Φάτε μάτια ψάρια!...

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181
Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Aν πάλι θέλετε να μου καθορίσετε τον τρόπο γραφής της κρίσης μου ,απο την στιγμή που δεν έβρισα η πρόσβαλα κανέναν,ας μου το πείτε γιά να καθορίσω την πορεία μου...
Επί της διαδικασίας: το μήνυμά σου δεν ήταν υβριστικό (αλλιώς θα την είχες φάει την "κάρτα" σου και το μήνυμα θα είχε διαγραφεί) και σαφώς μπορείς να εκφράζεις ελεύθερα τη γνώμη σου, εφόσον κινείσαι εντός των ορίων.

Είναι όμως τουλάχιστον άκομψο με το που μπαίνεις σε μια άγνωστη παρέα, το πρώτο πράγμα που θα πεις να είναι "πολύ μεγάλο χάλι" -δε νομίζω να κάνεις και πολλούς φίλους έτσι. Και αυτό ισχύει και για τον εικονικό και για τον πραγματικό κόσμο.

Reaction score
1
Εμενα θα μου εξηγησεις γιατι κρεμασες την πηγη απο το ταβανι?"happy_1"

Δημήτρη, διαφορετικά θα χρειαζόμουν καλώδιο 15 μέτρων που να κλειδώνει στα 1080p, με αναμφίβολο αποτέλεσμα στο κλείδωμά του, που ίσως να χρειαζόμουν δηλαδή repeater, με πιθανές σπίθες στην εικόνα κτλ.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Τώρα όμως μπορώ να χρησιμοποιήσω ακόμα και καλώδιο εξήντα εκατοστών αν γουστάρω! :cool_4:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Επί της διαδικασίας: το μήνυμά σου δεν ήταν υβριστικό (αλλιώς θα την είχες φάει την "κάρτα" σου και το μήνυμα θα είχε διαγραφεί) και σαφώς μπορείς να εκφράζεις ελεύθερα τη γνώμη σου, εφόσον κινείσαι εντός των ορίων.

Είναι όμως τουλάχιστον άκομψο με το που μπαίνεις σε μια άγνωστη παρέα, το πρώτο πράγμα που θα πεις να είναι "πολύ μεγάλο χάλι" -δε νομίζω να κάνεις και πολλούς φίλους έτσι. Και αυτό ισχύει και για τον εικονικό και για τον πραγματικό κόσμο.
Προτιμώ άκομψη την αλήθεια, απο το κομψό ψέμμα.
Ακόμη και εαν με ενδιέφερε πάρα πολύ να κάνω φιλίες απο εδω, θα μπορούσα να σου πω, ότι άπο το πρώτο μου μύνημα κι'όλλας διαισθάνομαι δύο ενδεχόμενες <φιλίες> στο μέλλον!!!
Οσο γιά το <άγνωστη παρέα> συνήθως αυτο συμβαίνει στο διαδίκτιο με την πλειοψηφία.Επίσης, γιά τον πραγματικό μου κόσμο δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν οι φιλικές μου ικανότητες.

Reaction score
1
Μερικα εναλλακτικα σεναρια, στην τεχνικη ''αναποδο τραπεζι'' που εφαρμοσες.:cool_4:

http://www.chiefmfg.com/productdetail.aspx?MountID=122
http://www.chiefmfg.com/productdetail.aspx?MountID=41

Δημήτρη, διάλεξα τη συγκεκριμένη βάση επειδή έχει άπειρες δυνατότητες επέκτασης, αυτό που σκέφτομαι δηλαδή είναι ότι σταδιακά θα μπορώ να μεταφέρω και άλλες πηγές πολύ κοντά στον Σαρπ, όπως ένα πλέιερ, δορυφορικό δέκτη κτλ.

Το μοναδικό που θα χρειάζομαι είναι πολύ μεγάλα σε μήκος καλώδια ήχου που να πηγαίνουν στους ενισχυτές, αλλά το έχω δηλώσει πολλές φορές, καρφάκι δεν μου καίγεται για τυχόν απώλειες στον ήχο, όλο το βάρος μου έχει πέσει αποκλειστικά στην εικόνα που θα αποδίδει ο Σαρπ...

Reaction score
0
Δημήτρη, διαφορετικά θα χρειαζόμουν καλώδιο 15 μέτρων που να κλειδώνει στα 1080p, με αναμφίβολο αποτέλεσμα στο κλείδωμά του, που ίσως να χρειαζόμουν δηλαδή repeater, με πιθανές σπίθες στην εικόνα κτλ.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Τώρα όμως μπορώ να χρησιμοποιήσω ακόμα και καλώδιο εξήντα εκατοστών αν γουστάρω! :cool_4:
Το repeater, μάλλον δεν θα το γλείτωνες σε τέτοιες αποστάσεις, ακόμη και σε πολύ ακριβά καλώδια.......και πάλι θα ήθελες πολύ καλό repeater γιά να γλυτώσεις τους <σπινθήρες>

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.181
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Επίσης, γιά τον πραγματικό μου κόσμο δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν οι φιλικές μου ικανότητες.
Αφού το λες εσύ, μπορώ εγώ να διαφωνήσω;

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Φάτε μάτια ψάρια!...

Αφού το λες εσύ, μπορώ εγώ να διαφωνήσω;
Μα φυσικά και μπορείς, ανοίγοντας ξεχωριστό θέμα στην <Δίχως όρια και θέμα>!!!!

Reaction score
384
Παναγιωτη,

να σου δωσω καλωδιο που κλειδωνει στα 15 μετρα χωρις προβλημα. Και μεχρι τα 30 μετρα εαν χρειαζεσαι.
Αυτο ειναι το πιο ευκολο:cool_4:

ps: χωρις repeaters

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Ακόμη και εαν με ενδιέφερε πάρα πολύ να κάνω φιλίες απο εδω, θα μπορούσα να σου πω, ότι άπο το πρώτο μου μύνημα κι'όλλας διαισθάνομαι δύο ενδεχόμενες <φιλίες> στο μέλλον!!!
.
Εδω μαλλον κανεις λαθος.
Επετρεψε μου μια μικρη ιστορια.
Πριν αρκετα χρονια και σε εναν αλλο δικτυακο χωρο ενα μελος μπηκε για πρωτη φορα αποτομα(καλη ωρα οπως και εσυ αποψε)
Ολοι, η σχεδον ολοι επεσαν να τον "φανε ζωντανο" απο αυτο το πρωτο του μηνυμα.
Οσο και εαν προσπαθησε δεν καταφερε να πεισει τους συνομιλητες του πως ηταν ο...Αγ.Φανουριος.
Χρειαστηκε να επιδιωξει "φυσικη συναντηση" για να λυθουν οι παρεξηγησεις.
Σημερα ειναι γνωστος σε ολους και δεν εχει αναγκη να αποδειξει το παραμικρο.
Θελετε να ακουσετε και το ονομα του υποθετω, ετσι δεν ειναι?
Καλα λοιπον, ονομαζεται Παναγιωτης Βογιατζακης.Σας λεει τιποτα?

Υ.Γ.Παρατηρησατε ποσες μπουρδες καθομαι και σας ξεφουρνιζω βραδυατικα για να μην απαντησω στην ερωτηση "Ποτε ερχεται ο Sharp?"?

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Να υποθέσω ότι ενα lift θα κόστιζε τον ουρανό με τ΄άστρα (συν τις γυψοσανίδες-πιάνουν ακόμα πάνω απο 1500 €;).
Δεν μένει παρα 1 λύση. Μέγιστε Παναγιώτη πες μας πως έπεισες την γυναίκα σου να δοκιμάσουμε κι εμείς"happy_1"

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.791
Αληθεια, τι γινεται αμα πεσεις σε γραμμη ρευματος (εκτος απο τα πυροτεχνηματα και τα λοιπα καλουδια)?
Κάνεις το σταυρό σου να δουλέψει το ρελε και να πέσει ο γενικός!!!

Reaction score
1

Μήπως θυμάσαι κιόλας ότι τα δύο άτομα που μου την "έπεσαν" πιο άσχημα από όλους, ήσουν εσύ και ο Κεφάλας;! :cool_11:

Που να το φανταζόμουν τότε ότι θα καταλήγαμε κολλητοί με τον Κεφάλα! Εμ βέβαια, τα ήθελα και τα 'παθα! wall_1

Reaction score
182

Υ.Γ.Παρατηρησατε ποσες μπουρδες καθομαι και σας ξεφουρνιζω βραδυατικα για να μην απαντησω στην ερωτηση "Ποτε ερχεται ο Sharp?"?
Και όσο περιμενουμε τον "αραμπά" "happy_1" απο την Ιαπωνια, (και πριν γεμισουμε τα ταβανια τραπεζακια :respect: και τους τοιχους κουρτίνες :cool_4: απο την αγωνια) ας κανουμε λίγη ιστορία. Δε μας λετε κι εμας τους νεοτερους και το θεμα του πρωτου αυτου μηνυματος?

Reaction score
1
Re: Τι μου θύμισες!...

Ηλία, είναι πολύ μεγάλη ιστορία. Αφορούσε την αιώνια διαμάχη μεταξύ LCD και DLP προβολέων. Εγώ, καρακαταάσχετος και θεότυφλος τότε, είχα πάει και είχα δει τον Sanyo Z2 σε ένα κατάστημα, κατά σύμπτωση ιδιοκτησίας ενός ατόμου με το οποίο ο Σκαφάτος δεν διατηρούσε και τις φιλικότερες σχέσεις.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p> </o:p>
Είχα δει λοιπόν κάποια αποσπάσματα από τον «Μονομάχο» και μου είχε πέσει το σαγόνι, μια και ήταν ουσιαστικά η πρώτη φορά που ερχόμουν σε επαφή με την εικόνα ενός σύγχρονου προβολέα, από την άλλη μεριά όμως, είχα σαφέστατη αδυναμία λόγω απειρίας, να εντοπίσω τα πάμπολλα μειονεκτήματα στην εικόνα του Sanyo Z2.
<o:p> </o:p>
Είχα μπει λοιπόν στο avforum και εκθείαζα με ένα τεράστιο μήνυμα την εικόνα του Ζ2 που είχα δει! Βεβαίως, δεν τη συνέκρινα με DLP μια και δεν είχα δει, απλώς υποστήριζα ευθαρσώς ότι είχα εντυπωσιαστεί από την εικόνα του Ζ2! Ποιος είδε τον θεό και δεν τον φοβήθηκε, έγινε το έλα να δεις! :shock:
Σαν αγύριστο κεφάλι που ήμουν τότε, επέμεινα και αγόρασα τον Ζ2, που βεβαίως αργότερα εκτέθηκε ανεπανόρθωτα σε ένα συγκριτικό που είχε διοργανωθεί. Όταν μπόρεσα να δω σε παράλληλη θέαση την εικόνα του Ζ2, σε σύγκριση με την εικόνα π.χ. του BenQ 8700, συνειδητοποίησα μια και καλή ότι έβλεπα π@π@ριές στον Sanyo! :happy_9:
Χαχαχά, να σκεφτείς μόνο ότι αμέσως μετά εκείνο το συγκριτικό, ο Sanyo είχε παραμείνει στη κούτα στο πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου για αρκετές ημέρες, δεν είχα καμιά διάθεση να τον ξαναβάλω να παίξει!!! Λίγο αργότερα, τον αντάλλαξα με τον BenQ 8700…<o:p></o:p>

Reaction score
8.350
Παναγιωτη μολις ειδα τις φωτο σου,καλα δεν το πιστευω οτι η γυναικα σου το "χωνεψε" αυτο το πραγμα,εδω εγω εχω δυσκολια να το χωνεψω...:respect:

Reaction score
0

Εδω μαλλον κανεις λαθος.
Επετρεψε μου μια μικρη ιστορια.
Πριν αρκετα χρονια και σε εναν αλλο δικτυακο χωρο ενα μελος μπηκε για πρωτη φορα αποτομα(καλη ωρα οπως και εσυ αποψε)
Οσο και εαν προσπαθησε δεν καταφερε να πεισει τους συνομιλητες του πως ηταν ο...Αγ.Φανουριος.
Χρειαστηκε να επιδιωξει "φυσικη συναντηση" για να λυθουν οι παρεξηγησεις.
Σημερα ειναι γνωστος σε ολους και δεν εχει αναγκη να αποδειξει το παραμικρο.
Θελετε να ακουσετε και το ονομα του υποθετω, ετσι δεν ειναι?
Καλα λοιπον, ονομαζεται Παναγιωτης Βογιατζακης.Σας λεει τιποτα?

Μπορεί και να κάνω λάθος, όμως......
1)Δεν με ενδιαφέρει να πείσω κανέναν γιά την αγιοσύνη μου ,την οποία έτσι και αλλοιώς δεν διαθέτω....
2)Δεν πρόκειται να επιδιόξω καμία <φυσική συνάντηση>γιά να λύσω την όποια παρεξήγηση που μπορεί να προκύψει απο εδω μέσα.
3) Δεν καίγομαι να αποδείξω το παραμικρό απο τις σκέψεις μου.Ιδιαίτερα όταν πρόκειται περί γούστου...κολοκυθόπιττα!!!

Reaction score
1
Παναγιωτη μολις ειδα τις φωτο σου,καλα δεν το πιστευω οτι η γυναικα σου το "χωνεψε" αυτο το πραγμα,εδω εγω εχω δυσκολια να το χωνεψω...:respect:

Ξεκολλήστε επιτέλους από την αισθητική της βάσης μου, το θέμα μας εδώ είναι το πώς θα αποδώσει στην εικόνα ο Sharp. Αργότερα, αντικαθιστώ τη βάση αυτή με κάτι πιο ντιζαινάτο, αν και τελικά δεν με βλέπω να τη γλυτώνω την ψευδοροφή και το lift, δεν φαίνεται να με σώζει κάποια άλλη κατάσταση! :happy_9:
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Λοιπόν, να σας πω ότι πριν από μερικές μέρες ήρθε ο Στράτος Δεβελέκος και πρόσθεσε κάποιες τελευταίες πινελιές στο HTPC μου. Καινούριο, ολόφρεσκο powerdvd και κάποιες μικροβελτιώσεις στις ρυθμίσεις του Theatertek, έτσι λοιπόν το HTPC μου είναι πανέτοιμο να υποδεχτεί τον Sharp 21000, σε αυτό που ελπίζω να εξελιχθεί «ζευγάρωμα του αιώνα»! Το εύχομαι βεβαίως, μια και άπειρες φορές έχω δει ζευγαρώματα προβολέων με HTPC να εξελίσσονται σε τραγωδίες! )(<o:p></o:p>
<o:p></o:p>
Πάντως το HTPC μου με έχει βγάλει κυριολεκτικά ασπροπρόσωπο μέχρι στιγμής, ζευγαρώνοντας άψογα με τέσσερις διαφορετικούς προβολείς! Τους τρεις τους γνωρίζετε ήδη, για τον τέταρτο δεν μπορώ να σας πω τίποτα, μια και το στόμα μου είναι ραμμένο! Μακάρι να συμβεί το ίδιο και με τον Sharp…

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.284
Members
38.674
Νεότερο μέλος
JAndronikos