Infraction levels...

Status
Not open for further replies.

HV

Reaction score
0
Εγω το μονο που θα πω οτι με εχει αφησει λιγο αφωνο ειναι πως τα ιδια ατομα που εδω λενε πως ολα καλα , δεν εγινε τπτ , θελουμε ισοτητα, σιγα τα ωα κτλ κτλ κτλ ειναι τα ιδια ατομα που σε μενα και για μενα ειπαν τα ανηκουστα πραγματα καποια εποχη.
Φυσικα και ΟΧΙ στο Ban στον Subcode αλλα ρε γαμωτο καλο θα ηταν καποιοι να θυμουντε τι εχουν πει σε παρομοιες και λιγοτερο σοβαρες περιπτωσεις τοσο για μενα οσο και για αλλους. Λιγη υπευθυνοτητα δεν βλαπτει ποτε.

Reaction score
59
Jim sorry αλλά έχεις ξεφύγει....τί έκανε ο άνθρωπος ΕΛΕΟΣ να τον σκοτώσουμε κιόλας???
Αν καταλαβε θα πρεπει να γραψει Ο ΙΔΙΟΣ ενα ποστ που να ζηταει συγνωμμη πρωτα απο ολα στον ιδιο τον Κωνσταντινο !!

Αυτη ειναι η ουσιαστικη συγνωμμη !!!

Η εμπαθεια και το μισος που τρεφει δεν ειναι υγιεις συμπεριφορα !!

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !

GTX

Reaction score
39
Εγω το μονο που θα πω οτι με εχει αφησει λιγο αφωνο ειναι πως τα ιδια ατομα που εδω λενε πως ολα καλα , δεν εγινε τπτ , θελουμε ισοτητα, σιγα τα ωα κτλ κτλ κτλ ειναι τα ιδια ατομα που σε μενα ειπαν τα ανηκουστα πραγματα.
Φυσικα και ΟΧΙ στο Ban στον Subcode αλλα ρε γαμωτο καλο θα ηταν καποιοι να θυμουντε τι εχουν πει σε παρομοιες και λιγοτερο σοβαρες περιπτωσεις τοσο για μενα οσο και για αλλους. Λιγη υπευθυνοτητα δεν βλαπτει ποτε.

Εσυ απλά καθημερινά όπως και τώρα φτάνεις την υπομονή μας στα όρια της.

HV

Reaction score
0
Αυτη σου η απαντηση πιστευω πως λεει τα παντα. Εμπρος για την ισοτητα :)

Reaction score
7
Θα μου επιτρέψετε να επιμείνω (γνώμη μου πάντα!) ότι η παραπάνω φράση δεν μπορεί να αποτελεί μέρος ειλικρινούς και αξιοπρεπούς συγγνώμης.
Θα προτιμούσα να γράψεις....δεν με πείθει. Δεν με έχεις γνωρίσει από κοντά δεν μπόρείς να ξέρεις όταν λέω κάτι πως το λέω. Τα παραπάνω χαρακτηριστικά του χαρακτήρα μου ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΙΣΧΥΟΥΝ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.

GTX

Reaction score
39
Αν καταλαβε θα πρεπει να γραψει Ο ΙΔΙΟΣ ενα ποστ που να ζηταει συγνωμμη πρωτα απο ολα στον ιδιο τον Κωνσταντινο !!

Αυτη ειναι η ουσιαστικη συγνωμμη !!!

Η εμπαθεια και το μισος που τρεφει δεν ειναι υγιεις συμπεριφορα !!

ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ !

Εγώ δεν καταλαβαίνω από πότε ΕΜΕΙΣ είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν είναι υγιής η συμπεριφορά κάποιου από αυτά που έγραψε σε ένα forum και που μάλιστα έχει ήδη παραδεχτεί, όχι με τον καλύτερο τρόπο αν θες, ότι είναι λάθος.

GTX

Reaction score
39
Αυτη σου η απαντηση πιστευω πως λεει τα παντα. Εμπρος για την ισοτητα :)

Είσαι offtopic αν θες να μιλήσουμε για σένα άνοιξε άλλο thread :136::136::136:

Reaction score
59
Εγώ δεν καταλαβαίνω από πότε ΕΜΕΙΣ είμαστε σε θέση να κρίνουμε αν είναι υγιείς η συμπεριφορά κάποιου από αυτά που έγραψε σε ένα forum και που μάλιστα έχει ήδη παραδεχτεί, όχι με τον καλύτερο τρόπο αν θες, ότι είναι λάθος.
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ οτι ειναι αναρμοστη συμπεριφορα !

HV

Reaction score
0
Παντως μερικοι εχετε πλακα....Την μια λετε αλλα, την αλλη αλλα...Νιωθω πως απο την μια βρισκομαι σε παρασταση σε θεατρο και απο την αλλη στην καθημερινοτητα καποιων :)

Ειναι ευκολο να αποφασισετε τουλαχιστον την ποινη του Subcode αν υπαρξει ωστε να φυγει απο την μεση σαν θεμα ?

Reaction score
7
Eιμαι περιεργος να δω την αντιδραση των γονιων σου αν διαβαζαν για τις πραξεις σου και για να δουν που πηγαν οι σωστες βασεις που λες οτι σου εδωσαν.
Μπορείς να μην αναφέρεσαι σε αυτούς σε παρακαλώ πολύ;

Reaction score
14
subcode, το να παραδεχθείς δημόσια όπως εκανες εσύ το λάθος σου είναι μεγάλη πράξη.

Κατανοώ οτι λές οτι δεν σώζεις εύκολα τα ασωστα.. και αυτο είναι σωστός τρόπος αντρίκιος παρά να προσπαθήσεις με τρικλόποδιές να ξεγλυστρίσεις. Διπλός αντρίκιος τρόπος που αντιμετώπισες την απερισκεψία σου.

Δεν μπορώ να προτείνω τίποτε άλλο για εσένα, αφού όπως όμροφα δήλωσες ο ίδιος κατάλαβες και κατανόησες το σφάλμα σου.

Ευελπισθώ, γνωρίζοντας σε λίγο απο τα γραπτά σου και αντιλαμβάνοντας τον ευθύ και χιουμοριστικό σου χαρακτήρα, να θεωρήσω οτι το θέμα θα είναι λήξαν οριστικά αν ζητήσεις μια συγνώμη απο τον ΚΔ οχι για την γνώμη σου για αυτόν αφού αυτό είναι το μόνο που δεν μπορεί κανέις να σου επιβάλει (να τον συμπαθείς ή να φαίνεσαι οτι τον συμπαθείς ή να δείχνεις καλός δημόσια και απο πίσω με ΠΜ να τον θάβεις).

Νομίζω οτι του χρωστάς ενα σορρυ για την παραποίηση και διαστρέβλωση του λόγου του.

Κάπως έτσι το κατάλαβα, αφού μέχρι που εντοπίσθηκε το ενα μονο post στο δικό σου μαιμού λογαριασμό δεν είχα δεί και αντιληφθεί οτι δεν ήταν του Κωνσταντίνου του original, οπότε και θα μπορούσα κάλιστα να παρεξηγήσω τον πλαστό λόγο του ΚΔ!!!

Reaction score
2
Παντως μερικοι εχετε πλακα....Την μια λετε αλλα, την αλλη αλλα...Νιωθω πως απο την μια βρισκομαι σε παρασταση σε θεατρο και απο την αλλη στην καθημερινοτητα καποιων :)

Ειναι ευκολο να αποφασισετε τουλαχιστον την ποινη του Subcode αν υπαρξει ωστε να φυγει απο την μεση σαν θεμα ?
Ψαρωσες απο αυτα που ειπε ο gtx? Μπα, δεν νομιζω να ανοιξει θεμα για σενα... :137:

Reaction score
14
Απάντηση: Infraction levels...

Ως σκέψη και πράξη είναι πολύ άσχημη. Ας τιμωρηθεί με την σκέψη ότι έκανε τουλάχιστον κάτι που το μετάνιωσε.
Ίσως είναι καλύτερο όταν κάποιος μας την "σπάει" πριν καν μιλήσει, να μην μπαίνουμε στο κόπο να σχολιάζουμε τις απόψεις του. Ο δογματισμός είναι αντίθετος της αντικειμενικότητας πολλές φορές.

Τέλος, ακόμα δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αποτελεί αιτία βλακωδών σχολίων το γεγονός ότι σε κάποιον αρέσει να βλέπει ή να προτείνει μια ταινία. Αν θέλεις τη βλέπεις, αν δεν θέλεις όχι. ..

HV

Reaction score
0
Ψαρωσες απο αυτα που ειπε ο gtx? Μπα, δεν νομιζω να ανοιξει θεμα για σενα... :137:
Εγω θα του δωσω τα δικαιωματα να ανοιξει και 10 θεματα για μενα αν μου καταβαλει φυσικα ενα κατι τοις :142:

GTX

Reaction score
39
ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗ ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ οτι ειναι αναρμοστη συμπεριφορα !
Jim, ανάρμοστο είναι και το να αναφέρεσαι στους γονείς κάποιου που δεν έχεις γνωρίσει, με τον τρόπο που έχεις κάνει εσυ...

Reaction score
62
Για να πω την αλήθεια, σιχαίνομαι τα BAN. Πιστεύω ότι το θέμα έχει χάσει πιά την "αξία" του, ψόφησε και βρώμισε κοινώς. Αν έπρεπε να φάει οποιοδήποτε μέλος ΒΑΝ για κάτι, έπρεπε να γίνει απο την αρχή και όχι να στήνουμε εδώ "λαϊκά δικαστήρια" για το αν πρέπει να ΒΑΝαριστεί ή όχι, πόσο απαράδεκτη ήταν η συμπεριφορά του κλπ. Εγώ θα ήμουν υπέρ του ΒΑΝ (και φυσικά όχι δια παντώς που διάβασα), άν το συγκεκριμένο μέλος δεν παραδεχόταν το λάθος του. (θεωρώ ότι το παραδέχτηκε, άσχετα αν το παραδέχτηκε κάπως "άκομψα"). Αν ήταν να πέσει έτσι κι αλλιώς όμως ΒΑΝ, ας γινόταν απο την αρχή. Τώρα οποιοδήποτε ΒΑΝ θα φανεί τουλάχιστον γελοίο...αυτή είναι και η δικιά μου γνώμη...

Reaction score
59
Jim, ανάρμοστο είναι και το να αναφέρεσαι στους γονείς κάποιου που δεν έχεις γνωρίσει, με τον τρόπο που έχεις κάνει εσυ...
Aπλα του εξηγησα οτι ο ιδιος με τις πραξεις του αναιρει τα οσα ειπε !!

Reaction score
0
Οντως ηταν ενα λαθος που ο ιδιος παραδεχτηκε , το μετανιωσε το εγραψε , ζητησε συγνωμη , δεχτηκε οποιοδηποτε "τιμωρια" αποφασιστει αλλα ελεος ρε παιδια με τις υπερβολες τυπου ΔΙΑΓΡΑΦΗ γενικως.
Ολη η ιστορια ξεκινησε απο μια πλακα που δεν ηταν καλογουστη και που ο ιδιος καταλαβε και βγηκε αντρικια και παραδεχτηκε το λαθος του και ζητησε συγνωμη.
Εκει δειχνει πραγματικα τον χαρακτηρα του που παραδεχτηκε απο μονος του οτι εκεινος ειναι πισω απο την κακογουστη πλακα ενω ακομη θα ψαχνομασταν ολοι ποιος της εκανε.
Ενω αλλοι εχουν κανει τα χιλια μυρια εδω μεσα και φυσικα ποτε δεν παραδεχτηκαν τιποτα , δεν ζητησαν ποτε συγνωμη εφαγαν τα infractions και ποτε Ban δια παντως και τους εχουμε ακομη μεσα και τους χαιρομαστε.
Συμφωνω με τον Pseiras ιδιαιτερα στην υπογραμμισμενη παραγραφο .
Ομως πρεπει να θεσπιστουν και καποιοι γενικοτεροι κανονες στο AVSite
γιατι το κραξιμο η το Λαικο δικαστηριο
(η 2ρη φορα Jim που γινεται )
δεν ειναι και τοσο ....πως να το πω ...σικ.
Επισης το αν θα τιμωρηθει και πως η ποσο ο sub
γι'αυτο που εγινε στην κατηγορια με τα dvd
ειναι μια αποφαση που την αποφασιζει η ΔΟ
με τους συντονιστες της κατηγοριας .
Νομιζω οτι τα ποστ σχετικα με την υποθεση barbie code
θα πρεπει να μεταφερθουν στο σχετικο κλειδωμενο thread
αν θελουν οι συντονιστες να γινει συζητηση επι του συγκεκριμενου θεματος .

Και ενα τελευταιο για τις "οσιες μαριες-μαγδαληνες" και "παρθενες"
που μυξοκλαιγονται καθε φορα
για την αδικια και το κυνηγητο που υπομενουν απο την κοινωνια και τον κακο τον κοσμο....του internet.
Η φιλμογραφια της βρισκεται ΕΔΩ .
Θα προτεινα αυτο ,και ,αυτο .

Τουλαχιστον υπαρχουν ακομα ΑΝΤΡΕΣ που ζητανε ΣΥΓΝΩΜΗ.

Εννοειται οτι αυτο που εκανε ο subcode δεν ειναι αθωο.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Infraction levels...

Εμ' πεσ' του τα κι εσύ γιατί έχει μουλαρώσει........:137:

Reaction score
7
Νομίζω οτι του χρωστάς ενα σορρυ για την παραποίηση και διαστρέβλωση του λόγου του.

Κάπως έτσι το κατάλαβα, αφού μέχρι που εντοπίσθηκε το ενα μονο post στο δικό σου μαιμού λογαριασμό δεν είχα δεί και αντιληφθεί οτι δεν ήταν του Κωνσταντίνου του original, οπότε και θα μπορούσα κάλιστα να παρεξηγήσω τον πλαστό λόγο του ΚΔ!!!
Γιάννη μου ακούγεται κάπως να πώ συγνώμη σε ένα άτομο που πριν από λίγο έλεγα ότι δεν τρέφω συμπάθεια και δε νομίζω ότι και ο ίδιος θα πειστεί για τη συγνώμη αυτή για ευνόητους λόγους....

Αλλά μόνο και μόνο για την εκμετάλλευση του ονοματός του χωρίς τη δικιά του εξουσιοδότηση θα πώ ότι έκανα μεγάλο λάθος και ΤΟΥ ΖΗΤΩ ΣΥΓΝΩΜΗ με ότι έννοια μπορεί να έχει η λέξη αυτή στην συγκεκριμένη περίπτωση.

Status
Not open for further replies.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.517
Νεότερο μέλος
Mpermplis