Οι επαγγελματίες του High End...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δε μας δίνεται καθημερινά η ευκαιρία να ακούσουμε Kondo-Ongaku, Kef ref 207, Simaudio, Burmaster και άλλα ιερά τέρατα...
Έχεις ήδη κάνει ένα τεράστιο λάθος. Θα το πληρώσεις ακριβά. Γιατί δεν αναφέρεις τα προϊόντα που αντιπροσωπεύει ο μέγας έμπορος? Μήπως είσαι κατευθυνόμενος? "happy_1"

...

Reaction score
0
-Κατάλαβα...Δηλαδή ΔΕΝ είσαι λαμόγιο μόνον όταν πουλάς 'τζάμπα' ???

Όχι μόνον εμπάθεια αλλά και ειρωνία...

Είναι ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ ένας έμπορος να παινεύει τα μηχανήματά του...Που είναι το πρόβλημα??? Μη με τρελλαίνετε...
Το ότι οι συνάδελφοί του δεν εμπλέκονται είναι γιατί φοβούνται την ίδια συμπεριφορά εναντίον τους...Είδες τι έγινε με τον Μηχαηλό που τόλμησε να γράψει για τον Σκαλούμπακα...Πέσανε όλοι να τον φάνε...Το ίδιο και με τον LUXMAN...Μπορεί να μη γράφουμε συχνά αλλά παρακολουθούμε τι γίνεται... οκ???????????????????????
Αγαπητε Sudoku δεν σε γνωριζω αλλα σε παραδεχομαι γιατι εχεις θαρρος :cool_4:

Ειναι απλα τα πραγματα...Προκειται περι κλικας 2-3 ατομων που κανουν ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ για να φαινονται...περισσοτεροι..Τα ιντερνετ καφε εχουν αναστεναξει...απο τα πολλαπλα ψευδωνυμα των ιδιων ανθρωπων!:cool_11: :cool_11: :cool_11::cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Εγω ομως λεω τα πραματα με το ονομα τους και δεν ειμαι σαν τους αλλους συναδελφους.

ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΜΑΙ!

Γιατι τους θεωρω ανημπορους κι ανικανους να κανουν ζημια στον οποιοδηποτε σωστο επαγγελματια.

Η λασπη επιστρεφει επανω τους σαν μπουμερανγκ!!!!!!!!! :happy_9:

sk

Reaction score
501
Συγχωρέστε τον Αδαή, αλλά δεν γίνεται να μην ρωτήσω ...

Τι σχέση έχουν τελικά οι μηχανές, με το τελικό αποτέλεσμα (ήχο) ?

Ευθέως ανάλογη και μοναδική ?

Όσοι δηλαδή έχουν τις μηχανές, έχουν και τον ήχο ?

Δεν υπάρχουν άλλοι παράμετροι εξίσου σημαντικοί ή και σημαντικότεροι ?

Πρέπει να πιστέψουμε όλοι, ότι με την κατάθεση ενός σημαντικού ποσού – και μόνο -αποκτούμε δικαίωμα στο Όνειρο ?

Μα τόσο εύκολο είναι ?
Δεν χρειάζεται να κοπιάσω, ούτε και να στύψω το μυαλό μου αναζητώντας το «γιατί» προκειμένου να φτάσω στο «πως» ?

Μόνο λεφτά και άντε δυο τρία tips (για το περίφημο matching) ?

Δεν λεω – βολεύει τα μαλα, αλλά γιατί να το πιστέψω – που αλλού ισχύει το ανάλογο ?

PS
Βλέπω να παροτρύνουν τον CostasEAR να σταματήσει να παίζει, να σοβαρευτεί πια και να ασχοληθεί με κανένα αξιόλογο μηχάνημα και ξέρετε τι σκέφτηκα ?

Την κουνιάδα μου που αγόρασε την super duper πλεκτομηχανή και περηφανεύονταν για τα πλεκτά της ....
Από το προηγούμενο σαββατοκύριακο όμως – που είδε τι έφτιαχνε η γιαγιά μου με ένα απλό (& ταπεινό) ζευγάρι βελόνες Νο 5 – όταν της μιλάς για πλεκτά αλλάζει κουβέντα.....

-Μεράκι φίλοι μου, μεράκι και επίγνωση του τι θέλεις να αποκτήσεις .....

Reaction score
0
Χωρις να θελω να επεμβω εως τωρα γιατι δεν θα ημουν αμεροληπτος λογω της γνωριμιας μου με τον Γιωργο και της συμπαθειας μου προς αυτον, τελικα αποφασησα να το κανω για δυο λογους.
Πτωτον ως προς το τυπικο μερος, ολοι οι επαγγελματιες οταν ερωτηθουν για την τιμη ενος προιοντος δινουν συνηθως την ανωτατη λιανικη τιμη που απεχει απο την πραγματικη/ Πχ. τα Purity που η τιμη τους ειναι 3800 αν θυμαμαι καλα ενω η πραγματικη τους γυρω στα 3000 και δεν αναφερομαι στην εκπληκτικη προσφορα τους μεσα απο το σαιτ. Επιπλεον το να πας να πιεις ενα καφε με εναν εμπορο του χωρου για μενα ειναι χαρα και πιστευω και για πολλους αλλους συμφορουμιτες, τωρα αν δεν τον πας σαν ανθρωπο δεν πειραζει αλλωστε δεν θα παντρευτεις αυτον αλλα τα μηχανηματα του. Αν ειχες τα λεφτα να παρεις μια Ferrari και ησουν καψουρεμενος δεν θα την επαιρνες επειδη δεν γουσταρες τον αντιπροσωπο. Επειδη εγω πιστευω οτι εχεις αγαθα κινητρα επικοινωνησε μαζι μου και αν πραγνατικα τα θες τα καλωδια μαθαινω πληρωτεα τιμη και τα αγοραζω εγω για σενα και αυτο πιστεψε με μονο για δικη σου εξυπηρετηση.
Τωρα ως προς την συμπεριφορα του Γιωργου ας την αναλυσουμε λιγο. Καταρχας τα λογια που γραφει ασφαλως και δεν τα εννοει, γιατι διαφορετικα αφορουν και μενα και καποιους αλλους που εδω τον εχουν υποστηριξει κατα καιρους. Οπωσδηποτε βεβαια δεν αφορουν τον Ανδρεα και τον Βασιλη γιατι εχω συζητησει μαζι του και γνωριζω την εκτιμηση που τρεφει γι αυτους. Αν ημουν στην θεση του εγω προσωπικα θα ζητουσα συγνωμη για καποιες εκφρασεις που γραφτηκαν, οπως και απο τον φιλο με τα καλωδια, αλλα δεν μπορω να τον υποχρεωσω για κατι τετοιο.
Το προβλημα ειναι οτι αυτη η κατασταση διαιωνιζεται και θα πρεπει να δοθει ενα τελος. Αν ρωτατε εμενα πως θα χειριζομουν εγω το θεμα θα σας απαντουσα με δυο τροπους. Πρωτον επισημαινοντας με ηπιο τροπο και αιτιολογοντας σε πια πραγματα κανει λαθος η υπερβαλει και δευτερον με μια συναντηση αν δεν θελετε για καφε για μπυρες και σουβλακια απο τους βαρια εμπλεκομενους εκφραστικα και μετα απο εκτενη σωματικο ελεγχο, για αποφυγη κουμπουριων κλπ. να δωθουν οι αμοιβαιες εξηγησεις, οπως για καποια σχεδια αν υπαρχπυν η οχι και να λυθει η παρεξηγηση. Διαφορετικα πιστευω με την παραμικρη αφορμη θα επαναλαμβανεται η ιδια κατασταση.

Καλα βρε Θαναση, ποτε προλαβες να με συμπαθησεις????

Δυο φορες εχεις ερθει στο μαγαζι μου.

Τελικα ειμαι συμπαθητικος ο ατιμος.

Σε ευχαριστω!:cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θανάση τα βλέπεις? Αυτή η διανοητική ανεπάρκεια, δεν είναι αντιμετωπίσιμη με ανθρώπινα μέσα. Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. :happy_9:

...

Reaction score
1.844
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Μα τάγραψα, να πω πως δεν τάγραψα, αλλά το περάσατε ντούκου.

Οτιδήποτε θυμίζει αμυδρά μια υποψία αληθινής συζήτησης με ένα τέτοιο λυσσασμένο άτομο, απαιτεί αρκετά προχωρημένα πτυχία και χρόνια επαγγελματικής εξάσκησης, και είναι αρκετά απίθανο οποιοσδήποτε στη λίστα συζήτησης σας να έχει αυτά τα προσόντα.
Αρκεί να μη ξανακάνετε το ίδιο λάθος.
Δυστυχώς, όπως έχω διαπιστώσει, δεν διαβάζουν όλοι όλα τα μηνύματα. Ερεθίζονται απο ένα απ' αυτά και απαντούν, χωρίς να βλέπουν αν κάποιος έχει πει τα ίδια, ή κάτι άλλο που το αναιρεί.
Απόδειξη τα πολλαπλά σε σειρά μηνύματα απο το ίδιο μέλος. Τουλάχιστον βέβαια αυτοί τα διαβάζουν όλα, έστω και ένα-ένα.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Δυστυχώς, όπως έχω διαπιστώσει, δεν διαβάζουν όλοι όλα τα μηνύματα. Ερεθίζονται απο ένα απ' αυτά και απαντούν, χωρίς να βλέπουν αν κάποιος έχει πει τα ίδια, ή κάτι άλλο που το αναιρεί.
Απόδειξη τα πολλαπλά σε σειρά μηνύματα απο το ίδιο μέλος. Τουλάχιστον βέβαια αυτοί τα διαβάζουν όλα, έστω και ένα-ένα.
Μα είναι πασιφανές το τι γίνεται στην κατηγορία. Υπάρχουν τα 2 στρατόπεδα στα οποία κανείς δεν κάνει πίσω. Αυτό όμως δεν είναι κακό.

Κακός είναι ο τρόπος κάποιων εκπροσώπων τους. Λες και ζούνε για να διαβάσουν την πρώτη κοτσάνα και να χλευάσουν τον συνομιλητή τους. Απο προσωπικούς χαρακτηρισμούς άλλο τίποτα.

Αφήστε ρε παίδες να πέσει και τίποτις κάτω. Και αν δεν μπορείτε, τότε απαντήστε με την ευγένεια και την υποδομή που θα δείχνατε σε ένα 6άχρονο που δεν καταλαβαίνει το λάθος του. Αλλιώς συνεχίστε με τους χαρακτηρισμούς του τύπου σκύλος, τυχάρπαστος, κλίκα κ.ο.κ. Αν έτσι αισθάνεστε supreme beings...εγώ πάω μπάσο

Reaction score
1.844
Απάντηση: Re: Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Μα είναι πασιφανές το τι γίνεται στην κατηγορία. Υπάρχουν τα 2 στρατόπεδα στα οποία κανείς δεν κάνει πίσω. Αυτό όμως δεν είναι κακό.

.... τότε απαντήστε με την ευγένεια και την υποδομή που θα δείχνατε σε ένα 6άχρονο που δεν καταλαβαίνει το λάθος του ....
Σωστά. Μόνο που στο ένα "στρατόπεδο" εδρεύει λόχος και στο άλλο κοτζαμάν μεραρχία! :happy_9:

Υπάρχει κι' εδώ μεγάλος φόβος. Διότι, ως γνωστόν, τα παιδιά, άμα τα χτυπάς κλαίνε, άμα τα
, θέλουνε κι' άλλο! :cool_11:

Reaction score
0
...προφανώς στο προηγούμενο post μου αλλάζουμε την λέξη υποδομή σε υπομονή.

Anemele μου, δεν έχει τόση σημασία το πόσοι είναι στο κάθε στρατόπεδο, αλλά η σωφροσύνη στις απαντήσεις.

Δηλαδή, ο ιδρυτής του site πως στα δι@λα καταφέρνει κάθε φορά και συγκρατείται και δεν ξεσπάει? Δεν είναι άνθρωπος αυτός? Είναι και παραείναι, αλλά πριν απαντήσει, "μετράει" τον συνομιλητή του και σκέφτεται: Αν απαντήσω με τον τάδε η το δείνα τρόπο τι θα καταφέρω? Να απαντήσω επί της ουσίας η να ανάψω το φυτιλάκι μου?

Ηρεμία κύριοι. Σε κάποιους που είναι έξω απο το χορό (όπως εγώ) δίνετε την εικόνα κακομαθημένου παιδιού. Μου φαγαν το μπιφτεκιιιι μουυυυυυυυ (Α.Μ.Α.Ν). Όσο και να παθιάζεστε με το αντικείμενο μην αποδιοργανώνεστε. Χαλαρά...Έτσι να είστε σίγουροι οτι όλα και κάτι περισσότερο θα μάθει ο κόσμος που δεν το κατέχει το άθλημα.

Reaction score
1.844
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Αυτό που έγραψα το πρόσεξες;
Οτιδήποτε θυμίζει αμυδρά μια υποψία αληθινής συζήτησης με ένα τέτοιο λυσσασμένο άτομο, απαιτεί αρκετά προχωρημένα πτυχία και χρόνια επαγγελματικής εξάσκησης, και είναι αρκετά απίθανο οποιοσδήποτε στη λίστα συζήτησης σας να έχει αυτά τα προσόντα.
Δεν είναι θέμα πια αυτοσυγκράτησης, αλλά ουσιώδους σημασίας. Αφού ένας, όπου εμπλέκεται, κάνει τα θέματα "σουλτάνα", η σωστή αντιμετώπιση απο τους υπόλοιπους είναι η αδιαφορία.

Για να καταφέρουμε να κρατήσουμε τα νήματα εντός θέματος, επιτέλους! :mad_3:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545
Θανάση, δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα αν τον λένε Θεοφιλάκο ή μπάρμπα Μήτσο. Η εμπλοκή του με το site, ξεκίνησε, όταν μπήκε να μας πει κατευθυνόμενο μαγαζάκι, γιατί κρίναμε την διαφημιστική εκστρατεία του και συνέχισε να χώνεται όπου δεν τον σπέρνουν μιλώντας μόνον για την πραμάτεια του...
...
Και για να γυρίσουμε στο θέμα μας...γιατί ρε παλικάρια δεν ασχολείστε και με τις διαφημιστικές εκστρατείες άλλων εμπόρων? Ολοι οι άλλοι δηλαδή είναι τόσο υψηλού επιπέδου και αμέμπτου ευφυίας? Κάθε φορά γελάω με αυτόν τύπο που έγραφε ...simple edit...φαντάζομαι ήθελε να πει single ended...

για πάμε!

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Κάθε φορά γελάω με αυτόν τύπο που έγραφε ...simple edit...φαντάζομαι ήθελε να πει single ended...
για πάμε!
Ποιός είναι τούτος? :cool_11: :cool_11:
Τυπογραφικό θα είναι μωρέ. "happy_1"

...

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.134
Κάθε φορά γελάω με αυτόν τύπο που έγραφε ...simple edit...φαντάζομαι ήθελε να πει single ended...

για πάμε!
Με το τσιγκέλι σ' τα βγάζουμε, αλλά χαλάλι... :cool_11::cool_11:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545
Και εγώ έτσι σκέφτηκα στην αρχή για τυπογραφικό που έκανε η γραμματέας, αλλά όταν παίζει σερί τουλάχιστον 4-5 μήνες η ίδια καταχώρηση...ε τότε κάποιος θα έπρεπε να το είχε δει. Τώρα τελευταία νομίζω έχει αλλάξει η καταχώρηση...δεν είμαι σίγουρος...στον Ηχο έμπαινε...και μιλάμε για ακριβά μηχανήματα, πολύ ακριβά. Νομίζω έχει γράψει και άλλες πατάτες αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα, όπως και το όνομα του δεν θυμάμαι, αλλά και να το θυμόμουν, δεν θα το έδινα ρε παιδιά έτσι χύμα, συγγνώμη κιόλας. Προς ανατολάς εδρεύει κάπου αν θυμάμαι καλά.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Νομίζω έχει γράψει και άλλες πατάτες αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα, όπως και το όνομα του δεν θυμάμαι, αλλά και να το θυμόμουν, δεν θα το έδινα ρε παιδιά έτσι χύμα, συγγνώμη κιόλας.
Μπα και γιατί παρακαλώ, τι φοβάσαι? Δημοσιοποιημένη καταχώρηση είναι. Άσε που αν την αναφέρουμε κι εδώ, μπορεί να την δει ο χριστιανός και να την κατεβάσει.

...

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545
Δεν φοβάμαι τίποτα..μην τρελαθούμε κιόλας.
Κάτι cary, κάτι montana, κάτι omega 'μαστουρωμένα' και άλλα διαφημίζει, ολοσέλιδη καταχώριση, αν έχετε κανένα Ηχο πρόχειρο, δείτε το όνομα και βάλτε το, δεν έχω τώρα.

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Φίλε vmantas όχι μόνο πρέπει να τον βρούμε αλλά πρέπει να του στείλουμε κι ένα mail. Σιγά μην παρεξηγηθεί, δεν είναι όλοι ίδιοι, ούτε πάσχουν όλοι από μανία καταδιώξεως και κοινωνική δυσπροσαρμογή. Άσε τι βλέπεις εδώ μέσα. :happy_9:

...

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524