- Reaction score
- 0
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...
Καλημερα.
Κατα πρωτον θα σου πω τελειως φιλικα να μην γραφεις "κοτσανουλες". Κατα καιρους αραδιαζεις κατι θεωριες που μονο εσυ εχεις και τις παραθετεις σαν αποσταγμα ολων των μελων του avsite και του avclub. Κανεις πολυ μεγαλο λαθος.
Επισης ....Οταν θα καταλαβεις Νικο οτι στο avclub δεν υπαρχει κανενας "Καφατος" να παρει τηλεφωνο καμμια "ηχοεκφραση" και να εκφρασει τα παραπονα και τη δυσαρεσκεια του , θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε !!
ΥΓ. Με την ευκαιρια να δηλωσω ΚΑΙ εδω οπως ειναι γνωστο και στο avclub, τηλεφωνα και πμ που εχουν να κανουν με θεματα φορουμ και ιστοριες, δεν απαντω και δεν ασχολουμε.
Οτι θελετε γραπτα εδω κι οταν εχει ο καθενας χρονο.
Τα μουπες σουπα ειπαμε μιλησαμε δεν....... σορυ! Δεν θα μπω σ αυτο το τρυπακι.
Καλημερα.
Κατα πρωτον θα σου πω τελειως φιλικα να μην γραφεις "κοτσανουλες". Κατα καιρους αραδιαζεις κατι θεωριες που μονο εσυ εχεις και τις παραθετεις σαν αποσταγμα ολων των μελων του avsite και του avclub. Κανεις πολυ μεγαλο λαθος.
......................
Αυτά θα μου επιτρέψεις να σου πω όμως ότι είναι δικές σας πρακτικές. Να κάνουμε λοιπόν μια εκδήλωση για το avclub που? Στον χώρο συγκριτικών του avsite? Ε, άμα δεν μπορείτε να κάνετε παρουσιάσεις και μονίμως είστε στο επίπονο ψάξιμο τι το φτιάξατε το φόρουμ? Για να προσφέρετε τι? Κάτι ιδεατό στο μέλλον?... ΟΚ, μέχρι τότε τι, συκοφαντούμε όσους μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω στα μέλη τους, ότι είναι έμποροι?
Ποιος ζητησε σε ποιον να γινει τι ? Εχεις μπερδευτει μαλλον. Προφανεστατα η αναφορα εχει να κανει με ενα φορουμ κι ενα καταστημα. Το avclub και την projecting art. Ποιο avsite ? Εκτος αν υπονοεις οτι το avsite εχει αποκλειστηκοτητα στο καταστημα κι εχει θεσει ορους γι αυτο.
Οσον αφορα ενα φορουμ, θα πρεπει να γνωριζεις πολυ καλα οτι η ουσια του δεν εχει τιποτα στο πιατο. Εχει πολυ ψαξιμο διαβασμα και τρεξιμο. Ακομη πιο πολυ γραψιμο. Σαφως και ειναι επιπονο και σαφως η αναζητηση χωρου παρουσιασης ειναι μεσα .
Τωρα αν ο Ανδρεας εφτιαξε αυτο το χωρο επειδη ειχε χωρο παρουσιασης τι να σου πω, σκεψου το μονος σου.............
Και γιατί ρε Δημήτρη να κάνουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση για το avclub? Έχουν ψείρες τα μέλη του avsite και φοβάστε μην κολλήσετε? Και μετά λες ότι δεν βλέπετε ανταγωνιστικά το avsite? Μα με αυτά που κάνετε, ΜΟΝΟ αυτό δείχνετε. Και δεν είναι μόνο αυτά βεβαίως.
Μερικες φορες κανεις κατι χαζες ερωτησεις λες και δεν μπορεις να καταλαβεις.Ομως μπορεις και παραμπορεις, απλα φαινετε οτι δεν θελεις. Θα στο κανω λιανα λοιπον. Αν θελεις να κανεις καποια εκδηλωση μαζι με το avclub μπορεις οποιαδηποτε στιγμη θες να μπεις και να το συνεννοηθεις. Δεν σου το αρνηθηκε κανεις. Αρκει να το κανεις με το ονομα και την ιδιοτητα σου (οχι οπως παλια) στο avsite. και να απευθυνθεις στην εκει ΔΟ να το οργανωσετε.
Οχι τα μελη δεν εχουν καθολου ψειρες. Οπως κι αυτα του avclub. Διαφωνεις ? Δεν σας βλεπω πουθενα ........
Τελος, αντι να κρινεις τι κανουνε οι αλλοι, αφιερωσε το 1/3 του χρονου και κανε αυτοκριτικη . Και μονον. Μετα τα ξαναλεμε.
Οι γραμμές είναι δεδομένες και δεν αφορούν μόνο τα συγκριτικά:
1. Απαγορεύεται δια ροπάλου να γράφουμε στο avsite, τελεία. Όποιος γράψει ακούει εξάψαλμο.
2. Δεν κάνουμε παρέα με ανθρώπους από εκεί. Είναι εχθροί.
3. Απαγορεύεται διά ροπάλου να πάμε στα συγκριτικά του AVSite.
Σε διαψευδω πληρως λοιπον , και σταματα τα bold γιατι ετσι δεν γινεται κουβεντα . Απλα "κουνας παλι δακτυλα" και περνας εσυ "γραμμες"......
1. Δεν απαγορευεται απο κανεναν να γραφει οπου θελει. Ελπιζω να διαβαζεις ποιος σου γραφει ......
2. Εσυ ο ιδιο γραφεις παραπανω οτι παιρνεις τηλεφωνο παντα τους φιλους απο Θεσσαλονικη. Μηπως ειναι μελη του avclub η μηπως δεν ερχονται ? Πλακα με κανεις ???????
3. Μη λες ΚΟΤΣΑΝΕΣ που δεν στεκουν. Εγω εχω παει σε δυο. Αλλοι δε "φιλοι απο Θεσσαλονικη" εχουν παραστει επισης. Ακομα και ο ιδιος ο τοτε ΓΔ και τωρα ΑΓΔ του avclub.
Σε ρωτω εντελως φιλικα. Θα σταματησεις καποια στιγμη να προσπαθεις να περασεις καποια πραγματα τα οποια στεκουν μονο στο δικο σου κεφαλι ? Καντο και θα δεις ποσο θα βοηθησεις την κατασταση.....
Έχει απίστευτη πλάκα δε, ότι με την πρώτη ευκαιρία κάποιοι σπεύδουν να δηλώσουν ότι ούτε καν διαβάζουν τι γίνεται εδώ. Και ύστερα μου λες, ποιος βλέπει ανταγωνιστικά ποιόν...
Τωρα τι θες να σου πω? Ξαναμανα, πλακα με κανεις ???????
Ποια πρωτη ευκαιρια και green horses? Για κανε ενα search στη vb σου Νικο, να δεις ποσες φορες θα δεις "δεν το διαβασα αλλα" "μολις μου μεταφερανε", "ελαβα ενα πμ", "στειλε μου κοπι"....και πολλα αλλα που ξερεις πολυ καλα που αναφερονται.
Αστο λοιπον και προχωρα σε αυτο που σου ειπα και παραπανω. Αυτοκριτικη !
Μην κάνεις τον κόπο να αρνηθείς ότι αυτά γίνονται. Τα ξέρω από πρώτο χέρι, τα έχω ζήσει. .....................
Σορυ που μπηκα στον κοπο, αλλα εγω προσωπικα τα παραπανω τα αρνουμαι.
Και δυστυχως το πρωτο χερι που λες ειναι "δικο μου/μας" με την ευρεια εννοια και σε παρακαλω να μου/μας επιτρεψεις να εχουμε τις αποψεις μας και την γνωση των πραγματων μας.
Το τι εχεις ζησει δεν ξερω, ξερω οτι αυτα που περιγραφεις δεν ειναι δικα σου και δεν σε εχει εξουσιοδοτησει κανεις να μιλας εκ μερους των μελων του avclub.
Ξαναμανα καλημερα
Επισης ....Οταν θα καταλαβεις Νικο οτι στο avclub δεν υπαρχει κανενας "Καφατος" να παρει τηλεφωνο καμμια "ηχοεκφραση" και να εκφρασει τα παραπονα και τη δυσαρεσκεια του , θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε !!
ΥΓ. Με την ευκαιρια να δηλωσω ΚΑΙ εδω οπως ειναι γνωστο και στο avclub, τηλεφωνα και πμ που εχουν να κανουν με θεματα φορουμ και ιστοριες, δεν απαντω και δεν ασχολουμε.
Οτι θελετε γραπτα εδω κι οταν εχει ο καθενας χρονο.
Τα μουπες σουπα ειπαμε μιλησαμε δεν....... σορυ! Δεν θα μπω σ αυτο το τρυπακι.