- Reaction score
- 6
Danaos περιμενω με αγωνια τα φωτα σου!!
Κατ' αρχήν ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ η νέα σου ΤV!!:cool_4:Danaos για να καταλαβω επισηs και κατι αλλο!!!!!Εξηγησε μου σε παρακαλω για να ξεψαρωνω σιγα σιγα!!Ειπαμε το DVD Player τηs toshiba που αγορασα παιζει divx αυτα τα hd trailers που εχουν ανεβασει στο site και εχουν καταληξη mkts..mk2ts αν τα γραφω σωστα παιζουν στο dvd player η τα διαβαζει μονο το pc???Λυσσαω να βρω εστω ενα Trailer σε 1080p να το δω να παιζει στο DVD Player μου για να παρω μια γευση απτην εικονα τηs tv μου!!ΕχειS υποψιν σου links με 1080p υλικο??Πρεπει να ειναι σε divx για να τα δω στο dvd Μου??Σε βομβαρδισα ε?????
Ημουν σίγουρος.... να αργούσα 2 μήνες..wall_1 wall_1 wall_1Ok Danaos!!Θα ψαχτω στο DVD Forum!!Thanks για τα καλοριζικα και παλι!!Παντωs για να βοηθησω και αλλοus που ενδιαφερονται για το μοντελο ειναι ολα τα λεφτα!!
Ειδα τη δική μου me ps3 (φίλου μου) ντοκυμαντερ του HITECH (BD)...Value for Money οπωs ειχεS πει και ακομα δεν εχω την τυχη να δω HD/Blue Ray για να τα παθω ολα!!Ειναι με κοκκινο δαχτυλιδι στην βαση!!Ξερειs κανα λινκ να βρω hd υλικο σε divx να τσεκαρω επιτελουσ και γω τι θα μου δωσει η TV??
Απάντησα ήδη παραπάνω:cool_4:Eimai sto Stage6 to site kai exei kati full hd videos se divx!An ta grapso se cdaki hai ta valo na paiksoun sto dvd tha do hd analusi sthn TV??Gnorizeis kati??
Φίλε για δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα. Ποιος είναι ο ενισχυτής, σε πιο σημείο ακριβώς μπαίνει (εσωτερικός); και πόσο τον πήρες και από που; Αυτά τα ολίγα.Εκανα την μαγκια να αγορασω και εναν ενισχυτη σηματοS για την κεραια γιατι ετσι απλα μετην κεραια ειχα χιονια στα καναλια τα τι\ηλεοπτικα και μου ενισχυσε και το σημα και καθαρισανε και τα καναλια και ολα ειναι οκ!!!!