Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Καλημερα.

Κατα πρωτον θα σου πω τελειως φιλικα να μην γραφεις "κοτσανουλες". Κατα καιρους αραδιαζεις κατι θεωριες που μονο εσυ εχεις και τις παραθετεις σαν αποσταγμα ολων των μελων του avsite και του avclub. Κανεις πολυ μεγαλο λαθος.

......................

Αυτά θα μου επιτρέψεις να σου πω όμως ότι είναι δικές σας πρακτικές. Να κάνουμε λοιπόν μια εκδήλωση για το avclub που? Στον χώρο συγκριτικών του avsite? Ε, άμα δεν μπορείτε να κάνετε παρουσιάσεις και μονίμως είστε στο επίπονο ψάξιμο τι το φτιάξατε το φόρουμ? Για να προσφέρετε τι? Κάτι ιδεατό στο μέλλον?... ΟΚ, μέχρι τότε τι, συκοφαντούμε όσους μπορούν να δώσουν κάτι παραπάνω στα μέλη τους, ότι είναι έμποροι?

Ποιος ζητησε σε ποιον να γινει τι ? Εχεις μπερδευτει μαλλον. Προφανεστατα η αναφορα εχει να κανει με ενα φορουμ κι ενα καταστημα. Το avclub και την projecting art. Ποιο avsite ? Εκτος αν υπονοεις οτι το avsite εχει αποκλειστηκοτητα στο καταστημα κι εχει θεσει ορους γι αυτο.
Οσον αφορα ενα φορουμ, θα πρεπει να γνωριζεις πολυ καλα οτι η ουσια του δεν εχει τιποτα στο πιατο. Εχει πολυ ψαξιμο διαβασμα και τρεξιμο. Ακομη πιο πολυ γραψιμο. Σαφως και ειναι επιπονο και σαφως η αναζητηση χωρου παρουσιασης ειναι μεσα .
Τωρα αν ο Ανδρεας εφτιαξε αυτο το χωρο επειδη ειχε χωρο παρουσιασης τι να σου πω, σκεψου το μονος σου.............

Και γιατί ρε Δημήτρη να κάνουμε μια ξεχωριστή εκδήλωση για το avclub? Έχουν ψείρες τα μέλη του avsite και φοβάστε μην κολλήσετε? Και μετά λες ότι δεν βλέπετε ανταγωνιστικά το avsite? Μα με αυτά που κάνετε, ΜΟΝΟ αυτό δείχνετε. Και δεν είναι μόνο αυτά βεβαίως.

Μερικες φορες κανεις κατι χαζες ερωτησεις λες και δεν μπορεις να καταλαβεις.Ομως μπορεις και παραμπορεις, απλα φαινετε οτι δεν θελεις. Θα στο κανω λιανα λοιπον. Αν θελεις να κανεις καποια εκδηλωση μαζι με το avclub μπορεις οποιαδηποτε στιγμη θες να μπεις και να το συνεννοηθεις. Δεν σου το αρνηθηκε κανεις. Αρκει να το κανεις με το ονομα και την ιδιοτητα σου (οχι οπως παλια) στο avsite. και να απευθυνθεις στην εκει ΔΟ να το οργανωσετε.
Οχι τα μελη δεν εχουν καθολου ψειρες. Οπως κι αυτα του avclub. Διαφωνεις ? Δεν σας βλεπω πουθενα ........
Τελος, αντι να κρινεις τι κανουνε οι αλλοι, αφιερωσε το 1/3 του χρονου και κανε αυτοκριτικη . Και μονον. Μετα τα ξαναλεμε.

Οι γραμμές είναι δεδομένες και δεν αφορούν μόνο τα συγκριτικά:
1. Απαγορεύεται δια ροπάλου να γράφουμε στο avsite, τελεία. Όποιος γράψει ακούει εξάψαλμο.
2. Δεν κάνουμε παρέα με ανθρώπους από εκεί. Είναι εχθροί.
3. Απαγορεύεται διά ροπάλου να πάμε στα συγκριτικά του AVSite.

Σε διαψευδω πληρως λοιπον , και σταματα τα bold γιατι ετσι δεν γινεται κουβεντα . Απλα "κουνας παλι δακτυλα" και περνας εσυ "γραμμες"......

1. Δεν απαγορευεται απο κανεναν να γραφει οπου θελει. Ελπιζω να διαβαζεις ποιος σου γραφει ......
2. Εσυ ο ιδιο γραφεις παραπανω οτι παιρνεις τηλεφωνο παντα τους φιλους απο Θεσσαλονικη. Μηπως ειναι μελη του avclub η μηπως δεν ερχονται ? Πλακα με κανεις ???????
3. Μη λες ΚΟΤΣΑΝΕΣ που δεν στεκουν. Εγω εχω παει σε δυο. Αλλοι δε "φιλοι απο Θεσσαλονικη" εχουν παραστει επισης. Ακομα και ο ιδιος ο τοτε ΓΔ και τωρα ΑΓΔ του avclub.

Σε ρωτω εντελως φιλικα. Θα σταματησεις καποια στιγμη να προσπαθεις να περασεις καποια πραγματα τα οποια στεκουν μονο στο δικο σου κεφαλι ? Καντο και θα δεις ποσο θα βοηθησεις την κατασταση.....
Έχει απίστευτη πλάκα δε, ότι με την πρώτη ευκαιρία κάποιοι σπεύδουν να δηλώσουν ότι ούτε καν διαβάζουν τι γίνεται εδώ. Και ύστερα μου λες, ποιος βλέπει ανταγωνιστικά ποιόν...

Τωρα τι θες να σου πω? Ξαναμανα, πλακα με κανεις ???????
Ποια πρωτη ευκαιρια και green horses? Για κανε ενα search στη vb σου Νικο, να δεις ποσες φορες θα δεις "δεν το διαβασα αλλα" "μολις μου μεταφερανε", "ελαβα ενα πμ", "στειλε μου κοπι"....και πολλα αλλα που ξερεις πολυ καλα που αναφερονται.
Αστο λοιπον και προχωρα σε αυτο που σου ειπα και παραπανω. Αυτοκριτικη !

Μην κάνεις τον κόπο να αρνηθείς ότι αυτά γίνονται. Τα ξέρω από πρώτο χέρι, τα έχω ζήσει. .....................

Σορυ που μπηκα στον κοπο, αλλα εγω προσωπικα τα παραπανω τα αρνουμαι.
Και δυστυχως το πρωτο χερι που λες ειναι "δικο μου/μας" με την ευρεια εννοια και σε παρακαλω να μου/μας επιτρεψεις να εχουμε τις αποψεις μας και την γνωση των πραγματων μας.
Το τι εχεις ζησει δεν ξερω, ξερω οτι αυτα που περιγραφεις δεν ειναι δικα σου και δεν σε εχει εξουσιοδοτησει κανεις να μιλας εκ μερους των μελων του avclub.

Ξαναμανα καλημερα

Επισης ....Οταν θα καταλαβεις Νικο οτι στο avclub δεν υπαρχει κανενας "Καφατος" να παρει τηλεφωνο καμμια "ηχοεκφραση" και να εκφρασει τα παραπονα και τη δυσαρεσκεια του , θα μπορεσουμε να συνεννοηθουμε !!

ΥΓ. Με την ευκαιρια να δηλωσω ΚΑΙ εδω οπως ειναι γνωστο και στο avclub, τηλεφωνα και πμ που εχουν να κανουν με θεματα φορουμ και ιστοριες, δεν απαντω και δεν ασχολουμε.
Οτι θελετε γραπτα εδω κι οταν εχει ο καθενας χρονο.
Τα μουπες σουπα ειπαμε μιλησαμε δεν....... σορυ! Δεν θα μπω σ αυτο το τρυπακι.

loggeo

Projectors
Moderator
Reaction score
9.617
Εγώ πάλι θα ευχόμουν να μην υπήρχε αυτό το topic και να σταματούσαν κάπου εδώ τα posts. Έχει περάσει σε κάποια σημεία σε υβριστικό επίπεδο, που δεν τιμούν κανέναν από τους συμμετέχωντες, αλλά και αυτούς που τα διαβάζουν.

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Οχι το avsite δεν ανηκει σε μαγαζι.
Ανηκει στο Καφατο γιατι ειναι αρκετα χαζος να πληρωνει για να κανουμε το κεφι μας.
Αν τολμησει δε να διαμαρτυρηθεί θα φαει ban.

.
Εγω ξέρω ότι στον εμπορικό κόσμο της προσφοράς και της ζήτησης ,άλο είναι να έχεις απολυτήριο Λυκείου και άλο πτυχίο πανεπιστημίου!!!!

Reaction score
5

Εγω ξέρω ότι στον εμπορικό κόσμο της προσφοράς και της ζήτησης ,άλο είναι να έχεις απολυτήριο Λυκείου και άλο πτυχίο πανεπιστημίου!!!!
Αν νομίζετε ότι στον εμπορικό κόσμο μετράει το χαρτί...

Reaction score
0

Βεβαίως και μετράει, κυρίως όταν είναι διαδικτυακό!!!

Reaction score
5
Απάντηση: Re: Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Αντε πεστα γιατι εγω θα κανω σουβλατζιδικο σε λιγο και στα πιτα-γυρο θα βαζω λαδοκολα με το πτυχιο μου και στα πιτα-καλαμακι (ναι ρε, καλαμακι!) θα βαζω το master μου! :143:

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Αντε πεστα γιατι εγω θα κανω σουβλατζιδικο σε λιγο και στα πιτα-γυρο θα βαζω λαδοκολα με το πτυχιο μου και στα πιτα-καλαμακι (ναι ρε, καλαμακι!) θα βαζω το master μου! :143:
Είμαι σίγουρος, πως αυτοί που έπρεπε να καταλάβουν κατάλαβαν τι έγραψα και γιατί χρησιμοποίησα αυτη την παρομοίωση.
Οσο γιά τις πίττες με γύρους και καλαμάκια, θεωρούνται απο τις πιό ισοροπιμένες διατροφές!!!

Reaction score
0
Έλα μωρέ όλοι καταλαβαίνουμε αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι ποσοστά πέρνουν οι διοργανωτές:
Ωπ....τώρα το είδα!!!!
Είναι δυνατόν να υπάρχει εδω μέσα τέτοια καταγγελία, να έχουν περάσει καμιά 10αριά σελίδες και κανείς να μην λέει τίποτα;
Δηλαδή έχουμε καταλάβει πλέον όλοι και περιμένουμε να μάθουμε τα ποσοστά που πέρνουν οι διοργανωτές;
Λοιπόν, επειδή μέσα στους όλους κάλιστα μπορεί να συμπεριληφθώ και εγω, πράγμα που δεν το επιθυμώ καθόλου, παρακαλώ το μέλος η να ανακαλέσει η να ονομάσει με στοιχεία τα ονόματα αυτων των όλων.Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ την Γενική διαχείρηση του Avsite να πράξει ανάλογα, έτσι ώστε να με προστατέψει απο τον όποιο κίνδυνο μπορεί να με βάλουν οι προηγούμενες διαπιστώσεις του μέλους Cihderella.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω....

Reaction score
250
Απάντηση: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Κάποια ερωτήματα που με προβληματίζουν !

1) Υπήρξε συμφωνία Καφάτου-Τσουρεκά για μη παραχώρηση

της ηχοέκφρασης στο avclub;

Αν υπήρξε και παραβιάστηκε τότε σε τι ευθύνεται το avclub;

2) Πως αποδεικνύεται ότι αυτά που φέρεται ότι δήλωσε

τηλεφωνικά ο Κος Τσουρεκάς είναι όντως αλήθεια ;

Αποκλείεται να φορτώθηκε ο Κος Παπαγεωργίου λόγια

που ποτέ δεν είπε;

3) Μήπως (όταν απαιτούμε από τους άλλους να είναι ιδιαίτερα

προσεκτικοί όταν μας καταλογίζουν χωρίς σοβαρές αποδείξεις

επιλήψιμες συμπεριφορές) θα πρέπει και εμείς να είμαστε

εξίσου προσεκτικοί;

4) Μήπως θα πρέπει το ρημάδι το θέμα να το κλείσουμε

εδώ ; Αυτή η διαρκής αντιπαράθεση και ο αρρωστημένος

ανταγωνισμός που ώρες-ώρες αναδύεται εκατέρωθεν

έχω την αίσθηση ότι μας ενοχλεί όλους και δηλητηριάζει

αναίτια διαθέσεις και χώρους…..
Δεν πήρα απάντηση ! Δεν πειράζει.....

Reaction score
250
Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Έλα μωρέ όλοι καταλαβαίνουμε αυτό που δεν ξέρουμε είναι τι ποσοστά πέρνουν οι διοργανωτές:
Αγαπητέ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής !

Θα σε παρακαλέσω θερμά να είσαι πιο προσεκτικός και στο τι λες

και πως το λες ! :141: (σε όλα τα post και όχι μόνο σε αυτο!)....

Reaction score
0
Ωπ....τώρα το είδα!!!!
Είναι δυνατόν να υπάρχει εδω μέσα τέτοια καταγγελία, να έχουν περάσει καμιά 10αριά σελίδες και κανείς να μην λέει τίποτα;
Δηλαδή έχουμε καταλάβει πλέον όλοι και περιμένουμε να μάθουμε τα ποσοστά που πέρνουν οι διοργανωτές;
Λοιπόν, επειδή μέσα στους όλους κάλιστα μπορεί να συμπεριληφθώ και εγω, πράγμα που δεν το επιθυμώ καθόλου, παρακαλώ το μέλος η να ανακαλέσει η να ονομάσει με στοιχεία τα ονόματα αυτων των όλων.Σε διαφορετική περίπτωση παρακαλώ την Γενική διαχείρηση του Avsite να πράξει ανάλογα, έτσι ώστε να με προστατέψει απο τον όποιο κίνδυνο μπορεί να με βάλουν οι προηγούμενες διαπιστώσεις του μέλους Cihderella.
Σας ευχαριστώ πολύ και περιμένω....
Όλο στο περίμενε είσαι εσύ

Η προμήθεια είναι νόμιμη γιατί χαλιέσαι?

Reaction score
0
Re: Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Αγαπητέ έχεις ξεπεράσει κάθε όριο ανοχής !

Θα σε παρακαλέσω θερμά να είσαι πιο προσεκτικός και στο τι λες

και πως το λες ! :141: (σε όλα τα post και όχι μόνο σε αυτο!)....
Θα προσπαθήσω:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Re: Power buy και αντιδράσεις σε άλλο φόρουμ...

Καλημερα.
Κατα πρωτον θα σου πω τελειως φιλικα να μην γραφεις "κοτσανουλες".
Καλησπέρα,
θα προσπαθήσω Χρήστο, ειλικρινά. Ελπίζω να τα πούμε από κοντά κάποτε με την ησυχία μας. Ίσως καταλάβεις τι εννοώ, ίσως καταλάβω τι εννοείς.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σπανίως γίνεται αυτό στο AVSite.
Επειδή όμως όλη αυτή η ιστορία δεν έχει καμία σχέση με το χόμπι μας, επειδή οι αντιπαραθέσεις είναι ατέρμονες, επειδή νομίζω ότι λίγο ή πολύ, όλοι κατάλαβαν τι έγινε και επειδή η συνέχεια δεν θα προσφέρει απολύτως τίποτα, κλειδώνω το θέμα και παρακαλώ να μείνει εδώ.

Ελπίζω στο μέλλον να μην υπάρχουν παρόμοια περιστατικά. Ελπίζω ότι θα επικρατήσει η λογική και στα δύο μέρη, από πλευράς μας δεσμεύομαι ότι τουλάχιστον θα προσπαθήσουμε.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Πριν από λίγο έλαβα ένα προσωπικό μήνυμα με την απάντηση του κου Τσουρεκά. Την παραθέτω αυτούσια όπως έχει δημοσιευθεί και στο avclub:
Re: Αναίτια επίθεση και συκοφαντική δυσφήμηση…

Γεια σας

Ονομάζομαι Θοδωρής Τσουρεκάς και είναι η πρώτη φορά που γράφω κάποιο post σε Forum.
Ειλικρινά λυπάμαι που σε αυτό το post καλούμαι να απολογηθώ επειδή κάποιος είχε το θράσος να μεταφέρει δημόσια μια προσωπική συνομιλίας μας.και να τη μεταφράσει όπως ακριβώς τον βόλευε.

Επειδή σε αυτή την αντιδικεία, εκτός από το δικό μου όνομα εμπλέχθηκε και η συμμετοχή του κύριου Παπαγεωργίου θα ήθελα να πω τα εξής:

Όσα αναφέρει ο κύριος Παπαγεωργίου στο πρώτο του post και αφορούν εμένα προσωπικά και την ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ είναι πέρα ως πέρα αληθινά.

Ας τα πάρουμε όμως τα πράγματα με τη σειρά.

ο κύριος Παπαγεωργίου είχε περάσει από το κατάστημα της Ηλιούπολης και ενώ ο Α. Καφάτος ήταν υπάλληλος μου και είχε γίνει η συζήτηση όπως ακριβώς την περιγράφει.
Αναγκάστηκα δε τότε, μετά το βέτο που άσκησε ο Α. Καφάτος να υποσχεθώ ότι δεν θα παραχωρήσω τον χώρο μου στο AVCLUB και φυσικά δεν ανέφερα ποτέ ότι δεν θα βάλω ποτέ ή ότι δεν ‘γουστάρω’ το AVCLUB στα καταστήματα μου.

Έλεος. Σιγά μην έκανα και συμβόλαιο.

Απλά προτίμησα να κρατήσω τις ισορροπίες και να μην δημιουργήσω πρόβλημα στα εσωτερικά της επιχείρησής μου.

Κατόπιν αυτού και για όσο χρονικό διάστημα ο Α. Καφάτος εργαζόταν για εμένα, δεν έγινε ξανά καμία σχετική κουβέντα.

Στις 7-12-2007 λοιπόν ο Α. Καφάτος με άφησε ‘στα κρύα του λουτρού’ χωρίς καμία παράταση και συνεργάστηκε με ανταγωνιστή του χώρου.

Από εκεί και πέρα συνέχισα μόνος μου και ουσιαστικά ‘αποδεσμεύτηκα’ από τον στενό κλοιό. Θα ήθελα να επαναλάβω ότι η άρνηση να κάνουμε μαζί, με το AVCLUB, κάποιο συγκριτικό ήταν αναγκαστική και όχι ηθελημένη.

Προς τα τέλη Γενάρη μίλησα κάποια στιγμή με τον κύριο Παπαγεωργίου και του είπα ότι πλέον όποτε θελήσει να διοργανώσει κάποιο συγκριτικό ή παρουσίαση για το AVCLUB οι χώροι μου είναι διαθέσιμοι μαζί με τους προβολείς που έχω διαρκώς σε demo. Αφού λοιπόν θα είχε και την ανάλογη υποστήριξη των υπόλοιπων διαχειριστών θα μπορούσαμε να προχωρήσουμε.

Τέλη Μαρτίου έλαβα μια τηλεφωνική επιβεβαίωση από τον ίδιο για τη διοργάνωση ενός συγκριτικού και στις 29-3-08 ημέρα Σάββατο μας επισκέφθηκε στο κατάστημα της Ηλιούπολης για να συζητήσουμε τα διαδικαστικά.
Δηλώνω λοιπόν υπεύθυνα ότι ουδέποτε ο κύριος Παπαγεωργίου ή οποιοσδήποτε άλλος μας υποσχέθηκε κάτι. Ουδέποτε δεν έγινε συζήτηση για πωλήσεις και υποσχετικές!!!

Εννοείται ότι εγώ σαν επιχειρηματίας, όπως και κάθε άλλος στη θέση μου, παραχωρώ τον χώρο μου και τα μηχανήματά μου στο AVCLUB και ευελπιστώ μέσα από αυτή τη συγκέντρωση να ακουστεί το όνομα της εταιρείας μου περισσότερο, και γιατί όχι, ανακοινώνοντας κάποιες καλές προσφορές να κερδίσω κάποια πώληση.

Έτσι και τα μέλη θα μείνουν ευχαριστημένα, και εγώ θα έχω κάποιο όφελος. Δεν νομίζω να υπάρχει κάτι ανήθικο σε αυτό.

Όσον αφορά τώρα το πολυπόθητο τηλεφώνημα έχω να πω τα εξής:

ΝΤΡΟΠΗ!!!

με εκτίμηση

Θεόδωρος Τσουρεκας

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ένα δικό μου σχόλιο.

Προφανώς δεν υπάρχει περίπτωση να βγει άκρη μιας και ο κάθε ένας δικαιούται να ισχυρίζεται τα δικά του.

Η προσωπική μου άποψη είναι ότι η υπόσχεση ή μη του κου Παπαγερωργίου για αύξηση πωλήσεων, όπως και η προσφορά που θα παίξει από οποιαδήποτε εταιρία για να φιλοξενήσει εκδήλωση κάποιο φόρουμ ή κατά την διάρκεια αυτού, δεν συνιστούν ούτε ποινικό αδίκημα, αλλά ούτε καν ηθικά μεμπτή πράξη στα πλαίσια μιας διαδικτυακής κοινότητας. Και φυσικά σε καμία περίπτωση δεν μπορούν να χαρακτηρίσουν το AVclub και τους ανθρώπους του, ως site εμπορικής φυσιογνωμίας με μεθοδευμένα συγκριτικά και παρουσιάσεις.

Το ίδιο ακριβώς όμως συμβαίνει και με το AVSite και τα δικά του συγκριτικά, παρουσιάσεις ή powerbuys. Αν αυτό γίνει αποδεκτό επισήμως και από το AVclub, διότι κάποιοι συντονιστές του με κάθε ευκαιρία δηλώνουν το αντίθετο, δεν υπάρχει κανένας λόγος να συζητάμε.

Από εκεί άλλωστε ξεκίνησαν όλα.

...

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Ειλικρινά λυπάμαι που σε αυτό το post καλούμαι να απολογηθώ επειδή κάποιος είχε το θράσος να μεταφέρει δημόσια μια προσωπική συνομιλίας μας
Εχω ηδη πει οτι κακως ανακατευτηκα και θεωρω πως ηταν
λαθος μου να μεταφερω μια προσωπικη συνομιλια.

Για ολα τα υπολοιπα, ειλικρινα λυπαμαι παρα πολυ!
Θα πρεπει να ομολογησω πως δεν το περιμενα και
σταθηκα ηλιθιος για δευτερη φορα.

Αν μη τι αλλο, και αποψε θα κοιμηθω ευχαριστα
διχως τυψεις.
Θα μπορουν να κανουν ολοι το ιδιο αραγε?

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Δεν μπορώ να ξέρω κύριε Τσουρεκά αν όλα όσα γράφετε είναι αληθή. Πάντως το παρακάτω σίγουρα δεν είναι, (και αυτό με βάζει σε σκέψεις φυσικά και για τα υπόλοιπα.)...
Στις 7-12-2007 λοιπόν ο Α. Καφάτος με άφησε ‘στα κρύα του λουτρού’ χωρίς καμία παράταση και συνεργάστηκε με ανταγωνιστή του χώρου.
Για το θέμα αυτό, ο Ανδρέας έχει βγάλει ανακοίνωση στο AVSite, ως όφειλε για να ξεκαθαρίσει μερικά πράγματα και να απαντήσει σε όσους (οι ίδιοι σχεδόν που σήμερα λένε άλλα), τότε έλεγαν ότι το AVSite ανήκει στην Ηχοέκφραση...
Η ανακοίνωση της παραίτησής του από το κατάστημά σας έχει μπει στο AVSite στις 13/11/2007 και αναφέρει ότι σας το δήλωσε μια εβδομάδα πριν.

Ιδού:

http://www.avsite.gr/vb/showpost.php?p=574566&postcount=1
Σας δηλωνω ευθαρσως πως δεν μου αρεσει καθολου που θα γραψω οσα γραψω σε αυτο το μηνυμα.
Και αυτο διοτι ειναι κατι που αφορα την προσωπικη μου ζωη και καλο θα ηταν να εμεναν για δικη μου χρηση.
Πριν ξεκινησω ομως αυτο το μηνυμα μιλησα με καποιους υψηλα ισταμενους στο φορουμ και με συμβουλεψαν να το κανω καθως τυγχανω και ιδιοκτητης αυτης της σελιδας.
Σαφως λοιπον αυτα που ακολουθουν τα γραφω με μιση καρδια.

Απο την περασμενη εβδομαδα εδωσα την παραιτηση μου στον υπευθυνο της εταιρειας με την οποια συνεργαζομουν εως σημερα.
Ο λογος ειναι πως θα προ(σ)χωρησω σε ενα νεο σχημα του χωρου σε συνεργασια με φιλο που γνωριζετε ηδη καλα μεσα απο αυτες τις σελιδες.
Αυτοματως, η κινηση μου αυτη θα εχει τις εξης συνεπειες:
1)Αυτοι που μιλουσαν εως τωρα για δηθεν συμμετοχη του ιδιοκτητη της Ηχοεκφρασης στην ιδιοκτησια του AVSite θα πρεπει προφανεστατα να καταπιουν την γλωσσα τους
2)Θα ανοιξουν ενα σωρο αλλα στοματα τα οποια θα δουν την νεα μου συνεργασια ως "μαγαζοποιηση" του AVSite,
Αυτο δεν ειναι κακο.Εχω συνηθισει τετοιου ειδους αντιδρασεις τα τελευταια 7 χρονια που ασχοληθηκα επαγγελματικα με τον χωρο του ηχου και της εικονας.Ισως ο καθενας κρινει αναλογα με αυτο που θα εκανε εκεινος εαν ηταν στην θεση μου.
Και διαθετω παντα την απεραντη υπομονη για να τους βλεπω να καταπινουν την γλωσσα τους στο τελος.Η να προσποιουνται πως ξεχασαν αυτα που ελεγαν.

Τιποτα δεν προκειται να αλλαξει στο AVSite.
Κανεις δεν μπορει να αλλαξει το AVSite.
Ανηκει και θα ανηκει εξισου σε ολα τα μελη του, σε ολα τα καταστηματα που συμμετεχουν, σε ολες τις αντιπροσωπειες που παρακολουθουν.
Εαν με δειτε καποια στιγμη να παραβω τους κανονες που εχουμε θεσπισει, παρακαλω παρα πολυ να μου το υποδειξετε και εαν οι συντονιστες κρινουν αναγκαιο να κανουν αυτο που πρεπει.Δεν προκειται να με δειτε να διαμαρτυρηθω ποτε.
Εχετε τον προσωπικο λογο της τιμης μου!

Ευχαριστω πολυ που με ακουσατε
...

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas