Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Reaction score
6
Θα ήθελα να παρακαλέσω για ερωτήσεις σχετικά με το τι κάνει, πόσο κάνει κλπ να απευθύνεστε στον zois_gr με pm (όπως άλλωστε έχει ζητήσει) και όχι ανοιχτά στο φόρουμ... Ευχαριστώ...

Reaction score
0
Ναι, το έχω δοκιμάσεϊ Φαίνεται να είναι εντάξει.
Μερικά προβλήματα δεν καθορίζονται ακόμα. Η δύναμη σημάτων είναι πολύ καλύτερη από πριν η καλύτερη εικόνα, ήχος dd καθορίζεται τώρα... Το Au Pre*iere, TPS θα είναι Au, επίσης. Αλλά έχω μια μεγάλη ερώτηση στους κατασκευαστές: ΠΑΡΑΚΑΛΩ θα μπορούσατε να καθορίσετε Kabel Deutschland 23,5° στην ανατολή, επίσης ?? που πρέπει μόνο να καθορίσετε MECM και πολλοί άλλοι αγοραστές στη Γερμανία θα ήταν ευτυχείς...
επίσης Σας ευχαριστούμε!

far

Reaction score
0
Απάντηση: Hivion HD 9090X Ultima αναβαθμίσεις.

Ευχαριστουμε eumel για την ενημερωση.
Tην τεσταρισα,και ειναι οπως τα λεει ο eumel,το προβλημα με την ποιοτητα του σηματος εχει διορθωθει και τα au ειναι ενταξει.

far

Reaction score
0

Ευχαριστουμε για την ενημερωση PALLiS

Reaction score
0

file pallis na eisai kala gia tin enmerosh..
H 11064F exei kati parapano apo 11050F kai an blepei thn 232

Reaction score
6
Σε ευχαριστούμε και πάλι φίλε PALLiS ... :)
Όπως και πολλοί άλλοι βρίσκομαι εκτός Αθήνας και δεν μπορώ να την δοκιμάσω , την προηγούμενη (11.06.03F) την δοκίμασα αλλά απ’οτι είδα, δεν έβλεπε το Network (rs-232)... Δεν είχα και πολύ χρόνο να ασχοληθώ, θα ξαναδοκιμάσω με την νέα 11.06.04F αφού επιστρέψω σε λίγες μέρες... ;-)

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μετά την 11066F παρατηρώ αρκετά reboot. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Επίσης κατά διαστήματα ο ήχος κάνει διακοπές, πρόβλημα που λύνεται να κλείσιμο και άνοιγμα του Hivion.

Reaction score
0
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Μετά την 11066F παρατηρώ αρκετά reboot. Συμβαίνει και σε άλλους αυτό; Επίσης κατά διαστήματα ο ήχος κάνει διακοπές, πρόβλημα που λύνεται να κλείσιμο και άνοιγμα του Hivion.
ναι και σε μένα το ίδιο κάνει, πολλά reboot.

Reaction score
6
Σε εμένα δεν κάνει reboot, δουλεύει και το Network επιτέλους (Yes!!!!) , διακοπές στον ήχο μου έκανε χτες στο HD Feed της φόρμουλα 1 (ac-3 ήχος), σε άλλα κανάλια όμως δεν το παρατήρησα, έτσι νόμιζα ότι έφταιγε το feed!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.255
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale