Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

Reaction score
1.213
To να παραδέχεσαι το λάθος σου δεν είναι πάντα ψυχική ανωτερότητα. Μερικές φορές είναι και αλαζονεία.
Ο νομος δεν τιμωρει την αλαζονεια.Τιμωρει αξιοποινες πραξεις.

Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΟΥ SUBCODE ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΩΝ ...ΑΝ ΥΠΗΡΞΑΝ ΤΕΤΟΙΕΣ..ΑΝ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΑΝ.

Reaction score
4
ΠΕΙΤΕ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΟΤΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ .

ΔΕΝ ΛΕΩ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΗΤΑΝ ΧΟΝΤΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΕΤΣΙ !!
Αυτο που εγραψα γιατι οντως δεν φαινεσαι ψυχραιμος αυτην την στιγμη με το να μην καταλαβαινεις τι εγραψα , ειναι οτι οποια προσωρινη "τιμωρια" ειναι η πλεον λογικη , δηλαδη αυτο που ισχυει μεχρι στιγμης για ΟΛΟΥΣ.
Τιποτα παρισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

HV

Reaction score
0
Ομως δεν ειναι αξιοποινη πραξη η παραποιηση ταυτοτητας ? Βεβαια δεν ειναι το ιδιο στην πραγματικοτητα οπως εδω προφανως απλα το αναφερω.

Ο doherty εγινε μονιμο ban ? Δεν θυμαμαι, θυμαται κανεις ?

Reaction score
1.213
Ομως δεν ειναι αξιοποινη πραξη η παραποιηση ταυτοτητας ? Βεβαια δεν ειναι το ιδιο στην πραγματικοτητα οπως εδω προφανως απλα το αναφερω.
Φυσικα και ειναι..αλλα αφου αλλο προς τιμη του μελος (μπραβο )παραδεχτηκε οτι δεν υπηρχε αναλογη τιμωρια για αυτον γιατι να απαιτησουμε τετοια για τον subcode ?

Reaction score
59
Αυτο που εγραψα γιατι οντως δεν φαινεσαι ψυχραιμος αυτην την στιγμη με το να μην καταλαβαινεις τι εγραψα , ειναι οτι οποια προσωρινη "τιμωρια" ειναι η πλεον λογικη , δηλαδη αυτο που ισχυει μεχρι στιγμης για ΟΛΟΥΣ.
Τιποτα παρισσοτερο τιποτα λιγοτερο.

ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ !!!

HV

Reaction score
0
Ο οκ Johnny δεν θυμομουν.
Θα συμφωνησω με τον JIM αν και ποτε δεν συμφωνω μαζι του....Παραδεχτηκε το λαθος του αλλα με ενα υφακι σας γειωνω ολους και δεν με νοιαζει τι θα κανετε...Ωστοσο δεν ξερω αν το Ban ειναι η λυση.

Reaction score
5
Ας του πάρουμε το PS3... Χειρότερη τιμωρία θα ήταν αυτό :116:

tbh θα το έβρισκα φοβερά αστείο αν είχε γράψει κάτι πιο πετυχημένο. με απογοήτευσε. κρίμα κρίμα.

Και τι θέλω να πω; Γράφτηκε απόγευμα και γράφτηκε κάτι που δεν μοιάζει με "Dionysatos-Writings". Εύκολα σε βάζει σε υποψίες να κοιτάξεις τα posts. Εεε... Μόλις δεις το "Posts : 1" δεν θέλει και πολύ μυαλό να καταλάβει κάποιος ότι ειναι fake.

Και στην τελική, δεν έβρισε και κανένα δηλαδής. Και βάζω στοίχημα ότι πολλοί από αυτούς που αρπάξαν την πέτρα για να την πετάξουν στον Τάσο (subcode) παίζει και να σκέφτηκαν ένα κάρο σατανικότερα ή πιο αστεία πράγματα που θα μπορούσαν να κάνουν στην θέση του (including me σε αυτούς, απλά εγώ δεν άρπαξα την πέτρα) και να χαζογέλασαν.

O Simon Wincer γύρισε το "Free Willy". Θα του προτείνω να γυρίσει και το "Free Subcode"

Reaction score
4
ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΛΛΑ ΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΤΟΥ ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΗ ΑΠΟ ΑΛΑΖΟΝΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕ 2 ΛΟΓΙΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΦΩ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ !!!
Βρε εσυ σταματα να φωναζεις και ηρεμησε.. :142:
Αμα διαβασεις τι γραφει , λεει απλως οτι θα συνεχισει να τον τσαντιζει αλλα την επομενη φορα θα βρει εναν λιγοτερο μ@λακισμενο τροπο να το εκφρασει.
Πουθενα δεν λεει σας γραφω ολους.

Reaction score
7
Παιδιά δεν το είχα δει το θέμα και επειδή ήθελα να απαντήσω στο θέμα που κλειδώθηκε μόλις θα έστελνα το παρακάτω PM στον Δημητρόπουλο... Το αντιγράφω αυτούσιο:

Επειδή το θέμα κλειδώθηκε και πολύ καλά έκανε, δεν μπόρεσα να απαντήσω στον Jimdamian. Στέλνω αυτό το PM στο Δημητρόπουλο για να το ποστάρει (αν το εγκρίνει βέβαια κάτι τέτοιο και ο ίδιος). Για να το πώ με κοινά λόγια σαν κάποιος άλλος και όχι σαν Subcode με το χιούμορ και το υφάκι που ενοχλεί κάποιους.....ΝΑΙ ΕΚΑΝΑ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΧΟΝΤΡΑΔΑ και μετανιώνω και ζητώ ΣΥΓΝΩΜΗ ώς προς τον τρόπο που το έκανα. ΑΛΛΑ, άτομα σαν το Διονυσάτο όταν μου δίνουν τροφή με θέματα βαρύτητας BARBIE θα ασκώ την κριτική μου με τη σοβαρότητα που θεωρώ ΕΓΩ ότι της αρμόζει. Τώρα αν ο χαρακτήρας μου φέρνει αναγούλα σε κάποιους δεν με ενδιαφέρει! Έτσι είμαι! Αν κάποιος συντονιστής πιστεύει ότι η συμπεριφορά μου είναι ανάρμοστη ας με κάνει BAN και ότι άλλο θέλει. Το αν είμαι άξιος να συμετέχω σε ένα Forum δεν θα το κρίνει αυτός! Εξάλλου σε τεχνικά θέματα έχω γράψει πολλές φορές και δεν είμαι ο τύπος που μόνο θέλει να κάνει χαβαλέ. ΕΠΙΣΗΣ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ γιατί πολύ απλά δεν την γνωρίζει και επιπλέον πιστεύω ότι μου έδωσαν τις σωστές βάσεις και μου πρόσφεραν πολλά αφηνοντάς το πάνω μου πώς θα ζήσω και τι χαρακτήρα θα διαμορφώσω.

Επίσης την παραπάνω αποψή μου μπορεί να επιβεβαιώσει και ο Jimdamian με τα PM που του έστειλα. Αυτά έχω να πώ και είμαι έτοιμος να δεχτώ και τις συνέπειες.

Reaction score
2
Αυτο που με στεναχωρει ιδιαιτερα, χωρις να επικροτω καμια συμπεριφορα, ειναι οτι με χαρακτηριστικη ευκολια κουναμε το δαχτυλο κατακρινοντας, κοπτομενοι για την ορθη λειτουργια, την δημοκρατικοτητα και την ισονομια του φορουμ, παραλληλα ξεχνωντας με την ιδια ευκολια τις δικες μας... ανομιες. Δεν βγαζω τον εαυτο μου απ' εξω.

Maria Pentagiotissa

Επίτιμο μέλος
Reaction score
344
...Με τέτοια άτομα λοιπόν ΕΙΜΑΙ ΕΜΠΑΘΗΣ, ΕΙΡΩΝΑΣ και γενικά ότι άλλο μου προσάψετε και φυσικά συμφωνώ...
Θα μου επιτρέψετε να επιμείνω (γνώμη μου πάντα!) ότι η παραπάνω φράση δεν μπορεί να αποτελεί μέρος ειλικρινούς και αξιοπρεπούς συγγνώμης.

Reaction score
59
Eιμαι περιεργος να δω την αντιδραση των γονιων σου αν διαβαζαν για τις πραξεις σου και για να δουν που πηγαν οι σωστες βασεις που λες οτι σου εδωσαν.

Reaction score
1.213
Θα μου επιτρέψετε να επιμείνω (γνώμη μου πάντα!) ότι η παραπάνω φράση δεν μπορεί να αποτελεί μέρος ειλικρινούς και αξιοπρεπούς συγγνώμης.

Συγνωμη ζητησε για την πραξη του ,δεν ζητησε για τα 'αισθηματα' που τρεφει για ορισμενα ατομα.Και δεν νομιζω οτι μπορουμε να την απαιτησουμε κιολας, οπως δεν μπορουμε για τον καθενα απο εδω.

Reaction score
7
(Ειλικρινά συγγνώμη Subcode που μιλάω έτσι για σένα, δια ζώσης μπορεί να είσαι το καλύτερο παιδί, αλλά στη συγκεκριμένη σου ενέργεια ήσουν και είσαι φάουλ και δεν τη σώζεις με τίποτα).
Μαρία δεν θέλω συγνώμη...ο καθένας έχει την γνώμη του. Αλλά ούτε θέλω να σώσω τίποτα αν και θα μπορούσα να σώσω πολλά. Πολύ απλά δεν αισθάνθηκα καθόλου καλά για κάτι που έκανα και ζήτησα συγνώμη με τον (χαρακτηρισέ τον όπως θες...) τρόπο μου.

GTX

Reaction score
39
Παιδιά.... το έχετε τραβήξει από τα μαλλιά, sorry αλλά γενικά όλη αυτή η φάση μου φαίνεται μια τεράστια υπερβολή.

Ωραία έκανε ένα κακόγουστο αστείο, βγήκε και το παραδέχτηκε, ρίχτε του κι ενα ban και τέλος. ΟΛΟΙ κάνουμε μαλακίες ξεκολλήστε, μιλάμε για ένα online forum!!! όσο και να το αισθανόμαστε κάπως αλλιώς επειδή πολλοί περνάμε τόσες ώρες εδώ μέσα δεν είναι κάτι που αντιμετωπίζεται από όλους με την ίδια σοβαρότητα...ΧΑΛΑΡΩΣΤΕ!!!

Δε νομίζω ότι δεν κατάλαβε τη μαλακία του έλεος.

GTX

Reaction score
39
Jim sorry αλλά έχεις ξεφύγει....τί έκανε ο άνθρωπος ΕΛΕΟΣ να τον σκοτώσουμε κιόλας???

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.594
Members
38.464
Νεότερο μέλος
tseperdonos