…

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Blu ray μία ............. άλλη άποψη

Μα φυσικά εσυ fun …ποτε.
Ασε τις υποδείξεις βρε Marvin .
Θα ηταν πιο φρόνιμο να τις εκανες στον εαυτο σου.
Μολις ειδατε ένα τοπικ που σας ξίνισε σας έπιασε ο πονος και μου μιλας τωρα για ψυχραιμια και για το ποιος ειναι fun

Ελεος…

Μα ποσο βαριέμαι…
Εγώ να δεις...

Έχει πλάκα πάντως να λες για το τόπικ που μου ξίνισε σε αυτό εδώ το τόπικ που ένα νέο μέλος είπε τη γνώμη του και το πήρες με τις πέτρες. :happy_4:

Reaction score
134
...............................Απίστευτο.Πραγματικά έχω μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Πίστευα ότι με το θέμα που έκανα θα μπορούσαμε να έχουμε μία ήρεμη και επικοδομιτική συζήτηση.Αυτό που βλέπω είναι ότι όλοι ακόμα και οι συντονιστές τσακώνονται σαν 15χρονα για το ποιός θα την πει στον άλλο πιο πολύ.

Μου φαίνεται ότι τελικά κακώς γράφτηκα και κακώς έκανα αυτό το θέμα.Όταν δεν υπάρχει ωριμότητα σε πολύ βασικά θέματα όπως είναι η επικοινωνία με τους άλλους καλύτερα να μην ασχολείσαι.Ποτέ δεν πίστευα ότι θα έφτανα να διαβάζω τέτοιους χαρακτηρισμούς ανάμεσα στα μέλη του φόρουμ.

Από την πλευρά μου δεν πρόκειται να ρίξω άλλο λάδι στη φωτιά.Δεν έχει νόημα έτσι όπως έγινε το θέμα.Πλέον δεν ξανασχολούμαι.Απλά λυπάμαι πολύ.

Στράτος

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.896
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster