Μελίδης Μιχάλης
Πρόεδρος ΕΒΒΕ
- Reaction score
- 30.712
Απάντηση: BLURAY στο περιοδικο HITECH.
Να σπεύσουμε μη το χάσουμε το κελεπούρι.
Να σπεύσουμε μη το χάσουμε το κελεπούρι.
το αναφέρουν μέσα.Δεν το παιρνω πλεον γιατι εδω στην Κυπρο ειναι και διπλασια η τιμη του, αλλα σαν να ειδα στο site τους οτι στο παρον τευχος εχουν παρουσιασεις των δυο HD-DVD της Toshiba. Σοβαρομιλουν ή υπαρχει κανενα λαθος ? Πχ αμελησαν να διορθωσουν τα περιεχομενα στο site? Η ανακοινωση της Toshiba δεν εγινε πριν την κυκλοφορια του τευχους Μαρτιου?
Που σημαίνει ότι προσπαθούν να κρατήσουν την τιμή εκεί ψηλά...:110:Aπο σημερα στα περιπτερα το τευχος Απριλιου και μαζι σε bluray το ντοκυμαντερ του Νational Geographic - TO YΠΕΡ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ.
Δυστυχώς......:104:Που σημαίνει ότι προσπαθούν να κρατήσουν την τιμή εκεί ψηλά...:110:
Τουλάχιστον αυτό θα το δω (μάλλον...) γιατί η φύση μου προκαλεί αφόρητη βαρεμάρα. Τσιμέντο FTW!! :138:[IMGl]http://bp1.blogger.com/_72ayctldQDs/R-KVPER1QGI/AAAAAAAAAFs/YzmvISBfv9M/S240/EXOFILO_HITECH_136.jpg[/IMGl]
Aπο σημερα στα περιπτερα το τευχος Απριλιου και μαζι σε bluray το ντοκυμαντερ του Νational Geographic - TO YΠΕΡ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ.
Και γω τα βαριέμαι εκτός από τη γονιμοποίηση του κροκόδειλουΤουλάχιστον αυτό θα το δω (μάλλον...) γιατί η φύση μου προκαλεί αφόρητη βαρεμάρα. Τσιμέντο FTW!! :138:
Πάλι τσόντες subcode? Μία τα hentai, τώρα ο κροκόδειλος - αηδία έχεις καταντήσει πια... :439:Και γω τα βαριέμαι εκτός από τη γονιμοποίηση του κροκόδειλου
Αφού είμαι κροκοδειλάκιας και βδελυρός (Joseph :622Πάλι τσόντες subcode? Μία τα hentai, τώρα ο κροκόδειλος - αηδία έχεις καταντήσει πια... :439:
:204::204::204::622::622:Αφού είμαι κροκοδειλάκιας και βδελυρός (Joseph :622τι να κάνουμε...:441::441::441::441: :439: :417:
[imgl]http://img261.imageshack.us/img261/3573/exofilohitech136bj4.jpg[/imgl]
HITECH - TEYXOΣ ΜΑΙΟΥ 2008
Κυκλοφορησε σημερα !!
Στο επομενο τευχος θα εχει blu-ray με θεμα τα ελικοπτερα APACHE
Προς το τελος καθε μηνα κυκλοφορει το τευχος του επομενου μηνα !:111:....Αυτο ειναι το τευχος τ΄Απρίλη αν δεν κάνω λάθος......Διορθώστε με αν κατι δεν "επιασα" plz!
:111::111::111: Aυτό έχει 15-18 μέρες στην κυκλοφορία. Ειναι αυτο με το test Tosh 52ZF355, αν δεν απατώμαι.....Προς το τελος καθε μηνα κυκλοφορει το τευχος του επομενου μηνα !
Δες και στο εξωφυλλο οτι γραφει ΜΑΙΟΣ 2008