Φάτε μάτια ψάρια!...

GTX

Reaction score
39
Ρε συ Πάνο, τον μαύρο δεν πήρες???
Στη φώτο βλέπω ότι στο πλάι γράφει: colour white!!!

Reaction score
4
Ωχ !!!
Αυτη ειναι η συσκευασια για τους β΄ διαλογης Sharp απο την καμποτζη...:prof:
Εχει γινει χαμος στο internet.

MaxHeadroom

Moderator
Moderator
Reaction score
12.180
Απάντηση: Re: Επιτέλους, ήρθε!!!...

Δηλαδή, αν βγαίνατε ραντεβού με τη Μόνικα Μπελούτσι ή τη Ναόμι Κάμπελλ, θα τη πηγαίνατε κατευθείαν στο κρεβάτι;! :happy_9: Δεν θα τη πηγαίνατε για φαγητό πρώτα σε ένα ακριβό εστιατόριο; Δεν θα τη πηγαίνατε για ένα ποτό;
Δε μου λες, η γυναίκα σου το ξέρει ότι από εδώ και μπρος στην έξοδο θα φέρνεις μαζί και το "αίσθημα";

Reaction score
15.548
Απάντηση: Φάτε μάτια ψάρια!...

Ειπαμε ρε Πανο.....
Πρωτη φοτο στο πατωμα ....
Δευτερη στο καναπε.....!!!!
Θα τον παρεις και στην στην τουαλετα για φοτο ρε.....:happy_7:

Την γυναικα δε που ανεφερες την πας σε ενα καλο Ξενο.....που εχει και καλο φαγοποτι..
Ολα σε ενα φιλε μου..........
Δεν χανεις ουτε δευτερολεπτο......!!!!!!!

Reaction score
1
Μετά από πέντε συνεχόμενες ώρες "στενότατης επαφής" με τον πρίγκιπα, είμαι πλέον εξουθενωμένος, αλλά μπορώ να αναφωνίσω ένα μεγαλοπρεπέστατο

Ουάου!!! :cool_4: :respect:

Αν είχα κουράγιο, θα μπορούσα ήδη να γεμίσω ένα μήνυμα δέκα σελίδων! Από αύριο ξεκινάμε σιγά σιγά... :happy_9:

Reaction score
1
Παιδια, να δω τα στοιχηματα σας.
Ποιος παει 100 προς 1 πως ολο και καποιο προβλημα θα βρει?

Σιγά μη δεν έβρισκα! Ήδη έχω εντοπίσει δύο, από τα οποία το ένα σοβαρό, σοβαρότατο θα έλεγα! Αν δεν λυθεί τις επόμενες μέρες με άλλες ρυθμίσεις, καλώδιο, ή κι εγώ δεν ξέρω τι άλλο, ετοιμάσου για τρέξιμο Σκαφάτε, ξέρεις εσύ! :happy_9:

Για το άλλο προβληματάκι δεν μπορώ να πω τίποτα, το ήξερα ήδη από το τεστ του Γκρεγκ Ρότζερς, απλώς ήλπιζα μήπως και ο δικός μου δεν το είχε...

Reaction score
1
Ρε συ Πάνο, τον μαύρο δεν πήρες???
Στη φώτο βλέπω ότι στο πλάι γράφει: colour white!!!

Πέστα στον Σκαφάτο, μόνο υποσχέσεις ξέρει να δίνει, που μετά βεβαίως τις κάνει γαργάρα! )(

Χιχιχι, δυστυχώς δεν καταφέραμε να βρούμε μαύρο Γιώργο, θα έπρεπε να φέρουμε αμερικάνικο κομμάτι με ευάλωτη όμως εγγύηση και δεν ήμουν διατεθειμένος να πάρω το ρίσκο. Ασημένιος είναι τελικά...

Reaction score
1
Λοιπόν, για να μη σας τρομάζω, θα σας πω το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί: έχω ένα φλίκερινγκ στην εικόνα που κρατάει ελάχιστα, ένα δέκατο του δευτερολέπτου ίσως και λιγότερο, αστραπιαίο που λέμε!

Η περιοδικότητά του είναι εντελώς άτακτη, μπορεί να γίνει και δυο φορές μέσα σε δέκα δευτερόλεπτα, μπορεί και να κάνει μέχρι και 3-4 λεπτά να εμφανιστεί!

Μέχρι τώρα έχω δοκιμάσει μόνο 1080/24 από το πισί, ίσως και να φταίει το ματσάρισμα του πισιού με τον προβολέα, ίσως το καλώδιο, αλλά το πιθανότερο είναι να φταίει η λάμπα του προβολέα. Κάτι είχα διαβάσει σχετικό από ένα άλλο μέλος στο αμερικάνικο φόρουμ, και πρέπει να το ψάξω. Θα δούμε...

Πάντως το συμπέρασμα είναι ένα: ο προβολέας είναι εντυπωσιακότατος και ταίριαξε με τη Φάιαρχοκ όπως ο κ...λος με το βρακί! :cool_4:

Το χοτ σποτ είναι τόσο αμυδρό πλέον, που πρέπει σχεδόν να ψάξεις για να το βρεις! Τα σκοτεινά και μεσοσκοτεινά πλάνα είναι απίστευτα παιδιά, πρέπει να τα δείτε για να καταλάβετε! Εντελώς τρισδιάστατα και κοντραστάτα, σε ότι υλικό υψηλής ευκρίνειας κι αν έβαλα, η έννοια πέπλο είναι πλέον παντελώς άγνωστη! :respect:

Όσο για το φως του, όσο κι αν φαίνεται απίστευτο βγάζει με την ίριδα εντελώς κλειστή 7-8 λουξ παραπάνω από τον Μπενγκ 8700! :cool_1:

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
31.045

Παναγιώτη καλορίζικος φίλε και να τον ευχαριστηθείς.
Βγάλε και μια φωτό όπως τον έχεις τοποθετήσει στην βάση του αν μπορείς.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Λοιπόν, για να μη σας τρομάζω, θα σας πω το πρόβλημα που έχει παρουσιαστεί: έχω ένα φλίκερινγκ στην εικόνα που κρατάει ελάχιστα, ένα δέκατο του δευτερολέπτου ίσως και λιγότερο, αστραπιαίο που λέμε!

Reaction score
0
Καλορίζικος και καλές θεάσεις.Ελπίζω να προλάβεις να δεις και καμιά ταινία!!!

Reaction score
1
Re: Απάντηση: Μια τέλεια εγκατάσταση...

Παναγιώτη καλορίζικος φίλε και να τον ευχαριστηθείς.
Βγάλε και μια φωτό όπως τον έχεις τοποθετήσει στην βάση του αν μπορείς.

Ορίστε και οι φωτό με τον Sharp στη βάση του. Η εγκατάστασή του ήταν απλό παιχνιδάκι, ίσως η ευκολότερη εγκατάσταση προβολέα που έγινε ποτέ, μια και τα πάντα είχαν μετρηθεί και προβλεφθεί με μεγάλη ακρίβεια από πριν, έτσι ώστε ο «πρίγκιπας» να δώσει ότι καλύτερο μπορεί στην εικόνα του.
<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" /><o:p></o:p>
Απλά τον τοποθέτησα στο κέντρο του ραφιού του και τον άναψα! Ο Sharp 21000 έρχεται από μαμά με το κέντρο του φακού του να σημαδεύει περίπου το 1/3 σε ύψος από την κάτω πλευρά του κάδρου. Με το κάθετο lens shift απλά κατέβασα την εικόνα και την έβαλα μέσα στη Firehawk, όπως έχω ήδη πει σε μένα ο φακός του Sharp σημαδεύει το κέντρο της Firehawk, εκεί όπου βρίσκεται το ιδανικό μηδέν lens shift του φακού του! Η απόσταση του φακού από την οθόνη είναι στα 5,10 μέτρα και το ζουμ είναι ανοιχτό κατά 1/3 περίπου.
<o:p></o:p>
Επειδή το ράφι που τοποθετήθηκε ο Sharp ήταν άριστα αλφαδιασμένο από πριν, το αποτέλεσμα φυσικά στην εικόνα ήταν ένα τέλειο παραλληλόγραμμο χωρίς ίχνος τραπεζοειδούς παραμόρφωσης και στις τέσσερις πλευρές του. :cool_4:
<o:p></o:p>
Όπως μπορείτε να δείτε στη δεύτερη φωτό, όλα τα καλώδια είναι τακτοποιημένα, τίποτα δεν εξέχει ή δεν κρέμεται από τη βάση. Όλα τα καλώδια τροφοδοσίας και του ήχου περνάνε μέσα από έναν από τους τέσσερις σωλήνες. Ένα μαύρο πολύπριζο παίζει το ρόλο του γενικού διακόπτη τροφοδοσίας, που δυστυχώς ο Sharp δεν διαθέτει…

Attachments

Reaction score
15.548

Λοιπον.....
Μιας και δεν ξερω ποτε θα μπορεσω να εχω χρονο να δω τον sharp,σχολωντας απο την δουλεια περασα να δω χοντρικα τι παιζει....
Οντως το προβλημα που λεει ο Πανος ειναι εμφανης....
Στα συν το χοτ σποτ ειναι αμυδρο ....θα ελεγα οτι ειναι κατι "φυσιολογικο" μιας και ολοι οι προβολεις εχουν κατι παρεμφερει... Δεν ξερω βεβαια ο συγκεκριμενος αν θα παρουσιαζε κατι αναλογο με αλλη οθονη...
Η ανομοιομορφια χρωματος εχωντας κλειστη την ιριδα ειναι πολυ καλη....
Μαυρο καλο.....φως οριακο αλλα δεν λειπει .....
Χρωμα πολυ καλο το οποιο ομως θελει φτιαξιμο....
Αnsi contrast πολυ καλο.....δεν εχω δει κατι αναλογο σε αλλο προβολεα...
Φακος μια χαρα....σουπερ....δεν βλεπεις να φευγει χρωμα καπου...
Ειναι τρισδιαστατο το μηχανακι....!!!!
Βεβαια θελει ψαξιμο σε καποια πραγματα και δεν υπαρχει χρονος....

Το μηχανακι εχει να κανεις τα παντα....
Μ'αρεσε που το RGBCMY το κανεις οτι θελεις σε ενταση χρωματος και αποχρωση.....!!!!!!

Πανο καλοριζικος και καλες θεασεις....
Μαλλον θα ξαναδεις τα 1000 dvd που εχεις......!!!!!!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
177.175
Members
38.666
Νεότερο μέλος
Andreas G