- Reaction score
- 5
ούτε ο musiclover είναι.o blizard δεν ηταν hi-end...
ούτε ο musiclover είναι.o blizard δεν ηταν hi-end...
Τέτοια λες και θα σε μισήσει ο Κόγιας. )(ούτε ο musiclover είναι.
μπαααα. μ'αγαπάει πολύ για να με μισήσει "happy_1""happy_1""happy_1"Τέτοια λες και θα σε μισήσει ο Κόγιας. )(
Δεν νομιζω πως ειναι ακριβως ετσι αλλα δεν θα προσπαθησω να αλλαξω την γνωμη σου.Δεν μπαινουν μονο εδω Ανδρεα...
Βλεπουν και κρινουν.
Προς το παρον διασκεδαζουν με τους καυγαδες με τον musiclover.
Οταν σταματησω να ασχολουμαι, θα αραιωσουν κι αυτοι..
Καλά ρε φίλε...Αυτός σου λέει τι θα πάρεις γιατί έτσι το λέει και έτσι τι θέλει και σε παραμυθιάζει και είναι ότι είναι κλπ. κλπ................................Τετοιος εμπορος ειναι αυτος που σου λεει αυτο θα παρεις για ετσι σου το λεω εγω. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την τσεπη μας , τουλαχιστον.........
Εξαρτάται.Και γω έχω δηλώσει πολλάκις εδώ μέσα πως είμαι αστροναύτης...Αν κάποιος μου ζητήσει να τον πάρω μαζί μου στο...Βέγα εγώ θα είμαι λαμόγιο ή αυτός μαλάκας που τόχαψε???
Όοοοοχι ρε κουμπάρε δεν είναι τόσο απλά. Όταν ανοίγεις εσύ θέμα για τα kef και πετάγεται να σου πει ότι τα von πως τα λεν, είναι καλύτερα και στην έκθεση παίζανε καλύτερα από όλα, όταν ανοίγει ο άλλος θέμα για τα zu και πετάγεται να σου πει ότι τα δικά του παίζουν καλύτερα από όλα, όταν ανοίγει θέμα για την τάδε πηγή και πετάγεται να σου πει ότι αυτή που φέρνει αυτός παίζει καλύτερα από όλες, όταν τα μέλη ζητούν power buy για ένα προϊόν και πετάγεται σαν την χορδή να σου πει ότι τα ηχεία είναι μάπα, ελάτε πρώτα ακούστε και τα δικά μου και μετά αποφασίστε, τότε αυτός δεν είναι έμπορος, μαϊντανός είναι και μάλιστα άνοστος και αντιδεοντολογικός. Μερικοί εδώ μέσα είναι πωλητές από τότε που γνώρισαν τον εαυτό τους. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν έχουν ξαναματαγίνει ποτέ. Δεν κατεβήκαμε από τον Άρη...Ο έμπορος είναι έμπορος και η δουλιά του είναι να διαλαλάει και να παινεύει την πραμάτεια του με σκοπό ΝΑ ΠΟΥΛΑΑΑΕΙΙΙΙΙ...Ο πελάτης ρωτά, ακούει, κρίνει και αποφασίζει αν θα ψωνίσει...Τόσο απλά...
Και μία σημαντική "λεπτομέρεια"...Αν του πάρεις λεφτά για το "ταξίδι", τότε και εσύ είσαι λαμόγιο και αυτός είναι μαλάκας. :cool_4:
-Κατάλαβα...Δηλαδή ΔΕΝ είσαι λαμόγιο μόνον όταν πουλάς 'τζάμπα' ???Εξαρτάται.
Αν του πάρεις λεφτά για το "ταξίδι", τότε και εσύ είσαι λαμόγιο και αυτός είναι μαλάκας. :cool_4:
What's your point?...
Όχι μόνον εμπάθεια αλλά και ειρωνία...Εσύ δηλαδή βλέπεις εμπάθεια από τη μεριά μας (που οι περισσότεροι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ ή έχουμε μιλήσει 1-2 φορές ο ένας με τον άλλο, ενώ ζούμε και σε τελείως διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος) και η συμπεριφορά του κ. Θεοφιλάκου (βλ. ύφος και ήθος) σου φαίνεται normal... "OK".
Μακάρι να μπορούσα να πω ότι εκπλήσσομαι. :crazy_1:
Είναι ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ ένας έμπορος να παινεύει τα μηχανήματά του...Που είναι το πρόβλημα??? Μη με τρελλαίνετε...Το thread δεν αφορά τον Θεοφιλάκο αλλά βρήκε τρόπο η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το Musiclover και τις απίστευτες/φανταστικές/μοναδκές εταιρείες που φέρνει στη χώρα μας (δε φταίνει σε τίποτα οι εταιρείες δλδ, αλλά τις παίρνει η μπάλα).
Kρίμα μόνο που δεν θέλουν να αναμειχθούν στη συζήτηση (και μάλλον καλά κάνουν) οι συνάδελφοί του που μας διαβάζουν και τραβάνε τα μαλλιά τους (ή μάλλον τρίβουν τα χέρια τους που ένας ανταγωνιστής βάζει τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του). :happy_4:
Ρε φίλε τι συγκρίνεις τώρα...Τους καρα_απατεώνες του 090... με τον έμπορο που πουλάει μηχανήματα??? Είτε τα πουλάει ακριβά είτε τα παινεύει...δικαίωμά του...Αν θεωρείς κάτι αξιόποινο δώστον...ΕΣΥ το παίζεις δικαστής και εισαγγελέας και προστάτης των μαλάκηδων......Και μία σημαντική "λεπτομέρεια"...
Αν εγώ καταγγείλω τη λαμογιά σου, πίστεψέ με, εσύ θα υποστείς τις συνέπεις του Νόμου και όχι το θύμα σου.
Θυμήσου τις γραμμές υψηλής χρέωσης που παίρνανε τα θύματα να βρουν τη λύση στο παζλ ή να βρουν τις διαφορές στις φωτογραφίες...
Ναι, μαλάκες αυτοί που έπαιρναν, αλλα ο Νόμος οφείλει να προστατεύει και τους μαλάκες από τα κάθε λογής λαμόγια.
Εσύ να φανταστώ, αν ήσουν Δικαστής, θα έδινες και εύσημα στο αρχι-λαμόγιο που έστησε την κομπίνα και θα έβαζες και πρόστιμο στα θύματα επειδή "είναι μαλάκες".... Δε λέω, ενδιαφέρουσα άποψη....
Κι ύστερα απορεί ο Κόγιας σε ποιούς πουλάνε...-Κατάλαβα...Δηλαδή ΔΕΝ είσαι λαμόγιο μόνον όταν πουλάς 'τζάμπα' ???
...
Όχι μόνον εμπάθεια αλλά και ειρωνία...
...
Είναι ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ ένας έμπορος να παινεύει τα μηχανήματά του...Που είναι το πρόβλημα??? Μη με τρελλαίνετε...
Το ότι οι συνάδελφοί του δεν εμπλέκονται είναι γιατί φοβούνται την ίδια συμπεριφορά εναντίον τους...Είδες τι έγινε με τον Μηχαηλό που τόλμησε να γράψει για τον Σκαλούμπακα...Πέσανε όλοι να τον φάνε...Το ίδιο και με τον LUXMAN...Μπορεί να μη γράφουμε συχνά αλλά παρακολουθούμε τι γίνεται... οκ???????????????????????
Όχι φίλε μου, το να δώσεις 3000 ευρώ ένα ντυμένο Belden των 5 ευρώ δεν είναι αξιόποινο (τουλαχ. όχι σε αυτή τη χώρα), όπως δεν είναι αξιόποινο το να πουλάς ένα απορρυπαντικό που δεν καθαρίζει κλπ...Ρε φίλε τι συγκρίνεις τώρα...Τους καρα_απατεώνες του 090... με τον έμπορο που πουλάει μηχανήματα??? Είτε τα πουλάει ακριβά είτε τα παινεύει...δικαίωμά του...Αν θεωρείς κάτι αξιόποινο δώστον...ΕΣΥ το παίζεις δικαστής και εισαγγελέας και προστάτης των μαλάκηδων......
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Φίλε μου Κώστα Φ. η ηλικία σου και ο ενθουσιασμός σου δικαιολογούν τα λεγόμενά σου...Και γώ πριν από 20 χρόνια τα ίδια έλεγα...Και συ μετά από 20 χρόνια τα ίδια με μένα θα λες και θα καμαρώνεις τα krell_ια σου kef_ια σου και το ακριβό και πολύ ανώτερο συστηματάκι απ' αυτό που τώρα έχεις και για το οποίο θα δουλέψεις όλα αυτά τα χρόνια για ν' αποκτήσεις...
Αν δεν τα καταφέρεις δεν θα θεωρηθείς αποτυχημένος...μη φοβάσαι...
Όμως δε θα έχεις νοιώσει τη μαγεία του απόλυτου-άψογου-φανταστικού-αψεγάδιαστου-hi end ήχου στο σπίτι σου...Να μου πεις θα υπάρχουν και οι εκθέσεις...(Πραγματικά) φιλικά....Sudoku
-Χτύπα ξύλο ρε...Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Άλλα πράγματα είναι που με απασχολούν όταν σκέφτομαι τη ζωή μου σε 20 χρόνια, κι όχι τι ηχοσύστημα θα έχω ή αν θα προλάβω να απολαύσω τον "απόλυτο-άψογο-φανταστικό-αψεγάδιαστο-hi end ήχο" πριν κλείσω τα μάτια μου. Για το τελευταίο, όχι, δεν υπάρχουν οι εκθέσεις (ας γελάσω - ανατριχιάσαμε πάλι φέτος στην έκθεση), αλλά υπάρχουν τα live.
Άσε που κι έτσι όπως είναι τώρα το (φτωχικό-φοιτητικό) setup μου, μια χαρά απολαμβάνω τις μουσικάρες μου. :cool_4:
Who wants to live forever? :mrgreen:Χτύπα ξύλο ρε...
Εντάξει η έκθεση τι είχε...μια χαρά ήτανε...Είδαμε και ακούσαμε μηχανηματάρες...μιλήσαμε...φωτογραφήσαμε...Μην τα γειώνουμε όλα ρε γαμώτο...Δε μας δίνεται καθημερινά η ευκαιρία να ακούσουμε Kondo-Ongaku, Kef ref 207, Simaudio, Burmaster και άλλα ιερά τέρατα...Μια χαρά ήτανε...