Οι επαγγελματίες του High End...

Reaction score
0
Κύριε Κοψ
Κρίνοντας "εξ ιδίων τα αλλότρια"- εμφανιζόμενος κατά περιόδους με διαφορετικά ονόματα – θέλετε να πιστεύετε ότι εμφανίζομαι με ένα φανταστικό όνομα.
Μήπως χάθηκε από τους τηλεφωνικούς καταλόγους το όνομα Γούναρης και δεν το γνωρίζω;
Άλλωστε, σημασία δεν έχει ο φέρων το α η το β όνομα, ή ακόμα και ψευδώνυμο, αλλά οι πράξεις του. Και η δική σας ιστορία είναι γνωστή. Θα πρόσθετα μάλιστα και εξαιρετικά αμφίδρομη, σε σχέση με όσα λέγατε και πράττατε κατά το παρελθόν.
Δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω ότι είστε Έλλην πολίτης, και έχετε κατοχυρωμένα δικαιώματα και υποχρεώσεις από το σύνταγμα.
Τον τρόπο, όμως, με τον οποίο διαχειρίζεται ο κάθε ένας από εμάς τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις του, έγγυται στο ήθος, την αξιοπρέπεια και την παιδεία του.
Και σίγουρα σε ένα δημοκρατικό πολίτευμα οι εκτιθέμενοι κρίνονται. Αυτοχαρακτηρίζεσθε ως ευθύς και με σταράτο λόγο, λησμονώντας οτι σε παλαιότερες εποχές χτίζατε το χρηστό προφίλ σας ως προστάτης Όλων!
Προσωπικά, αν δεν είμαι έμπορος ώστε να θίγομαι άμεσα από τον αθέμιτο ανταγωνισμό σας, θίγομαι έμμεσα ως καταναλωτής, ως μέλος των Φόρα και ως γνώστης.
Γιατί ξέρετε, είμαι και εγώ Έλλην πολίτης!
Η διαφορά η δική σας με τον Κύριο Μηγιάκη – που ανέφερε ο Κύριος Τσαρουχάς – δεν έγγυται μόνο στο γεγονός ότι "δεν τα βρήκε και εκείνος ρόδινα", αλλά στο ό,τι εσείς κατηγορούσατε όλους όσους "μεθοδεύουν" καταστάσεις για προσωπικό όφελος. Αλλά αυτή ήταν η εποχή…..της αθωότητος και της άοκνης προσπάθειάς σας να προστατέψετε τον εαυτό σας και όλους εμάς τα μέλη από τις "συντεχνίες" .
Από τα γραφόμενα σας, όμως, δεν κατάλαβα καλά τι ακριβώς θα συμβεί με τις επιχειρηματικές δραστηριότητες σας, θα μπορούσατε να μάς διευκρινίσετε που ακριβώς στοχεύετε;
Πώς θα υλοποιήσετε την εισαγωγή ευρωπαϊκών μεθόδων αγοράς στους γηγενείς Έλληνες, που ημιμαθείς, αδύναμοι να βρεθούν σε ξένες αγορές και αποκομμένοι από τα τεχνολογικά επιτεύγματα, τελούν – με τους ηπιότερους χαρακτηρισμούς – εν υπνώσει; Ανησυχώ για τους υπόλοιπους εμπόρους, οι οποίοι θα "ξεβολευτούν"!
Όσον αφορά, Κύριε Κοψ, τούς φιλοσοφικούς συνειρμούς σας για την ζωή, την δοκιμή, τον πειραματισμό, την προκατάληψη και την άγνοια είναι.....φρόνιμο να τηρείτε τουλάχιστον μία στοιχειώδη αλληλουχία νοημάτων.
Φαίνεται ότι η πειραματική προσπάθειά σας σε ένα χώρο, ως επαγγελματίας πλέον και όχι ως χομπίστας, σας οδηγεί σε λεκτικούς δρασκελισμούς εντυπώσεων και όχι ουσίας. Δεν αρκεί να θέλετε να κάνετε κάτι – μικρό ή μεγάλο, δεν έχει σημασία – αλλά ο τρόπος. Φυσικά θα πρέπει να διαθέτετε και τα ανάλογα προσόντα! Και αν όχι την γνώση του αντικειμένου, το οποίο θα διαχειριστείτε, τουλάχιστον το επαγγελματικό ήθος, το οποίο δεν εκδηλώνεται με επιθέσεις εναντίον των ιδιοκατασκευαστών.

Επειδή αναφέρατε κάτι δια οινοποσίαν θέλω να σας γνωρίσω ότι πίνω μόνο νερό.
Αυτό που δεν καταλαβαίνετε Κύριε Κοψ. είναι ότι εγώ απλώς κάνω διαχείριση όσων γράφετε εσείς στα Φόρα.
Και δυστυχώς για εσάς τα γραπτά μένουν.

Δεν σας κρύβω ότι έχω κάποιες αμφιβολίες, σε τι κατάσταση ήσασταν εσείς την ώρα που γράφατε τα μηνύματά σας, τα οποία σήμερα αναιρείτε.

Παρακαλώ διαβιβάστε στον αγανακτισμένο φίλο σας, ο οποίος σας ειδοποίησε για το "ξεχαρμάνιασμά μου", να μην συγχύζεται, γιατί το "εγκεφαλικό" πλήττει κάθε ηλικίας άτομα.
Επίσης, σας είμαι βαθύτατα υποχρεωμένος για την γενναιοδωρία σας να παραμείνει το μήνυμα μου.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.570
πω πω... (και λίγα λέω)

κι εμείς τι φταίμε? (να τα βλέπουμε όλα αυτά?)

ας δώσει κάποιος iso επιτέλους... (και στη μ@λακία και στα pm, μπας και αρχίσουν να τα χρησιμοποιούν...)

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.013
Members
38.521
Νεότερο μέλος
seos