Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
0
Θανάση, δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα αν τον λένε Θεοφιλάκο ή μπάρμπα Μήτσο. Η εμπλοκή του με το site, ξεκίνησε, όταν μπήκε να μας πει κατευθυνόμενο μαγαζάκι, γιατί κρίναμε την διαφημιστική εκστρατεία του και συνέχισε να χώνεται όπου δεν τον σπέρνουν μιλώντας μόνον για την πραμάτεια του. Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε εκείνον τον δάχτυλο που οδηγεί το site. Κάποιος που με/μας θεωρεί μαγαζάκι στο οποίο μπαίνει για να πουλήσει, δεν μπορεί να αξιώνει άλλου είδους συμπεριφορές. Και το πόσο εκτιμάει ή όχι τον Τσαντουλή ή τον Καφάτο, φαίνεται από τον χαρακτηρισμό "εκσπερμάτωση" για το review του πρώτου και "μαγαζάκι" για το site του δεύτερου. Τα υπόλοιπα είναι τρίχες δημοσιοσχεσίτικες. Τι να συζητήσεις με έναν τέτοιον τύπο? Παρόλα αυτά, είναι τόσο δημοκρατικός αυτός ο χώρος, που δεν του έχει απαγορευτεί η πρόσβαση και ούτε πρόκειται. Οποτεδήποτε θελήσει να αλλάξει στάση, μπορεί και να τα βρούμε.

...
Και ποιοι ειστε εσεις (Τσαρουχας-Μπλατσιος&Σια) για να κρινετε βρε?

Κατι τυπακια που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους ειστε με αμφιβολες σχεσεις με τον χωρο του High end, κοινως ασχετοι...

Πλην ελαχιστων περιπτωσεων, πρεπει να ταξιδεψετε 500 χλμ για να ακουσετε ενα συστημα της προκοπης..

Μην κρινεις για να μην κριθεις
ελεγε ο Χριστουλης

Μια κριτικη για να ειναι αξιοπιστη πρεπει πρωτα απο ολα να ειναι καλοπιστη.
Εσεις ειστε αναξιοι - λογω απεραντης κακοηθειας και προκαταληψης πρωτα απο ολα - για να κρινετε τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ και να σας παρει καποιος στα σοβαρα!

Reaction score
10
Δεν φοβάμαι τίποτα..μην τρελαθούμε κιόλας.
Κάτι cary, κάτι montana, κάτι omega 'μαστουρωμένα' και άλλα διαφημίζει, ολοσέλιδη καταχώριση, αν έχετε κανένα Ηχο πρόχειρο, δείτε το όνομα και βάλτε το, δεν έχω τώρα.

Χατζης - Symphonic Emporium

O Κυριος Χατζης ειναι πολυ σοβαρος ανθρωπος και γνωστης του αντικειμενου. Αμφιβαλω οτι ειναι λαθος αυτο.
Επισης πολυ σοβαρος επαγγελματιας που σεβεται απολυτα τους πελατες του.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895

O Κυριος Χατζης ειναι πολυ σοβαρος ανθρωπος και γνωστης του αντικειμενου. Αμφιβαλω οτι ειναι λαθος αυτο.
Α, υπάρχουν κι άλλοι σοβαροί επαγγελματίες δλδ εκτός από τον κ. Θεοφιλάκο; Πάλι καλά γιατί ο ίδιος δεν προλαβαίνει να πάρει υπό την "προστασία" του όλες τις HiEnd εταιρείες (βλ. το "δράμα" της Martin Logan :cool_11: ).

Ποιός δεν είναι σοβαρός τελικά;
Γιατί όλο σπόντες διαβάζω αλλά ονόματα δεν βλέπω...
(Γενικότερη η ερώτηση - δεν περιμένω απάντηση μόνο από τον Μιχάλη)

Reaction score
4
Απάντηση: Οι επαγγελματίες του High End...

Musiclover Θέλω να σε ρωτήσω κάτι αλλά να απαντήσεις :happy_9:

Ποια η διαφορά μεταξύ των επαγγελματιών που πωλούν το ίδιο προϊόν ;
Δηλαδή τι παραπάνω θα προσφέρεις στον πελάτη εσύ, από κάποιον άλλον που θα σε αντικαταστήσει στο μαγαζί σου ;
Τι είναι αυτό που κατα την γνώμη σου κάνει τον επαγγελματία του χώρου σας, καλό-σωστό ;
Πες μας για την πολιτική της εταιρείας σου λίγα πράγματα και άσε τις κόντρες.

Μην ξεχνάς το θέμα μας είναι "Oι επαγγελματίες του Hi End"

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν μπορείς να απαντήσεις σε τίποτα φανταστικέ έμπορα. Το κενό αέρος ανάμεσα στα αυτιά σου δεν σου επιτρέπει να κάνεις μια συζήτηση. Μόνο μπαροφολογία και χαρακτηρισμούς είσαι από την ώρα που ήρθες εδώ μέσα, μπας και καλύψεις την εμφανέστατη αμάθεια και ανεπάρκειά σου σε κάθε επίπεδο. Τζάμπα μάγκας είσαι μεγάλε. Και τελικά, δεν είναι θέμα τσαγανού ή ηθικής. Τουλάχιστον στον βαθμό που έχεις εκτεθεί δεν φαίνεσαι για απατεώνας. Θέμα νοημοσύνης είναι.

Αλλά τέλος πάντων εδώ μέσα μιλάμε σοβαρά. Η παιδική χαρά όπου περνάνε οι τσαμπουκάδες σου και οι χαρακτηρισμοί σου, είναι παρά πέρα. :happy_4:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Δεν διαφωνεί κανείς. Μήπως δεν ξέρει τι είναι γραμμένο στις καταχωρήσεις του? Τέλος πάντων την καταχώρηση την έχει κανείς ρε παιδιά?

...

Reaction score
10
Εγω εχω γνωρισει πολλους. Αυτοι που μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση ειναι ο Νικος Χατζης, ο Γιωργος Θεοφιλακος, ο Νικος Μενδρινος, και ο Γιαννης Μιχαηλος που ειναι απο τα καλυτερα παιδια.

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Δεν διαφωνεί κανείς. Μήπως δεν ξέρει τι είναι γραμμένο στις καταχωρήσεις του? Τέλος πάντων την καταχώρηση την έχει κανείς ρε παιδιά?

...
Ήχος #415, Οκτωβρίος 2007, σελίδα 105.

...ιδιαίτερα εξωτικούς λαμπάτους (simple edit κ.τ.λ.)...

Εντάξει, θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Μη γινόμαστε υπερβολικοί. :cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ήχος #415, Οκτωβρίος 2007, σελίδα 105.
Εντάξει, θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για ορθογραφικό λάθος. Μη γινόμαστε υπερβολικοί. :cool_4:
Ωραία αλλά ας του το σφυρίξει κάποιος για να το μαζέψει. Δεν είναι κακό ρε παιδιά. Ξαναλέω:
Σιγά μην παρεξηγηθεί, δεν είναι όλοι ίδιοι, ούτε πάσχουν όλοι από μανία καταδιώξεως και κοινωνική δυσπροσαρμογή. Άσε τι βλέπεις εδώ μέσα. :happy_9:

...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Ε, τότε τι το συζητάμε...

...
.

Και εγώ έτσι σκέφτηκα στην αρχή για τυπογραφικό που έκανε η γραμματέας, αλλά όταν παίζει σερί τουλάχιστον 4-5 μήνες η ίδια καταχώρηση...ε τότε κάποιος θα έπρεπε να το είχε δει. Τώρα τελευταία νομίζω έχει αλλάξει η καταχώρηση...δεν είμαι σίγουρος...στον Ηχο έμπαινε...και μιλάμε για ακριβά μηχανήματα, πολύ ακριβά. Νομίζω έχει γράψει και άλλες πατάτες αλλά δεν τις θυμάμαι τώρα, όπως και το όνομα του δεν θυμάμαι, αλλά και να το θυμόμουν, δεν θα το έδινα ρε παιδιά έτσι χύμα, συγγνώμη κιόλας. Προς ανατολάς εδρεύει κάπου αν θυμάμαι καλά.
Σου'χει πάρει τα μυαλά ο Θεοφιλάκος ρε; :cool_11: :happy_8:

Reaction score
4

Αν έπαιρνα ένα 'εξωτικό μηχάνημα' από την Ελλάδα, το μόνο cd που θα μπορούσα να ακούσω είναι αυτό....

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.689
Και ποιοι ειστε εσεις (Τσαρουχας-Μπλατσιος&Σια) για να κρινετε βρε?

Κατι τυπακια που δεν τα ξερει ουτε η μανα τους ειστε με αμφιβολες σχεσεις με τον χωρο του High end, κοινως ασχετοι...

Πλην ελαχιστων περιπτωσεων, πρεπει να ταξιδεψετε 500 χλμ για να ακουσετε ενα συστημα της προκοπης..

Μην κρινεις για να μην κριθεις
ελεγε ο Χριστουλης

Μια κριτικη για να ειναι αξιοπιστη πρεπει πρωτα απο ολα να ειναι καλοπιστη.
Εσεις ειστε αναξιοι - λογω απεραντης κακοηθειας και προκαταληψης πρωτα απο ολα - για να κρινετε τον ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ και να σας παρει καποιος στα σοβαρα!
)( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )( )(

"μην κρίνεις για να μη κριθείς ΕΣΥ !:happy_4:

Μ'αυτά που κάνεις και λές όμως, είσαι ΜΟΝΟ για )( )( )( )( )( )(

Reaction score
313

Ρε παιδιά...ρε παιδιά...μη σπαταλάτε έτσι τις τομάτες...

...ξέρετε πόσο έχει φτάσει η τιμή τους;

Ίσα με...δύο καλώδια το κιλό...:cool_11:

melina

Cargo 200
Reaction score
45.545
.

Μάλλον ξεφύλισα 4-5 φορές το ίδιο τεύχος...δεν πιάνει, ε?

που να τρέξω να κρυφτώ τώρα?

Σου'χει πάρει τα μυαλά ο Θεοφιλάκος ρε; :cool_11: :happy_8:

Ο θεοφιλάκος μάλλον όχι αλλά του μηχανήματα (του) μου μάλλον ναι.

Καλές ακροάσεις παίδες...η μουσική εξημερώνει τους άγριους!

Reaction score
10
Γιατι ακουνε και ποτε μουσικη νομιζεις?

Ολη μερα πλικι πλικι στο πληκτρολογιο ειναι.....χαχαχαχ

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.054
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp