Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Reaction score
6
Danaos για να καταλαβω επισηs και κατι αλλο!!!!!Εξηγησε μου σε παρακαλω για να ξεψαρωνω σιγα σιγα!!Ειπαμε το DVD Player τηs toshiba που αγορασα παιζει divx αυτα τα hd trailers που εχουν ανεβασει στο site και εχουν καταληξη mkts..mk2ts αν τα γραφω σωστα παιζουν στο dvd player η τα διαβαζει μονο το pc???Λυσσαω να βρω εστω ενα Trailer σε 1080p να το δω να παιζει στο DVD Player μου για να παρω μια γευση απτην εικονα τηs tv μου!!ΕχειS υποψιν σου links με 1080p υλικο??Πρεπει να ειναι σε divx για να τα δω στο dvd Μου??Σε βομβαρδισα ε?????

Reaction score
0
Τα αρχεια με καταληξεις mkv, ts κλπ δεν παιζονται απο desktop dvd players.
Θα πρεπει να τα παιζεις απο το PC, το οποιο θα ειναι συνδεδεμενο με την TV.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Danaos για να καταλαβω επισηs και κατι αλλο!!!!!Εξηγησε μου σε παρακαλω για να ξεψαρωνω σιγα σιγα!!Ειπαμε το DVD Player τηs toshiba που αγορασα παιζει divx αυτα τα hd trailers που εχουν ανεβασει στο site και εχουν καταληξη mkts..mk2ts αν τα γραφω σωστα παιζουν στο dvd player η τα διαβαζει μονο το pc???Λυσσαω να βρω εστω ενα Trailer σε 1080p να το δω να παιζει στο DVD Player μου για να παρω μια γευση απτην εικονα τηs tv μου!!ΕχειS υποψιν σου links με 1080p υλικο??Πρεπει να ειναι σε divx για να τα δω στο dvd Μου??Σε βομβαρδισα ε?????
Κατ' αρχήν ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΗ η νέα σου ΤV!!:cool_4:

Xάρηκα ιδιαίτερα που τέλειωσε καλά η περιπέτειά σου.... και μάθαμε και μεις για την LG ως ανταπόκριση στο πρόβλημά σου... τέλος καλό - όλα καλά...:happy_4: :happy_4:

Για τον ...βομβαρδισμό σου :happy_9: :happy_9: , πρέπει να τον επαναλάβεις στο DVD player forum... εκει θα σου δώσουν πιο υπεύθυνες απαντήσεις.. δεν το ξέρω το Τoshiba..
AYTA!:happy_4:

Reaction score
6
Ok Danaos!!Θα ψαχτω στο DVD Forum!!Thanks για τα καλοριζικα και παλι!!Παντωs για να βοηθησω και αλλοus που ενδιαφερονται για το μοντελο ειναι ολα τα λεφτα!!

Reaction score
0

Ok Danaos!!Θα ψαχτω στο DVD Forum!!Thanks για τα καλοριζικα και παλι!!Παντωs για να βοηθησω και αλλοus που ενδιαφερονται για το μοντελο ειναι ολα τα λεφτα!!
Ημουν σίγουρος.... να αργούσα 2 μήνες..wall_1 wall_1 wall_1

:cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
6
Value for Money οπωs ειχεS πει και ακομα δεν εχω την τυχη να δω HD/Blue Ray για να τα παθω ολα!!Ειναι με κοκκινο δαχτυλιδι στην βαση!!Ξερειs κανα λινκ να βρω hd υλικο σε divx να τσεκαρω επιτελουσ και γω τι θα μου δωσει η TV??

Reaction score
0

Value for Money οπωs ειχεS πει και ακομα δεν εχω την τυχη να δω HD/Blue Ray για να τα παθω ολα!!Ειναι με κοκκινο δαχτυλιδι στην βαση!!Ξερειs κανα λινκ να βρω hd υλικο σε divx να τσεκαρω επιτελουσ και γω τι θα μου δωσει η TV??
Ειδα τη δική μου me ps3 (φίλου μου) ντοκυμαντερ του HITECH (BD)...

άλλα.. κόλπα..:cool_4:

δεν ξέρω.. ίσως κάποιος άλλος να σου απαντησει στο section με τα HD downloads..
:happy_4:

Reaction score
0

Eimai sto Stage6 to site kai exei kati full hd videos se divx!An ta grapso se cdaki hai ta valo na paiksoun sto dvd tha do hd analusi sthn TV??Gnorizeis kati??
Απάντησα ήδη παραπάνω:cool_4:

Και αν θέλεις... όχι greeklish..:happy_4:

Reaction score
41
Εκανα την μαγκια να αγορασω και εναν ενισχυτη σηματοS για την κεραια γιατι ετσι απλα μετην κεραια ειχα χιονια στα καναλια τα τι\ηλεοπτικα και μου ενισχυσε και το σημα και καθαρισανε και τα καναλια και ολα ειναι οκ!!!!
Φίλε για δώσε περισσότερες πληροφορίες για αυτό το θέμα. Ποιος είναι ο ενισχυτής, σε πιο σημείο ακριβώς μπαίνει (εσωτερικός); και πόσο τον πήρες και από που; Αυτά τα ολίγα.

Reaction score
6
Antonis 15 eura apo Karfur tis Bluesky kai katharizeis!!Oso gia to pos mpainei paneukolo einai!!Kane thn agora sou rota ekei ton uppalilo kai tha sou pei!!Sou katharixei xionnia ktl kai eisai ok!!Aksizei ton kopo!!Den ta eklapsa ta 15 eura!Einai anagaio an thes pio katharh piotita kanalion tis tv!!

Reaction score
41
αυτό που δεν κατάλαβα: είναι ενισχυτής γραμμής ή κεραίας; (γραμμής μπαίνει μετά την πρίζα).

Reaction score
6
Είναι ενισχυτής Κεραίας!Ειδα αποτελεσμα Antonis72!!Καθαρισανε τα χιονια!!Μονο στην Καστορια χιονιζει τωρα..χα-χα-χα-χα!Χιουμορ!

Reaction score
6
Ela Danaos File mou xathikame!Athens-Peristeri!Apla mesa sto spiti mou exo koutaki mpriza opos logika kai ola ta diamerismata stin polykatoikia kai perno apo ekei sima!Me to sustimataki auto ego prosopika eida pio kathara ta tileoptika kanalia!!Katharisane!!H eikona egine pio kathari!

Reaction score
0
Απάντηση: Πειτε μου Καλοριζικο!LG 37LF76!!!

Αρα το κουτί είναι στο διαμέρισμά σου, δεν έιναι στην κεντρική κεραία ή κανω λάθος;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.934
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll