EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Reaction score
68
Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

εκλιπαρώ για Kathrein UFS 910 αφού το κόστος του δεν είναι ψηλό ενώ έχει card reader conax και 2 θέσεις για μοντούλες ...
Δεν έχει υποδοχή κάρτας, μόνο 2 κοινές διεπαφές.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Re: Απάντηση: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

Παιδιά περιμένετε λίγο και θα ΔΕΙΤΕ και θα ΑΚΟΥΣΕΤΕ.... λίγες μέρες υπομονή ακόμη, εξάλλου το EURO ξεκινάει σε 71 ημέρες... :109:
Δηλαδη δεν θα τους το πεις ακομα?:111:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Το δέσατε βλέπω όλοι... στο τέλος θα κλαίμε όλοι μαζί...

Το ζήτημα της κωδικοποίησης είναι κάτι πολύ σοβαρό και δεν μπορεί να λυθεί από την μία μέρα στην άλλη... όταν μάλιστα πρόκειται για μία ΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ εφαρμογή!

Αλήθεια πόσοι υπολογίζετε ότι θα ενδιαφερόντουσαν για κάτι τέτοιο;

Πόσοι θα έβαζαν πιάτο στον Hellas Sat και θα αγόραζαν και HD δέκτη; 10-20 χιλιάδες; Παραπάνω;

Reaction score
0
Απο την στιγμη που θα υπαρχη η μεταδοση σε HD γιατι να μην την εκμεταλευτουν αυτη 10-20 χιλιαδες που λες που αμα βαλεις και της καφετεριες τοτε η τηλεθεατες εκτοξευονται σε μερικες εκατονταδες χιλιαδες... ειναι μια προκληση..., και να το πουμε αλλοιως δεν μπορει η γειτονα χωρα να εχει HD με βιοτικο επιπεδο κατωτερο απο του Ελληνα και εδω να μην εχουμε ουτε 1 HD αρκετα πια με τα μονοπωλια στην Ελλαδα ας παμε ενα βημα παρακατω, οσον αφορα την μετεπειτα εξελιξη του μπορει με τα το Euro και τους Ολυμπιακους σου ανεβαζε ενα πακετο με μερικα HD καναλια (Discovery,National,Animal) ασχημα θα ηταν εδω τρεχουμε να γινουμε κατοικοι Ελβετιας και Αλβανιας για να απολαυσουμε HD.

Reaction score
1

50.000 επαγγελματίες - καφετέριες με τηλεοράσεις HD ...

Reaction score
1

Το 2ο πιατάκι παραγγέλθηκε ήδη στην MSG.
Ένα ΝΕΟ μικρό και αόρατο Wave Frontier (toroidal) 50cm που θα μπει στο μπαλκόνι και θα συνδεθεί με τον HD 2000 που "κοιμάται".

Reaction score
1

καλοκαίρι θα είναι , ποιος κάθεται σπίτι; εγώ πάντως περιμένω όλες τις πληροφορίες να παω στην καφετέρια να μιλήσω ...

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Όλο το Ελληνικό Διαδίκτυο συζητά αυτή την στιγμή την προοπτική να δούμε το Euro 2008 σε HD...

Ευτυχώς ενημερώνονται από εμάς εδώ και δεν διαβάζουμε "ράδιο-αρβύλες".

Ευχαριστώ πολύ λοιπόν κάποιους συγκεκριμένους ανθρώπους (ξέρουν αυτοί σε ποιούς αναφέρομαι...) οι οποίοι αντιμετωπίζουν το ζήτημα με πραγματικά μεγάλη σοβαρότητα και υπευθυνότητα φροντίζοντας να μην παραπλανώνται οι φίλοι του High-Definition και της Δορυφορικής Τηλεόρασης. Ειλικρινά ευχαριστώ!

Σύντομα θα ληφθούν οι οριστικές αποφάσεις... πιστεύω ότι θα γίνει ό,τι είναι δυνατόν ώστε να γίνει πραγματικότητα... Αλλά και πάλι αν κάτι δεν πάει καλά στο τέλος, τουλάχιστον θα υπάρχει η ικανοποίηση της προσπάθειας. Και στο τέλος μένει κάτι πολύ σημαντικό: δείχνουμε πόσοι πολλοί είμαστε αυτοί που θέλουμε και αγκαλιάζουμε την High-Definition εικόνα...

panosop

Συστημικός
Reaction score
668

εμείς ευτυχώς έχουμε "καλά" πληροφορημένες πηγές και όλα δείχνουν ότι έχουμε "ούριο" άνεμο.

Ελπίζω πραγματικά να μην πάει κάτι στραβά επάνω στο τέλος και αλλάξουν κάποια κριτήρια.

Πάντως η "καλή" πληροφόρηση είναι πιό ισχυρή απο το "ράδιο αρβύλα" και καλά θα κάνουν οι απανταχού φίλοι στο internet να συνεχίσουν να ενημερώνονται απο εμάς...

VG

Reaction score
0
Αλήθεια πόσοι υπολογίζετε ότι θα ενδιαφερόντουσαν για κάτι τέτοιο;

Πόσοι θα έβαζαν πιάτο στον Hellas Sat και θα αγόραζαν και HD δέκτη; 10-20 χιλιάδες; Παραπάνω;
Εννοεις απο οσους δεν εχουν ηδη πιατο;
Θα έλεγα περιπου 5.000 εκ των οποίων οι 4.999 μια μερα πριν το EURO:142:

Reaction score
0
να πούμε κάτι πιο πραγματικό από ότι έχω di ο ίδιος σχεδόν σε όλα τα site που συζητάνε για το ίδιο θέμα δεν νομίζω πως ο αριθμός 20000 30000 40000 50000 χιλιάδες δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα μακάρι να ήτανε ακόμα πιο πολύ,πιστεύω πως όπως είναι τα πράγματα τώρα χωρίς διαφήμιση (είμαι σίγουρος πως αυτό θα γίνει μετά από τις ανακοίνωσης) είναι περίπου 1000 μπορεί και λιγότερη,όμως αν μετά τις ανακοίνωσης πούνε ότι εκτος το HD κανάλι μπούνε και τα ψηφιακά τότε ναι ούτε ένα εκατομμύριο κάρτες δεν θα φτάσουνε.
ένα πράγμα θέλω να πω σε όσους ασχολούνται με το θέμα . όση υποστήριξη θέλετε από εμάς τους χρηστες τον forum θα την έχετε, και να αποτύχει το ευχάριστο θα είναι λίγο,
εύχομαι να είστε ακάθεκτη στην προσπάθεια που κάνετε !!

τώρα όση φιλί θα θελήσουνε να βλέπουνε το HD κανάλι από το hellassat πριν αρχίσουνε όλα ας βάλουνε από τώρα καλού κακού ένα πιάτο στο hellassat , αυτό το λέω γιατί και το power bay ναι γίνει δεν νομίζω πως θα έχει και την τοποθέτηση του πιάτου !!!
άρα είναι καλά τουλάχιστον να έχουμε ένα πιάτο εκεί και 60cm για ελλάδα με 50db που μας δίνη το hellassat είναι υπεραρκετό.

Reaction score
1
Απάντηση: Re: EURO 2008 HD & 5.1 DD απο τον HELLAS SAT...!!!

να πούμε κάτι πιο πραγματικό από ότι έχω di ο ίδιος σχεδόν σε όλα τα site που συζητάνε για το ίδιο θέμα δεν νομίζω πως ο αριθμός 20000 30000 40000 50000 χιλιάδες δεν αντιπροσωπεύει την πραγματικότητα μακάρι να ήτανε ακόμα πιο πολύ,πιστεύω πως όπως είναι τα πράγματα τώρα χωρίς διαφήμιση (είμαι σίγουρος πως αυτό θα γίνει μετά από τις ανακοίνωσης) είναι περίπου 1000 μπορεί και λιγότερη,όμως αν μετά τις ανακοίνωσης πούνε ότι εκτος το HD κανάλι μπούνε και τα ψηφιακά τότε ναι ούτε ένα εκατομμύριο κάρτες δεν θα φτάσουνε.
ένα πράγμα θέλω να πω σε όσους ασχολούνται με το θέμα . όση υποστήριξη θέλετε από εμάς τους χρηστες τον forum θα την έχετε, και να αποτύχει το ευχάριστο θα είναι λίγο,

τώρα όση φιλί θα θελήσουνε να βλέπουνε το HD κανάλι από το hellassat πριν αρχίσουνε όλα ας βάλουνε από τώρα καλού κακού ένα πιάτο στο hellassat , αυτό το λέω γιατί και το power bay ναι γίνει δεν νομίζω πως θα έχει και την τοποθέτηση του πιάτου !!!
άρα είναι καλά τουλάχιστον να έχουμε ένα πιάτο εκεί και 60cm για ελλάδα με 50db που μας δίνη το hellassat είναι υπεραρκετό.
οπως λεει και ο φιλος μου ζωης απο εμας τους χρηστες ειμαστε στην ευχαριστη θεση να προσφερουμε οσο μπορουμε την βοηθεια μας ετσι ωστε αυτο το ονειρο να γινει πραγματικοτητα για ολους εμας

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Παμε στο κυριως πιατο τωρα?
Ποσα θα εισαστε διατεθιμενοι να δωσετε για μια "κομπλε"
υπηρεσια(και οταν λεω κομπλε εννοω κομπλε)

Ετσι για να κανουμε συζητηση...200 ειναι καλα?:121:
Η μηπως ειναι πολλα και να αφαιρεσουμε κατι?

Υ.Γ.Αν δεν με βρουν ζωντανο αυριο το πρωι θα ξερετε
απο ποιον εχω παει...:144:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53

Αν προχωρήσει τελικά το project παίζει πολύ μεγάλο ρόλο να γνωρίζουμε εκ των προτέρων ποιός θα είναι περίπου ο αριθμός των υποψηφίων Ελλήνων που θα θελήσουν να δουν το Euro σε HD...

Διαφήμιση θα γίνει προφανώς από τα ΜΜΕ αλλά και πάλι μην περιμένουμε καταχωρήσεις διαφημιστικά spot ή κάτι παρόμοιο... από στόμα σε στόμα θα μαθευτεί και ελπίζουμε στην βοήθεια του Ειδικού Τύπου και των on-line φόρουμ.

Το ζήτημα είναι να έχει την ευκαιρία ο Έλληνας Καταναλωτής να δει την νέα αυτή τεχνολογία, να την αγαπήσει, να δείξει το ενδιαφέρον του και από εκεί και πέρα η αγορά θα κάνει τα υπόλοιπα. Ούτε το Κράτος ούτε κανείς άλλος που δεν έχει εμπορικούς σκοπούς μπορεί να υποκαταστήσει τα κανάλια και τις δορυφορικές πλατφόρμες...

Μία εκτίμηση λοιπόν της αναμενόμενης ζήτησης θα ήταν η μέγιστη βοήθεια αυτή την στιγμή...

Ο χρόνος δυστυχώς πιέζει πολύ... έμειναν μόλις 70 μέρες για την έναρξη του Euro 2008. Αλλά λιγότερο από 20 μέρες πριν τις οριστικές επίσημες ανακοινώσεις, αν βέβαια υπάρχει αίσιο τέλος για να προλάβουν να ετοιμαστούν όλοι και να μην τρέχουν όλοι την τελευταία στιγμή...

Στην πραγματικότητα δεν υπήρξαν καθυστερήσεις... μία τέτοια προσπάθεια που οργανώνεται χωρίς εμπορικό σκοπό δυστυχώς δεν μπορεί να "τρέξει" σε πιο γρήγορους ρυθμούς... μόλις πριν 2 μήνες ξεκίνησαν δοκιμαστικές εκπομπές HDTV στον Hellas Sat και μάλιστα με ένα κανάλι που ήδη υπήρχε...

Reaction score
1

Με βάση το τόπικ από το SD αναφέρεται ως σύστημα αποκωδικοποίησης το Irdeto ...

Επίσης η συνεργασία με την Nova ...

Επίσης αναφέρεται ότι είναι από την ΕΡΤ ...

Κύριε Ανδρέα , για τι υπηρεσία μιλάμε;

Reaction score
1

Τι σημαίνει "κομπλέ υπηρεσία";
Και γιατί θα πρέπει να δώσουμε ντε και καλά κάτι;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.196
Members
38.540
Νεότερο μέλος
jabe