Φάτε μάτια ψάρια!...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181
Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Με συγχωρείς πολύ, αλά αισθητικά μιλάμε γιά πολύ μεγάλο χάλι.....αυτό τουλάχιστον βλέπω εγω απο τις foto που έχεις βάλει.
Μακάρι να πέφτω έξω....
Πάλι καλά που είπες "με συγχωρείς". :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Με συγχωρείς πολύ, αλά αισθητικά μιλάμε γιά πολύ μεγάλο χάλι.....αυτό τουλάχιστον βλέπω εγω απο τις foto που έχεις βάλει.
Μακάρι να πέφτω έξω....
Δηλαδη εδω και 4 μηνες που εχεις γραφτει μελος αυτο ηταν το πρωτο μηνυμα που ηθελες να στειλεις?
Τι να πω, μακαρι να πεφτω εξω και εγω, αλλα εμενα τουλαχιστον δεν με πειθεις καθολου φιλτατε.

Reaction score
54
Οι προετοιμασίες για την έλευση του Sharp συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Ήρθε η βάση που κατασκεύασε ο Μιχάλης Μελίδης με δικές μου οδηγίες, συναρμολογήθηκε και έπρεπε να κάνω τέσσερις τρύπες στο ταβάνι. Επειδή φοβόμουν μήπως πέσω σε γραμμή ρεύματος (την έχω πατήσει ήδη μια φορά), αγόρασα το π@π@ρι που βλέπετε στη φωτογραφία.
Αληθεια, τι γινεται αμα πεσεις σε γραμμη ρευματος (εκτος απο τα πυροτεχνηματα και τα λοιπα καλουδια)?

NIX

Reaction score
0
Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

Η μονη αισθητικη που εχει σημασια σ`ενα homecinema ειναι αυτη που προκυπτει απο το πανι. :happy_9:

Homec δεν ειναι σωστο με το πρωτο σου μηνυμα να κρινεις καποιο αλλο μελος με αυτο τον τροπο:"μιλάμε γιά πολύ μεγάλο χάλι".

Reaction score
6

Μπουχαχαχά! Μπα, ο Νίκος ειδικεύεται αποκλειστικά στα π@π@ροφωτόμετρα! :cool_11: :cool_11: :cool_11:
Με το ζορι κρατιεμαι να μην μιλησω για αυτο το π@π@ροφωτόμετρο :cool_11::cool_11::cool_11::cool_11:

Reaction score
0
Παιδιά, δεν ήξερα ότι θα πρέπει να ρωτήσω πότε και πως θα γράψω το πρώτο μου μήνυμα, ούτε πως θα είμαι υπεχρεωμένος έστω και άτυπα να εξηγήσω τους λόγους που έως τώρα δεν έχω γράψει.....
Τέλος πάντων.....έγραψα και μιά ευχή που κανείς δεν πρόσεξε.....<ελπίζω να κάνω λάθος....>
Επαναλαμβάνω, πως στα δικά μου μάτια αυτό που βλέπω είναι χάλια, και εαν δεν κάνω λάθος μιλάμε γιά καθιστικό και home cinema,και έτσι θεωρώ ότι το θέμα αισθητικής που γιά τον κάθε ένα βεβαίως <παίζει>,είναι αρκετά σημαντικό.Η δυσκολία λοιπόν σε τέτοια παντρέματα δεν είναι να τα βάψεις όλα μαύρα και να κρεμάσεις καμιά δεκαριά μπαούλα πάνω απο το κεφάλι σου.Αυτό με την απαραίτητη άδεια, μπορεί να το κάνει ο κάθε ένας...αλλού είναι η <μαγκιά>παντρέματος τέτοιων χώρων.
Κλείνοντας, μας εύχομαι καλή συνέχεια εδω.......
Κύριε Ανδρέα Κ.....μήπως αρχίζω και σας πείθω <φίλτατε;>
Aν πάλι θέλετε να μου καθορίσετε τον τρόπο γραφής της κρίσης μου ,απο την στιγμή που δεν έβρισα η πρόσβαλα κανέναν,ας μου το πείτε γιά να καθορίσω την πορεία μου...

Reaction score
1
Απότι βλέπω θα κάνεις βαριά χρήση του vertical shift, ή δεν βλέπω καλά;

Βρε τι είσαστε εσείς, μόλις μπήκα και χάζεψα από τα πολλά μηνύματα!

Νίκο, όλη η ιστορία έγινε ακριβώς για τον αντίθετο λόγο, σχεδόν καμμία χρήση του λενς σιφτ δεν θα γίνεται. Ο φακός του Σαρπ θα κοιτάει ουσιαστικά το κέντρο της οθόνης, ελάχιστα μόλις εκατοστά (3-4) από το ιδεατό κέντρο της. Ουσιαστικά δηλαδή, θα παίζει με μηδέν λενς σιφτ!... :cool_4:

NIX

Reaction score
0

Homec επειδη ειναι εικονικος χωρος συζητησεων δεν σημαινει οτι δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες συμπεριφορας με τους φυσικους χωρους.

Κατα συνεπειας΄Σαφως και προσβαλες.
Στο λεμε και να καθορισεις αλλιως την πορεια σου.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

Homec επειδη ειναι εικονικος χωρος συζητησεων δεν σημαινει οτι δεν ισχυουν οι ιδιοι κανονες συμπεριφορας με τους φυσικους χωρους.

Κατα συνεπειας΄Σαφως και προσβαλες.
Στο λεμε και να καθορισεις αλλιως την πορεια σου.
Δηλαδή στον φυσικό χώρο, δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι χάλια;....γιά χώρους home cinema και κατασκευές μιλάμε, δεν μιλάμε γιά γυναίκες....η μήπως πάλι γιά να γίνω αρεστός θα έπρεπε να <σφάξω> με το γάντι;
Τέλος απο εμένα εδω, και ok...θα καθορίσω αλλοιώς την πορεία μου, αφού ενόχλησε η αλήθεια στα μάτια μου, μέσω των συγκεκριμένων foto.

Σημ.....βεβαίως μου μένει η απορία, με ποιά ιδιότητα μου ζητάτε να καθορίσω την πορεία μου εδω, και ποιοί εσείς;αφού αν δεν κάνω λάθος απλά μέλη είμαστε και οι δύο.Κατά συνέπεια το ίδιο θα μπορούσα να ζητήσω και εγω απο εσάς.

Reaction score
1
Παιδιά, δεν ήξερα ότι θα πρέπει να ρωτήσω πότε και πως θα γράψω το πρώτο μου μήνυμα, ούτε πως θα είμαι υπεχρεωμένος έστω και άτυπα να εξηγήσω τους λόγους που έως τώρα δεν έχω γράψει.....
Τέλος πάντων.....έγραψα και μιά ευχή που κανείς δεν πρόσεξε.....<ελπίζω να κάνω λάθος....>
Επαναλαμβάνω, πως στα δικά μου μάτια αυτό που βλέπω είναι χάλια, και εαν δεν κάνω λάθος μιλάμε γιά καθιστικό και home cinema,και έτσι θεωρώ ότι το θέμα αισθητικής που γιά τον κάθε ένα βεβαίως <παίζει>,είναι αρκετά σημαντικό.Η δυσκολία λοιπόν σε τέτοια παντρέματα δεν είναι να τα βάψεις όλα μαύρα και να κρεμάσεις καμιά δεκαριά μπαούλα πάνω απο το κεφάλι σου.Αυτό με την απαραίτητη άδεια, μπορεί να το κάνει ο κάθε ένας...αλλού είναι η <μαγκιά>παντρέματος τέτοιων χώρων.
Κλείνοντας, μας εύχομαι καλή συνέχεια εδω.......
Κύριε Ανδρέα Κ.....μήπως αρχίζω και σας πείθω <φίλτατε;>
Aν πάλι θέλετε να μου καθορίσετε τον τρόπο γραφής της κρίσης μου ,απο την στιγμή που δεν έβρισα η πρόσβαλα κανέναν,ας μου το πείτε γιά να καθορίσω την πορεία μου...

Οι απόψεις του νέου φίλου μας είναι απόλυτα σεβαστές, τουλάχιστον από μένα.

Φίλε, έχω ξεπεράσει προ πολλού το θέμα της "αισθητικής", μια και ο καθένας από εμάς το αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό που με ενδιέφερε πάνω από όλα ήταν η όσο πιο δυνατόν σωστή εγκατάσταση του προβολέα, μια και θα μου επιτρέψεις φαντάζομαι την άποψη ότι τον γνωρίζω αρκετά καλά, κι ας μην τον έχω αποκτήσει ακόμα!

Όσο θα ξεδιπλώνεται το θέμα, θα αντιληφθείτε οι περισσότεροι ότι στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε ουσιαστικά άλλη δυνατότητα σωστής εγκατάστασης του Σαρπ χωρίς σοβαρά προβλήματα σε άλλους τομείς, ή στην εικόνα που θα αποδίδει!

Αλλά είμαι αποφασισμένος παιδιά, ότι αυτή η εγκατάσταση θα αγγίζει την τελειότητα σε πολύ μεγάλο βαθμό, μια και το 100% δεν το πετυχαίνουμε ποτέ! Οπότε ας το ξεκαθαρίσω μια και καλή, καρφάκι δεν μου καίγεται για "σωστή αισθητική" μπροστά στην σωστή εγκατάσταση του Σαρπ!

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

Δηλαδή στον φυσικό χώρο, δεν θα μπορούσα να πω ότι είναι χάλια;....γιά χώρους home cinema και κατασκευές μιλάμε, δεν μιλάμε γιά γυναίκες....η μήπως πάλι γιά να γίνω αρεστός θα έπρεπε να <σφάξω> με το γάντι;
Τέλος απο εμένα εδω, και ok...θα καθορίσω αλλοιώς την πορεία μου, αφού ενόχλησε η αλήθεια στα μάτια μου, μέσω των συγκεκριμένων foto.
Εγω συμφωνω μαζι σου φιλε και του τα ειπα χοντρα απο τοτε που μου εριξε την ιδεα.....
Μιλησαμε....ειδε το αποτελεσμα και οντος και εκεινου δεν του αρεσε το αποτελεσμα.....περιμενε κατι αλλο οταν θα τελειωνε....
Θα υπαρξει βελτιωση μεγαλη οταν ολοκληρωθει ολο το στησιμο.....

Πιστευω δε οτι μπορεις να μιλας ανετα .....
Προσωπικα μ'αρεσει ο αλλος να ειναι αυτος που ειναι....
Φτανει να το λεει με την καρδια του και οχι για καποιο αλλο λογο...
Εξαλλου πιστευω οτι οι "φιλοι" τα λενε στα ισια ....:cool_4:
.....ειτε στα καλα ειτε στα ασχημα....

Δεν ξερω τι θα κανεις με τους αλλους αλλα με εμενα θα μιλας στα ισια..οκ..?

Reaction score
0
Οι απόψεις του νέου φίλου μας είναι απόλυτα σεβαστές, τουλάχιστον από μένα.

Φίλε, έχω ξεπεράσει προ πολλού το θέμα της "αισθητικής", μια και ο καθένας από εμάς το αντιμετωπίζει με διαφορετικό τρόπο.

Αυτό που με ενδιέφερε πάνω από όλα ήταν η όσο πιο δυνατόν σωστή εγκατάσταση του προβολέα, μια και θα μου επιτρέψεις φαντάζομαι την άποψη ότι τον γνωρίζω αρκετά καλά, κι ας μην τον έχω αποκτήσει ακόμα!

Όσο θα ξεδιπλώνεται το θέμα, θα αντιληφθείτε οι περισσότεροι ότι στο συγκεκριμένο χώρο δεν υπήρχε ουσιαστικά άλλη δυνατότητα σωστής εγκατάστασης του Σαρπ χωρίς σοβαρά προβλήματα σε άλλους τομείς, ή στην εικόνα που θα αποδίδει!

Αλλά είμαι αποφασισμένος παιδιά, ότι αυτή η εγκατάσταση θα αγγίζει την τελειότητα σε πολύ μεγάλο βαθμό, μια και το 100% δεν το πετυχαίνουμε ποτέ! Οπότε ας το ξεκαθαρίσω μια και καλή, καρφάκι δεν μου καίγεται για "σωστή αισθητική" μπροστά στην σωστή εγκατάσταση του Σαρπ!
Σου βγάζω το καπέλο φίλε μου...αυτη είναι απάντηση και ξεκαθάρισμα απόψεων.Με αυτή σου την τοποθέτηση μου έκλεισες το στόμα, αφήνοντάς με παράλληλα να μιλήσω ,σεβόμενος με την σειρά σου την άποψή μου......αισθητικά σε έναν χώρο που είναι και καθιστικό δεν σε ενδιαφέρει τίποτα μπροστά στο τελικό
οπτικό αποτέλεσμα .Σέβομαι και εγω με την σειρά μου αυτη σου την θέση, απλά μάλλον σπανίζει σήμερα και ίσως όχι κακώς γιά τα δικά μου γούστα, αφού στον χώρο που κάθομαι κάνω και άλλα πράγματα απο το να βλέπω ταινίες.
Πάντως σε συγχαίρω γιά μιά ακόμη φορά στην τοποθέτησή σου.

NIX

Reaction score
0

Το θεμα δεν ειναι τι λεμε αλλα πως το λεμε.

Reaction score
1
Δηλαδη εδω και 4 μηνες που εχεις γραφτει μελος αυτο ηταν το πρωτο μηνυμα που ηθελες να στειλεις?
Τι να πω, μακαρι να πεφτω εξω και εγω, αλλα εμενα τουλαχιστον δεν με πειθεις καθολου φιλτατε.

Σκαφάτε, άσε τα σχόλια σε μηνύματα και φέρε μου το καλώδιο coaxial που ζήτησα! "happy_1"
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Θα θέλω να κλείσω τα κανάλια από βδομάδα και δεν θα μπορώ εξαιτίας σου! Και τότε μαύρο φίδι που σε έφαγε κακομοίρη μου! :mad_3:
<o:p> </o:p>
Αλλά τι λέω, επειδή ξέρω ότι με έχεις γραμμένο κανονικά, σου το διευκρινίζω μια και καλή: δεν υπάρχει περίπτωση να δεις το «χρώμα του χρήματος» αν δεν μου φέρεις το coaxial καλώδιο, γκέγκε;! :cool_11: :cool_11: :cool_11:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

Εγω συμφωνω μαζι σου φιλε και του τα ειπα χοντρα απο τοτε που μου εριξε την ιδεα.....
Μιλησαμε....ειδε το αποτελεσμα και οντος και εκεινου δεν του αρεσε το αποτελεσμα.....περιμενε κατι αλλο οταν θα τελειωνε....
Θα υπαρξει βελτιωση μεγαλη οταν ολοκληρωθει ολο το στησιμο.....

Πιστευω δε οτι μπορεις να μιλας ανετα .....
Προσωπικα μ'αρεσει ο αλλος να ειναι αυτος που ειναι....
Φτανει να το λεει με την καρδια του και οχι για καποιο αλλο λογο...
Εξαλλου πιστευω οτι οι "φιλοι" τα λενε στα ισια ....:cool_4:
.....ειτε στα καλα ειτε στα ασχημα....

Δεν ξερω τι θα κανεις με τους αλλους αλλα με εμενα θα μιλας στα ισια..οκ..?
Φοβερή τοποθέτηση απέναντί μου....σταράτη και ξεκάθαρη.Σε ευχαριστώ φίλε μου.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.289
Members
38.676
Νεότερο μέλος
rikos1316