Οι επαγγελματίες του High End...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
730
Δεν μπαινουν μονο εδω Ανδρεα...

Βλεπουν και κρινουν.

Προς το παρον διασκεδαζουν με τους καυγαδες με τον musiclover.

Οταν σταματησω να ασχολουμαι, θα αραιωσουν κι αυτοι..
Δεν νομιζω πως ειναι ακριβως ετσι αλλα δεν θα προσπαθησω να αλλαξω την γνωμη σου.
Να σου πω την αληθεια δεν συμφωνω μαζι σου σε πολλα-μαλλον στα περισσοτερα-αλλα παρ'ολα αυτα δεν θα σταματησω να σε υποστηριζω διοτι ποτε δεν μου αρεσε να βλεπω πολλους να τα βαζουν με εναν.
Οσο για τα μελη του AVSite που μπαινουν και αλλου, ναι το γνωριζω, δεν μπορω να κανω τιποτα πανω σε αυτο-ουτε και θελω-αλλα κανεις δεν μπορει να μου απαγορεψει να ελπιζω...
Αποψη μου ειναι πως τα παιδια που ασχολουνται με τις audio κατηγοριες κανουν παρα πολυ καλη δουλεια και θεωρω δεδομενη την αυξηση που γνωριζουν οι ως ανω κατηγοριες....

Τωρα εαν σου "τα χωνουν" και μερικες φορες-η και πολλες-μηπως θα επρεπε να το δεις και εσυ καπως απο την πλευρα σου?

Reaction score
0
Θα συνιστούσα στους θαμώνες να χαμηλώσουν τους τόνους και να προσπαθήσουν να λύσουν το πρόβλημα με καλή πρόθεση και με επιστημονικό τρόπο επειδή η τακτική που ακολουθούν και η δύο πλευρές θεωρώ ότι είναι λανθασμένη και δεν οδηγεί στην επίλυση των παρεξηγήσεων και τον εντάσεων.

Έχω λα σας προτείνω λοιπόν τη γνωστή μέθοδο Διαίρει και βασίλευε

Περισσότερες πληροφορίες για τον αλγόριθμο στο Goooooooooogle

http://el.wikipedia.org/wiki/Αλγόρι....B3.CE.BF.CF.81.CE.AF.CE.B8.CE.BC.CE.BF.CF.85

Reaction score
877
............................Τετοιος εμπορος ειναι αυτος που σου λεει αυτο θα παρεις για ετσι σου το λεω εγω. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ για την τσεπη μας , τουλαχιστον.........
Καλά ρε φίλε...Αυτός σου λέει τι θα πάρεις γιατί έτσι το λέει και έτσι τι θέλει και σε παραμυθιάζει και είναι ότι είναι κλπ. κλπ....
Εσύ πάλι πας και το παίρνεις??? Κρίση δεν έχεις??? Γνώσεις δεν έχεις???

Reaction score
877
Δεν μπορώ να κρύψω πως διασκεδάζω και σπάω πλάκα με τους interneto-hiendo-καυγάδες και φυσικά με τούτο δω το thread...Όμως δεν μπορώ να μην αναφέρω και τα παρακάτω...
Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον κύριο musiclover ούτε έχω, ούτε ενδιαφέρομαι για κάποιο από τα μηχανήματά του(φαίνεται στο profile μου)...
Όμως διακρίνω μεγάλη εμπάθεια σχεδόν όλων εναντίον του...Και ακόμα αρχίζω να αναρωτιέμαι για το άνοιγμα αυτού του thread...Έχουν κατηγορηθεί έμποροι ακόμη και γιατί τόλμησαν να φουμάρουν πούρο στην έκθεση hi-end...
Ο έμπορος είναι έμπορος και η δουλιά του είναι να διαλαλάει και να παινεύει την πραμάτεια του με σκοπό ΝΑ ΠΟΥΛΑΑΑΕΙΙΙΙΙ...Ο πελάτης ρωτά, ακούει, κρίνει και αποφασίζει αν θα ψωνίσει...Τόσο απλά...
Και γω έχω δηλώσει πολλάκις εδώ μέσα πως είμαι αστροναύτης...Αν κάποιος μου ζητήσει να τον πάρω μαζί μου στο...Βέγα εγώ θα είμαι λαμόγιο ή αυτός μαλάκας που τόχαψε???

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Και γω έχω δηλώσει πολλάκις εδώ μέσα πως είμαι αστροναύτης...Αν κάποιος μου ζητήσει να τον πάρω μαζί μου στο...Βέγα εγώ θα είμαι λαμόγιο ή αυτός μαλάκας που τόχαψε???
Εξαρτάται.
Αν του πάρεις λεφτά για το "ταξίδι", τότε και εσύ είσαι λαμόγιο και αυτός είναι μαλάκας. :cool_4:
What's your point?...

Εσύ δηλαδή βλέπεις εμπάθεια από τη μεριά μας (που οι περισσότεροι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ ή έχουμε μιλήσει 1-2 φορές ο ένας με τον άλλο, ενώ ζούμε και σε τελείως διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος) και η συμπεριφορά του κ. Θεοφιλάκου (βλ. ύφος και ήθος) σου φαίνεται normal... "OK".
Μακάρι να μπορούσα να πω ότι εκπλήσσομαι. :crazy_1:

Το thread δεν αφορά τον Θεοφιλάκο αλλά βρήκε τρόπο η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το Musiclover και τις απίστευτες/φανταστικές/μοναδκές εταιρείες που φέρνει στη χώρα μας (δε φταίνει σε τίποτα οι εταιρείες δλδ, αλλά τις παίρνει η μπάλα).
Kρίμα μόνο που δεν θέλουν να αναμειχθούν στη συζήτηση (και μάλλον καλά κάνουν) οι συνάδελφοί του που μας διαβάζουν και τραβάνε τα μαλλιά τους (ή μάλλον τρίβουν τα χέρια τους που ένας ανταγωνιστής βάζει τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του). :happy_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο έμπορος είναι έμπορος και η δουλιά του είναι να διαλαλάει και να παινεύει την πραμάτεια του με σκοπό ΝΑ ΠΟΥΛΑΑΑΕΙΙΙΙΙ...Ο πελάτης ρωτά, ακούει, κρίνει και αποφασίζει αν θα ψωνίσει...Τόσο απλά...
Όοοοοχι ρε κουμπάρε δεν είναι τόσο απλά. Όταν ανοίγεις εσύ θέμα για τα kef και πετάγεται να σου πει ότι τα von πως τα λεν, είναι καλύτερα και στην έκθεση παίζανε καλύτερα από όλα, όταν ανοίγει ο άλλος θέμα για τα zu και πετάγεται να σου πει ότι τα δικά του παίζουν καλύτερα από όλα, όταν ανοίγει θέμα για την τάδε πηγή και πετάγεται να σου πει ότι αυτή που φέρνει αυτός παίζει καλύτερα από όλες, όταν τα μέλη ζητούν power buy για ένα προϊόν και πετάγεται σαν την χορδή να σου πει ότι τα ηχεία είναι μάπα, ελάτε πρώτα ακούστε και τα δικά μου και μετά αποφασίστε, τότε αυτός δεν είναι έμπορος, μαϊντανός είναι και μάλιστα άνοστος και αντιδεοντολογικός. Μερικοί εδώ μέσα είναι πωλητές από τότε που γνώρισαν τον εαυτό τους. Αυτά τα καραγκιοζιλίκια δεν έχουν ξαναματαγίνει ποτέ. Δεν κατεβήκαμε από τον Άρη...

...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Αν του πάρεις λεφτά για το "ταξίδι", τότε και εσύ είσαι λαμόγιο και αυτός είναι μαλάκας. :cool_4:
Και μία σημαντική "λεπτομέρεια"...
Αν εγώ καταγγείλω τη λαμογιά σου, πίστεψέ με, εσύ θα υποστείς τις συνέπεις του Νόμου και όχι το θύμα σου.
Θυμήσου τις γραμμές υψηλής χρέωσης που παίρνανε τα θύματα να βρουν τη λύση στο παζλ ή να βρουν τις διαφορές στις φωτογραφίες...
Ναι, μαλάκες αυτοί που έπαιρναν, αλλα ο Νόμος οφείλει να προστατεύει και τους μαλάκες από τα κάθε λογής λαμόγια.
Εσύ να φανταστώ, αν ήσουν Δικαστής, θα έδινες και εύσημα στο αρχι-λαμόγιο που έστησε την κομπίνα και θα έβαζες και πρόστιμο στα θύματα επειδή "είναι μαλάκες".... Δε λέω, ενδιαφέρουσα άποψη....

Reaction score
877
Εξαρτάται.
What's your point?...
-Κατάλαβα...Δηλαδή ΔΕΝ είσαι λαμόγιο μόνον όταν πουλάς 'τζάμπα' ???
Εσύ δηλαδή βλέπεις εμπάθεια από τη μεριά μας (που οι περισσότεροι δεν έχουμε μιλήσει ποτέ ή έχουμε μιλήσει 1-2 φορές ο ένας με τον άλλο, ενώ ζούμε και σε τελείως διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος) και η συμπεριφορά του κ. Θεοφιλάκου (βλ. ύφος και ήθος) σου φαίνεται normal... "OK".
Μακάρι να μπορούσα να πω ότι εκπλήσσομαι. :crazy_1:
Όχι μόνον εμπάθεια αλλά και ειρωνία...
Το thread δεν αφορά τον Θεοφιλάκο αλλά βρήκε τρόπο η συζήτηση να περιστρέφεται γύρω από το Musiclover και τις απίστευτες/φανταστικές/μοναδκές εταιρείες που φέρνει στη χώρα μας (δε φταίνει σε τίποτα οι εταιρείες δλδ, αλλά τις παίρνει η μπάλα).
Kρίμα μόνο που δεν θέλουν να αναμειχθούν στη συζήτηση (και μάλλον καλά κάνουν) οι συνάδελφοί του που μας διαβάζουν και τραβάνε τα μαλλιά τους (ή μάλλον τρίβουν τα χέρια τους που ένας ανταγωνιστής βάζει τα χεράκια του και βγάζει τα ματάκια του). :happy_4:
Είναι ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ ένας έμπορος να παινεύει τα μηχανήματά του...Που είναι το πρόβλημα??? Μη με τρελλαίνετε...
Το ότι οι συνάδελφοί του δεν εμπλέκονται είναι γιατί φοβούνται την ίδια συμπεριφορά εναντίον τους...Είδες τι έγινε με τον Μηχαηλό που τόλμησε να γράψει για τον Σκαλούμπακα...Πέσανε όλοι να τον φάνε...Το ίδιο και με τον LUXMAN...Μπορεί να μη γράφουμε συχνά αλλά παρακολουθούμε τι γίνεται... οκ???????????????????????

Reaction score
877
Και μία σημαντική "λεπτομέρεια"...
Αν εγώ καταγγείλω τη λαμογιά σου, πίστεψέ με, εσύ θα υποστείς τις συνέπεις του Νόμου και όχι το θύμα σου.
Θυμήσου τις γραμμές υψηλής χρέωσης που παίρνανε τα θύματα να βρουν τη λύση στο παζλ ή να βρουν τις διαφορές στις φωτογραφίες...
Ναι, μαλάκες αυτοί που έπαιρναν, αλλα ο Νόμος οφείλει να προστατεύει και τους μαλάκες από τα κάθε λογής λαμόγια.
Εσύ να φανταστώ, αν ήσουν Δικαστής, θα έδινες και εύσημα στο αρχι-λαμόγιο που έστησε την κομπίνα και θα έβαζες και πρόστιμο στα θύματα επειδή "είναι μαλάκες".... Δε λέω, ενδιαφέρουσα άποψη....
Ρε φίλε τι συγκρίνεις τώρα...Τους καρα_απατεώνες του 090... με τον έμπορο που πουλάει μηχανήματα??? Είτε τα πουλάει ακριβά είτε τα παινεύει...δικαίωμά του...Αν θεωρείς κάτι αξιόποινο δώστον...ΕΣΥ το παίζεις δικαστής και εισαγγελέας και προστάτης των μαλάκηδων......

Κώστας Φ.

Reaction score
895
-Κατάλαβα...Δηλαδή ΔΕΝ είσαι λαμόγιο μόνον όταν πουλάς 'τζάμπα' ???

...

Όχι μόνον εμπάθεια αλλά και ειρωνία...

...

Είναι ΛΟΓΙΚΩΤΑΤΟ ένας έμπορος να παινεύει τα μηχανήματά του...Που είναι το πρόβλημα??? Μη με τρελλαίνετε...
Το ότι οι συνάδελφοί του δεν εμπλέκονται είναι γιατί φοβούνται την ίδια συμπεριφορά εναντίον τους...Είδες τι έγινε με τον Μηχαηλό που τόλμησε να γράψει για τον Σκαλούμπακα...Πέσανε όλοι να τον φάνε...Το ίδιο και με τον LUXMAN...Μπορεί να μη γράφουμε συχνά αλλά παρακολουθούμε τι γίνεται... οκ???????????????????????
Κι ύστερα απορεί ο Κόγιας σε ποιούς πουλάνε...

Ρε φίλε τι συγκρίνεις τώρα...Τους καρα_απατεώνες του 090... με τον έμπορο που πουλάει μηχανήματα??? Είτε τα πουλάει ακριβά είτε τα παινεύει...δικαίωμά του...Αν θεωρείς κάτι αξιόποινο δώστον...ΕΣΥ το παίζεις δικαστής και εισαγγελέας και προστάτης των μαλάκηδων......
Όχι φίλε μου, το να δώσεις 3000 ευρώ ένα ντυμένο Belden των 5 ευρώ δεν είναι αξιόποινο (τουλαχ. όχι σε αυτή τη χώρα), όπως δεν είναι αξιόποινο το να πουλάς ένα απορρυπαντικό που δεν καθαρίζει κλπ...

Αλλά το να υποσχεθείς σε κάποιον ότι θα τον πας στον Vega και να του πάρεις λεφτά για το ταξίδι - ενώ φυσικά δεν έχεις τέτοια δυνατότητα - είναι αξιόποινη πράξη.

Όταν αλλάζω το παράδειγμά σου σε κάτι που δε σε βολεύει, αρχίζεις να παρατηρείς τις διαφορές των δύο περιπτώσεων;! Πάλι καλά! :cool_4:

Reaction score
877
Φίλε μου Κώστα Φ. η ηλικία σου και ο ενθουσιασμός σου δικαιολογούν τα λεγόμενά σου...Και γώ πριν από 20 χρόνια τα ίδια έλεγα...Και συ μετά από 20 χρόνια τα ίδια με μένα θα λες και θα καμαρώνεις τα krell_ια σου kef_ια σου και το ακριβό και πολύ ανώτερο συστηματάκι απ' αυτό που τώρα έχεις και για το οποίο θα δουλέψεις όλα αυτά τα χρόνια για ν' αποκτήσεις...
Αν δεν τα καταφέρεις δεν θα θεωρηθείς αποτυχημένος...μη φοβάσαι...
Όμως δε θα έχεις νοιώσει τη μαγεία του απόλυτου-άψογου-φανταστικού-αψεγάδιαστου-hi end ήχου στο σπίτι σου...Να μου πεις θα υπάρχουν και οι εκθέσεις...(Πραγματικά) φιλικά....Sudoku

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Φίλε μου Κώστα Φ. η ηλικία σου και ο ενθουσιασμός σου δικαιολογούν τα λεγόμενά σου...Και γώ πριν από 20 χρόνια τα ίδια έλεγα...Και συ μετά από 20 χρόνια τα ίδια με μένα θα λες και θα καμαρώνεις τα krell_ια σου kef_ια σου και το ακριβό και πολύ ανώτερο συστηματάκι απ' αυτό που τώρα έχεις και για το οποίο θα δουλέψεις όλα αυτά τα χρόνια για ν' αποκτήσεις...
Αν δεν τα καταφέρεις δεν θα θεωρηθείς αποτυχημένος...μη φοβάσαι...
Όμως δε θα έχεις νοιώσει τη μαγεία του απόλυτου-άψογου-φανταστικού-αψεγάδιαστου-hi end ήχου στο σπίτι σου...Να μου πεις θα υπάρχουν και οι εκθέσεις...(Πραγματικά) φιλικά....Sudoku
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Άλλα πράγματα είναι που με απασχολούν όταν σκέφτομαι τη ζωή μου σε 20 χρόνια, κι όχι τι ηχοσύστημα θα έχω ή αν θα προλάβω να απολαύσω τον "απόλυτο-άψογο-φανταστικό-αψεγάδιαστο-hi end ήχο" πριν κλείσω τα μάτια μου. Για το τελευταίο, όχι, δεν υπάρχουν οι εκθέσεις (ας γελάσω - ανατριχιάσαμε πάλι φέτος στην έκθεση), αλλά υπάρχουν τα live.

Άσε που κι έτσι όπως είναι τώρα το (φτωχικό-φοιτητικό) setup μου, μια χαρά απολαμβάνω τις μουσικάρες μου. :cool_4:

Reaction score
8
Χωρις να θελω να επεμβω εως τωρα γιατι δεν θα ημουν αμεροληπτος λογω της γνωριμιας μου με τον Γιωργο και της συμπαθειας μου προς αυτον, τελικα αποφασησα να το κανω για δυο λογους.
Πτωτον ως προς το τυπικο μερος, ολοι οι επαγγελματιες οταν ερωτηθουν για την τιμη ενος προιοντος δινουν συνηθως την ανωτατη λιανικη τιμη που απεχει απο την πραγματικη/ Πχ. τα Purity που η τιμη τους ειναι 3800 αν θυμαμαι καλα ενω η πραγματικη τους γυρω στα 3000 και δεν αναφερομαι στην εκπληκτικη προσφορα τους μεσα απο το σαιτ. Επιπλεον το να πας να πιεις ενα καφε με εναν εμπορο του χωρου για μενα ειναι χαρα και πιστευω και για πολλους αλλους συμφορουμιτες, τωρα αν δεν τον πας σαν ανθρωπο δεν πειραζει αλλωστε δεν θα παντρευτεις αυτον αλλα τα μηχανηματα του. Αν ειχες τα λεφτα να παρεις μια Ferrari και ησουν καψουρεμενος δεν θα την επαιρνες επειδη δεν γουσταρες τον αντιπροσωπο. Επειδη εγω πιστευω οτι εχεις αγαθα κινητρα επικοινωνησε μαζι μου και αν πραγνατικα τα θες τα καλωδια μαθαινω πληρωτεα τιμη και τα αγοραζω εγω για σενα και αυτο πιστεψε με μονο για δικη σου εξυπηρετηση.
Τωρα ως προς την συμπεριφορα του Γιωργου ας την αναλυσουμε λιγο. Καταρχας τα λογια που γραφει ασφαλως και δεν τα εννοει, γιατι διαφορετικα αφορουν και μενα και καποιους αλλους που εδω τον εχουν υποστηριξει κατα καιρους. Οπωσδηποτε βεβαια δεν αφορουν τον Ανδρεα και τον Βασιλη γιατι εχω συζητησει μαζι του και γνωριζω την εκτιμηση που τρεφει γι αυτους. Αν ημουν στην θεση του εγω προσωπικα θα ζητουσα συγνωμη για καποιες εκφρασεις που γραφτηκαν, οπως και απο τον φιλο με τα καλωδια, αλλα δεν μπορω να τον υποχρεωσω για κατι τετοιο.
Το προβλημα ειναι οτι αυτη η κατασταση διαιωνιζεται και θα πρεπει να δοθει ενα τελος. Αν ρωτατε εμενα πως θα χειριζομουν εγω το θεμα θα σας απαντουσα με δυο τροπους. Πρωτον επισημαινοντας με ηπιο τροπο και αιτιολογοντας σε πια πραγματα κανει λαθος η υπερβαλει και δευτερον με μια συναντηση αν δεν θελετε για καφε για μπυρες και σουβλακια απο τους βαρια εμπλεκομενους εκφραστικα και μετα απο εκτενη σωματικο ελεγχο, για αποφυγη κουμπουριων κλπ. να δωθουν οι αμοιβαιες εξηγησεις, οπως για καποια σχεδια αν υπαρχπυν η οχι και να λυθει η παρεξηγηση. Διαφορετικα πιστευω με την παραμικρη αφορμη θα επαναλαμβανεται η ιδια κατασταση.

Reaction score
877
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.
Άλλα πράγματα είναι που με απασχολούν όταν σκέφτομαι τη ζωή μου σε 20 χρόνια, κι όχι τι ηχοσύστημα θα έχω ή αν θα προλάβω να απολαύσω τον "απόλυτο-άψογο-φανταστικό-αψεγάδιαστο-hi end ήχο" πριν κλείσω τα μάτια μου. Για το τελευταίο, όχι, δεν υπάρχουν οι εκθέσεις (ας γελάσω - ανατριχιάσαμε πάλι φέτος στην έκθεση), αλλά υπάρχουν τα live.

Άσε που κι έτσι όπως είναι τώρα το (φτωχικό-φοιτητικό) setup μου, μια χαρά απολαμβάνω τις μουσικάρες μου. :cool_4:
-Χτύπα ξύλο ρε...
-Εντάξει η έκθεση τι είχε...μια χαρά ήτανε...Είδαμε και ακούσαμε μηχανηματάρες... μιλήσαμε...φωτογραφήσαμε...Μην τα γειώνουμε όλα ρε γαμώτο...Δε μας δίνεται καθημερινά η ευκαιρία να ακούσουμε Kondo-Ongaku, Kef ref 207, Simaudio, Burmaster και άλλα ιερά τέρατα...Μια χαρά ήτανε...
-Και βέβαια μια χαρά απολαμβάνεις το παρόν σου σύστημα πλην όμως ο άνθρωπος από τη φύση του είναι αλλαζονικό ον και πάντα ζητά το καλύτερο...Δεν είναι κακό αυτό...

Κώστας Φ.

Reaction score
895
Χτύπα ξύλο ρε...
Εντάξει η έκθεση τι είχε...μια χαρά ήτανε...Είδαμε και ακούσαμε μηχανηματάρες...μιλήσαμε...φωτογραφήσαμε...Μην τα γειώνουμε όλα ρε γαμώτο...Δε μας δίνεται καθημερινά η ευκαιρία να ακούσουμε Kondo-Ongaku, Kef ref 207, Simaudio, Burmaster και άλλα ιερά τέρατα...Μια χαρά ήτανε...
Who wants to live forever? :mrgreen:
Από οφθαλμόλουτρο και "ονόματα" ήταν super η έκθεση, δε μπορώ να πω. :cool_4:
Ο ήχος είναι άλλη ιστορία...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Θανάση, δεν ενδιαφέρει κανέναν εδώ μέσα αν τον λένε Θεοφιλάκο ή μπάρμπα Μήτσο. Η εμπλοκή του με το site, ξεκίνησε, όταν μπήκε να μας πει κατευθυνόμενο μαγαζάκι, γιατί κρίναμε την διαφημιστική εκστρατεία του και συνέχισε να χώνεται όπου δεν τον σπέρνουν μιλώντας μόνον για την πραμάτεια του. Ακόμη ψάχνουμε να βρούμε εκείνον τον δάχτυλο που οδηγεί το site. Κάποιος που με/μας θεωρεί μαγαζάκι στο οποίο μπαίνει για να πουλήσει, δεν μπορεί να αξιώνει άλλου είδους συμπεριφορές. Και το πόσο εκτιμάει ή όχι τον Τσαντουλή ή τον Καφάτο, φαίνεται από τον χαρακτηρισμό "εκσπερμάτωση" για το review του πρώτου και "μαγαζάκι" για το site του δεύτερου. Τα υπόλοιπα είναι τρίχες δημοσιοσχεσίτικες. Τι να συζητήσεις με έναν τέτοιον τύπο? Παρόλα αυτά, είναι τόσο δημοκρατικός αυτός ο χώρος, που δεν του έχει απαγορευτεί η πρόσβαση και ούτε πρόκειται. Οποτεδήποτε θελήσει να αλλάξει στάση, μπορεί και να τα βρούμε.

...

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp