Φάτε μάτια ψάρια!...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παρακαλω παρατηρειστε πως ο Παναγιωτης θα αλλαξει συμπεριφορα και θα γινει παντοτινος μου σκλαβος:cool_11:
(φυσικα εχει προηγηθει τηλεφωνηματακι)

Reaction score
0
Ανδρέα το κατέστρεψες το site!!!!!!!!

http://www.plasmacity.com/

"Do to a recent fire that caused major damage to all the offices in our Building we will be closed until further notice. If you have questions or need assistance please contact the manufacture directly.

We apologize for the inconvenience and hope to open ASAP"

Reaction score
1

Ο Χάρος βγήκε παγανιά… "happy_1"
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Φανταστείτε τώρα ακριβώς από κάτω του ή πλάι του το SilverStone και έχετε μάνι μάνι δύο Χάρους!... :happy_6:
<o:p> </o:p>
Χρειάζομαι πλέον σαλιάρες γιγαντιαίου μεγέθους!!! :happy_9: :cool_11:

Attachments

Reaction score
2
Που να χες και κανα σοβαρο κουτι ρε συ :happy_5: :happy_5:

P.S. Μη χαθεις παλι, ΣΚ εδω θα μαι...

Reaction score
1
Που να χες και κανα σοβαρο κουτι ρε συ :happy_5: :happy_5:

P.S. Μη χαθεις παλι, ΣΚ εδω θα μαι...

Πιτσιρικά, λίγα λόγια για το HTPC μου… :crazy_3:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Δεν χάνομαι με τίποτα, πρέπει να με φορτώσεις με υλικό, γιατί οι εξελίξεις τις επόμενες μέρες προβλέπονται καταιγιστικές!... :cool_4:

Reaction score
1
να πουμε καλοριζικος Πανο.....?????!!!!!!:dancing:

Φίλε, τα νέα είναι πάρα πολύ καλά, χαρμόσυνα θα έλεγα! :cool_4:
Και οι τελευταίοι δισταγμοί μου που αφορούσαν την κίνηση του Sharp φαίνεται να καταρρίπτονται… :happy_6:
Είχα στείλει από προχτές ένα τεράστιο pm, με ένα ολόκληρο κατεβατό από ερωτήματα στο μέλος του αμερικάνικου φόρουμ theLion, που αφορούν το κλείδωμα του Sharp με HTPC. Ο Walter (theLion) έχει εδώ και καιρό τον Sharp και προσωπικά εκτιμώ βαθύτατα τις γνώσεις του και το μεράκι του στους προβολείς. :respect:
Μόλις μπήκα λοιπόν στο avsforum και διάβασα την απάντηση που μου έστειλε, που ήταν θετική σε όλα ανεξαιρέτως τα ερωτήματα! Έχουμε και λέμε λοιπόν:
Εφόσον όλα πάνε καλά και ο προβολέας φοράει το τελευταίο firmware 1.1.5, θα μας κλειδώσει κανονικά στα 48Hz με σήμα 1080p/24fps από το HTPC, τόσο από την DVI όσο και από την HDMI είσοδο.
Σαν πραγματικός πρίγκιπας που είναι όμως, γουστάρει αποκλειστικότητες και δεσμεύσεις!!! :happy_9: Όπως έχει γράψει λοιπόν ο Walter, πρέπει η πηγή που οδηγεί τον Sharp με σήμα 1080p/24fps, να είναι απευθείας συνδεδεμένη μαζί του, είτε είναι player είτε είναι HTPC! Αν παρεμβληθεί είτε switcher είτε ενισχυτής με εισόδους HDMI, τότε ο Sharp κλειδώνει στα 60Hz! :mad_3:
Επίσης μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσα λάθη και ανακρίβειες περιέχει το manual του Sharp 21000. Έχεις την εντύπωση μερικές φορές ότι γράφτηκε για λάθος προβολέα! )(

Reaction score
15.548
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Επίσης μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσα λάθη και ανακρίβειες περιέχει το manual του Sharp 21000. Έχεις την εντύπωση μερικές φορές ότι γράφτηκε για λάθος προβολέα! )(
Τα εχουμε πει πολλες φορες.....
Αλλο η θεωρια και αλλο η πραξη....
Πολλα λεγωνται στα χαρτια.....στην πραξη τι γινεται εχει σημασια...

Εισαι ετοιμος βλεπω.....δεν ξερω βεβαια αν θα το αντεξεις...!!!!!

Reaction score
1
Ένα σημείο που έχει προβληματίσει αρκετά, αλλά και έχει μπερδέψει ακόμα και τα εμπειρότερα μέλη του αμερικάνικου forum, είναι το που ακριβώς βρίσκεται το σημείο «0 lens shift» του Sharp 21000. Ποιο είναι το ακριβές σημείο δηλαδή, στο οποίο ο φακός του βρίσκεται στο μέσο της διαδρομής του lens shift, άρα και θεωρητικά σύμφωνα με τα όσα γνωρίζουμε από την εμπειρία μας μέχρι σήμερα, θα έχει και τη καλύτερη απόδοση. Μάλλον, για να θέσω σωστότερα το ερώτημα, ενώ γνωρίζουμε το σημείο «0 lens shift», ο Sharp φαίνεται να υποφέρει εκεί, μπερδεύοντας όλο τον κόσμο που δεν ξέρει τι συμπέρασμα να βγάλει! "happy_1"
Όπως σας έχω ήδη πει, ο Sharp έχει τη δυνατότητα μετακίνησης συνολικά ενός ύψους του κάδρου στον κάθετο άξονα. Όπως έχουν γράψει πολλά μέλη του avsforum, ο Sharp έρχεται από τη μαμά του με το κέντρο του φακού του στο ίδιο ακριβώς ύψος με το κάτω μέρος του προβαλλόμενου κάδρου, σαν ένας τυπικός προβολέας δηλαδή με μηδενικό offset. Στο σημείο αυτό λοιπόν, το lens shift του προβολέα είναι τερματισμένο προς τα πάνω.
Από το σημείο αυτό, ο προβολέας μπορεί να μετακινήσει το κάδρο προς τα κάτω, μέχρι το σημείο όπου το κέντρο του φακού του θα ευθυγραμμιστεί με το πάνω μέρος του προβαλλόμενου κάδρου, όπου και το lens shift τερματίζει προς τα κάτω. Από αυτή τη διαδρομή του lens shift, γίνεται φανερό ότι αν τοποθετήσει κάποιος τον Sharp με το κέντρο του φακού του να σημαδεύει το κέντρο της οθόνης και ρυθμίσει το lens shift έτσι ώστε η εικόνα του να γεμίσει την οθόνη, θα βρίσκεται ταυτόχρονα στο σημείο «0 lens shift» του φακού, άρα θα περιμένει και τη μέγιστη απόδοση από το φακό του Sharp. Σωστά;
Αμ, έλα μου ντε, που σε αυτό το σημείο «0 lens shift» ο Sharp δείχνει σημάδια ότι το οπτικό του μονοπάτι υποφέρει, αφού όπως έχει γράψει ο Tom Huffman, ο προβολέας δίνει μετρήσεις φωτεινότητας κατά 20% χαμηλότερες από τα σημεία στα οποία το lens shift είναι τερματισμένο!!! :crazy_11: :shock:
Σκαφάτε, με την εμπειρία που είχες από τον Sharp, θυμάσαι τίποτα περί του θέματος;!
Γιατί, πραγματικά έχω μπερδέψει τα μπούτια μου! :mrgreen:

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παναγιωτη, εχω δει την ερωτηση σου απο το μεσημερι.
Οσο και εαν εχω "στιψει" το μυαλο μου δεν μπορω να θυμηθω με τιποτα-υπολογισε ποσοι βιντεοπροβολεις εχουν ακολουθησει εκτοτε.
Το μονο που μπορω να σου απαντησω με σιγουρια ειναι πως δεν θυμαμαι τιποτα παραδοξο.

Σε καθε περιπτωση μολις-και εαν-τον αποκτησεις και τον βαλεις διπλα στον 8700 θα ξεχασεις και lens shift και 20% αλλα και τι χρωμα ειναι:cool_11:

Reaction score
1
20% ποιο χαμηλα ειπες ειναι...?....σωστο ειναι ...!!!!!!!!
Ωραιοτατα.....!!!!!
Αλλο...?

Βρε Κώστα, άσε τους χρησμούς της Πυθίας και κάνε τα πράγματα πιο λιανά! :confused:
Για ποιο λόγο ένας φακός να αποδίδει 20% μεγαλύτερη φωτεινότητα με τερματισμένο lens shift από ότι αποδίδει σε 0 lens shift;! :crazy_11:
Και όταν λες «σωστό» και «ωραιότατα» τι εννοείς;! Που θα πρέπει να παίζει ο Sharp, με τερματισμένο lens shift ή με 0 lens shift;;; "happy_1"

Reaction score
1
Σε καθε περιπτωση μολις-και εαν-τον αποκτησεις και τον βαλεις διπλα στον 8700 θα ξεχασεις και lens shift και 20% αλλα και τι χρωμα ειναι:cool_11:

Τα ξέρω αυτά Αντρίκο μου, λες να είμαι τόσο ιερόσυλος που να συγκρίνω την εικόνα του Sharp 21000 με αυτήν του BenQ 8700;! "happy_1"
Εσύ δεν ξέρεις όμως τον χώρο μου, αντιθέτως ο Κεφάλας που τον γνωρίζει σαν τις τσέπες του και γνωρίζει επίσης πολύ καλά τι κατασκευή θέλω να κάνω, μου τη δίνει στα νεύρα που σφυρίζει αδιάφορα!!! :mad_3:
Αφού ξέρει πολύ καλά, ότι το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρω είναι το που ακριβώς (υψομετρικά) πρέπει να τοποθετηθεί ο Sharp για να σημαδέψει τη Firehawk! :crazy_3:

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.187
Members
38.667
Νεότερο μέλος