Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Reaction score
6
Όχι , το πρόβλημα παραμένει, πχ στον Hotbird μου δείχνει 65% strength, 15% quality (ενώ θα έπρεπε να δείχνει 95% strength, 100% quality !)
Η αναβάθμιση μου έσβησε τα πάντα από τον δέκτη (σαν να είχα κάνει factory reset), οπότε καλό είναι πριν να πάρετε ένα backup τη λίστα καναλιών σας...

far

Reaction score
0
Σ'ευχαριστω πολυ deliol για την αμεση απαντηση σου. Μπορεις να μου πεις τι αλλο προσφερει αυτη η version?

Reaction score
0
Όχι , το πρόβλημα παραμένει, πχ στον Hotbird μου δείχνει 65% strength, 15% quality (ενώ θα έπρεπε να δείχνει 95% strength, 100% quality !)
Η αναβάθμιση μου έσβησε τα πάντα από τον δέκτη (σαν να είχα κάνει factory reset), οπότε καλό είναι πριν να πάρετε ένα backup τη λίστα καναλιών σας...
afto to provlima me to sima to exo edo kai kati meres kai nomiza oti to ixe mono o dektizmou ala tora vlepo kai o deliol ara kati simveni me to sima.

Reaction score
0
Με την νέα αναβάθμιση πραγματικά λύθηκε το πρόβλημα με την εναλλαγή των tuners. Το θέμα της χαμηλής στάθμης σήματος δεν καταλαβαίνω γιατί σας προβληματίζει τόσο αφού τα κανάλια κατεβαίνουν κανονικά. Πιστεύω ότι είναι θέμα κακής εκτίμησης του σήματος από το λογισμικό και όχι ευαισθησίας του tuner που θεωρώ ότι είναι πολύ καλό.
Και μια ερώτηση: Ας πούμε ότι βρίσκω ένα κλειδί σε μορφή kleidi.bin. Αν το μετονομάσω σε _k_data.sgn θα το δεχτεί κανονικά ο δέκτης?

ευχαριστώ.

Reaction score
6
Χτες το βράδυ ο Hivion (με το diablo - ίσως να φταίει και αυτό) έφαγε το πρώτο του "κόλλημα" !!!
Επανήλθε με κλείσιμο του διακόπτη, και μου χάλασε όλες τις ρυθμίσεις (και τις θέσεις των δορυφόρων!) , ευτυχώς όμως δεν έσβησε τα κανάλια, οπότε επαναρυθμίζοντας τις θέσεις των δορυφόρων, γυρίσαν όλα ...

Reaction score
0
Καλημερα σας.

Δυστυχώς ο χρόνος που έχω δεν ειναι αρκετός για να ενημερώνω σχετικά και με λεπτομερειες.

Η συγκεκριμένη αναβάθμιση έχει επιπλέον...

Function Add.

Audio tracking possible in Recorded file.

Τωρα για τα κολήματα που τρώει καποιες στιγμές ειναι γεγονός και έχει παρουσιαστεί με modules (Dragon , Diablo , T-Rex)) κυρίως , αλλά μου έχουν αναφέρει και reboot σπάνια χωρις module...

Σε γενικές γραμμές η λειτουργία του δέκτη είιναι αξιόπιστη και οι συχνές αναβαθμίσεις προσθέτουν επιπλέον χαρακτηριστικά.

Κατα τη γνώμη μου είναι καλύτερα να περιμένετε να αναβαθμίζει καποιος τον δέκτη του και να γράφει τις εντυπώσεις , παρά να ταλαιπωρείστε άσκοπα.

Τέλος νομίζω οτι η πιο σταθερή έκδοση χωρίς πολλά καλούδια όμως είναι η 1136F .

Σε αναμονή και νέων εκδόσεων.

Reaction score
0
Θέλω να πω και εγώ μια καλησπέρα στην παρέα
Είναι τόσο δύσκολο να ξέρουμε μερικά πράγματα για τον δεχτή………

1) τα κλειδιά που περνάμε όχι χειροκίνητα αλλά από usb υπάρχουν κάπου..
εάν ναι που , και όχι να πηγαίνουμε στους αγοραστές με το usb να μας δίνουν τα κλειδιά που τους τα δίνει ο αντιπρόσωπος με mail... είναι κουραστικό και για εμάς και για αυτούς ….

2) όταν λέμε ότι ο δεχτής σταματάει την κυκλοφορία σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα και για αυτό. .Αλλιώς δεν εξηγείτε καινούργιος δεχτής στην κυκλοφορία και να σταματάει..
(Για κάθε ενδιαφερόμενο θα ήθελα να πληροφορήσω επίσης το τέλος ΟΕΜ μοντέλων για άγνωστο λόγο με ότι αυτό συνεπάγεται )….karakala

πιστεύω ότι εγώ και όχι μόνο, θέλουμε από τον αντιπρόσωπο κάποιες απάντησης που αφορούν τον Hivion HD 9090X Ultima χωρίς να είμαστε κουραστική

Reaction score
0
γεια σας, φορτωσα την τελευταια 11047 αλλα δεν μπορω να βρω απο που φορτωνω κλειδια μια βοηθεια ευχαριστω

Reaction score
0
Η πληροφορηση που εχω ειναι αυτο ακριβως που μετεφερα εδω.

Οτι η μαμα εταιρεία (Hivion) σταματά την κατασκευή OEM προιόντων για σχεδόν όλους τους δέκτες που είτε έμοιαζαν ή ήταν ίδιοι με τον 9090 HD Ultima αλλά στην πρόσοψή τους είχαν διαφορετικό όνομα.

Αυτό απο οσο γνωρίζω έχει να κάνει με την τιμολογιακή πολιτική κάποιον εταιρειών, δε γνωρίζω κατι παραπάνω.

Αν προκύψει κάτι άλλο θα σας ενημερώσω.

Τώρα όσο αναφορά κλεδ.α, αντικλε.δια σε επόμενο μήνυμα θα έχω link με αρχείο που θα αναφέρει με λεπτομέρειες διάφορα χρήσιμα πράγματα για τον συγκεκριμένο δέκτη.

Επίσης όσοι έχετε τη διάθεση και αν έχετε παρατηρήσει καποια δυσλειτουργία καλό θα ήταν να μου κάνετε ένα PM με το πρόβλημα για να το αναφέρω στους μηχανικούς ώστε να δωθεί λύση όπου αυτό είναι δυνατόν.

Reaction score
6
Θέλω να πω και εγώ μια καλησπέρα στην παρέα

Είναι τόσο δύσκολο να ξέρουμε μερικά πράγματα για τον δεχτή………

1) τα κλειδιά που περνάμε όχι χειροκίνητα αλλά από usb υπάρχουν κάπου..

εάν ναι που , και όχι να πηγαίνουμε στους αγοραστές με το usb να μας δίνουν τα κλειδιά που τους τα δίνει ο αντιπρόσωπος με mail... είναι κουραστικό και για εμάς και για αυτούς ….

2) όταν λέμε ότι ο δεχτής σταματάει την κυκλοφορία σημαίνει ότι έχει κάποιο πρόβλημα και για αυτό. .Αλλιώς δεν εξηγείτε καινούργιος δεχτής στην κυκλοφορία και να σταματάει..

(Για κάθε ενδιαφερόμενο θα ήθελα να πληροφορήσω επίσης το τέλος ΟΕΜ μοντέλων για άγνωστο λόγο με ότι αυτό συνεπάγεται )….karakala

πιστεύω ότι εγώ και όχι μόνο, θέλουμε από τον αντιπρόσωπο κάποιες απάντησης που αφορούν τον Hivion HD 9090X Ultima χωρίς να είμαστε κουραστική

Για τα κλειδιά , το έχουμε ξαναπεί (δεν διαβάσες τα προηγούμενα post??).....
Κατεβάζετε από οποιοδήποτε upload site το γνωστό σε όλους μας softcam.key , το κάνετε rename σε _k_data.sgn , το αντιγράφετε στο Usb φλασάκι , το βάζετε στο δέκτη, πάτε στο μενού του USB και πατάτε το κουμπάκι 1 στο τηλεκοντρόλ (και μετά "Yes" ) !!!!

Ένα καλό site είναι το:
http://upload.dvhk.pl
όπου καθημερινά θα βρείσκετε έτοιμο το αρχείο με τίτλο "8900HD Softcam_USB"
πχ για το χτεσινό αρχείο απλά κατεβάστε και αποσυμπιέστε το εξής:
http://upload.dvhk.pl/content.php?id=95083

Reaction score
6
Η πληροφορηση που εχω ειναι αυτο ακριβως που μετεφερα εδω.

Οτι η μαμα εταιρεία (Hivion) σταματά την κατασκευή OEM προιόντων για σχεδόν όλους τους δέκτες που είτε έμοιαζαν ή ήταν ίδιοι με τον 9090 HD Ultima αλλά στην πρόσοψή τους είχαν διαφορετικό όνομα.

Αυτό απο οσο γνωρίζω έχει να κάνει με την τιμολογιακή πολιτική κάποιον εταιρειών, δε γνωρίζω κατι παραπάνω.

Αν προκύψει κάτι άλλο θα σας ενημερώσω.

Τώρα όσο αναφορά κλεδ.α, αντικλε.δια σε επόμενο μήνυμα θα έχω link με αρχείο που θα αναφέρει με λεπτομέρειες διάφορα χρήσιμα πράγματα για τον συγκεκριμένο δέκτη.

Επίσης όσοι έχετε τη διάθεση και αν έχετε παρατηρήσει καποια δυσλειτουργία καλό θα ήταν να μου κάνετε ένα PM με το πρόβλημα για να το αναφέρω στους μηχανικούς ώστε να δωθεί λύση όπου αυτό είναι δυνατόν.
Φίλε karakala , δεν παίζεσαι...:cool_4:

Reaction score
0
απο εχτες που εβαλα την κιανουργια εκδοση παιζουν ολα οκ αλλα εχει κανει 3 φορες reboot μονος του ο δεκτης

Reaction score
0
Thanks for you freind
Please upload the best sotcam software for the mention model last updated
in winrarr format to enable me download it to my reciever , my reciever soft ware version is 11.03.1F loader version 1.10
Best regards

Reaction score
0
Φίλε deliol να είσαι καλά για την απάντηση που μου δίνεις…
Επειδή και εγώ δεν έχω παρά πολλή χρόνο ...

Για τα κλειδιά , το έχουμε ξαναπεί (δεν διάβασες τα προηγούμενα post??).....
Κατεβάζετε από οποιοδήποτε upload site το γνωστό σε όλους μας softcam.key , το κάνετε rename σε _k_data.sgn , το αντιγράφετε στο Usb φλασάκι , το βάζετε στο δέκτη, πάτε στο μενού του USB και πατάτε το κουμπάκι 1 στο τηλεκοντρόλ (και μετά "Yes" ) !!!!
Τα κλειδιά στην 11047f γίνεται όπως το λες…… στην προηγούμενοι την 11043F Δεν τα παίρνει με την ονομασία _Κ_data.sgn αλλά αν έχεις ένα Null modem καλώδιο και το αρχείο το μετατρέψεις σε _sw_code.sgn τότε είσαι οκ…
Μιλάμε για κλειδιά.. το είχαν πει και άλλη ότι δεν γινότανε..
Μιλάμε για τον Hivion HD 9090X Ultima και όχι για κλώνους..

Παντός θα συμφωνήσω με των φίλο karakala
ότι η πιο σταθερή έκδοση χωρίς πολλά καλούδια όμως είναι η 1136F
αφού και η τελευταία έχει κάποια προβλήματα με την θύρα RS-232
πιστεύω στη επόμενη επίσημοι έκδοση να το λύσουν και αυτό

Reaction score
0
Καλημέρα και από εμένα,
ενα δωρακι για σημερα σε όλους τους φιλούς που
διαθέτουν τον Hivion HD9090x Ultima, αλλά και τα
ΟΕΜ μοντέλα που φτιάχνει η εταιρεία μας.

Έφτασε η 11050F, δυστυχώς δεν μπορρώ να σας δώσω
πολλές πληροφορίες μιας και δεν πρόλαβα να την δοκιμάσω
ακόμα. Το μόνο που πρόλαβα να δώ είναι οτι οι γάλλοι μας
κανουν πάλι παρέα με τον γνωστό τρόπο.

Code:
http://rapidshare.com/files/89305990/s6f2e240-11050F.rar
Ευχαριστούμε.
PALLiS

Reaction score
0
PALLiS,
Πως είναι η εικόνα με τα τελευταια firmware αναβάθμιση? Η προηγουμένη υποτίθεται ότι διόρθωσε αρκετά την εικόνα σε SD κανάλια. Ισχύει αυτό?

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.257
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale