Περι Προεδρου ο λογος....

Status
Not open for further replies.
Reaction score
10
Re: Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

:142: :143: Πάλι τιμωρία θα φάω....

Πάλι καλά....
Φαντάζομαι ότι το Ν1.set=Πρόεδρος, Ν2.set=αντιπρ. κτλ..

Ρε λες να φοβήθηκαν μήπως με τα νέα σου 'αποκτήματα' τους έτρωγες την θέση ; :137:
Aμα ηταν ετσι ,προεδρος θα επρεπε να ειναι ο Βαγγελης Γκουντανης ο οποιος ειναι απο τους πιο αξιοπρεπεις ανθρωπους που εχω γνωρισει στη ζωη μου.

Το μονο σιγουρο ειναι οτι ο Χρηστος ειναι αιωνιος προεδρος. Ολα τα αλλα παιζουν.

Reaction score
877
Re: Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Οι βαθμολογίες ανακοινώνονται δημόσια ;
Timbre...πολλές λεπτομέρειες ρωτάς...Μου φαίνεται πως γλυκοκοιτάς προς τον aca_γορευμένο κήπο της Εδεμ...

Reaction score
877
Nik Tsar....Τι ώρα τελειώνει το ban του προέδρου???
Και έχει και champions league σλημερα ρε γμτ μου....

Reaction score
4
Απάντηση: Re: Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Timbre...πολλές λεπτομέρειες ρωτάς...Μου φαίνεται πως γλυκοκοιτάς προς τον aca_γορευμένο κήπο της Εδεμ...
Κάτσε να κερδίσω το λαχείο και θα δεις...:132:
Ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να έχεις ένα πιστοποιημένο σύστημα ?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Nik Tsar....Τι ώρα τελειώνει το ban του προέδρου???
Και έχει και champions league σλημερα ρε γμτ μου....
Αύριο πρωί στις 09:00. Θα κοιμηθούμε ήσυχοι σήμερα. :137:

...

Reaction score
877
Ρε Μιχάλη...
-Δεν το ήξερες πως στο aca βαθμολογείται το σύστημα μετά την ακρόαση??? Σε τόσα meeting είχες πάει...
-Όλα τα φόρα και τα clubs έχουν κανόνες...Συμφωνείς...Μπαίνεις...ΔΕ συμφωνείς...Χαίρετε...Τι θες να πεις...Πως σε παρέσυραν???
-Ίσα Ίσα ο Χ.Σκαλ. σε έκανε moderator σε πολύ μικρό χρόνο...Και συ για αντάλλαγμα βγαίνεις και κατηγορείς τις διαδικασίες που ο ίδιος ΔΕΧΤΗΚΕΣ να συμμετέχεις εκθέτοντας έτσι τους 'αξιολογώτατους' όπως ΕΣΥ λες ανθρώπους του aca...
-Θεωρείς τον εαυτό σου ανήμπορο να αντισταθεί σ' έναν έμπορο που 'στην πέφτει'???
-Εσύ το σύστημά σου ΔΕΝ το γνώριζες??? Περίμενες 10άρια για να το κρατήσεις ή δυάρια για να το αλλάξεις??? Αν είναι έτσι καλό σου έκαναν...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Μάνο, από ότι κατάλαβα εγώ, κάποιοι λοιδορούσαν τον Μιχάλη που τους έβαλε στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος, είχε πει πολλές φορές στον πρόεδρα, ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος για ακροάσεις. Προφανώς δεν είναι οι βαθμολογίες που τον πείραξαν, η όλη συμπεριφορά είναι.

...

Reaction score
10
Ρε Μιχάλη...
-Δεν το ήξερες πως στο aca βαθμολογείται το σύστημα μετά την ακρόαση??? Σε τόσα meeting είχες πάει...
-Όλα τα φόρα και τα clubs έχουν κανόνες...Συμφωνείς...Μπαίνεις...ΔΕ συμφωνείς...Χαίρετε...Τι θες να πεις...Πως σε παρέσυραν???
-Ίσα Ίσα ο Χ.Σκαλ. σε έκανε moderator σε πολύ μικρό χρόνο...Και συ για αντάλλαγμα βγαίνεις και κατηγορείς τις διαδικασίες που ο ίδιος ΔΕΧΤΗΚΕΣ να συμμετέχεις εκθέτοντας έτσι τους 'αξιολογώτατους' όπως ΕΣΥ λες ανθρώπους του aca...
-Θεωρείς τον εαυτό σου ανήμπορο να αντισταθεί σ' έναν έμπορο που 'στην πέφτει'???
-Εσύ το σύστημά σου ΔΕΝ το γνώριζες??? Περίμενες 10άρια για να το κρατήσεις ή δυάρια για να το αλλάξεις??? Αν είναι έτσι καλό σου έκαναν...

Aλλα ειπα αλλα καταλαβες ,για ξαναδιαβασε λιγο.
Και το ξαναλεω για 200η φορα για να σε βοηθησω.
Το συστημα δεν το αλλαξα λογω ACA. Παντα ηθελα ενα μεγαλο ηχειο, μιας που μετακομιζω κιολας, και μου εκατσε μια απιστευτη ευκαιρια και το πηρα.
Για τα υπολοιπα που λες μαλλον δεν κταλαβες......

Reaction score
10
Μάνο, από ότι κατάλαβα εγώ, κάποιοι λοιδορούσαν τον Μιχάλη που τους έβαλε στο σπίτι του, ενώ ο ίδιος, είχε πει πολλές φορές στον πρόεδρα, ότι ο χώρος είναι ακατάλληλος για ακροάσεις. Προφανώς δεν είναι οι βαθμολογίες που τον πείραξαν, η όλη συμπεριφορά είναι.

...
Γεια στο στομα σου ρε Νικο. Βαρεθηκα να λεω το ιδιο.
Ρε παιδια εκτος απο τις 2-3 κακες βαθμολογιες υπηρχαν και οι υπολοιπες 35 περιπου που ηταν αξιοπρεπεστατες.
Μην κολατε στη βαθμολογια. Εφυγα για καποιες συμπεριφορες που διαπιστωσα οπως ειπε και ο Νικος.

Reaction score
10
Αλλα μαλλον καποιοι δεν θελουν να καταλαβουν. Προτιμουν να χωνουν το κεφαλι τους στο χωμα και να νομιζουν οτι κρυβονται.

Reaction score
8
Φιλε μου βαθμολογια 1 και 2 με αριστα το 10 βαζεις σε καποιον που σε καλει στο σπιτι του οταν θες να τον προσβαλεις και οχι βεβαια για να τον αξιολογησεις πραγματικα και μαλιστα με τα μηχανηματα που ειχε ο Μιχαλης.

GTX

Reaction score
39
Ρε συ Μιχάλη, τελικά μήπως για όλα φταίνει αυτά που είπες για τα ακριβά και τα φτηνά καλώδια????

Μήπως τελικά είναι απλά ανεπίτρεπτο να έχεις φτηνά καλώδια και να είσαι μέλος του ACA??? :142::142::142:

Reaction score
10
Φιλε μου βαθμολογια 1 και 2 με αριστα το 10 βαζεις σε καποιον που σε καλει στο σπιτι του οταν θες να τον προσβαλεις και οχι βεβαια για να τον αξιολογησεις πραγματικα και μαλιστα με τα μηχανηματα που ειχε ο Μιχαλης.
+1

VLASSIS-S

Sιγμοειδής Νέμεσις
Reaction score
14.057
Μην ξεχασεις να δωσεις τα 50 που χρωστας για να φορτωνει ο ιδιοκτητης της φωτογραφιες των παιδιων του που παιζουν μπασκετ.....................
Καλα να παθεις. Τους εβαλες και σπιτι σου και εμενα ουτε απεξω δεν με εχεις περασει...
Παρε και τα mail φορα παρτιδα να μαθεις.
Δηλωστε υποταγη στον υψιστο ..................

Reaction score
10
Ρε οποτε σε εχω δει σε εχω καλεσει μην ακουω βλακειες τωρα.
Θα κανονισουμε με τα παιδια συντομα, ελπιζω να εισαι μεσα.....

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821
Oυτε και μενα Μιχαλακη ....φου του σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Δωσε 300 και σε μενα και θα σου βαλω 500 βαθμολογια ......χωρις να ακουσω το συστημα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reaction score
3.576
XOYNT-AKA presents..........The president and the golden EARS...
Βλάση, να με συμπαθάς, αλλά αυτά που γράφεις καθώς και οι φωτογραφίες που ανέβασες από την εποχή της δικτατορίας ήταν λάθος σου.

Reaction score
250
Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Κύριοι ειλικρινά λυπάμαι !

Είμαι «κάθετα» αντίθετος στο να γίνονται (έξω από κάθε

μέτρο και λογική) διαρκείς αναφορές σε άτομα και χώρους

που δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα ενόχλησαν κάποιον από τα

μέλη του avsite.

Είναι απαράδεκτο εν ονόματι της ανοχής και της

δημοκρατικότητας (που υπάρχει στο παρόν

forum) o οιοσδήποτε να βάλει συνεχώς είτε από οργή είτε από

διάθεση χαβαλέ εναντίον του οιουδήποτε άλλου.

Από την στιγμή που έχουν δοθεί εκατέρωθεν κάποιες εξηγήσεις

νομίζω ότι όλοι έβγαλαν κάποια συμπεράσματα.

Θα σας παρακαλέσω να σταματήσουν οι αναφορές (κάθε τύπου)

που σχετίζονται με τον Κο Σκαλούμπακα.

Λυπάμαι αλλά ένα τουλάχιστον post θα διαγραφεί !

Επιτέλους ας μπει ένα μέτρο γιατί εμείς που συντονίζουμε

συνήθως έχουμε ελάχιστο χρόνο στην διάθεση μας για

ενασχόληση με το forum . Tο hobby μας είναι η μουσική και τα

μηχανήματα.

Δεν είναι η αστυνόμευση του διαδικτύου…….

Reaction score
250
Απάντηση: Περι Προεδρου ο λογος....

Επιτέλους πρέπει να κατανοήσουμε ότι τα όρια μεταξύ

της πλάκας , της οργισμένης άποψης και της προσβλητικής

συμπεριφοράς είναι δυσδιάκριτα .

Πρέπει συνεπώς να αποφεύγουμε να τα προσεγγίζουμε....:141:

Reaction score
0
Bλασση καλα διαβασες, βαθμολογια.
Το συστημα χωριζεται σε 10 επιμερους παραμετρους και βαθμολογειται απο ολους, φυσικα ανωνυμα. Τωρα νομιζω το αλλαξαν και η βαθμολογια γινεται επωνυμα.
Την ιδια απορια εχω και εγω. Αμα ηταν ετσι σε οτι κορνα ακουγα επρεπε να βαλω -1.
Ακουσα χειροτερα συστηματα απο το δικο μου και εβαλα 7.
Το 1 και το 2 ειναι κακοηθεια. Σε ολες τις παραμετρους?
Που το Kharma φημιζεται για την αναλυση του και μαζι με το diablo ειχε ενα απιστευτα διαφανο αποτελεσμα. Παρολαυτα 1 και 2 και σε αναλυση και διαφανεια.
Ειναι να τρελενεσαι.
Αν θεις να βοηθησεις τον αλλο και να του πεις την αποψη σου μπορεις να βαλεις και 4. Θα το παρει το μηνυμα. Δεν χρειαζεται το 1 και το 2.
Αλλα οταν ο αλλος ειναι κακοηθεις, μιζερος και κομπλεξικος τι μπορεις να περιμενεις?

Mιχαλη οπως το ειπες. Πρεπει να εχει σωας τας φρενας.

Θαναση τα τελευταια δυο χρονια, εμπιστευομαι απολυτα τα αυτια μου και μονο. . Αντε να παρω και καμια συμβουλη και απο το DOLFON, o oποιος με χρεωνει κιολας.....χαχαχαχαχ....Νασαι καλα φιλε μου, σε ευχαριστω πολυ.

Λυπουμαι για ολα αυτα που παρακολουθω να συμβαινουν τις τελευταιες ημερες. Ημουν παρων στην συγκεκριμενη συγκεντρωση και η ατμοσφαιρα ηταν καλη, με αψογη κυριολεκτικα φιλοξενια απο τον αγαπητο Μιχαλη και την οικογενεια του. Ειδικα την μητερα του και την Ηρω τις ευχαριστω πολυ, αλλα πιο πολυ απο ολους τον ιδιο τον Μιχαλη.

Ο Μιχαλης ειναι ενα απο τα καλυτερα παιδια του χωρου, πραγματικος χαιφιντελιστας με ασυγκριτο ενθουσιασμο κι αγαπη για το χομπυ μας. Μερικες φορες διαφωνουμε σε καποιες κινησεις του (ο υπερμετρος ενθουσιασμος πολλες φορες ειναι κακος συμβουλος ξερετε τωρα βιαστικες κινησεις κτλ, ποιος ειναι ομως αλανθαστος?),αλλα παντα κοιταω τα ανελικτικα του βηματα του με συμπαθεια και πολλες φορες θαυμασμο! Γιατι να μην ειναι ολοι οι συνομηλικοι του σαν αυτον????

Θεωρω αισχος τις βαθμολογιες του 1 και του 2 και μαλιστα στην αναλυση και την διαφανεια για το συγκεκριμενο συστημα. Επισης ΑΙΣΧΟΣ τα λογια εκεινου του τυπου για τα Tivoli!!!?....

Ο χωρος που προσπαθει να στησει συστημα ο Μιχαλης δεν ειναι κι ο καλυτερος, τα μηχανηματα κυριολεκτικα αδικουνται και δεν "αναπνεουν" εκει μεσα, αλλα και παλι το αποτελεσμα ηταν απο αξιοπρεπεστατο εως αριστο! Ο ανθρωπος εχει κανει οτι μπορει κι ειμαι σιγουρος οτι θα κανει το καλυτερο και στο μελλον για να φτασει στο ηχητικο του νιρβανα τελικα, διοτι εχει ΜΕΡΑΚΙ και ΚΑΗΜΟ.

Κατι "καμενοι" τυποι του χειριστου ειδους που ειναι κολλημενοι αλλος στις κορνες, αλλος στα πανελ, αλλος στο βινυλιο, αλλος στα ψηφιακα, αλλος στις λαμπες, αλλος στα τραντζιστορ καθονται και τρωνε και πινουν στα ξενα σπιτια τον αγλεορα κι επειτα ριχνουν κ
αι τον ασσο τους στην βαθμολογια ετσι για να θαψουν για την χωνεψη....ΑΙΣΧΟΣ κυριοι ανωνυμοι "βαθμολογητες".
Ξεχνατε οτι ολες οι τεχνοτροπιες του χωρου ειναι ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ. Εδω οπαδιλικι σε τοπολογιες ειναι ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, δεν το χωραει η ιδια η μουσικη.

Θα επαναλαβω οτι το hifi-high end ειναι ατομικο αθλημα και
πολλες φορες μοναχικο. Δεν ειναι ομαδικο. Ιδου τα....αποτελεσματα

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas